Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Nije veoma ozbiljno i nije povreda na zglobu u pitanju.
Moguce je, da ce nekoliko sedmica pauzirati zbog povrede misica.
http://www.achtzehn99.de/ibisevic-fehlt ... rschenkel/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.achtzehn99.de/ibisevic-fehlt ... rschenkel/" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
LosePrincipatus je napisao/la:Nije veoma ozbiljno i nije povreda na zglobu u pitanju.

Reakcije na žrijeb
Ibišević: Nema velikih sila, ali to nas ne smije zavarati
Nakon što je reprezentacija BiH saznala svoje suparnike u kvalifikacija za planetarni izlog nogometa 2014. u Brazilu (Grupu "G" čine: Grčka, Slovačka, BiH, Litvanija, Latvija i Lihtenštajn) potražili smo reakciju od člana našeg državnog tima Vedada Ibiševića.
Nogometaš Hoffenheima bio je zadovoljan. Napomenuo je da nam je Ronaldo bio "sretne ruke".
"Upravo sam gledao izvlačenje. Nije loš ibor. Ono što odmah 'upada u oko' jeste da nema velikih sila u grupi 'G', uz dužno poštovanje prema svim selekcijama. Pruža nam se velika šansa, ali vjerujem da tako razmišljaju i u drugim nacionalnim timovima. Pretpostavljam da su svi zadovoljni. To donekle može biti opasno, jer i ostali vide veliku šansu da izbore plasman u završnicu.", kazao je Ibišević za Sarajevo-x.com.
Naglasio je kako je ovo vjerovatno najlakši žrijeb otkako se naša reprezentacija takmiči u kvalifikacijama, bilo za kontinentalnu smotru ili Svjetsko prvenstvo.
Podvukao je da nas to ne smije i ne treba zavarati da ćemo imati lak posao.
Ibišević: Nema velikih sila, ali to nas ne smije zavarati
Nakon što je reprezentacija BiH saznala svoje suparnike u kvalifikacija za planetarni izlog nogometa 2014. u Brazilu (Grupu "G" čine: Grčka, Slovačka, BiH, Litvanija, Latvija i Lihtenštajn) potražili smo reakciju od člana našeg državnog tima Vedada Ibiševića.
Nogometaš Hoffenheima bio je zadovoljan. Napomenuo je da nam je Ronaldo bio "sretne ruke".
"Upravo sam gledao izvlačenje. Nije loš ibor. Ono što odmah 'upada u oko' jeste da nema velikih sila u grupi 'G', uz dužno poštovanje prema svim selekcijama. Pruža nam se velika šansa, ali vjerujem da tako razmišljaju i u drugim nacionalnim timovima. Pretpostavljam da su svi zadovoljni. To donekle može biti opasno, jer i ostali vide veliku šansu da izbore plasman u završnicu.", kazao je Ibišević za Sarajevo-x.com.
Naglasio je kako je ovo vjerovatno najlakši žrijeb otkako se naša reprezentacija takmiči u kvalifikacijama, bilo za kontinentalnu smotru ili Svjetsko prvenstvo.
Podvukao je da nas to ne smije i ne treba zavarati da ćemo imati lak posao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BH Patriot
- Kontakt:
Šteta zbog Vedadove povrijede, ali nadam se da će biti fit do utakmice sa Grčkom jer u napadu smo trenutno tanki po formi. Zlatan nema kluba, a Džeki treba neko. 

Livin' La Vida Loca ;)
Kad se povijedio? Koliko će pauzirati ? 

Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
- Principatus
- Kontakt:
Nije jos jasno koliko ce pauzirati. To ce se pokazati u sljedecim danima.
Kod Hoffenheima predvidjaju nekoliko sedmica pauze.
Kod Hoffenheima predvidjaju nekoliko sedmica pauze.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Na tekmi,treningu ili se sam povrijedio? Baš mi je žao,nema sreće nikako.
Joint Union
- BH Patriot
- Kontakt:
Njemački fudbalski klub Hoffenheim obznanio je da će bh. reprezentativac Vedad Ibišević morati pauzirati najmanje sedam dana zbog povrede zadobivene na treningu.Švabo je napisao/la:Na tekmi,treningu ili se sam povrijedio? Baš mi je žao,nema sreće nikako.

