Safet Sušić - Pape

scorpy
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la scorpy » 02 avg 2011, 23:08

velez_mostar je napisao/la:
Usput, nije mi nikako jasno kako ovaj retard od trenera mora i u medijima prezentirati koliko je glup, prica da nece pozvati igrace koji ne igraju, a to redovno cini, i opet ce.ccc..pa, kad se vec ne drzi toga treba zvat i ove klince.

Intereuje me do kada ce ovakvi "tipovi" da vrijedjaju osobe u ovom slucaju trenera koji predstavlja BiH a time i nas bosance takvim nedostpjnim rijecima. Pogotovo ako se radi o iskrivljavanju cinjenica i hajci na selektora.
Pokusavas da nas ubijedis da je rekao nesto sasvim drugo

"Što se tiče prijateljske utakmice sa Grčkom, poziv sam već uputio Zlatanu Muslimoviću, s kojim sam se čuo i on mi je rekao da je spreman, da trenira sam i da će uskoro potpisati ugovor sa jednim klubom. Ukoliko Zlatan do susreta sa Bjelorusijom potpiše ugovor i zaigra za neki klub, onda će sigurno biti na spisku za te susrete, a ukoliko ne onda teško".

a evo i link gdje to pise
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/umje ... ovic/61811" onclick="window.open(this.href);return false;

jos sam nekoliko puta kopirao slicnu stvar cak i na ovom forumu, mozda tebi mozda drugima, bas ista stvar.
nije covjek rekao da nece pozvati, nego da ce biti teze.
Imamo zaista mnogo igraca koji nisu standardni u svojim klubovima ali mi nemamo bolje da ih zamijene u tome lezi poenta. Ako bi izbacivali one koji nisu standardne onda treba izbacit otprilike 7 ili 8 iz prve postave.
Ali to huskanje treba da prestane.
JOS NIGDJE NISAM PROCITAO DA JE SUSIC IZJAVIO DA NECE POZIVATI ONE KOJI NISU STANDARDNI, NEGO SAMO DA CE TEZE DOBIJAT POZIVE
Da ti to prevedem jer izgleda za tebe prica jos uvijek na francuskom.
Igraci bez kojih ne mozemo moraju igrati i ako nisu standardni, a igraci bez kojih mozemo vjerovatno nece dobiti poziv sto je sasvim logicno i razumljivo.
I zamolio bih jos jednom takve kao ti da pazljivo procitaju sta je rekao pa tek onda da komentarisu, ovako umjesto sto njega nazivas takvim pridjevima vise pristaje tebi.
Ne trebas me komentarisat jer sa takvima je svaka rasprava nepotrebna ali ne mogu dopustit lazne klevete jer to sto radis je upravo to.

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 02 avg 2011, 23:38

stranica 440 ove teme slicna situacija

"Za njih još ne znam. Jahić nije igrao zadnju utakmicu za svoju ekipu i vidjećemo još ovih desetak dana šta će biti. Ko ne bude igrao u svom klubu ima male šanse da dobije poziv za reprezentaciju", kaže Sušić, koji se potom osvrnuo i na igre Edina Džeke u dresu svoje nove ekipe Manchester Citya.

covjek to izgovorio a oni opet iskrivljavali rijece
trenutno mi padaju na um samo dva razloga zasto je to tako:
1. namjerno iskrivljavanje i huskanje ostalih na selektora gdje po mom misljenu zasluzuju ban i(li)
2. totalno glupi i neobrazovani maloumnici koji ni svoj jezik ne poznaju pa ne mogu da shvate znacenje pojedinih rijeci.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 avg 2011, 23:44

@scorpy
nije to jedini problem. Npr neki dan ovi nasi novinari pisu kako Pjanica trazi Liverpool, Spursi, Lazio, Wolsfburg pa Schalke. A Schalke jer eto ima rupu u sredini odkad je otisao Ozil u Real, Ozil i Bremen kakav Schalke, pa makar su to mogli provjerit . I to su nasi novinari, sigurno lik uzme cigaru i konta sta ce pisati, i bubanj padne. Onda raja procita pa se pali. :roll:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 avg 2011, 23:49

scorpy je napisao/la:stranica 440 ove teme slicna situacija

covjek to izgovorio a oni opet iskrivljavali rijece
trenutno mi padaju na um samo dva razloga zasto je to tako:
1. namjerno iskrivljavanje i huskanje ostalih na selektora gdje po mom misljenu zasluzuju ban i(li)
2. totalno glupi i neobrazovani maloumnici koji ni svoj jezik ne poznaju pa ne mogu da shvate znacenje pojedinih rijeci.

