Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Jimmy from the hood » 01 avg 2011, 23:17

Xavi, Gerrard pa deset mjesta i onda ostatak.. ;)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 avg 2011, 23:37

Jimmy from the hood je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Nisam jos skontao sta da radimo sa njima ne znam kojeg da stavim na prvo a kojeg na drugo mjesto,gledam koji ima vise trofeja osvojenih :lol:
Oba osvojila 2 trofeja, FA cup i Shield.
Oba imaju po 20 nastupa za United, ali eto Djemba Djemba jednom pogodio pa cemo njega staviti na prvo!
Ja sam zahvalan onom liku danas sam naucio da se igraci mjere samo po tome ko je osvojio vise trofeja, molim i ostale da se pridrzavaju toga.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 02 avg 2011, 09:35

Redsi i peti meč u nizu primili tri gola. Njihovi navijači makar mogu da budu zadovoljni napadom, tri puta zatresli mrežu Valerenge.
Liverpul je gostovao u Oslu, igrali su protiv Valarenge.

U veoma uzbudljivom meču rezultat je bio 3:3, a "kralja Kenija" glava boli od odbrane.

Za razliku od meča protiv Galatasaraja sada je izveo prvi tim, ali su za tili čas Norvežani stigli do prednosti od 2:0.

Prvo je Strand savladao Rejnu, da bi Ogude povećao prednost domaćih. Nakon toga Karol smanjuje na 2:1.

Videli smo u drugom poluvremenu preokret, Ager je sa dva gola doveo "crvene" na prag pobede, ali da se sve završi miroljubivo pobrinuo se Mohamed Fela u samom finišu. [youtube][/youtube]

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 avg 2011, 11:04

bolton iz 6 pripremnih utakmica ima 5 pobjeda jel to onda znaci da su oni prvaci ?
You are someone else I am still right here

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 02 avg 2011, 11:07

fera je napisao/la:bolton iz 6 pripremnih utakmica ima 5 pobjeda jel to onda znaci da su oni prvaci ?
Apsolutno! :lol:
Svi koji kazu da nemamo sanse za sami vrh ne vjeruju Kennyu a onda mi svasta nesto pada na pamet. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 avg 2011, 11:14

Pa ove pripremne utakmice mnogo znace,vidi se da igraci nisu pripremljeni nikako mogu izdrzati 40% utakmice i onda se vuku ko sline po terenu....Milionska pojacanja......Rahim dobio malu sansu i dijete trci ko ludo po terenu dok ostali setaju.....

nadam se da ce se spremiti dobro do pocetka prvenstva inace smo donji,Kenny ce sigurno dovesti jos 4 igraca...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 02 avg 2011, 11:22

Ponos Torina je napisao/la:Pa ove pripremne utakmice mnogo znace,vidi se da igraci nisu pripremljeni nikako mogu izdrzati 40% utakmice i onda se vuku ko sline po terenu....Milionska pojacanja......Rahim dobio malu sansu i dijete trci ko ludo po terenu dok ostali setaju.....

nadam se da ce se spremiti dobro do pocetka prvenstva inace smo donji,Kenny ce sigurno dovesti jos 4 igraca...
Nemogu trcat zato sto se preko ljeta na treninzima radi na snazi i fizickoj pripremi(za razliku od sezone gdje su treninzi vise tehnickog tipa) za narednu sezonu tako da je i bilo za ocekivati da imaju teske noge u ovim pripremnim utakmicama,a i neide nam cinjenica u prilog da Norvezani imaju polusezonu iza sebe tako da su oni uveliko u toj fizickoj formi.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 avg 2011, 11:44

Najvise volim kad nas podcjenjuju :D

Uostalom, pred sezonske utakmice ne vrijede nesto puno. samo cekajte da krene sezone i onda mozete suditi ekipi.

btw. Zanimljivo, iako se malo šta može čuti

[youtube][/youtube]
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 02 avg 2011, 11:55

Potpuno se slazem sa carlom :D , ne treba ih jos osudjivaati tek kad pocne sezona :D :lol:
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 02 avg 2011, 11:55

