ma Puyol nije los, al mislim da je vrijeme da se on polako al sigurno seli na klupu...mislim ima tu Eric koji je car careva na poziciji stopera...a lijevo ce vjerrovatno i dalje igrati Adriano, jer je dosta prodorniji po starnai od Abia...Donnie Darko je napisao/la:Samo Goal.com moze stavit Xavia i Puyola na klupu a Iniestu na krilo.
a i kapitena muce neke povrede vrlo cesto...tako da cisto sumnjam da ce on igrati nesto previse, iz ovih ili onih razloga...
a Xavi na klupu?? nema smisla...
ja mislim da bi to vrlo cesto moglo ovako izgledati
------------celo-------------
Dani---majstor--Abi--Adriano
----------Sergio-------------
------Xavi-------Fabregas-----
Pedro-----Messi---------Iniesta
a sad za razliku od prosle sezone imacemo igrace koji na najvaznijim pozicijama mogu zamjeniti one najvaznije igrace..
4 majstora u sredini, za razliku od prosle gdje su bili samo Xavi i Iniesta
vise opcija u napadu..sad su tu Villa, Messi, Pedro, Alexis, Iniesta, pa ne znam dal i Thiago moze igrati krilo..
a dobra stvar je isto tako sto ima vise opcija na poziciji stopera...Pique, Puyol, Abi, Busquets, Masc + Milito ako ne ode..
nekako mi najtanje izgleda pozicija desnog beka...mislim tu je Dani neprikosnoven, al od ostali malo moze Adriano uskociti i Max..al sve je to tamo vamo..sa Adrianom onda gubimo na lijevoj strani...