Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Mentalist
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Mentalist » 01 avg 2011, 10:17

"Skupit ćemo glave kako bismo izabrali pravo rješenje, ali zasad nismo razgovarali o imenu. Alex još uvijek radi odlično svoj posao, fudbal ga čini mlađim'', izjavio je Gill za Guardian
Tim sa Old Trafforda ima plan
Izvršni direktor Manchester Uniteda David Gill izjavio je da klub ima plan šta uraditi kada se dugogodišnji menadžer Sir Alex Ferguson odluči penzionisati.
Škotski 69-godišnji stručnjak je nevjerojatnih 25 godina na klupi engleskog fudbalskog velikana i zasad nema naznaka kada bi se mogao povući.
Ipak, Gill tvrdi da u klubu već imaju ideju kako će izgledati proces izbora Fergusonova nasljednika.
''Neće biti nikakvih problema. Jasno je da će se raditi o ogromnoj promjeni za klub, ali zato moramo biti spremni. Ja ću voditi taj proces, ali jasno je da ću slušati ono što će reći Ferguson, vlasnici i ostali ključni ljudi u klubu. Skupit ćemo glave kako bismo izabrali pravo rješenje, ali zasad nismo razgovarali o imenu. Alex još uvijek radi odlično svoj posao, fudbal ga čini mlađim'', izjavio je Gill za Guardian.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 01 avg 2011, 12:34

Mentalist je napisao/la:"Skupit ćemo glave kako bismo izabrali pravo rješenje, ali zasad nismo razgovarali o imenu. Alex još uvijek radi odlično svoj posao, fudbal ga čini mlađim'', izjavio je Gill za Guardian
Tim sa Old Trafforda ima plan
Izvršni direktor Manchester Uniteda David Gill izjavio je da klub ima plan šta uraditi kada se dugogodišnji menadžer Sir Alex Ferguson odluči penzionisati.
Škotski 69-godišnji stručnjak je nevjerojatnih 25 godina na klupi engleskog fudbalskog velikana i zasad nema naznaka kada bi se mogao povući.
Ipak, Gill tvrdi da u klubu već imaju ideju kako će izgledati proces izbora Fergusonova nasljednika.
''Neće biti nikakvih problema. Jasno je da će se raditi o ogromnoj promjeni za klub, ali zato moramo biti spremni. Ja ću voditi taj proces, ali jasno je da ću slušati ono što će reći Ferguson, vlasnici i ostali ključni ljudi u klubu. Skupit ćemo glave kako bismo izabrali pravo rješenje, ali zasad nismo razgovarali o imenu. Alex još uvijek radi odlično svoj posao, fudbal ga čini mlađim'', izjavio je Gill za Guardian.
jednostavno najveci SIR ALEX FERGUSON
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 01 avg 2011, 12:37

Portugalac zadovoljan svojim izdanjem sinoć protiv Barselone i očekuje da bude standardan predstojeće sezone.
Povratak Antonija Valensije i dolazak Ešlija Janga u Mančester Junajted, nisu stavili Nanija u prvi plan, ali se on nada da će uspeti da se izbori za mesto u ekipi.

Čeka ga težak zadatak, ali se on sprema da impresionira svog menadžera.

''Uvek radim sa puno samopouzdanja. Verujem da nisam izgubio svoje mesto. Na poslednje dve ili tri utakmice, menadžer je donosio određene odluke, što poštuje. Sada jedva čekam sledeću sezonu i želim da dam sve od sebe i da će klub osvajati trofeje'', kaže on.

Smatra da igra a višem nivou nego pre.

''Probaću da dovedem svoju igru na sledeći nivo- Daću sve od sebe. Želim da budem bolji nego prošle sezone i sačekaću da vidim šta će da se desi. Veoma sam srećan svojom partijom protiv Barse. Naša sprema je sve bolja i igramo veoma dobar fudbal na pripremama'', rekao je Nani.

On će imati veliku konkurenciju u ekipi, a mediji smatraju da bi do kraja prelaznog roka mogao da napusti Junajted.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 01 avg 2011, 13:12

Antonio Valencia has signed a new, 4-year contract with the Reds :twisted:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 avg 2011, 13:54

CLS je napisao/la:Antonio Valencia has signed a new, 4-year contract with the Reds :twisted:
i ostaje do 2015 godine na old traffordu...odlicno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 01 avg 2011, 14:35

Nizozemski nogometaš Intera Wesley Sneijder ostavio je otvorena vrata za mogućnost prelaska u redove Manchester Uniteda tijekom ljetnog prijelaznog roka...

Engleski i talijanski mediji posljednjih tjedana naveliko špekuliraju o zanimanju engleskog prvaka za 27-godišnjeg veznjaka, a nastup Intera u Dublinu na Super Cupu otočki su novinari iskoristili za izravno pitanje Sneijderu hoće li doći na Old Trafford.

