FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 02 avg 2011, 20:54

kralj_je_mrtav je napisao/la:Visc uje unistio menadzer Zubanovic puneci mu glavu kako je najbolji, kako mora ici negdje, kako treba reci Amaru da moraq igrati i tako. I sada kada ga Zeljo hoce prodati taj isti Zubanovic nema kluba za njega. Eto, tako stvari stoje.
Istina! Jedino sto ne znam oko predzadnje recenice situaciju, ali ostalo je tacno...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 02 avg 2011, 21:02

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta je sa ublehama Zuje o Galatasarayu, Fenerbahceu, Besiktasu, Salkeu, itd. povodom proslave 90 godina postojanja najtrofejnijeg BH kluba ?? Ima li se ista u planu, ili je plava vecer i gostovanje Dinama nas vrhunac organizacije proslave :?: :?: :oops:
Iskesiraj ti 2 miliona kao Hajduk pa ce ti doci Barcelona nije problem :lol: :lol: :lol: :lol: sta si ti mislio pa nemamo mi para za bacanja svak trazi svoj dio kolaca :lol: :lol: :lol: :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 avg 2011, 21:03

Sta je sa Željeznicar II ? Jel jos to u planu ?
NO PYRO NO PARTY

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 02 avg 2011, 22:16

deset je napisao/la:Kasno viđoh skim imam posla.Samo se pitam gdje će vam duša kad toliko srozgavate igrača koji je obilježio prošlu sezonu
Zubane nisam te prepoznao......... ;)

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 02 avg 2011, 22:18

Hrapa......

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 avg 2011, 22:39

Gledam sad neki izvjestaj sa Vensplisis(il kako vec) : Crvena Zvezda , i domacin uopste nema ostalih tribina znaci samo zapadna,ne kontam onda kako mi ne mozemo na Grbavici da igramo :?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 02 avg 2011, 22:41

LudLo 4 je napisao/la:Gledam sad neki izvjestaj sa Vensplisis(il kako vec) : Crvena Zvezda , i domacin uopste nema ostalih tribina znaci samo zapadna,ne kontam onda kako mi ne mozemo na Grbavici da igramo :?
Pa jel bolje igrati pred 15000 ili pred 5000 ljudi, pošto bi kod nas bio u funkciji samo sjever, ostalo ne ispunjava ni C uslove...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 02 avg 2011, 22:42

LudLo 4 je napisao/la:Gledam sad neki izvjestaj sa Vensplisis(il kako vec) : Crvena Zvezda , i domacin uopste nema ostalih tribina znaci samo zapadna,ne kontam onda kako mi ne mozemo na Grbavici da igramo :?
Prilaz, parking mjesta - to su najveći problemi . Treba dosta truda i novca da bi se Grbavica osposobila za Euro takmičenja, s tim da ne znam kako bi npr. južnu tribinu osposobili. Najbolja opcija je građenje potpuno novog stadiona, na što ćemo se načekati...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 avg 2011, 22:43

Hawking je napisao/la:
Pa jel bolje igrati pred 15000 ili pred 5000 ljudi, pošto bi kod nas bio u funkciji samo sjever, ostalo ne ispunjava ni C uslove...
Ma nije to bitno,cudim se kako grbavica nista lafo ne ispunjava a kod njih cijeli stadion jedna tribina ostalo neki pasnjak,tri bijele i jedna crna ovca pasu na sjeveru a ljudi igraju isto ovo pretkolo bas kao i mi :?
+ da se srediti i jug i istok a mislim da bi zapad bio u prodaji ,jos i imamo naslonjace na svim stolicama :D

@Omar ja ne znam kakav prilaz i parkin ima ovaj pasnjak al' znam kakav prilaz nema kosevo,ima 3 stazice,sokaka ovce isto prolazile pa ostao put,i ima ono poplocano sad tamo a to je bio taj koziji put.Vise prilaza ima Grbavica.Nego bolan necemo o stadionu,samo me cudi kako ovi mogu igrati a mi ne.
||| FKZeljeznicar |||

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 avg 2011, 23:11

Pa ne postoje samo tribine ima i svlacionice, wc-ovi, sigurnost i jos dostaaa toga