Slozio bih se sa ovim u vezi bana. Ako zelimo da ovaj forum dovedemo na jedan ulicarski nivo onda cemo dozvoliti kako vrijedjanje clanova foruma, igraca , trenera a pogotovo ovakve legende kao sto je Susic (bez obzira sta o njemu mislimo kao o treneru). Znaci rijeci kao glupan,idiot i tako dalje mislm da se ne bi trebale dopustati ovdje na forumu kada se pise o legendama.... pa bio to Susic,Dzeko,Vaha ili bilo tko drugi .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 03 avg 2011, 00:07

Hoćemo Šejtana u repku? :shock: :lol: :lol:
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 avg 2011, 00:08

A krampa,motika,direk,macola ?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2011, 00:14

PAPE, AKO BOGA ZNAS; ODLAZI
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 03 avg 2011, 00:18

soko je napisao/la:@scorpy
nije to jedini problem. Npr neki dan ovi nasi novinari pisu kako Pjanica trazi Liverpool, Spursi, Lazio, Wolsfburg pa Schalke. A Schalke jer eto ima rupu u sredini odkad je otisao Ozil u Real, Ozil i Bremen kakav Schalke, pa makar su to mogli provjerit . I to su nasi novinari, sigurno lik uzme cigaru i konta sta ce pisati, i bubanj padne. Onda raja procita pa se pali. :roll:
Procitao sam i to, mislio sam i to komentarisat ali sam se predomislio jer ipak nije vezano za Bosnu i Hercegovinu.
Ali mozda i novinar nije dobro procito podatke i napisao u brzini. Ozil ima veze i sa Salkeom, jer je cini mi se iz Salkea i presao u Bremen onda u Real.(To nisam siguran 100%) Ipak je tesko upamtit sve igrace i bivse im klubove jer ima i drugih vaznijih stvari za pamtit.
Slazem se sa tim da i novinari ne rade bas posao kako treba. Ali ipak ja jos nisam nigdje procitao da je Susic izjavio da nece pozivati igrace koji ne igraju, nego uvijek da ce teze dobijati pozive. a ovo se ponavlja vec vise puta da pojedinci iskrivljuju rijeci i onda kao na primjer Anti NWO cija je vecina postova prilicno dobra nasjedne na tu pricu i siri se dalje kao zaraza. Kasnije niko ne pita, nit ga interesuje sta je Susic zaista izjavio. Smatram ga jednim od boljih forumasa koji zna dati kritike ali bez vulgarnosti sto veoma cijenim.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2011, 00:20

Dylan Dog je napisao/la:A krampa,motika,direk,macola ?
Pa jel ti ovaj forum lici na poljoporivednu zadrugu.Jeste da imamo i traktorista ali ipak. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 03 avg 2011, 00:25

Cartman je napisao/la:PAPE, AKO BOGA ZNAS; ODLAZI

ovakvi se postovi takodje trebaju sankcionisati.
to se zove SPAMANJE ili kako ga neki i nazivaju nabijanje postova.
Kad se napise jednom u redu ali kad se to ponavlja na skoro svakoj stranici i jos napise samo to bez ikakve argumentacije ili neceg drugog to je SPAM.
Susicu ostani.
Dosad najbolji trener kojeg smo imali, samo ima nesrecu sto su nam svi glavni igraci van forme vec duze vrijeme, a on tu nije da im popravlja formu i kondiciju. To se radi u klubovima.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 avg 2011, 00:28

