10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Vasa prognoza za utakmicu Bosna i Hercegovina - Grcka ?

Pobjeda Bosne i Hercegovine
101
46%
Nerijesen rezultat
77
35%
Pobjeda Grcke
43
19%

Ukupno glasova: 221

Joint_Union
Kontakt:

Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Joint_Union » 02 avg 2011, 16:58

I danas se raspravlja o Torlaku? :?
Šta vam je ljudi nije poziv dobio Cocalić koji igra u jačoj ligu,koji može igrati na dvije defiticarne pozicije.a oni hoće Torlaka :roll: .
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2011, 17:06

Cocalic, Bunoza i Nadarevic su morali bit na spisku. Sto da ne i Torlak? Nesto mora probat u toj crnoj odbrani. Ako je vec odlucio da nece koristit Papca na stoperu, onda imamo izbor izmedju Mravca i Pandze. Ko je s tim zadovoljan? Nije mi stvarno jasno zasto Cocalic koji je mlad, moze igrat na vise pozicija i igra standardno u dosta jakoj ligi, nikako ne dobiva poziv. Ma kakav poziv, Susic ga nije ni spomenuo. Zna li on za tog covjeka? Da ne pricam o Begovicu koji MORA bit standardan, a nije ni na spisku. Yebo ga Avdukic.

Ovo nisu nasi najbolji igraci, i to ide na cast Susicu. Ja sam siguran da smo se mi mogli borit sa Francuskom za prvo mjesto sa drugim selektorom. U to ne sumnjam ni sekunde.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 02 avg 2011, 17:09

Cartman je napisao/la:Cocalic, Bunoza i Nadarevic su morali bit na spisku. Sto da ne i Torlak? Nesto mora probat u toj crnoj odbrani. Ako je vec odlucio da nece koristit Papca na stoperu, onda imamo izbor izmedju Mravca i Pandze. Ko je s tim zadovoljan? Nije mi stvarno jasno zasto Cocalic koji je mlad, moze igrat na vise pozicija i igra standardno u dosta jakoj ligi, nikako ne dobiva poziv. Ma kakav poziv, Susic ga nije ni spomenuo. Zna li on za tog covjeka? Da ne pricam o Begovicu koji MORA bit standardan, a nije ni na spisku. Yebo ga Avdukic.

Ovo nisu nasi najbolji igraci, i to ide na cast Susicu. Ja sam siguran da smo se mi mogli borit sa Francuskom za prvo mjesto sa drugim selektorom. U to ne sumnjam ni sekunde.
Bunoza se odlucio za Hrt.

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 02 avg 2011, 17:13

Bunozi je koliko znam nedavno pukla noga,ali Cocalić je zaslužio poziv,ali muto pojma nema.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2011, 17:14

anti_zli je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Cocalic, Bunoza i Nadarevic su morali bit na spisku. Sto da ne i Torlak? Nesto mora probat u toj crnoj odbrani. Ako je vec odlucio da nece koristit Papca na stoperu, onda imamo izbor izmedju Mravca i Pandze. Ko je s tim zadovoljan? Nije mi stvarno jasno zasto Cocalic koji je mlad, moze igrat na vise pozicija i igra standardno u dosta jakoj ligi, nikako ne dobiva poziv. Ma kakav poziv, Susic ga nije ni spomenuo. Zna li on za tog covjeka? Da ne pricam o Begovicu koji MORA bit standardan, a nije ni na spisku. Yebo ga Avdukic.

Bunoza se odlucio za Hrt.
Nije, nego je izjavio da ce prihvatit prvi poziv koji dobije. Sasvim realno, i tako su razmisljali mnogi danasnji reprezentativci i jedne i druge drzave. Lazni patrotizam nam najmanje treba. Trebaju nam kvalitetni igraci. Sta je sve Ognjen Vranjes postavljao i "lajkovao" na facebooku, pa je uvijek igrao srcem za mladu reprezentaciju, i sad za A.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 02 avg 2011, 17:14

Joint_Union je napisao/la:Bunozi je koliko znam nedavno pukla noga,ali Cocalić je zaslužio poziv,ali muto pojma nema.
Da , al se odlucio za susjednu drzavu!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 avg 2011, 17:16

Ma mogao je nekoliko igraca pozvati za ovu priateljsku pa ih isprobati al kad je covjek glup tu nema pomoci, samo steta sto nam upropasti kvalifikacije.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 02 avg 2011, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 avg 2011, 17:16

Begovic,Torlak,Cocalic,Zec,Mahmutovic su samo jedni u nizu koji su zasluzili da dobiju poziv u repku a svakako su boji od nekih koji su tu zahvaljujuci menadjerskim vezama.