Livin' La Vida Loca ;)
- Principatus
- Kontakt:
Sedam dana bi bilo "dobro" to jest onda povreda nije teska.
Palermo je zainteresovan za Ibisevica.
http://www.spox.com/de/sport/fussball/r ... marin.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.spox.com/de/sport/fussball/r ... marin.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
malo stara info sa spox.comPrincipatus je napisao/la:Sedam dana bi bilo "dobro" to jest onda povreda nije teska.

je li ravno ovo? je li ravno?
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Safet Sušić, selektor naše reprezentacije, uvrstio je Vedada Ibiševića na spisak igrača za prijateljski susret protiv Grčke 10. augusta, ali napadač Hoffenheima se neće moći odazvati zbog povrede.
Ibišević se nedavno povrijedio na treningu i mora obaviti još neke preglede. Ukoliko se ispostavi da je našem reprezentativcu pukao mišić, onda ga očekuje nešto duža pauza. Ono što je sigurno, jeste da Pape neće moći računati na napadača Hoffenheima.
"Nema šanse da se oporavim do okupljanja. Neću dolaziti u Sarajevo, jer ću ostati u Njemačkoj na terapijama. Stvarno sam želio igrati, odnosno bio sam nevjerovatno napaljen. Međutim, ne možete protiv sudbine", rekao je Ibišević u razgovoru za Avazov Sport.
Sušić će najvjerovatnije zamjenu za Ibiševića pronaći u nekom od klubova iz Premijer lige.
steta stvarno steta
....a bas sam mislio napisat kad im hetrick uvali all ett vazno je da se oporavi i da ne budi nista opasno
Ibišević se nedavno povrijedio na treningu i mora obaviti još neke preglede. Ukoliko se ispostavi da je našem reprezentativcu pukao mišić, onda ga očekuje nešto duža pauza. Ono što je sigurno, jeste da Pape neće moći računati na napadača Hoffenheima.
"Nema šanse da se oporavim do okupljanja. Neću dolaziti u Sarajevo, jer ću ostati u Njemačkoj na terapijama. Stvarno sam želio igrati, odnosno bio sam nevjerovatno napaljen. Međutim, ne možete protiv sudbine", rekao je Ibišević u razgovoru za Avazov Sport.
Sušić će najvjerovatnije zamjenu za Ibiševića pronaći u nekom od klubova iz Premijer lige.
steta stvarno steta

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Papastathopoulos
- Kontakt:
mislim da je sad idealna prilika da pozove harisa seferovica iz fiorentine....samo jednog napadaca na spisku imamo, i taman da kaparisemo hareta....al pape je selektor, jbg....nazalost...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Seferovic zaboravljen od strane selektora i njegovih pomocnika,treba momku pružiti šansu.Papastathopoulos je napisao/la:mislim da je sad idealna prilika da pozove harisa seferovica iz fiorentine....samo jednog napadaca na spisku imamo, i taman da kaparisemo hareta....al pape je selektor, jbg....nazalost...
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Da li Seferovic uopce ima nase papire? Steta za Vedu....na ovo treba racunati jer se povrede dogadjaju svima...RagazziDelSud je napisao/la:Seferovic zaboravljen od strane selektora i njegovih pomocnika,treba momku pružiti šansu.Papastathopoulos je napisao/la:mislim da je sad idealna prilika da pozove harisa seferovica iz fiorentine....samo jednog napadaca na spisku imamo, i taman da kaparisemo hareta....al pape je selektor, jbg....nazalost...
Trbalo je racunat unaprijed na to pa srediti papire Seferovicu,Avdicu pa ima onaj malac iz Parme cini mi se.....
Dobro je da Vedo nije teze povrijedjen i da igramo prijateljsku
RIP SALE VILENJAK
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kakav Seferovic, treba to malo duze vremena dok se ti papiri srede, a i niko ga nije kontaktirao da igra za nasu repku, tako da ga sigurno nece pozvati za Grcku.
Zao mi je Vede, ali vazno je da on bude spreman za duele sa Bjelorusijom.
Zao mi je Vede, ali vazno je da on bude spreman za duele sa Bjelorusijom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ibisevic 2 mjeseca van terena !!!!
A jeste peh u p.m .. Nece igrati ni protiv Bjelorusije .

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 02 avg 2011, 18:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Znaci imamo veliku krizu sto se tice napadaca. Hvala Bogu pa je Mourinho prekrizio Zeca i ne zna gdje je Muslimovic.Goalgetter je napisao/la:Ibisevic 2 mjeseca van terena !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jeste peh u p.m
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Megamon
- Kontakt:
Nek se dogovore ovako preko medija,nek obojica upale bluetooth i nadju se.Cartman je napisao/la:Znaci imamo veliku krizu sto se tice napadaca. Hvala Bogu pa je Mourinho prekrizio Zeca i ne zna gdje je Muslimovic.Goalgetter je napisao/la:Ibisevic 2 mjeseca van terena !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jeste peh u p.m
Hajd sve,al' ne mogu da razumim da covjek kaze ne znam gdje je Muslimovic

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma yebes utakmicu protiv Grcke, katastrofa je sto ce falit protiv Bjelorusije. A Susiceva potraga za napadacima je u punom toku
. Au kako ce nam samo faliti protiv Bjelorusije 

Goalgetter je napisao/la:Ibisevic 2 mjeseca van terena !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odkud ti ta informacija?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, edvaE2, Google Adsense [Bot], LondonBlues, Sheyi, stokastoka23, Venom i 76 gostiju.