- Što će se dogoditi? Vidjet ćemo. Uvijek postoji šansa da se nešto dogodi - znakovito je odgovorio Sneijder.

Dakako, nije propustio ponoviti da je sretan među "nerazzurrima".

- Kao što vidite još sam uvijek u Interu i sretan sam. Uvijek sam sretan, takav sam po prirodi. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ali ovdje se osjećam dobro - zaključio je Nizozemac nakon finala turnira u kojem je njegova momčad poražena od Manchester Cityja s 3-0.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 01 avg 2011, 17:01

Evo i mene nije me bilo koji dan, prijateljska sa Barcom dobro odigrana i moja nada Welback odlican kako vidim asistencija fenomenalna i Cleverly kako sam vidio nije bio los jer nisam bio u mogucnosti odgledati tekmu.

Valencia produzio ugovor sto su sjajne novosti, Sneijder opet se povezuje sa Unitedom i siguran sam da nece doci to je samo medijska glupost. Transfer se desi mozda ali nekakav anonimus ce doci sigurno.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 avg 2011, 23:47

Vjerovatno glupost, ali eto:

MirrorFootball We'll be putting up two massive Man United exclusives at midnight

Samo da nije Giggs varao zenu sa jos jednom. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 avg 2011, 00:19

Cartman je napisao/la:Vjerovatno glupost, ali eto:

MirrorFootball We'll be putting up two massive Man United exclusives at midnight

Samo da nije Giggs varao zenu sa jos jednom. :mrgreen:
1 new tweet
»

R_o_M Scott the Red
The Mirror claim the fee agreed for Sneijder is "£30 million plus". MASSSSSIVE.
11 minutes ago Favorite Retweet Reply

R_o_M Scott the Red
So one of The Mirror exclusives is we've agreed a fee for Sneijder but haven't agreed terms with the player. WOW!! MASSSSSIVE!
19 minutes ago

Opet :S :?

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 avg 2011, 01:16

EXCLUSIVE: Inter accept United's offer for Sneijder
Published 00:00 02/08/11 By David Maddock

http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 80034.html" onclick="window.open(this.href);return false;

EXCLUSIVE: Berbatov targeted in £18m swoop

http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 80032.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jao sta su dali bas me iznenadilo! :lol: :lol:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 02 avg 2011, 03:00

Ako se zbog tog g.ovnojeda riješi Berbatova , Ferguson za mene više nije Ferguson . Tri tačke .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 02 avg 2011, 09:41

Ma meni opet draze da pisu od transferima pa makar i bile gluposti nego da je tisina :D
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 avg 2011, 11:07

Ma osvajate ove godine ubjedljivo Premiership, između vas i drugog bit će 10 bodova razlike.

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 02 avg 2011, 11:07

Nisam baš ocaran tim potencijalnim transferom Sneijdera, ipak je receno kasnije (po skysportsu) da Berbatov nece biti ukljucen u tu zamjenu za Sneijdera.
Sve u svemu, SAF ce morati da izmisli nešto prokleto dobro da uklopi Sneijdera u ekipu.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 avg 2011, 12:41

Obskurni je napisao/la:Nisam baš ocaran tim potencijalnim transferom Sneijdera, ipak je receno kasnije (po skysportsu) da Berbatov nece biti ukljucen u tu zamjenu za Sneijdera.
Sve u svemu, SAF ce morati da izmisli nešto prokleto dobro da uklopi Sneijdera u ekipu.
I meni se tako ucini kada razmislim na prvu. Al' kad razmislim na drugu, onda vec vidim drugaciju sliku.

Mancester je u mnogim velikim utakmicama igr'o sa tri vezna igraca, a to je formacija koja najbolje odgovara Snajderu.

Igralo se,.

---Flecer-----Kerik-------Skols----
---Flecer-----Kerik-----Anderson---

Ako bi se pogledale formacije 20 posljednjih gostovanja protiv velikih protivnika, onda bi uvidjelo da se u tim utakmicama uglavnom igralo sa tri vezna igraca. To je formacija koja savrseno odgovara Snajderu. Da bi se suprostavio Barseloni i Realu, moras igrati sa tri igraca u vezi, ako ne zelis da budes brojcano izdominiran na sredini terena.

Protiv VBA, Blekburna ili Boltona moze se igrati sa Snajderom formacija 4-4-2,. Protiv takvih ekipa je potrebno imati sto vise napadackog potencijala da bi se razbila njihova defanziva. Protiv takvih ekipa, napad je najbolja odbrana.

Ni Skols nije bio bog zna kakav trkac i dobar defanzivac. On se prvenstveno dobro postavljao, a to je puno produktivnije u odbrani nego krsiona ala Najdzel de Jong. Snajder je klasa, vjerujem da moze usavrsiti i taj segment u igri.