Begovic-Nije se odazvao u SAD al' nije ni Dzeko.Mislim da je kazna ispucana i da se treb'o vratiti jer nam je svakako potreban.Vidim poziva konstantno Avdukica a lik je flopina zesca.Od njega je bolji i Mujkic a da ne govorim o Hamzicu.

Torlak-Najbolji stoper lige koji je 90% odbrane Sarajeva.Ne moze se opisati koliko je napredov'o zadnje dvije godine.Onaj p3der ga je poziv'o a ova legenda iz Zavidovica nece,sto li,mozda sto je ovaj momak iz Hrasnice fino odgojen i nema nekih sumnjivih likova koji ce ga gurati.

Cocalic-prije svega zato sto je polivalentan igrac.Moze odigrati na pozicijama koje nama i najvise skripe.Opet je samo jedno ime zasluzno za to sto njega necemo gledati u repci

Zec-sigurno najprihvatljivije rjesenje sada kada smo limitirani na poziciji napadaca.Ibisevic povrijedjen,Pape kaze da ne zna gdje je Muslimovic :lol:

Mahmutovic-Igrac koji je pokazao odlicne partije u dresu Teplica.Bio bi odlican s klupe i sigurno bi bio od koristi u ovako slijedu dogadjaja gdje je jedini napadac u repci Dzeko. :roll:

Da zaboravio sam i na Nadarevica,momka koji je nakon Spahica bio igrac koji je najvise ginuo za repku.Nek i je Mravac kvalitetan a on nije. :evil:
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 02 avg 2011, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2011, 17:17

anti_zli je napisao/la:
Joint_Union je napisao/la:Bunozi je koliko znam nedavno pukla noga,ali Cocalić je zaslužio poziv,ali muto pojma nema.
Da , al se odlucio za susjednu drzavu!
Nije covjece dragi. Gdje je to izjavio? Izjavio je da ce prihvatit poziv i od Hrvatske i od BiH, sve zavisi koji prvo dobije.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 avg 2011, 17:22

Evo ovih sam se na prvih mah sjetio, sve ih je mogao pozvati pa oni koji nece da igraju da se izjasne a one koji se odazovu kaparistai da nemogu igrati za druge repke.

Begovic, Buric, Grahovac (Otelul G.) Torlak, Cocalic, Zukanovic, Jahic, Nadarevic, Bunoza, Sudic, Mahmutovic, LJevakovic, Hadzic (ried), Bukva (sturm), Harovic, Zec, Djuric (crotone).

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 02 avg 2011, 17:23

Tek sad vidim da s Muslimovićem 'nije mogao stupiti u kontakt'.
Pa ja ne znam jel to smijesno il zalosno. :lol: :lol: :roll:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 02 avg 2011, 17:25

Po meni je Bunoza bliže dresu BiH,BiH mora i može pobijediti Grčku.
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 avg 2011, 17:26

Johnyx95 je napisao/la:Tek sad vidim da s Muslimovićem 'nije mogao stupiti u kontakt'.
Kakva je ono bila "afera" s telefonom kad se trebalo putovati u SAD na utakmicu sa Mexicom.Ne mogu da se sjetim :lol: :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 avg 2011, 17:34

vendeta87 je napisao/la:Evo ovih sam se na prvih mah sjetio, sve ih je mogao pozvati pa oni koji nece da igraju da se izjasne a one koji se odazovu kaparistai da nemogu igrati za druge repke.

