FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
O tom znanju koje kažeš da je veće možeš samo da maštaš. odkad znam za sebe gledam Bayernove utakmice.
Pogledaj molim te šta pišeš, dobro pogledaj. Kažeš Bayernova odbrana je najslabiji dio, pa u toj Bayernovoj odbrani su igrali u 29 utakmica Lucio, Demichelis, Van Buyten, mjenjali su se, večimom su igrali Martin i Lucio. Zašto bi Bayern prodao Lucia ako su toliko ovisni o njemu za samo 8 miliona eura. Breno je 19 godišnjak i misliš ti da se odmah lako dokazati. Veliki potencijal i igrao je Badstuber i Martin i izgubili su 1:0. Danas je igrao Breno koji je uz Hamita bio danas najbolji na terenu, ali kako ti kažeš to su samo prijateljske, pa zašto služe te prijateljske. Polako vrijeme će pokazati svoje, nisu ga džabe platitili 12 miliona da bi na klupi sjedio. Siguran sam da će biti u prvih 11.
Pogledaj molim te šta pišeš, dobro pogledaj. Kažeš Bayernova odbrana je najslabiji dio, pa u toj Bayernovoj odbrani su igrali u 29 utakmica Lucio, Demichelis, Van Buyten, mjenjali su se, večimom su igrali Martin i Lucio. Zašto bi Bayern prodao Lucia ako su toliko ovisni o njemu za samo 8 miliona eura. Breno je 19 godišnjak i misliš ti da se odmah lako dokazati. Veliki potencijal i igrao je Badstuber i Martin i izgubili su 1:0. Danas je igrao Breno koji je uz Hamita bio danas najbolji na terenu, ali kako ti kažeš to su samo prijateljske, pa zašto služe te prijateljske. Polako vrijeme će pokazati svoje, nisu ga džabe platitili 12 miliona da bi na klupi sjedio. Siguran sam da će biti u prvih 11.
- el-fighter
- Kontakt:
Breno ima potencijal, ali mi na terenu izgleda pomalo izgubljeno. Kao da neshvata da igra za jedan veliki klub. On ima 19 godina i nadam se da će se uspjeti nametnuti Gaalu i da će Bayern na njega moći ozbiljno računati u budućnosti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Breno je igrac koji tek treba da se dokaze ,jos svoju sansu nije dobio i tek kad dobije pravu priliku da igra malo duze vremena onda ce se vidjeti da li je on taj talenat ili nije .Ako se pogleda tih par utakmica sto je igrao prosle sezone ,realno vecina ce zakljuciti da je totalna taraba od igraca ,ali uzimajuci u obzir da je veoma malo proveo na terenu i da je igrao u vaznim utakmicama bez iskustva i hrabrosti ,onda treba sacekati i dati mu priliku da se pokaze .Do tada svako moze pisati o njemu sta god hoce .I vas dvojca trebate prestati diskutovati
.Sto se tice pojacanja ,Geronimo je upravu ,3 najslabije pozicije iz prosle godine nisu kako treba zamjenjene ,Tymo je bila Klinsmanova zelja ,i odlican je igrac ali ne znam kako ce se uklopit kod LvG taktike ,jer ne mogu igrati Bomel i on zajedno a LvG ce da forsira Bomela jel voli onakve igrace kao on .Dobra stvar ove sezone je sto ima dosta vise sirine u ekipi ,i igraci poput Pranjica ,Braafheda ,Olica ce puno pomoci .Ja i dale smatram da Loise zna sta radi i da ce uradit pravu stvar za Bayern.

Piotr Trochowski izjavio je da je prodaja Ze Roberta bila jedna velika greška. Htjeli su mu ponuditi samo jednogodišnji ugovor , on je ipak htio na 2 godine, tako da se odlučio za HSV. I već u duelu sa Bavarcima je pokazao Ze koliko vrijedi, lagano iznošenje lopte iz svoje polovice terene, te lijepi pasovi i tečnosti u HSV-ovoj igri.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prodali su jednog igraca koji je mogao igrati jos te dvije godine koliko je trazio da igra, a onda lagano bi zavrsio karijeru u Bayernu, imao bi oprostajnu utakmica protiv nekog velikog kluba, ili nesto drugo, ali to sad vise nije ni bitno, prodase i Lucia, i nikad im necu Halaliti zbog ove prodaje...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo Lahm je izjavio da nemaju šanse u LP. te da mogu samo grupe proći ako ih zapadne laka grupa. 

