http://www.realmadrid.com" onclick="window.open(this.href);return false;zejnuddin zidan je napisao/la:može li mi neko reći u koliko sati je sutrašnja tekma protiv ovih kineza ?
Zar je teško pogledat

I tekma je u 13:45

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
http://www.realmadrid.com" onclick="window.open(this.href);return false;zejnuddin zidan je napisao/la:može li mi neko reći u koliko sati je sutrašnja tekma protiv ovih kineza ?
De ti meni reci što ne bi Di MAria igrao u superkupu ako se vec pridružio treninzima?Portillo je napisao/la:Ajde nek mu jos neko rekne u koliko je tekma![]()
Nadam se samo bez povreda.
U 13:45L_blancos je napisao/la:u kolko je tekma
Sta to mene pitas, nisam ja dovoljno kompetentan da ti odgovorim na to pitanje, to je pitanje ili za novinare AS-a ili Joze.Raul_64 je napisao/la: De ti meni reci što ne bi Di MAria igrao u superkupu ako se vec pridružio treninzima?
i da tekma je u 13:45
A to nije uigran i u potpunoj kondiciji?I ja bih najviše volio da ga ne gledam no lupaš bezvezePortillo je napisao/la:Sta to mene pitas, nisam ja dovoljno kompetentan da ti odgovorim na to pitanje, to je pitanje ili za novinare AS-a ili Joze.Raul_64 je napisao/la: De ti meni reci što ne bi Di MAria igrao u superkupu ako se vec pridružio treninzima?
i da tekma je u 13:45mozda zato sto treba bit u punoj kondiciji i potpuno uigran sa ostatkom tima?
btw. u koliko je tekma?
Pa ne znam, zato i lupam, to mi je prvo palo na umLBJ MVP je napisao/la: A to nije uigran i u potpunoj kondiciji?I ja bih najviše volio da ga ne gledam no lupaš bezveze![]()
Tekma je u 13:45
Ma Lessi će sam sebe pojest nije primarno njega zaustavit imaju oni još 9 igrača u poljuPortillo je napisao/la:Pa ne znam, zato i lupam, to mi je prvo palo na umLBJ MVP je napisao/la: A to nije uigran i u potpunoj kondiciji?I ja bih najviše volio da ga ne gledam no lupaš bezveze![]()
Tekma je u 13:45Ali ne brini, Mou je vec zamislio taktiku za cigane i u njoj cini se nema Di Marije (Marca). Mada mi se ni malo ne svidja ovo, Pepe na stoperu (ko ce jest Lessija)
a Khedira i Xabi sami na DMF, pero bueno, Mourinho zna najbolje
Valjda 10LBJ MVP je napisao/la:Ma Lessi će sam sebe pojest nije primarno njega zaustavit imaju oni još 9 igrača u poljuPortillo je napisao/la:Pa ne znam, zato i lupam, to mi je prvo palo na umLBJ MVP je napisao/la: A to nije uigran i u potpunoj kondiciji?I ja bih najviše volio da ga ne gledam no lupaš bezveze![]()
Tekma je u 13:45Ali ne brini, Mou je vec zamislio taktiku za cigane i u njoj cini se nema Di Marije (Marca). Mada mi se ni malo ne svidja ovo, Pepe na stoperu (ko ce jest Lessija)
Khedira je zvijer on će sam pojest Barcelonu kako se sjećam pred zadnje El Clasice on se nešto povrijedi
E saće oni vidjet šta su propustili
![]()
I ja kažem Mourinho zna najbolje zato se i ne brinem
Taj Khedira neki heben lik !LBJ MVP je napisao/la:Ma Lessi će sam sebe pojest nije primarno njega zaustavit imaju oni još 9 igrača u poljuPortillo je napisao/la:Pa ne znam, zato i lupam, to mi je prvo palo na umLBJ MVP je napisao/la: A to nije uigran i u potpunoj kondiciji?I ja bih najviše volio da ga ne gledam no lupaš bezveze![]()
Khedira je zvijer on će sam pojest Barcelonu kako se sjećam pred zadnje El Clasice on se nešto povrijedi
E saće oni vidjet šta su propustili
![]()
I ja kažem Mourinho zna najbolje zato se i ne brinem
Mourinho zna najbolje.L_blancos je napisao/la:u kolko je tekma
MA vidjećeš sve samZabac je napisao/la: Taj Khedira neki heben lik !
![]()
![]()
Jadni mi kad dodjemo na Camp Nou, morat cemo igrat protiv njih 13 (publika + sudija), ajde ovo na Bernabeuu se i moze istprit 12vs12, al jos ako kako je obicaj Ramos ili neko od nasih dobije crveni, najebali smoLBJ MVP je napisao/la:MA vidjećeš sve samZabac je napisao/la: Taj Khedira neki heben lik !
![]()
![]()
![]()
@Portillo dodaj još dvojicu tu.Sreća pa nije prošao u EL onaj eksperiment sa još dvojicom
popusili ste gaPortillo je napisao/la:Jadni mi kad dodjemo na Camp Nou, morat cemo igrat protiv njih 13 (publika + sudija), ajde ovo na Bernabeuu se i moze istprit 12vs12, al jos ako kako je obicaj Ramos ili neko od nasih dobije crveni, najebali smoLBJ MVP je napisao/la:MA vidjećeš sve samZabac je napisao/la: Taj Khedira neki heben lik !
![]()
![]()
![]()
@Portillo dodaj još dvojicu tu.Sreća pa nije prošao u EL onaj eksperiment sa još dvojicom
Ima da igra Arbeloa njemu ne smiju dat crveniPortillo je napisao/la:Jadni mi kad dodjemo na Camp Nou, morat cemo igrat protiv njih 13 (publika + sudija), ajde ovo na Bernabeuu se i moze istprit 12vs12, al jos ako kako je obicaj Ramos ili neko od nasih dobije crveni, najebali smoLBJ MVP je napisao/la:MA vidjećeš sve samZabac je napisao/la: Taj Khedira neki heben lik !
![]()
![]()
![]()
To je bio samo početakek0 je napisao/la:Ja ne znam koga ce Khedira pojesti. Pa najbolja stvar sto je on uradio protiv Barcelone je to sto im je sj.ebao onaj grb u travi na Nou Kampu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.