Begovic, Buric, Grahovac (Otelul G.) Torlak, Cocalic, Zukanovic, Jahic, Nadarevic, Bunoza, Sudic, Mahmutovic, LJevakovic, Hadzic (ried), Bukva (sturm), Harovic, Zec, Djuric (crotone).
Zar taj sad nije u Olimpicu? Zaboravili smo i Bekrića.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 avg 2011, 17:37

MinistaR je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Evo ovih sam se na prvih mah sjetio, sve ih je mogao pozvati pa oni koji nece da igraju da se izjasne a one koji se odazovu kaparistai da nemogu igrati za druge repke.

Zar taj sad nije u Olimpicu? Zaboravili smo i Bekrića.
Nije to taj na kojeg ti mislis, ovaj momak ima 20 godina napadac igra u Crotoneu na posudjen je iz Parme, napadac.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 02 avg 2011, 18:12

Megamon je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la:Tek sad vidim da s Muslimovićem 'nije mogao stupiti u kontakt'.
Kakva je ono bila "afera" s telefonom kad se trebalo putovati u SAD na utakmicu sa Mexicom.Ne mogu da se sjetim :lol: :roll:
Igranje gluhih telefona s Begovicem.

Mene samo zanima kako izgleda jedan radni dan Safeta Susica. Sta on uopste radi u Parizu?? Ako se ne zna sluzit kompjuterom, ima punoljetnu dijecu pa nek ga obuce, ili prenose vijesti o potencijalnim reprezentativcima. Ovako dijeluje kao pometina, koja ne zna jel dosla ili posla.
Jedino me izenadio sa Zahirovicem. Vjerovatno su ga novinari cesce spominjali, jer on nema pojma ko je on, kao i masa ostalih igarca.

Covjek svim silama gura Begovica od reprezentacije, zbog svog seljackog inata. Cocalic se morao naci na spisku davnih dana. Mahmutovic, takodjer.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2011, 18:31

E i tesko zabu natjerati u vodu.Ako iko ima seljacki inat onda je to bas Begovic.Gluh jeste sam od sebe a baterije u telefonu ne rade.
Nemoguce da jedino on izvisi a ostali prodju.Begovic je svoju misiju zavrsio,ima standardno mjesto u klubu i boli ga qurac za repkom.kao sto je cjelo vrijeme i cinio,kad je bas preko one stvari dosao kod nas.
Smjesniji su ovi sto ga nazor guraju a i budala vidi da je ovaj zavrsio sa repkom.I uvjek ista prica plavi o Cocalicu,bordo o Torlaku i udri Mujo.
Sta radi u Parizu,eto cita forum i grohotom se smije zajedno sa Reufom.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 avg 2011, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Deni_Hz
Kontakt:

Post Postao/la Deni_Hz » 02 avg 2011, 18:33

Defence streetwear je novi brand na našem tržištu koji odlikuje novi,originalni dizajn i vrhunski kavalitet materijala i printova po jako povoljnim cijenama.

http://www.facebook.com/pages/Defence/131309496949705

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 02 avg 2011, 18:39

harishp je napisao/la:E i tesko zabu natjerati u vodu.Ako iko ima seljacki inat onda je to bas Begovic.Gluh jeste sam od sebe a baterije u telefonu ne rade.
Nemoguce da jedino on izvisi a ostali prodju.Begovic je svoju misiju zavrsio,ima standardno mjesto u klubu i boli ga qurac za repkom.kao sto je cjelo vrijeme i cinio,kad je bas preko one stvari dosao kod nas.
Smjesniji su ovi sto ga nazor guraju a i budala vidi da je ovaj zavrsio sa repkom.I uvjek ista prica plavi o Cocalicu,bordo o Torlaku i udri Mujo.
Sta radi u Parizu,eto cita forum i grohotom se smije zajedno sa Reufom.
Da Asmira zaboli hashim za repkom, ne bi nas twitto.

Samo nek se grohota Sajoni, mogo bi bi oplakat pri prvom kiksu BOLESNOG golmana.

FKR_1987
Kontakt:

Post Postao/la FKR_1987 » 02 avg 2011, 18:40

dali se znaju cijene ulaznica ??? ako neko zna mozeli mi napisati 8-) :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.