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 02 avg 2011, 23:15

nime_tm87 je napisao/la:
Pa ne postoje samo tribine ima i svlacionice, wc-ovi, sigurnost i jos dostaaa toga
Tacno je da na ovom ne postoje tribine,a ako su sigurnost dva rogata ovna onda imaju i sigurnost,ja garantujem uz malo doratka da se moze u Dolini igrati.
||| FKZeljeznicar |||

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 avg 2011, 23:18

Za sve one kojima nije jasno zasto Zeljo na zalost ne moze da igra Europske utakmice na Grbavici evo UEFA standardi:

http://www.fai.ie/PDF/UEFAStadiumInfras ... ns2010.PDF

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 02 avg 2011, 23:37

kralj_je_mrtav je napisao/la:Mislim da ce ga Amar jos malo trpiti i da mu od nekog petog kola sljedi klupa i tribina, zna se radi cega. Kao i u svakom evropskom klubu.
Živi bili pa vidjeli ;) .Poslije Cocalića ne vjerujem da će i jedan odraditi tako glupo zadnju godinu ugovora.Potpisali su i veći i bolji igrači od njega tipa Šeha i Bekrić.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 02 avg 2011, 23:48

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Joint_Union je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Mislim da ce ga Amar jos malo trpiti i da mu od nekog petog kola sljedi klupa i tribina, zna se radi cega. Kao i u svakom evropskom klubu.
Živi bili pa vidjeli ;) .Poslije Cocalića ne vjerujem da će i jedan odraditi tako glupo zadnju godinu ugovora.Potpisali su i veći i bolji igrači od njega tipa Šeha i Bekrić.
Ja ti kazem kako sada stvari stoje, u izlogu je jos u Tel Avivu, ukoliko mu oni koji ga pogresno savjetuju ne pronadju klub, tribina mu je, a mozda i juniorska momcad. Mislim treninzi, ovo, ono.
Ok. U izlogu je.Hoćeš da kažeš ako ga ne prodamo,ide na tribine zbog toga što ne želi da produži ugovor ili misli da treba igrati u prvoj,ustvari tako ga savjetuju ?
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 03 avg 2011, 00:45

Jooj sutra :D
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 03 avg 2011, 00:51

Ja ti kazem kako sada stvari stoje, u izlogu je jos u Tel Avivu, ukoliko mu oni koji ga pogresno savjetuju ne pronadju klub, tribina mu je, a mozda i juniorska momcad. Mislim treninzi, ovo, ono.[/quote]
Ok. U izlogu je.Hoćeš da kažeš ako ga ne prodamo,ide na tribine zbog toga što ne želi da produži ugovor ili misli da treba igrati u prvoj,ustvari tako ga savjetuju ?[/quote]
KOji igrac???

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 03 avg 2011, 00:55

anti_zli je napisao/la:Ja ti kazem kako sada stvari stoje, u izlogu je jos u Tel Avivu, ukoliko mu oni koji ga pogresno savjetuju ne pronadju klub, tribina mu je, a mozda i juniorska momcad. Mislim treninzi, ovo, ono.
Ok. U izlogu je.Hoćeš da kažeš ako ga ne prodamo,ide na tribine zbog toga što ne želi da produži ugovor ili misli da treba igrati u prvoj,ustvari tako ga savjetuju ?[/quote]
KOji igrac???[/quote]

Dzelaludin Muharemovic
||| FKZeljeznicar |||

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 avg 2011, 00:57

LudLo 4 je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:Ja ti kazem kako sada stvari stoje, u izlogu je jos u Tel Avivu, ukoliko mu oni koji ga pogresno savjetuju ne pronadju klub, tribina mu je, a mozda i juniorska momcad. Mislim treninzi, ovo, ono.
Ok. U izlogu je.Hoćeš da kažeš ako ga ne prodamo,ide na tribine zbog toga što ne želi da produži ugovor ili misli da treba igrati u prvoj,ustvari tako ga savjetuju ?
KOji igrac???[/quote]

Dzelaludin Muharemovic[/quote]
cekaj ba, sad ste mene zbunili, zar niste pricali o Bulendu Biščeviću :? :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 avg 2011, 01:34

Ja sam uvijek govorio kako ga treba prodati jer mi se nešto ufurao i igra mu je pročitana čak u našoj levatskoj ligi... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 avg 2011, 07:18

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, napoleon72, Proximic i 39 gostiju.