goldboy je napisao/la:u koliko igramo protiv olimpika?
u 16:00...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
goldboy je napisao/la:u koliko igramo protiv olimpika?
zar se neigra protiv Goska danas u 18h u Medjugoriju???neOX je napisao/la:goldboy je napisao/la:u koliko igramo protiv olimpika?
u 16:00...:D
Evidentan je napredak, sjetimo se Karlovca, Lokomotive i Zrinjskog.RK Gradacac je napisao/la:ZELJO - gosk 1:1
ma kakav crni napredak ne mogu GOŠK pobijediti (bez uvrede navijacima GOŠK-aKnele je napisao/la:Evidentan je napredak, sjetimo se Karlovca, Lokomotive i Zrinjskog.RK Gradacac je napisao/la:ZELJO - gosk 1:1
daj ba sta seres,dobro je...jos da dobijemo olimpik aBdzlatandr je napisao/la:ma kakav crni napredak ne mogu GOŠK pobijediti (bez uvrede navijacima GOŠK-aKnele je napisao/la:Evidentan je napredak, sjetimo se Karlovca, Lokomotive i Zrinjskog.RK Gradacac je napisao/la:ZELJO - gosk 1:1)
eh tako je.. i onda pocetak sezone napokonnsasatm87 je napisao/la:ja mislim da ce se bolje vidjeti sve u utakmici sa olimpikom ili pak u ovoj utakmici sa velezom,ali eto.
izgleda da se nece igrat s velezom nego sa posusijem...ali nije sigurnojocker123 je napisao/la:eh tako je.. i onda pocetak sezone napokonnsasatm87 je napisao/la:ja mislim da ce se bolje vidjeti sve u utakmici sa olimpikom ili pak u ovoj utakmici sa velezom,ali eto.
ma nek smo ih dobili,a sad kakvi su sorcevi i ostalo nije bitno19TM87 je napisao/la:danas nasi juniori igrali prijateljsku utakmicu sa juniorima slavije i dobili smo 2-1...
btw: ono sto mi je palo za oko je to da su nasi juniori imali 5 razlicitih vrsta sorceva na sebi, i dresove na kojima je bila naljepnica sa nasim grbom![]()
![]()
![]()
dok su juniori slavije bili kao vojska svi u istoj opremi
Nisam znao da se igrala ta utakmica.Gdje se igralo?19TM87 je napisao/la:danas nasi juniori igrali prijateljsku utakmicu sa juniorima slavije i dobili smo 2-1...
btw: ono sto mi je palo za oko je to da su nasi juniori imali 5 razlicitih vrsta sorceva na sebi, i dresove na kojima je bila naljepnica sa nasim grbom![]()
![]()
![]()
na grbavici na pomocnomDevil je napisao/la:Nisam znao da se igrala ta utakmica.Gdje se igralo?19TM87 je napisao/la:danas nasi juniori igrali prijateljsku utakmicu sa juniorima slavije i dobili smo 2-1...
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.