FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Zabac
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Zabac » 02 avg 2011, 23:57

Barcelona je poslala zadnju ponudu od 37 milk+5 varijabilno + 5 od Fabregasa ?
Kad bi se trebao znati konacan odgovor ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 avg 2011, 23:58

Ne znam ko je sastavljao onu ekipu na Goal.com, znam samo da ono nema veze s mozgom.
Don't hate what you don't understand.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 avg 2011, 23:59

Zabac je napisao/la:Barcelona je poslala zadnju ponudu od 37 milk+5 varijabilno + 5 od Fabregasa ?
Kad bi se trebao znati konacan odgovor ?
vjerovatno sutra ili dan poslije...jer su celnici iz arsenala valjda dali rok do 5 augusta kao krajnji datum zavrsavanja te sapunice..

uostalom ko ce ga vise znat...samo da se hoce vise to zavrsit.. :)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 avg 2011, 00:08

Sad naletih' na ovu sliku..

slika

...huh 8-) no comment :)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 avg 2011, 00:10

T-MAC je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:i jos jedna stvar gdje su moguce pogrijesili je to da se Masc igrati stopera sa Piqueom, ja mislim da je to mjesto rezervisano za rotaciju, al najvise sanse bi mogo dobijati Eric....
eric ce opet zapocinjati na beku,jer mu je to prirodna pozicija..samo ce u slucaju povreda,kao prosle sezone ici na stopera..to je kapitenovo mjesto,on kad je zdrav i spreman,on ce sa pikeom opet ciniti najbolji stoperski par na svijetu ;)
ma budimo malo realni, Puyol ima 33 godine...
njegova osnovna prednost u igri je snaga i brzina, uz veliku borbenost na terenu...s godinama je to izgubio, snagu ne toliko, al brzinu da...uz to vrlo cesto je povrjedjen i to ga dosta sputava..
naravno odigrat ce i on dosta utakmica, al nece biti standardan u svakoj...to se mora prihvatiti...
a mi pored njega imamo jos Pique cije jemjesto ne upitno sto se prvih 11 tice i Milita...e sad ko bi mogo igrati na poziciji stopera kad ne igra Puyol iz bilo kojih razloga...Milito sigurno ne u nekim prevaznim utakmicama...ostaje opcija Masc, Eric i Busquets..
niti jedan od njih nije klasicni stoper, al mogu odlicno odraditi poso na toj poziciji...u svakom slucaju jedan od ove dvojice zadnjih veznih ce uvijek biti naprijed, ostaje dvojba izmedju Erica i Masc ili Erica i Busquetsa...
Busquets igra vise od Masca na poziciji zadnjeg veznog, pogotovo u vaznijim utakmicama..
znaci stoperi ce se birati izmedju Erica i Masca, ja bi tu vise sanse dao Ericu, jer po meni on je prosle sezone najbolje obavljo poso na poziciji stopera uz naravno Gerarda..

mora se u obzir uzeti da ce tu biti i povreda, suspenzija i odmaranja...uglavnom svi ce doci na svoje, osim Milita koji ce vjerovatno minimalno igrati, bar u ovim jacim utakmicam..ukoliko ne ode do kraja prelaznog roka..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 avg 2011, 00:14

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:i jos jedna stvar gdje su moguce pogrijesili je to da se Masc igrati stopera sa Piqueom, ja mislim da je to mjesto rezervisano za rotaciju, al najvise sanse bi mogo dobijati Eric....
eric ce opet zapocinjati na beku,jer mu je to prirodna pozicija..samo ce u slucaju povreda,kao prosle sezone ici na stopera..to je kapitenovo mjesto,on kad je zdrav i spreman,on ce sa pikeom opet ciniti najbolji stoperski par na svijetu ;)
ma budimo malo realni, Puyol ima 33 godine...
njegova osnovna prednost u igri je snaga i brzina, uz veliku borbenost na terenu...s godinama je to izgubio, snagu ne toliko, al brzinu da...uz to vrlo cesto je povrjedjen i to ga dosta sputava..
naravno odigrat ce i on dosta utakmica, al nece biti standardan u svakoj...to se mora prihvatiti...
a mi pored njega imamo jos Pique cije jemjesto ne upitno sto se prvih 11 tice i Milita...e sad ko bi mogo igrati na poziciji stopera kad ne igra Puyol iz bilo kojih razloga...Milito sigurno ne u nekim prevaznim utakmicama...ostaje opcija Masc, Eric i Busquets..
niti jedan od njih nije klasicni stoper, al mogu odlicno odraditi poso na toj poziciji...u svakom slucaju jedan od ove dvojice zadnjih veznih ce uvijek biti naprijed, ostaje dvojba izmedju Erica i Masc ili Erica i Busquetsa...
Busquets igra vise od Masca na poziciji zadnjeg veznog, pogotovo u vaznijim utakmicama..
znaci stoperi ce se birati izmedju Erica i Masca, ja bi tu vise sanse dao Ericu, jer po meni on je prosle sezone najbolje obavljo poso na poziciji stopera uz naravno Gerarda..