- bavaraccccc
- Kontakt:
dobar je bayern ,treba dati vremena i breni i van gaalu,jos da dođe srna i bit ce to dobro
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Ma neka dođe ko hoće, ostavili su nam istog golmana i doveli su napadača koji nam nije potreban. Umjesto nekoga kreativca oni daju 30 miliona za Gomeza, bolje da su Diega doveli......ljut sam.
Ne kontam sta imas protiv Gomeza ,mislim da je lik velika klasa i da ce to da opravda ,a za golmana **** ,ni meni se ne svidja Rensing ali sta ces ,branit ce ove sezone ocigledno ,nadam se dobro.
Ne vidim ga na terenu kada igra, nešto kao Maakay, ali Roy je zabijao čim bi loptu dobio. Ovome trebaju šanse isto kao i Oliću. Za 30 miliona eura je bilo toliko dobrih svjetskih klasa, mislim da je Gomez samo malo više od sredine što se tiče napadača.
Ja mislim da on kao igrac napreduje iz dana u dan ,i dalje smatram da je velika klasa ,mislim da njegov napredak pokazuju i brojke golova u zadnje 4 sezone . 2005-06 ( 6 ) ,2006-07 ( 14 ) ,2007-08 ( 19 ) ,2008-09 ( 24 ).Ovo je samo u bundesligaskim utakmicama .
Pa dobro, ostaje da vidimo kako će igrati u Bayernu.
bajern je lošiji nego prošle godine, još ako im ode francuz mogla bi biti katastrofa. mada ja tu ne pravim razliku izmedju odlaska i ostanka nezadovoljnoga igrača. pustili su skoro svoja tri najbolja igraca i jos gore kada se pogleda sva trojica na različitim pozicijama, duduci
definitivno potpisao Lucio za Inter i to izgleda za samo 5 miliona eura odstete, jos jedan u nizu losih poteza Bayernove uprave, odbrana sa golmanom Rensingom na celu ce biti KATASTROFA jedino sto valja je Lahm a ostalo ce bit uzas. Nista od bundeslige ove godine 

Volim te Zeljo!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj sto ne volim pesimiste, cekajte malo nije sezona ni pocela, a vi odmah nece Bayern ovo, nece Bayern ono, pa polako ljudi, ima igraca, treba to ukomponovati, bice abd sve ok i uspjece Bayern u svojoj nakani slijedece sezone...

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Lahm ne vjeruje u Bayernove izglede u Ligi prvaka
Iako je Bayern München u ljetnom prijelaznom roku bio jako aktivan i kupio nekolicinu sjajnih pojačanja, kao i novog trenera (Louis van Gaal), bočni nogometaš kluba Philipp Lahm (25) i dalje ostaje skeptičan...
Bayern je dovođenjem Gomeza, Olića, Pranjića, Timoščuka, Görlitza, Braafheida i Baumjohanna jasno dao do znanja da želi povratiti primat u Bundesligi koji je prošle sezone izgubio od Wolfsburga, ali Lahm ne vjeruje da je momčad dovoljno snažna za naslov u Ligi prvaka, te smatra da bi ponavljanje prošlogodišnjeg rezultata (plasman u četvrtfinale, poraz od Barcelone) bilo realno.
- Plasman u četvrtfinale bio bi sigurno uspjeh. Nakon toga sve je moguće i ovisi o raznim faktorima, a jedan od njih je i sreća sa ždrijebom. Naš cilj je doći do točke kada se više ne moramo oslanjati na sreću i kada ćemo moći reći da možemo pobijediti svakoga radi vlastite snage. Da bismo imali priliku za osvajanje Lige prvaka moramo igrati na najvišoj razini nekoliko godina - rekao je Lahm i na kraju dodao:
- Ove sezone ne smijemo propustiti osvojiti Bundesligu, a imperativ nam je i osvajanje DFB Pokala.
Iako je Bayern München u ljetnom prijelaznom roku bio jako aktivan i kupio nekolicinu sjajnih pojačanja, kao i novog trenera (Louis van Gaal), bočni nogometaš kluba Philipp Lahm (25) i dalje ostaje skeptičan...
Bayern je dovođenjem Gomeza, Olića, Pranjića, Timoščuka, Görlitza, Braafheida i Baumjohanna jasno dao do znanja da želi povratiti primat u Bundesligi koji je prošle sezone izgubio od Wolfsburga, ali Lahm ne vjeruje da je momčad dovoljno snažna za naslov u Ligi prvaka, te smatra da bi ponavljanje prošlogodišnjeg rezultata (plasman u četvrtfinale, poraz od Barcelone) bilo realno.
- Plasman u četvrtfinale bio bi sigurno uspjeh. Nakon toga sve je moguće i ovisi o raznim faktorima, a jedan od njih je i sreća sa ždrijebom. Naš cilj je doći do točke kada se više ne moramo oslanjati na sreću i kada ćemo moći reći da možemo pobijediti svakoga radi vlastite snage. Da bismo imali priliku za osvajanje Lige prvaka moramo igrati na najvišoj razini nekoliko godina - rekao je Lahm i na kraju dodao:
- Ove sezone ne smijemo propustiti osvojiti Bundesligu, a imperativ nam je i osvajanje DFB Pokala.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Bayern trenutno igra kao sto van Gaal govori njemacki
Pricaju ljudi koji zive u Minhenu da je vidjen(a) Srna kako pretrcava preko ceste
Hoce li biti razanj spreman a zec (srna) u sumi.

Pricaju ljudi koji zive u Minhenu da je vidjen(a) Srna kako pretrcava preko ceste

Hoce li biti razanj spreman a zec (srna) u sumi.

Vom Jäger zum Gejagten
Heh, i ja mislim da je sada prva opcija Dario da nas pojača. Odličan igrač, odlična solucija za našu odbranu. Ako on dođe najednom raste apetit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.