Apsulutno se slazem. Ja bi i Pjanica prodao, jer ce kod nas propast.Licha Lopez je napisao/la:Igraci koji po mom misljenju trebaju napustiti OL su:
Bastos-netrudi se,vidi se da zeli otici,osvajati "trofeje" sa Juventusom
Kallstrom-nije to vise onaj Kim kakav je bio pre 2-3 godine
Gomis-nema kvalitet za klub
Cris-isto kao i za Kallstroma
Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Neka Pjanica mozda ove sezonebude igrao na krilu gdje je bio briliantan u Metzu,a tu ionako imamo manjak igraca
Pjanic(2-3 sedmice) i Ederson(dva do tri mjeseca) OUT . Evo sanse za Greniera. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Da daBIHfan je napisao/la:Pjanic(2-3 sedmice) i Ederson(dva do tri mjeseca) OUT . Evo sanse za Greniera.

-
- Kontakt:
ahahah mi spominjemo Greniera a lik otiso na pripreme sa reprezentaciom Francuske na pripreme za prvenstvo.
Jbga et ja nisam znao za to. Nista ja ne znam ko ce sad dobiti sansu, kad su nam svi cisti playmakeri ozlijedjeni.Licha Lopez je napisao/la:ahahah mi spominjemo Greniera a lik otiso na pripreme sa reprezentaciom Francuske na pripreme za prvenstvo.
PS. Mahmadou Diarra ce izgleda potpisat za nas.

Odlicno moze zamjeniti Toulalana.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sjajno, strasan je bio prije i sad moze pomoci, vracamo legende kluba, al' najvecu (Juninha) teskoBIHfan je napisao/la:Jbga et ja nisam znao za to. Nista ja ne znam ko ce sad dobiti sansu, kad su nam svi cisti playmakeri ozlijedjeni.Licha Lopez je napisao/la:ahahah mi spominjemo Greniera a lik otiso na pripreme sa reprezentaciom Francuske na pripreme za prvenstvo.
PS. Mahmadou Diarra ce izgleda potpisat za nas.![]()
Odlicno moze zamjeniti Toulalana.

Inace, u subotu pocinje sezona, prijenosi na Arenama.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Taj Diarra je govorio kad je odlazio u Real, da Lyon nije prihvatio ponudu, da bi pokupio stvari i otisao nazad u Mali.
A vala se nije naigrao u RM-u.

A vala se nije naigrao u RM-u.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
- Kontakt:
Ma nista od dijare,procitao sam link gde si potvrdili i OL i on da nece biti od ugovora nista...Delvin Ndinga dolazi za oko 8 mil(previse)
Sledeci vikend pocinje sezona...smijesi nam se 4 pozicija...LOSI SMO!!!
Sledeci vikend pocinje sezona...smijesi nam se 4 pozicija...LOSI SMO!!!

-
- Kontakt:
Rubin...sta mislite
Sezona im je u punome jeku,u obje utakmice su pobjedili Dynamo Kieva,igraju defanzivno te se oslanjaju na kontre.
Nezgodna ekipa skroz,al Lyon je Lyon,ne smiju dopustiti da ostanu bez lige prvaka.
Nezgodna ekipa skroz,al Lyon je Lyon,ne smiju dopustiti da ostanu bez lige prvaka.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
TeskoLicha Lopez je napisao/la:Rubin...sta mislite

Pravo, tesko, mislim da Rubin ima vece sanse, pogotovo kad u Rusiju odemo, ne vidim nacin kako da prodjemo, jedino domaca tekma, da ih nabijemo al' tesko..
Mislim da smo nahebali.Licha Lopez je napisao/la:Rubin...sta mislite
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
ma procemo...imamo cris gomisa i kallstroma...tu je i gonalons 

Top smo majke mi, sjajan fudbal. Gerde spasitelju moj.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Prebismo ovu nedoraslu Nicu, steta sto Arena prenosi ove nekvalitetne tekme, a ne nas.
-
- Kontakt:
Pjanke ja povredjenxavi26 je napisao/la:jel Miralem igrao sinoc?
-
- Kontakt:
Bice ovo i bolje samo kad se vrati jedan od 3 pleya u ekipu.....titula je nasaa 

Biti će teško protiv Rubina, prvenstveno zbog načina i filozofije kako igraju, ali Lyon je favorit i treba se tako postaviti.
...što je više lome to je volim jače...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.