FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Barcelona je poslala zadnju ponudu od 37 milk+5 varijabilno + 5 od Fabregasa ?
Kad bi se trebao znati konacan odgovor ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Ne znam ko je sastavljao onu ekipu na Goal.com, znam samo da ono nema veze s mozgom.
Don't hate what you don't understand.
vjerovatno sutra ili dan poslije...jer su celnici iz arsenala valjda dali rok do 5 augusta kao krajnji datum zavrsavanja te sapunice..Zabac je napisao/la:Barcelona je poslala zadnju ponudu od 37 milk+5 varijabilno + 5 od Fabregasa ?
uostalom ko ce ga vise znat...samo da se hoce vise to zavrsit..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sad naletih' na ovu sliku..

...huh
no comment 

...huh

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma budimo malo realni, Puyol ima 33 godine...T-MAC je napisao/la:eric ce opet zapocinjati na beku,jer mu je to prirodna pozicija..samo ce u slucaju povreda,kao prosle sezone ici na stopera..to je kapitenovo mjesto,on kad je zdrav i spreman,on ce sa pikeom opet ciniti najbolji stoperski par na svijetuZELJO DO GROBA je napisao/la:i jos jedna stvar gdje su moguce pogrijesili je to da se Masc igrati stopera sa Piqueom, ja mislim da je to mjesto rezervisano za rotaciju, al najvise sanse bi mogo dobijati Eric....
njegova osnovna prednost u igri je snaga i brzina, uz veliku borbenost na terenu...s godinama je to izgubio, snagu ne toliko, al brzinu da...uz to vrlo cesto je povrjedjen i to ga dosta sputava..
naravno odigrat ce i on dosta utakmica, al nece biti standardan u svakoj...to se mora prihvatiti...
a mi pored njega imamo jos Pique cije jemjesto ne upitno sto se prvih 11 tice i Milita...e sad ko bi mogo igrati na poziciji stopera kad ne igra Puyol iz bilo kojih razloga...Milito sigurno ne u nekim prevaznim utakmicama...ostaje opcija Masc, Eric i Busquets..
niti jedan od njih nije klasicni stoper, al mogu odlicno odraditi poso na toj poziciji...u svakom slucaju jedan od ove dvojice zadnjih veznih ce uvijek biti naprijed, ostaje dvojba izmedju Erica i Masc ili Erica i Busquetsa...
Busquets igra vise od Masca na poziciji zadnjeg veznog, pogotovo u vaznijim utakmicama..
znaci stoperi ce se birati izmedju Erica i Masca, ja bi tu vise sanse dao Ericu, jer po meni on je prosle sezone najbolje obavljo poso na poziciji stopera uz naravno Gerarda..
mora se u obzir uzeti da ce tu biti i povreda, suspenzija i odmaranja...uglavnom svi ce doci na svoje, osim Milita koji ce vjerovatno minimalno igrati, bar u ovim jacim utakmicam..ukoliko ne ode do kraja prelaznog roka..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ja ti garantujem da ce naredne sezone Fontas igrati stopera u dosta utakmica (barem ovim domacinskih i Kup utakmica)...Pep ce njega sigurno forsirati ne poziciji stopera, eto živi bili pa vidjeli.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma budimo malo realni, Puyol ima 33 godine...T-MAC je napisao/la:eric ce opet zapocinjati na beku,jer mu je to prirodna pozicija..samo ce u slucaju povreda,kao prosle sezone ici na stopera..to je kapitenovo mjesto,on kad je zdrav i spreman,on ce sa pikeom opet ciniti najbolji stoperski par na svijetuZELJO DO GROBA je napisao/la:i jos jedna stvar gdje su moguce pogrijesili je to da se Masc igrati stopera sa Piqueom, ja mislim da je to mjesto rezervisano za rotaciju, al najvise sanse bi mogo dobijati Eric....
njegova osnovna prednost u igri je snaga i brzina, uz veliku borbenost na terenu...s godinama je to izgubio, snagu ne toliko, al brzinu da...uz to vrlo cesto je povrjedjen i to ga dosta sputava..
naravno odigrat ce i on dosta utakmica, al nece biti standardan u svakoj...to se mora prihvatiti...
a mi pored njega imamo jos Pique cije jemjesto ne upitno sto se prvih 11 tice i Milita...e sad ko bi mogo igrati na poziciji stopera kad ne igra Puyol iz bilo kojih razloga...Milito sigurno ne u nekim prevaznim utakmicama...ostaje opcija Masc, Eric i Busquets..
niti jedan od njih nije klasicni stoper, al mogu odlicno odraditi poso na toj poziciji...u svakom slucaju jedan od ove dvojice zadnjih veznih ce uvijek biti naprijed, ostaje dvojba izmedju Erica i Masc ili Erica i Busquetsa...
Busquets igra vise od Masca na poziciji zadnjeg veznog, pogotovo u vaznijim utakmicama..
znaci stoperi ce se birati izmedju Erica i Masca, ja bi tu vise sanse dao Ericu, jer po meni on je prosle sezone najbolje obavljo poso na poziciji stopera uz naravno Gerarda..
mora se u obzir uzeti da ce tu biti i povreda, suspenzija i odmaranja...uglavnom svi ce doci na svoje, osim Milita koji ce vjerovatno minimalno igrati, bar u ovim jacim utakmicam..ukoliko ne ode do kraja prelaznog roka..
Milita se treba riješiti, ali teško da ce se naci neki ozbiljan kupac sa ozbiljnom ponudom.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
uh bravo Fontas...
pa Fontas ce igrati vise od Milita i ja tebi garantujem..heh
al momka treba forsirati u domacem prvenstvu i kupu...mislim nije lose odigro proslu sezonu..
a Milita bi se ja rijesio odma...covjek nije u formi otkako je doso kod nas...
al momka treba forsirati u domacem prvenstvu i kupu...mislim nije lose odigro proslu sezonu..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ma igr`o bih i ja vise od militaZELJO DO GROBA je napisao/la:uh bravo Fontas...

