OciglednoDevil je napisao/la:Wolfsburgu je najvise porasla prodaja sezonskih ako se nevaram.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
OciglednoDevil je napisao/la:Wolfsburgu je najvise porasla prodaja sezonskih ako se nevaram.
Fakat da će prodati mnogo više sezonskih ulaznica, ljudi će pokušati braniti titulu.harishp je napisao/la:OciglednoDevil je napisao/la:Wolfsburgu je najvise porasla prodaja sezonskih ako se nevaram.![]()
braniti i na kraju odbranitiel-fighter je napisao/la:Fakat da će prodati mnogo više sezonskih ulaznica, ljudi će pokušati braniti titulu.harishp je napisao/la:OciglednoDevil je napisao/la:Wolfsburgu je najvise porasla prodaja sezonskih ako se nevaram.![]()
Hoće, isto k'o što će je i Zrinjski odbranitiMirza_Hordas je napisao/la:
braniti i na kraju odbraniti
Slazem se u potpunosti. Ova danasnja utakmica me iznenadila, da je druga postava onoliko doboro odigrala. Nije meni zbog ove titule nego mi drago sto imamo jake rezerve u odnosu na jednog konkurenta, a toj je Stuttgart. Mislim ako bi opet dosli u situaciju kao prosle godine trebale bi se odluciti za jedno takmicenje da opet ne izvisimo. Da dodam da jucerasnju utakmicu protiv Bayerna nisam gledao ali kako sam citao Njemacke medije kazu da je HSV bio bolji od Bayerna.majestic24 je napisao/la:@amerosm -Dobro nam je HSV poceo,samo da ovako nastavi
Iskreno ja ne bih volio ni jedan ni drugi da igraju veceras. Jer u Werderu ima onih krkana koji ce ih ne daj Boze ozlijediti pa ga nasa repka moze laganini ........NoName je napisao/la:Hebe se nama za njihove tribine, nama je bitno da svoje dragulje ponovo vidimo na djelu!
Husejinovica ni klupi ni na mapi za vecerasnju tekmuamerosm je napisao/la:Iskreno ja ne bih volio ni jedan ni drugi da igraju veceras. Jer u Werderu ima onih krkana koji ce ih ne daj Boze ozlijediti pa ga nasa repka moze laganini ........NoName je napisao/la:Hebe se nama za njihove tribine, nama je bitno da svoje dragulje ponovo vidimo na djelu!
A zašto Husejinović neće igrati večeras?harishp je napisao/la:Husejinovica ni klupi ni na mapi za vecerasnju tekmuamerosm je napisao/la:Iskreno ja ne bih volio ni jedan ni drugi da igraju veceras. Jer u Werderu ima onih krkana koji ce ih ne daj Boze ozlijediti pa ga nasa repka moze laganini ........NoName je napisao/la:Hebe se nama za njihove tribine, nama je bitno da svoje dragulje ponovo vidimo na djelu!![]()
Miske je prezivio i vece krkane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.