Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Joint_Union
-
Kontakt:
Postao/la Joint_Union » 02 avg 2011, 18:52
Admiral_TM87 je napisao/la:Iker C je napisao/la:Višča je pročitan, jednostavno odbrambeni igrači unaprijed znaju šta će uraditi. Višča skoro uvijek krene sa boka prema penalu i šuta, mora malo promijeniti stil igre.
Upravo to, ali tesko raja to konta, potencijal jeste ali je i jedini igrac koji je nazadovao u timu.
Uvijek u desnu stranu i sut.
Ponavljam.Baš je pročitan 9 komada

,možeš misliti da ga ne čitaju koliko bi imao pogodaka na kontu.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
-
Ba Ze
-
Kontakt:
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
-
ellaxaz
-
Kontakt:
pile87 je napisao/la:
A ti imas argumet?

A tek što ima mišljenje.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 avg 2011, 18:54
deset je napisao/la:Šta to kažeš vama nije dobar Šmigalović ,a momak dobar za Redžepagića i Sarajevo,Haskić -isto sve se zna,a za Borogovca volio bi da porazgovaraš sa vašim igračima i da provjeriš ko mu je pokvario transfer u Želju.Ipak momak je već u Njemačkoj i drago mi je da nije kod vas jer bi i njega Amar uništio kao i ostale mlade momke jer nisu kako kažu "njegovi "igrači.Samo se pitam zašto ste toliko ne korektni,a mislio sam da ste upravo drugačiji i daleko realniji,i ja ću svaki puta skinuti kapu vašim postovima na našoj stranici ako su realni,i imate argumente.
haskic nije dolazio uospte na probe nikakve, dok ostala dvojica su dolazili, kao i suljic i nisu je prosli, ne moze svako igrati za ovaj ZELJEZNIČAR, to i tebi, a i svima ostalima mora biti jasno.Amar nek uzima koliko god hoce i moze, ja, a vjerujem ni svi ostali mu nece nista reci, jer covjek ima rezultate, u 2 godine 2 trofeja, 2 izlaska u evrope, ove godine dobar otpor zi.dovima, naredne ce biti bolje aBd, dok je Amara, bit ce i kvalitetnog Zelje
Za zivot cijeli!
-
Omar500
-
Kontakt:
Joint_Union je napisao/la:Admiral_TM87 je napisao/la:Iker C je napisao/la:Višča je pročitan, jednostavno odbrambeni igrači unaprijed znaju šta će uraditi. Višča skoro uvijek krene sa boka prema penalu i šuta, mora malo promijeniti stil igre.
Upravo to, ali tesko raja to konta, potencijal jeste ali je i jedini igrac koji je nazadovao u timu.

Činjenica je da Višća može mnogo više i da nema konstantne partije. Vidjet ćemo šta će biti ove sezone, nadam se da će napokon zaigrati kako treba, kao što je znao protiv Dinama
Uglavnom, imamo dosta krilnih igrača, tako da će se svi zalagati i boriti za mjesto u prvih 11. Konkurencija nikada nije loša stvar, naprotiv.
-
pile87
-
Kontakt:
ellaxaz je napisao/la:pile87 je napisao/la:
A ti imas argumet?

A tek što ima mišljenje.

Reko bi nam on jos svasta al eto nemoze sad.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Joint_Union
-
Kontakt:
Postao/la Joint_Union » 02 avg 2011, 18:56
Naravno da Vili može puno bolje.Ali likovi govore da je prop'o k'o kauč

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
-
ellaxaz
-
Kontakt:
pile87 je napisao/la:
Reko bi nam on jos svasta al eto nemoze sad.

Vrijeme će progovoriti.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
-
SamoZeljo
-
Kontakt:
deset je napisao/la:Imate odličnu ekipu,samo prepotentnost Amara će vas koštati zapamtite dobro.Svaku sam utakmicu vašu gledo i ono što ovaj čovjek radi i kakve izmjene pravi je smiješno i totalno ne profesionalno,a odnos prema igračima je toliko nekorektan da mi je svaki put žao nekoga jer ga vidno izblamira,a to rade samo umišljenje osobe koje veze nemaju u svom poslu,a misle (na krilima babe9da su neko i nešto ili imaju lovu.
Reci nesto glupo nije toliko strasno, svakom se desi ali biti toliko uporan ?????
Pa jesi li ti normalan? Prvo, tu odlicnu ekipu je sastavio Amar. Drugo, covjek je ubjedljivo najtrofejniji trener Zelje u istoriji kluba a i najtrofejniji je trener lige.
-
Baja_Zvjerka
-
Kontakt:
Postao/la Baja_Zvjerka » 02 avg 2011, 18:59
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
nick
-
Kontakt:
pa zujo ni sam sebi ne vjeruje kad bubne neku glupost, ne znam cemu si se ti nado
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
Baja_Zvjerka
-
Kontakt:
Postao/la Baja_Zvjerka » 02 avg 2011, 19:03
nick je napisao/la:
pa zujo ni sam sebi ne vjeruje kad bubne neku glupost, ne znam cemu si se ti nado
Nadao sam se da ce se proslavi 90 godina kluba prici mnogo ozbiljnije.. Ocekivao sam neke malo poznatije ekipe da na ljetnoj pauzi u sklopu nekih priprema odigraju prijateljsku utakmicu sa nama..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
Admiral_TM87
-
Kontakt:
Postao/la Admiral_TM87 » 02 avg 2011, 19:04
Joint_Union je napisao/la:Admiral_TM87 je napisao/la:Iker C je napisao/la:Višča je pročitan, jednostavno odbrambeni igrači unaprijed znaju šta će uraditi. Višča skoro uvijek krene sa boka prema penalu i šuta, mora malo promijeniti stil igre.