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Bio je Milito OK one prve dvije sezone kad je došao iz Zaragoze (da ne griješimo dušu
) ali dao je malo za Barcu - sve ukupan dojam...onda se teško ozljedio i tako propao ko kauč i više se nikad nije vratio na neki veci nivo i formu....njega se fakat treba što prije riješiti, cisto da nije na klupskoj sisi kao parazit, a poznavajuci Rosella kojem je svaki euro bitan - onda ce Milito vrlo brzo biti prošlost Barce.

Mislišjasmin256 je napisao/la:ma igr`o bih i ja vise od militaZELJO DO GROBA je napisao/la:uh bravo Fontas...
a Milita bi se ja rijesio odma...covjek nije u formi otkako je doso kod nas...![]()
uvalit ga neki malagi il nekom drugom bogatom klubu. po meni nema potrebe da dovodimo fabregasa, jer imamo i vise nego sjajne igrace na klupi koji mogu zamijeniti xavia, iniestu ili busquetsa.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa dobro nije Gabi toliko los, koliko ga povrede cine takvim 

Ma gotov igrac, izgubio brzinu skroz, a to je smrt za stopere....sjecam se smijelih prijedloga nekih forumaša pred polufinale sa frankovcima - da zaigra Milito u prvih 11 u tako važnoj utakmicixaviesta je napisao/la:Pa dobro nije Gabi toliko los, koliko ga povrede cine takvim

dobro jest da sam ja napadacLBJ MVP je napisao/la:Mislišjasmin256 je napisao/la:ma igr`o bih i ja vise od militaZELJO DO GROBA je napisao/la:uh bravo Fontas...
a Milita bi se ja rijesio odma...covjek nije u formi otkako je doso kod nas...![]()
uvalit ga neki malagi il nekom drugom bogatom klubu. po meni nema potrebe da dovodimo fabregasa, jer imamo i vise nego sjajne igrace na klupi koji mogu zamijeniti xavia, iniestu ili busquetsa.

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
Tacno. Sto se stoprea tice najbolje bi bilo kada bi dosao Sakho, sto je vrlo izgledno ako Fabregas ne dodje. Mada ocekujem da i Fontas dobije vise prilike,podsjeca me De Boera strasno 

Pošto poznajem (ne)kvalitet Milita primoran sam da se složim s tvojim mišljenjemjasmin256 je napisao/la:dobro jest da sam ja napadacLBJ MVP je napisao/la:
Misliš![]()
al bio bih bolji od njeg, jer tesko mogu gori biti
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cristiano Ronaldo : "Natjecanje sa Messijem i Xavijem za nagradu najboljeg fudbalera Evrope? To je nešto što me ne zabrinjava."
Zašto da se sekira bezveze kad zna da ju neće osvojiti.
Izvjesno je da će se sada pojaviti neki mangLupi sa pričom o UEFA-i.
Zašto da se sekira bezveze kad zna da ju neće osvojiti.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa taj **** je davao po 3-4 gola kda je sve rjeseno bilo i kad se trebala Almerija , Getafe i ostali letargiraci demolirati !messilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo : "Natjecanje sa Messijem i Xavijem za nagradu najboljeg fudbalera Evrope? To je nešto što me ne zabrinjava."
Zašto da se sekira bezveze kad zna da ju neće osvojiti.![]()
Ma dzaba mu sve njemu je najbolje da se vrati odakle je i dosao,ova dominacija ce ga dokrajciti placipicka CristinaZabac je napisao/la:Pa taj **** je davao po 3-4 gola kda je sve rjeseno bilo i kad se trebala Almerija , Getafe i ostali letargiraci demolirati !messilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo : "Natjecanje sa Messijem i Xavijem za nagradu najboljeg fudbalera Evrope? To je nešto što me ne zabrinjava."

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
[youtube][/youtube]
Yebo Alexisa , treba ovog delfina dovest ,cjepa Valdeza
Yebo Alexisa , treba ovog delfina dovest ,cjepa Valdeza

[youtube][/youtube]Zabac je napisao/la:Pa taj **** je davao po 3-4 gola kda je sve rjeseno bilo i kad se trebala Almerija , Getafe i ostali letargiraci demolirati !messilla je napisao/la:Cristiano Ronaldo : "Natjecanje sa Messijem i Xavijem za nagradu najboljeg fudbalera Evrope? To je nešto što me ne zabrinjava."

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.