Šta vam je ljudi nije poziv dobio Cocalić koji igra u jačoj ligu,koji može igrati na dvije defiticarne pozicije.a oni hoće Torlaka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bunoza se odlucio za Hrt.Cartman je napisao/la:Cocalic, Bunoza i Nadarevic su morali bit na spisku. Sto da ne i Torlak? Nesto mora probat u toj crnoj odbrani. Ako je vec odlucio da nece koristit Papca na stoperu, onda imamo izbor izmedju Mravca i Pandze. Ko je s tim zadovoljan? Nije mi stvarno jasno zasto Cocalic koji je mlad, moze igrat na vise pozicija i igra standardno u dosta jakoj ligi, nikako ne dobiva poziv. Ma kakav poziv, Susic ga nije ni spomenuo. Zna li on za tog covjeka? Da ne pricam o Begovicu koji MORA bit standardan, a nije ni na spisku. Yebo ga Avdukic.
Ovo nisu nasi najbolji igraci, i to ide na cast Susicu. Ja sam siguran da smo se mi mogli borit sa Francuskom za prvo mjesto sa drugim selektorom. U to ne sumnjam ni sekunde.
Nije, nego je izjavio da ce prihvatit prvi poziv koji dobije. Sasvim realno, i tako su razmisljali mnogi danasnji reprezentativci i jedne i druge drzave. Lazni patrotizam nam najmanje treba. Trebaju nam kvalitetni igraci. Sta je sve Ognjen Vranjes postavljao i "lajkovao" na facebooku, pa je uvijek igrao srcem za mladu reprezentaciju, i sad za A.anti_zli je napisao/la:Bunoza se odlucio za Hrt.Cartman je napisao/la:Cocalic, Bunoza i Nadarevic su morali bit na spisku. Sto da ne i Torlak? Nesto mora probat u toj crnoj odbrani. Ako je vec odlucio da nece koristit Papca na stoperu, onda imamo izbor izmedju Mravca i Pandze. Ko je s tim zadovoljan? Nije mi stvarno jasno zasto Cocalic koji je mlad, moze igrat na vise pozicija i igra standardno u dosta jakoj ligi, nikako ne dobiva poziv. Ma kakav poziv, Susic ga nije ni spomenuo. Zna li on za tog covjeka? Da ne pricam o Begovicu koji MORA bit standardan, a nije ni na spisku. Yebo ga Avdukic.
Ovo nisu nasi najbolji igraci, i to ide na cast Susicu. Ja sam siguran da smo se mi mogli borit sa Francuskom za prvo mjesto sa drugim selektorom. U to ne sumnjam ni sekunde.
Da , al se odlucio za susjednu drzavu!Joint_Union je napisao/la:Bunozi je koliko znam nedavno pukla noga,ali Cocalić je zaslužio poziv,ali muto pojma nema.
Nije covjece dragi. Gdje je to izjavio? Izjavio je da ce prihvatit poziv i od Hrvatske i od BiH, sve zavisi koji prvo dobije.anti_zli je napisao/la:Da , al se odlucio za susjednu drzavu!Joint_Union je napisao/la:Bunozi je koliko znam nedavno pukla noga,ali Cocalić je zaslužio poziv,ali muto pojma nema.
Kakva je ono bila "afera" s telefonom kad se trebalo putovati u SAD na utakmicu sa Mexicom.Ne mogu da se sjetimJohnyx95 je napisao/la:Tek sad vidim da s Muslimovićem 'nije mogao stupiti u kontakt'.
Pa ja ne znam jel to smijesno il zalosno.![]()
![]()
Zar taj sad nije u Olimpicu? Zaboravili smo i Bekrića.vendeta87 je napisao/la:Evo ovih sam se na prvih mah sjetio, sve ih je mogao pozvati pa oni koji nece da igraju da se izjasne a one koji se odazovu kaparistai da nemogu igrati za druge repke.
Begovic, Buric, Grahovac (Otelul G.) Torlak, Cocalic, Zukanovic, Jahic, Nadarevic, Bunoza, Sudic, Mahmutovic, LJevakovic, Hadzic (ried), Bukva (sturm), Harovic, Zec, Djuric (crotone).
Nije to taj na kojeg ti mislis, ovaj momak ima 20 godina napadac igra u Crotoneu na posudjen je iz Parme, napadac.MinistaR je napisao/la:Zar taj sad nije u Olimpicu? Zaboravili smo i Bekrića.vendeta87 je napisao/la:Evo ovih sam se na prvih mah sjetio, sve ih je mogao pozvati pa oni koji nece da igraju da se izjasne a one koji se odazovu kaparistai da nemogu igrati za druge repke.
Begovic, Buric, Grahovac (Otelul G.) Torlak, Cocalic, Zukanovic, Jahic, Nadarevic, Bunoza, Sudic, Mahmutovic, LJevakovic, Hadzic (ried), Bukva (sturm), Harovic, Zec, Djuric (crotone).
Igranje gluhih telefona s Begovicem.Megamon je napisao/la:Kakva je ono bila "afera" s telefonom kad se trebalo putovati u SAD na utakmicu sa Mexicom.Ne mogu da se sjetimJohnyx95 je napisao/la:Tek sad vidim da s Muslimovićem 'nije mogao stupiti u kontakt'.
Pa ja ne znam jel to smijesno il zalosno.![]()
![]()
![]()
Da Asmira zaboli hashim za repkom, ne bi nas twitto.harishp je napisao/la:E i tesko zabu natjerati u vodu.Ako iko ima seljacki inat onda je to bas Begovic.Gluh jeste sam od sebe a baterije u telefonu ne rade.
Nemoguce da jedino on izvisi a ostali prodju.Begovic je svoju misiju zavrsio,ima standardno mjesto u klubu i boli ga qurac za repkom.kao sto je cjelo vrijeme i cinio,kad je bas preko one stvari dosao kod nas.
Smjesniji su ovi sto ga nazor guraju a i budala vidi da je ovaj zavrsio sa repkom.I uvjek ista prica plavi o Cocalicu,bordo o Torlaku i udri Mujo.
Sta radi u Parizu,eto cita forum i grohotom se smije zajedno sa Reufom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.