Pa to i jest fazon jarane, tebi je bitno samo to sto je on drugi strijelac sa 9 golova i 2 asistencije, a meni je bitno nesto drugo, da vidim da je napredovao a ne da stagnira ili cak nazaduje, jer ja za razliku od tebe mislim da je on mogo imati npr. 12 golova i 8-9 asistencija samo malo da promjeni pristup i nacin i mislim da mu Amar to i sugerise ali mali jednostavno fura svoj fazon i zato sve manje igra i ako nastavi ovako ostace samo potencijal. E to je meni krivo i zao jarane.
-
amertiger
-
Kontakt:
Iker C je napisao/la:Višča je pročitan, jednostavno odbrambeni igrači unaprijed znaju šta će uraditi. Višča skoro uvijek krene sa boka prema penalu i šuta, mora malo promijeniti stil igre.
I Messi je procitan svi znaju kako ce krenuti u dribling pa ga niko ne moze zaustaviti??? I Barcina je igra procitana pa nema ekipa koja moze protiv Barce igrati???
Mogu oni citati ali treba imati igraca koji to citanje moze provesti u djelo, niko ne zna kad ce Visca uraditi taj svoj dribling u kojem trenutku i zato iako znaju sta ce uraditi nemaju brzinu da to poriju jer brz igrac sa ubrazanjem ce na promjenu pravca uzeti odmah 2-3 metra sto je dovoljno da se napravi taj prostor za sut.
Mes Que Un Club
-
rossoner
-
Kontakt:
nick je napisao/la:
hahaha. Ma čovjek dao pare na vikendicu u Ribićima, kakav Galatasnajper !
Osim - drugo ime za Želju !
-
Joint_Union
-
Kontakt:
Postao/la Joint_Union » 02 avg 2011, 19:25
Admiral_TM87 je napisao/la:
Pa to i jest fazon jarane, tebi je bitno samo to sto je on drugi strijelac sa 9 golova i 2 asistencije, a meni je bitno nesto drugo, da vidim da je napredovao a ne da stagnira ili cak nazaduje, jer ja za razliku od tebe mislim da je on mogo imati npr. 12 golova i 8-9 asistencija samo malo da promjeni pristup i nacin i mislim da mu Amar to i sugerise ali mali jednostavno fura svoj fazon i zato sve manje igra i ako nastavi ovako ostace samo potencijal. E to je meni krivo i zao jarane.
Zar ti nisi reko da je on prop'o? Mjenjate misljenje iz minute u minut.
Polako bolan,pustimo momka nek odradi ovu sezonu,pa ćemo onda pričati jel' napredovao,stagniro ili nazadovao.
Ti si nakon ukupno nekih 90.min ove sezone i to u Evropskim utakmicama skont'o da je on prop'o.
Amar ga dozira,i igra onoliko koliko šef misli da treba da igra.Ako dečko bude glup završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.
Ali da je prop'o

.Nemoj života ti!
-
deset
-
Kontakt:
Kasno viđoh skim imam posla.Samo se pitam gdje će vam duša kad toliko srozgavate igrača koji je obilježio prošlu sezonu
-
ellaxaz
-
Kontakt:
Nemaš ti nikakvog posla, tebi je dosadno.

-
Arogantni
-
Kontakt:
deset je napisao/la:Kasno viđoh skim imam posla.Samo se pitam gdje će vam duša kad toliko srozgavate igrača koji je obilježio prošlu sezonu
Dodjem da vidim sta ima na temi najtrofejnijeg kluba, kad tamo jedan stakor se prosipa i prica gluposto kao da je pokupio svu pamet ovog svijeta...
ZELJO je nas klub i sta god nas sveti Osim uradi od nas ce imat podrsku...
A ti nemoj gurat momke sa tvog kantona jer realno svi su trube osim Visce i to zesce...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Bianconeri1988
-
Kontakt:
Postao/la Bianconeri1988 » 02 avg 2011, 20:15
Ja ne znam kako uopšte ima neko petlje prigovoriti šta Osimu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Alipasino, BarbareZeljin, Blackwargreymon, Bordo10, Cwirek, diplomatija, ELDIABLO20, elSaik, Ferroviere1987, greenwood, istokzeljo, Kajkutenjoyer, kontra, Lokomotifa, mavi, SamoDaKazeem, tiagofaria25, tutankamon1905, ZeljeznicarUberAlles i 245 gostiju.