Argumenti su svima izgleda jaca strana, to volim na ovoj temi. Al` bas ono...Virtu4l je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la:Carrick je vrlo inteligentan igrac

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Argumenti su svima izgleda jaca strana, to volim na ovoj temi. Al` bas ono...Virtu4l je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la:Carrick je vrlo inteligentan igrac
Vrlo konstruktivan post. Nadam se da nisi previse napregao mozdane vijuge da ovo smislis.Virtu4l je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la:Carrick je vrlo inteligentan igrac
A gdje je on to saopstio? Nikad nisam cuo da je on reko da ce taj i taj igrac bit prvi izbor. Cak ni De Geai nije to obecao.red devil88 je napisao/la:Nakon što je Ferguson danas saopštio da je Young njegov prvi izbor za lijevo krilo sljedeće sezone, optimizam Ashleya Younga je porastao, i on smatra da može imati blistavu karijeru na Old Traffordu…
Ne vidim da sam te negdje vrijeđao._karabaja_ je napisao/la:Vrlo konstruktivan post. Nadam se da nisi previse napregao mozdane vijuge da ovo smislis.Virtu4l je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la:Carrick je vrlo inteligentan igrac
Ako mislis suprotno objasni, obrazlozi, napisi makar jednu prostu recenicu nadam se da si ti makar toliko inteligentan.
Ja ponovo kazem da je Carrick fudblaski vrlo inteligentan igrac kao i 90% igraca koji igraju u velikim klubovima, jer nece glup i igrac cija inteligencija nije iznad prosjecne nikad uspjet. Ako nisi znao u pojedinim klubovima npr. Manchesteru postoje odredjeni testovi koji se koriste da se odredi posjeduje li igrac odredjenu inteligenciju ili je neko poput tebe pa ga ne dovode.
Za De Geau je navodno čak rekao da neće biti prvi izbor ove sezone. Malo čudno da se prije sezone već odlučio k'o će igrati a ko ne... Možda time samo želi još više motivisati pojedine igrače (Nani, De Gea, Valencia...)Cartman je napisao/la:A gdje je on to saopstio? Nikad nisam cuo da je on reko da ce taj i taj igrac bit prvi izbor. Cak ni De Geai nije to obecao.red devil88 je napisao/la:Nakon što je Ferguson danas saopštio da je Young njegov prvi izbor za lijevo krilo sljedeće sezone, optimizam Ashleya Younga je porastao, i on smatra da može imati blistavu karijeru na Old Traffordu…
A po ovome sto je Young dosad pokazao, nema sta trazit pored Valencie i Nania. Ni ljevo ni desno.
Zašto nije? On mi je baš ManUTD tip igrača... jedino ako vam nije preskup.haxonja je napisao/la:Veceras ako Pogba bude igrao pokazat ce da nam Sneijder nije potreban!
Puno para za momka koji ima 27 godina, makar da je 25.Virtu4l je napisao/la:Zašto nije? On mi je baš ManUTD tip igrača... jedino ako vam nije preskup.haxonja je napisao/la:Veceras ako Pogba bude igrao pokazat ce da nam Sneijder nije potreban!
Berbatov...haxonja je napisao/la:Puno para za momka koji ima 27 godina, makar da je 25.Virtu4l je napisao/la:Zašto nije? On mi je baš ManUTD tip igrača... jedino ako vam nije preskup.haxonja je napisao/la:Veceras ako Pogba bude igrao pokazat ce da nam Sneijder nije potreban!
Ma pazi, to je tip igrača koji će u Unitedu igrati do 33-34. godine, ovaj će izvući zadnju kap znoja iz njega.haxonja je napisao/la:Puno para za momka koji ima 27 godina, makar da je 25.
Kakvu utakmicu? Ja ne znam da se išta igra večeras...Ted Mosby je napisao/la:Može li link za utakmicu?
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football" onclick="window.open(this.href);return false;Hawking je napisao/la:Kakvu utakmicu? Ja ne znam da se išta igra večeras...Ted Mosby je napisao/la:Može li link za utakmicu?
ma nije vise problem sto se za igraca od 27 godina mora dati 40-50 miliona...on je klasa, igracina, odigrace on jos 4-5 sezona odlicno, al sta onda, 33-34 godine, kome ga prodati, pa nikome vjerovatno...i ode ovih 40-50 miliona...Romariooo je napisao/la:ako sneider dodje sigurno ce odraditi barem jedan taj ugovor od 4-5 godina, koliko je dobar igrac to nije puno para, da je ovakav kakav jeste, a da ima 22 godine, kostao bi 60 miliona. niej tu problem ta odsteta interu koliko ja kontam, problem je njegova plata, zbog toga jos nije dosao, nije mozda ni plata kao plata sama problem, vise je tu belaj sto ta visina plate povlaci druga pitanja i nezadovoljstvo ostalih igraca koji ce traziti vise, ne znam kako je to unitedu, u barci je tako, bio je takav problem s alvesom, i s ibrom kad je dovodjen, morala se messiju dizati plata da ne ispadne da ibro ima vise
tako vjerovatno konta i ferguson, ako njemu da toliku platu sta ce ostali igraci, a kad se pocne o platama i povisicama pricati onda nastaje hebada, vidjeli ste kako je oko toga i rooney koji se smatra unitedovim vjernim vojnikom napravio dramu i vidjelo se da je igracima ipak puno stalo do te plate, isto ko i alves kod nas, mozda ne toliko zbgo sam cifre nego zbog ono sto ovaj ima ovoliko, a ja tiliko manje, kad i ja doprinosim ko i on itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.