mora se u obzir uzeti da ce tu biti i povreda, suspenzija i odmaranja...uglavnom svi ce doci na svoje, osim Milita koji ce vjerovatno minimalno igrati, bar u ovim jacim utakmicam..ukoliko ne ode do kraja prelaznog roka..
Ja ti garantujem da ce naredne sezone Fontas igrati stopera u dosta utakmica (barem ovim domacinskih i Kup utakmica)...Pep ce njega sigurno forsirati ne poziciji stopera, eto živi bili pa vidjeli.
Milita se treba riješiti, ali teško da ce se naci neki ozbiljan kupac sa ozbiljnom ponudom.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 avg 2011, 00:15

uh bravo Fontas...
pa Fontas ce igrati vise od Milita i ja tebi garantujem..heh
al momka treba forsirati u domacem prvenstvu i kupu...mislim nije lose odigro proslu sezonu..
a Milita bi se ja rijesio odma...covjek nije u formi otkako je doso kod nas...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 03 avg 2011, 00:17

ZELJO DO GROBA je napisao/la:uh bravo Fontas...
al momka treba forsirati u domacem prvenstvu i kupu...mislim nije lose odigro proslu sezonu..
ma igr`o bih i ja vise od milita :mrgreen: :mrgreen: uvalit ga neki malagi il nekom drugom bogatom klubu. po meni nema potrebe da dovodimo fabregasa, jer imamo i vise nego sjajne igrace na klupi koji mogu zamijeniti xavia, iniestu ili busquetsa.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 avg 2011, 00:18

Bio je Milito OK one prve dvije sezone kad je došao iz Zaragoze (da ne griješimo dušu :mrgreen: ) ali dao je malo za Barcu - sve ukupan dojam...onda se teško ozljedio i tako propao ko kauč i više se nikad nije vratio na neki veci nivo i formu....njega se fakat treba što prije riješiti, cisto da nije na klupskoj sisi kao parazit, a poznavajuci Rosella kojem je svaki euro bitan - onda ce Milito vrlo brzo biti prošlost Barce.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 avg 2011, 00:21

jasmin256 je napisao/la:
ma igr`o bih i ja vise od milita :mrgreen: :mrgreen: uvalit ga neki malagi il nekom drugom bogatom klubu. po meni nema potrebe da dovodimo fabregasa, jer imamo i vise nego sjajne igrace na klupi koji mogu zamijeniti xavia, iniestu ili busquetsa.
Misliš :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 avg 2011, 00:21

Pa dobro nije Gabi toliko los, koliko ga povrede cine takvim :)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 avg 2011, 00:25

xaviesta je napisao/la:Pa dobro nije Gabi toliko los, koliko ga povrede cine takvim :)
Ma gotov igrac, izgubio brzinu skroz, a to je smrt za stopere....sjecam se smijelih prijedloga nekih forumaša pred polufinale sa frankovcima - da zaigra Milito u prvih 11 u tako važnoj utakmici :mrgreen: :lol: ...pa on nebi mogao Vladavića stici i zaustaviti ,a kamoli Kristinu.

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 03 avg 2011, 00:29

LBJ MVP je napisao/la:
jasmin256 je napisao/la:
dobro jest da sam ja napadac :mrgreen: :mrgreen: al bio bih bolji od njeg, jer tesko mogu gori biti :lol: :lol:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 avg 2011, 00:30

Tacno. Sto se stoprea tice najbolje bi bilo kada bi dosao Sakho, sto je vrlo izgledno ako Fabregas ne dodje. Mada ocekujem da i Fontas dobije vise prilike,podsjeca me De Boera strasno :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 avg 2011, 00:32

jasmin256 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
dobro jest da sam ja napadac :mrgreen: :mrgreen: al bio bih bolji od njeg, jer tesko mogu gori biti :lol: :lol:
Pošto poznajem (ne)kvalitet Milita primoran sam da se složim s tvojim mišljenjem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 avg 2011, 00:44

Cristiano Ronaldo : "Natjecanje sa Messijem i Xavijem za nagradu najboljeg fudbalera Evrope? To je nešto što me ne zabrinjava."

Zašto da se sekira bezveze kad zna da ju neće osvojiti. :D

Izvjesno je da će se sada pojaviti neki mangLupi sa pričom o UEFA-i.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 03 avg 2011, 00:45

messilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo : "Natjecanje sa Messijem i Xavijem za nagradu najboljeg fudbalera Evrope? To je nešto što me ne zabrinjava."

Pa taj **** je davao po 3-4 gola kda je sve rjeseno bilo i kad se trebala Almerija , Getafe i ostali letargiraci demolirati !

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 03 avg 2011, 01:07

Zabac je napisao/la:
messilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo : "Natjecanje sa Messijem i Xavijem za nagradu najboljeg fudbalera Evrope? To je nešto što me ne zabrinjava."

Pa taj **** je davao po 3-4 gola kda je sve rjeseno bilo i kad se trebala Almerija , Getafe i ostali letargiraci demolirati !
Ma dzaba mu sve njemu je najbolje da se vrati odakle je i dosao,ova dominacija ce ga dokrajciti placipicka Cristina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 03 avg 2011, 01:13

[youtube][/youtube]

Yebo Alexisa , treba ovog delfina dovest ,cjepa Valdeza :lol:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 avg 2011, 01:18

Zabac je napisao/la:

[youtube][/youtube]
:o
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.