Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 02 avg 2011, 18:23

Virtu4l je napisao/la:
_karabaja_ je napisao/la:Carrick je vrlo inteligentan igrac
:lol:
Argumenti su svima izgleda jaca strana, to volim na ovoj temi. Al` bas ono... :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 02 avg 2011, 18:50

Virtu4l je napisao/la:
Vrlo konstruktivan post. Nadam se da nisi previse napregao mozdane vijuge da ovo smislis.
Ako mislis suprotno objasni, obrazlozi, napisi makar jednu prostu recenicu nadam se da si ti makar toliko inteligentan.
Ja ponovo kazem da je Carrick fudblaski vrlo inteligentan igrac kao i 90% igraca koji igraju u velikim klubovima, jer nece glup i igrac cija inteligencija nije iznad prosjecne nikad uspjet. Ako nisi znao u pojedinim klubovima npr. Manchesteru postoje odredjeni testovi koji se koriste da se odredi posjeduje li igrac odredjenu inteligenciju ili je neko poput tebe pa ga ne dovode :mrgreen: .
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 avg 2011, 19:22

[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 02 avg 2011, 19:26

Nakon što je Ferguson danas saopštio da je Young njegov prvi izbor za lijevo krilo sljedeće sezone, optimizam Ashleya Younga je porastao, i on smatra da može imati blistavu karijeru na Old Traffordu…

“Uvijek sam vjerovao u sebe i smatrao da mogu igrati na najvišoj razini, igrati za United je odraz moga truda, rijetko ko dosegne taj nivo” kaže Young.

“Bilo je i drugih klubova zainteresovanih za mene, no kada sam čuo da me povezuju sa Unitedom, bio sam oduševljen, ni u jednom trenutku nisam pomislio da ću odbiti ponudu ukoliko ona pristigne”

“Imam 26 godina, i sada sam sazreo kao igrač, u pravo vrijeme sam doselio ovdje, i nadam se da će moj ostatak karijere biti uspješan” završio je Englez…
Glory Glory Man United !!! :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2011, 20:02

red devil88 je napisao/la:Nakon što je Ferguson danas saopštio da je Young njegov prvi izbor za lijevo krilo sljedeće sezone, optimizam Ashleya Younga je porastao, i on smatra da može imati blistavu karijeru na Old Traffordu…
A gdje je on to saopstio? Nikad nisam cuo da je on reko da ce taj i taj igrac bit prvi izbor. Cak ni De Geai nije to obecao.

A po ovome sto je Young dosad pokazao, nema sta trazit pored Valencie i Nania. Ni ljevo ni desno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 avg 2011, 20:26

_karabaja_ je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Vrlo konstruktivan post. Nadam se da nisi previse napregao mozdane vijuge da ovo smislis.
Ako mislis suprotno objasni, obrazlozi, napisi makar jednu prostu recenicu nadam se da si ti makar toliko inteligentan.
Ja ponovo kazem da je Carrick fudblaski vrlo inteligentan igrac kao i 90% igraca koji igraju u velikim klubovima, jer nece glup i igrac cija inteligencija nije iznad prosjecne nikad uspjet. Ako nisi znao u pojedinim klubovima npr. Manchesteru postoje odredjeni testovi koji se koriste da se odredi posjeduje li igrac odredjenu inteligenciju ili je neko poput tebe pa ga ne dovode :mrgreen: .
Ne vidim da sam te negdje vrijeđao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 avg 2011, 20:28

Cartman je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Nakon što je Ferguson danas saopštio da je Young njegov prvi izbor za lijevo krilo sljedeće sezone, optimizam Ashleya Younga je porastao, i on smatra da može imati blistavu karijeru na Old Traffordu…
A gdje je on to saopstio? Nikad nisam cuo da je on reko da ce taj i taj igrac bit prvi izbor. Cak ni De Geai nije to obecao.

A po ovome sto je Young dosad pokazao, nema sta trazit pored Valencie i Nania. Ni ljevo ni desno.
Za De Geau je navodno čak rekao da neće biti prvi izbor ove sezone. Malo čudno da se prije sezone već odlučio k'o će igrati a ko ne... Možda time samo želi još više motivisati pojedine igrače (Nani, De Gea, Valencia...)
100% sportski i krajnje opušten potpis

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 02 avg 2011, 20:34

Mislim da je za De Geu ipak odlučio da će biti no.1, i ja sam čitao da je rekao prije turneje da neće biti prvi izbor, ali predomislio se nakon dobrih partija novog golmana.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 avg 2011, 20:43

Veceras ako Pogba bude igrao pokazat ce da nam Sneijder nije potreban! ;)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 avg 2011, 20:46

haxonja je napisao/la:Veceras ako Pogba bude igrao pokazat ce da nam Sneijder nije potreban! ;)
Zašto nije? On mi je baš ManUTD tip igrača... jedino ako vam nije preskup.
Voli te tvoje Sarajevo.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 avg 2011, 20:48

