velez_mostar je napisao/la:
Usput, nije mi nikako jasno kako ovaj retard od trenera mora i u medijima prezentirati koliko je glup, prica da nece pozvati igrace koji ne igraju, a to redovno cini, i opet ce.ccc..pa, kad se vec ne drzi toga treba zvat i ove klince.
Intereuje me do kada ce ovakvi "tipovi" da vrijedjaju osobe u ovom slucaju trenera koji predstavlja BiH a time i nas bosance takvim nedostpjnim rijecima. Pogotovo ako se radi o iskrivljavanju cinjenica i hajci na selektora.
Pokusavas da nas ubijedis da je rekao nesto sasvim drugo
"Što se tiče prijateljske utakmice sa Grčkom, poziv sam već uputio Zlatanu Muslimoviću, s kojim sam se čuo i on mi je rekao da je spreman, da trenira sam i da će uskoro potpisati ugovor sa jednim klubom. Ukoliko Zlatan do susreta sa Bjelorusijom potpiše ugovor i zaigra za neki klub, onda će sigurno biti na spisku za te susrete, a ukoliko ne onda teško".
a evo i link gdje to pise
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/umje ... ovic/61811" onclick="window.open(this.href);return false;
jos sam nekoliko puta kopirao slicnu stvar cak i na ovom forumu, mozda tebi mozda drugima, bas ista stvar.
nije covjek rekao da nece pozvati, nego da ce biti teze.
Imamo zaista mnogo igraca koji nisu standardni u svojim klubovima ali mi nemamo bolje da ih zamijene u tome lezi poenta. Ako bi izbacivali one koji nisu standardne onda treba izbacit otprilike 7 ili 8 iz prve postave.
Ali to huskanje treba da prestane.
JOS NIGDJE NISAM PROCITAO DA JE SUSIC IZJAVIO DA NECE POZIVATI ONE KOJI NISU STANDARDNI, NEGO SAMO DA CE TEZE DOBIJAT POZIVE
Da ti to prevedem jer izgleda za tebe prica jos uvijek na francuskom.
Igraci bez kojih ne mozemo moraju igrati i ako nisu standardni, a igraci bez kojih mozemo vjerovatno nece dobiti poziv sto je sasvim logicno i razumljivo.
I zamolio bih jos jednom takve kao ti da pazljivo procitaju sta je rekao pa tek onda da komentarisu, ovako umjesto sto njega nazivas takvim pridjevima vise pristaje tebi.
Ne trebas me komentarisat jer sa takvima je svaka rasprava nepotrebna ali ne mogu dopustit lazne klevete jer to sto radis je upravo to.