scorpy je napisao/la:
soko je napisao/la:@scorpy
Procitao sam i to, mislio sam i to komentarisat ali sam se predomislio jer ipak nije vezano za Bosnu i Hercegovinu.
Ali mozda i novinar nije dobro procito podatke i napisao u brzini. Ozil ima veze i sa Salkeom, jer je cini mi se iz Salkea i presao u Bremen onda u Real.(To nisam siguran 100%) Ipak je tesko upamtit sve igrace i bivse im klubove jer ima i drugih vaznijih stvari za pamtit.
Slazem se sa tim da i novinari ne rade bas posao kako treba. Ali ipak ja jos nisam nigdje procitao da je Susic izjavio da nece pozivati igrace koji ne igraju, nego uvijek da ce teze dobijati pozive. a ovo se ponavlja vec vise puta da pojedinci iskrivljuju rijeci i onda kao na primjer Anti NWO cija je vecina postova prilicno dobra nasjedne na tu pricu i siri se dalje kao zaraza. Kasnije niko ne pita, nit ga interesuje sta je Susic zaista izjavio. Smatram ga jednim od boljih forumasa koji zna dati kritike ali bez vulgarnosti sto veoma cijenim.
Drug, novinar pise da odkad je Ozil presao iz Schalke u Real ima rupa. Oni su sportski novinari i ja kao masinski inzinjer znam te stvari, valjda bi i oni mogli jer ipak to im je posao. Mislim da oni(novinari) uzasan posao rade a nasa raja se pali na te gluposti . Pogotovo ova balavurdija sto sve zna.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2011, 00:30

scorpy je napisao/la:

Kad se napise jednom u redu ali kad se to ponavlja na skoro svakoj stranici i jos napise samo to bez ikakve argumentacije ili neceg drugog to je SPAM.
Susicu ostani.
Dosad najbolji trener kojeg smo imali, samo ima nesrecu sto su nam svi glavni igraci van forme vec duze vrijeme, a on tu nije da im popravlja formu i kondiciju. To se radi u klubovima.
Pa necu svaki put ponavljat argumente. Ovako odrzavam moral.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 avg 2011, 00:31

scorpy je napisao/la:

Susicu ostani.
najbolji trener kojeg smo imali nas je vodio prosle kvalifikacije.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2011, 00:32

scorpy je napisao/la:
Nemoj njega, on je u žalosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 avg 2011, 00:33

T-MAC je napisao/la:
scorpy je napisao/la:

Susicu ostani.
ne, ne
najbolji trener kojeg smo imali nas nije vodio niti jedne kvalifikacije, al bio je selektor...
otjeran naravno zbog toga sto nije sardjivo sa bandom u svazeu...

pogadjate ko je..... ;)
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 avg 2011, 00:35

T-MAC je napisao/la:
scorpy je napisao/la:

Susicu ostani.
A taj je imao igraca koji tu godinu oborio rekord u asistencijama u BL i igraca koji je bio naj bolji napadac u BL, jedna sezona 22 gola druga 26, plus neki 15-20 asistencija u te dvije sezone. A ovaj sad ima hmmm koga. Gdje onaj Miske?
Ili sta bi sa Dzekom otkad je otisao u Man City? pametnom dosta

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 avg 2011, 00:37

Virtu4l je napisao/la:
scorpy je napisao/la:
Nemoj njega, on je u žalosti.
:mrgreen:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 avg 2011, 00:39

ZELJO DO GROBA je napisao/la: ne, ne
najbolji trener kojeg smo imali nas nije vodio niti jedne kvalifikacije, al bio je selektor...

pogadjate ko je..... ;)
pa kako cemo znati da je najbolji a nije nas vodio kroz kvalifikacije..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 avg 2011, 00:42

soko je napisao/la:
A taj je imao igraca koji tu godinu oborio rekord u asistencijama u BL i igraca koji je bio naj bolji napadac u BL, jedna sezona 22 gola druga 26, plus neki 15-20 asistencija u te dvije sezone. A ovaj sad ima hmmm koga. Gdje onaj Miske?
Ili sta bi sa Dzekom otkad je otisao u Man City? pametnom dosta
sta slovenci imaju,pa malo malo eto ih na prvenstvu...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 avg 2011, 00:44

T-MAC je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la: ne, ne

pogadjate ko je..... ;)
pa kako cemo znati da je najbolji a nije nas vodio kroz kvalifikacije..
to je tacno, al jedini je on vratio igrace, i Sasu zajedno sa ostalima...njegova ekipa je igrala poprilicno dobar fudbal, brino se o mladim igracima, u principu jedino njemu niko nije krojio spiskove...
jednom rijecju covjek je radio posteno...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.