Virtu4l je napisao/la:
haxonja je napisao/la:Veceras ako Pogba bude igrao pokazat ce da nam Sneijder nije potreban! ;)
Puno para za momka koji ima 27 godina, makar da je 25. :)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 avg 2011, 20:57

haxonja je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Puno para za momka koji ima 27 godina, makar da je 25. :)
Berbatov...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 avg 2011, 21:04

haxonja je napisao/la:Puno para za momka koji ima 27 godina, makar da je 25. :)
Ma pazi, to je tip igrača koji će u Unitedu igrati do 33-34. godine, ovaj će izvući zadnju kap znoja iz njega.
Voli te tvoje Sarajevo.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 02 avg 2011, 21:10

Slažem se, za veliko čudo, sa Virtualnim. Sneijder je čvrst i jak dečko, nema da čim pređe 30-u drastično opadne. Ja mislim da će mu čak to i biti najbolje godine, ako ih nije već proživio.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 avg 2011, 21:21

Može li link za utakmicu?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 avg 2011, 21:27

ako sneider dodje sigurno ce odraditi barem jedan taj ugovor od 4-5 godina, koliko je dobar igrac to nije puno para, da je ovakav kakav jeste, a da ima 22 godine, kostao bi 60 miliona. niej tu problem ta odsteta interu koliko ja kontam, problem je njegova plata, zbog toga jos nije dosao, nije mozda ni plata kao plata sama problem, vise je tu belaj sto ta visina plate povlaci druga pitanja i nezadovoljstvo ostalih igraca koji ce traziti vise, ne znam kako je to unitedu, u barci je tako, bio je takav problem s alvesom, i s ibrom kad je dovodjen, morala se messiju dizati plata da ne ispadne da ibro ima vise

tako vjerovatno konta i ferguson, ako njemu da toliku platu sta ce ostali igraci, a kad se pocne o platama i povisicama pricati onda nastaje hebada, vidjeli ste kako je oko toga i rooney koji se smatra unitedovim vjernim vojnikom napravio dramu i vidjelo se da je igracima ipak puno stalo do te plate, isto ko i alves kod nas, mozda ne toliko zbgo sam cifre nego zbog ono sto ovaj ima ovoliko, a ja tiliko manje, kad i ja doprinosim ko i on itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 02 avg 2011, 21:31

Ted Mosby je napisao/la:Može li link za utakmicu?
Kakvu utakmicu? Ja ne znam da se išta igra večeras...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 avg 2011, 21:33

Hawking je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Može li link za utakmicu?
Kakvu utakmicu? Ja ne znam da se išta igra večeras...
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football" onclick="window.open(this.href);return false;

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 02 avg 2011, 21:33

Romariooo je napisao/la:ako sneider dodje sigurno ce odraditi barem jedan taj ugovor od 4-5 godina, koliko je dobar igrac to nije puno para, da je ovakav kakav jeste, a da ima 22 godine, kostao bi 60 miliona. niej tu problem ta odsteta interu koliko ja kontam, problem je njegova plata, zbog toga jos nije dosao, nije mozda ni plata kao plata sama problem, vise je tu belaj sto ta visina plate povlaci druga pitanja i nezadovoljstvo ostalih igraca koji ce traziti vise, ne znam kako je to unitedu, u barci je tako, bio je takav problem s alvesom, i s ibrom kad je dovodjen, morala se messiju dizati plata da ne ispadne da ibro ima vise

tako vjerovatno konta i ferguson, ako njemu da toliku platu sta ce ostali igraci, a kad se pocne o platama i povisicama pricati onda nastaje hebada, vidjeli ste kako je oko toga i rooney koji se smatra unitedovim vjernim vojnikom napravio dramu i vidjelo se da je igracima ipak puno stalo do te plate, isto ko i alves kod nas, mozda ne toliko zbgo sam cifre nego zbog ono sto ovaj ima ovoliko, a ja tiliko manje, kad i ja doprinosim ko i on itd
ma nije vise problem sto se za igraca od 27 godina mora dati 40-50 miliona...on je klasa, igracina, odigrace on jos 4-5 sezona odlicno, al sta onda, 33-34 godine, kome ga prodati, pa nikome vjerovatno...i ode ovih 40-50 miliona...
kupis igraca za masne pare i kasnije ne mozes izvuci ni 5% od toga...
a naravno velike probleme moze stvoriti pobuna oko plate...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 02 avg 2011, 21:35

Uvali ga Welbeck na odličan pas Cleverleya. Inače 2-1 za Marseille.

EDIT: Bgm ništa od Snijdera, uvali ga Cleverley (2-2) :D
Zadnja izmjena: Thunderstruck, dana/u 02 avg 2011, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.