Meni ce biti drago ako dodje, jer ce to biti prvo konkretno pojacanje koje ce prvu postavu uciniti jacom u odnosu na proslu sezonu. Mozda sa Snajderom i Nani proigra kako treba :mrgreen: . Snajder je onaj igrac koji svoje suigrace cini boljim igracima nego sto su ranije bili,.. Jos ako ode Berbatov, to bi bilo za nazdraviti :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 avg 2011, 12:50

Fergie ako dovedeš Sneidera hvala ti do neba, kakvo je to bombastično pojačanje za nas
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 02 avg 2011, 13:06

Zabac je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
Obskurni je napisao/la:Kakav je bio De Gea sinoc, a kakav Cleverley ?
Zna li se išta o povredi Rafaela ?
Solidni svi.
Rafael povrijedio koljeno, ne kažu koliko će biti van terena.
Cleverley kod ovog drugog gola presreo loptu koju je poslao padavičar, i asistirao Owenu.
[youtube][/youtube]
hebemu, pa oba ste gola dali iz offsidea heh, pogotovo ovaj drugi ocigledan, a i prvi je sumnjiv

al naravno, nema to veze nikakve, zao mi ovolikog naroda na stadionu sto nisu jadnici mogli gledati najjace postave i dobru utakmicu, oni tamo u americi nemaju prilku gledati ove najbolje ekipe u najjacim utakmicama

mada zvuci onako paradoxalno, ali bilo bi mozda lijepo napraviti jednom presedan i da se finale lige prvaka odigra u americi, neka i tamo narod osjeti tu car, barem oni koji su najzagrizeniji, i tamo bi recimo barca i united imali navijaca da popune stadion
i tebi nisu sve na broju.Kako ces finale Evropske Lige prvaka igrati u Americi ?[/quote]

na 5:30 BiH zastava :D

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 02 avg 2011, 13:27

Ja sam sve manje počeo razmišljati o Sneijderu. Posebno jer je SAF govorio da više neće biti pojačanja a i Anderson je imao odličnu predsezonu, vjerujem da je ova sezona njegova. Vjerovatno će tu ostati Cleverey, Giggs će samo igrati u sredini i dati još nekome šansu iz omladinskog pogona vjerovatno više niko ne bi falio. Ali opet Sneijder...
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 02 avg 2011, 13:29

Inter prihvatio ponudu Uniteda za Sneijdera

Nizozemski nogometni reprezentativac Wesley Sneijder postat će igrač Manchester Uniteda do kraja tjedna ukoliko prihvati ponuđeni ugovor "crvenih vragova" koji se bitno razlikuje od trenutnog koji ima u Interu, piše engleski MirrorFootball...

Inter je prihvatio 30 milijuna funti tešku ponudu Manchester Uniteda za Nizozemca i time dao dozvolu Sneijderu da uđe u završne razgovore s čelnicima engleskog prvaka. Jedina prepreka na putu prelaska, oko koje će se morati detaljno dogovoriti, je tjedna plaća u Unitedu. Naime, Sneijder ne želi rezati svoju plaću iz Intera koja bi prenesena na Old Trafford iznosila 190 tisuća funti tjedno što je puno više od politike kluba iz Manchestera. Međutim, United će u zamjenu za toliku osnovnu plaću ponuditi dodatne bonuse s kojima bi Sneijderova plaća narasla do otprilike približne "cifre" koju sad ima u Interu.

Ferguson je osobno razgovarao sa izvršnim direktorom kluba Davidom Gillom o mogućnosti povećanja budžeta osnovne tjedne plaće u slučaju Sneijdera i nagađa se da je Gill dao zeleno svjetlo što se toga tiče. Sneijderov agent očekuje se krajem ovog tjedna u Londonu na završnim pregovorima, a sam Nizeozemac mogao bi se pojaviti već idućeg tjedna u trening kampu Uniteda, piše MirrorFootball.

Inter je razmišljao i o opciji dovođenja Dimitara Berbatova u zamjenu, međutim odustali su od toga, jer su procijenili da bi radije vidjeli novac kojim bi kasnije ušli u pregovore oko dovođenja bugarskog reprezentativca.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 avg 2011, 13:37

Nemojmo se zavaravati. Uzmimo Andersona i kvadrirajmo ga opet nije ravan Sneijderu, Carrick i Fletcher takodjer a Cleverley jos nije zasluzio ni da ga se stavi u istu recenicu. ;)

Sneijder bi nam bio OGROMNO pojacanje i s njim bi mogli krenuti u rusenje Barcelone, tacno nam jedan ovakav genijalac na sredini fali. Nadajmo se da ima istine u ovome. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.