Jedva cekam pocetak sezone,pune tribine naseg Anfielda,adrenalin,slavlje nakon Carrolovog gola,Downing pogadja za vodstvo od 2-0,poluvrijeme,i tamo negdje oko 80min ubacaj Adama i Carrol glavom postize svoj drugi pogodak :D
Onda u 2.kolu Suarez (valjda se vrati) potopi Arsenal 0-1 :D

Idealan pocetak sezone :D
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 02 avg 2011, 12:49

Carlo je napisao/la:Najvise volim kad nas podcjenjuju :D

Uostalom, pred sezonske utakmice ne vrijede nesto puno. samo cekajte da krene sezone i onda mozete suditi ekipi.

btw. Zanimljivo, iako se malo šta može čuti

[youtube][/youtube]

Da nismo doveli jednog od Hendersona ili Adama, Aquilani bi mozda ostao.. Ovako tesko, jedino da nas Meireles napusti sto niko nebi zelio.. Bas zeznuta situacija, nekako i Aquilani i Raul su mi dragi kao i vecini navijaca, jedan ce nas morati napustiti jer su obojica fizicki mlohavi, velike su sanse da to bude Aqua al nikad se ne zna.

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 02 avg 2011, 13:40

Kormilar Liverpula ima na raspolaganju još jedan kontrolni meč pred početak obećavajuće sezone. ''Redsi'' obišli svet, navijači skeptični zbog partija na pripremama.
Menadžer Liverpula, Keni Dalgliš, smatra da česta putovanja u pred-sezoni neće uticati na spremu njegovih fudbalera pred početak novog izdanja Premijerlige.

Liverpul je posetio Kinu, Maleziju, Singapur, Tursku i Norvešku, a narednog ponedeljka ih čeka ''generalka'' na ''Enfildu'' protiv Valensije.

''Putovanja su neminovna zbog popularnosti našeg kluba. To je nešto što moramo da radimo i drago nam je. Želimo da uzvratimo na podršci koju imamo širom sveta. Putovali smo malo više nego što smo očekivali, ali se to neće odraziti na formu i na posao koji radimo'', rekao je Dalgliš.

Ponovo su primljena tri gola, da li ga to brine?

''Bili smo mnogo bolji u drugom poluvremenu, dobro smo pokrivali prtivnika na terenu. Dobro je što su nam se vratili Pepe Rejna i Danijel Ager. Ima pozitivnih stvari posle priprema. Sada smo okrenuti ligaškim mečevima i važno je što smo bolji kad nemamo loptu. Momci zaista rade punom parom'', kaže škotski menadžer.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 avg 2011, 19:26

Ako koga zanima,karte za Liverpoolove utakmice su najskuplje od svih timova EPL-a.
Engleski BBC objavio je rezultate istraživanja o cijenama ulaznica za nogometne utakmice u Engleskoj, te su došli do zaključka da je na utakmice Blackburna najjeftinije, a na utakmice Liverpoola najskuplje otići.

Nogometni klub Blackburn Rovers po cijeni od 17.50 funti (39 KM) nudi paket u koji ulazi ulaznica i program za utakmicu, komad pite i šoljica čaja, dok isti taj paket na Anfieldu, domu nogometaša Liverpoola, košta 46,95 funti (107 KM).
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 avg 2011, 19:29

Sasvim logicno najveci Engleski klub mora da ima i najskuplje karte 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 02 avg 2011, 21:09

the scouser je napisao/la:Ako koga zanima,karte za Liverpoolove utakmice su najskuplje od svih timova EPL-a.
Engleski BBC objavio je rezultate istraživanja o cijenama ulaznica za nogometne utakmice u Engleskoj, te su došli do zaključka da je na utakmice Blackburna najjeftinije, a na utakmice Liverpoola najskuplje otići.

Nogometni klub Blackburn Rovers po cijeni od 17.50 funti (39 KM) nudi paket u koji ulazi ulaznica i program za utakmicu, komad pite i šoljica čaja, dok isti taj paket na Anfieldu, domu nogometaša Liverpoola, košta 46,95 funti (107 KM).
Kad se uzme u obzir koliko nam kostaju karte isto kao da nam stadion ima 70.000 mjesta al su kauboji sve krali sreca pa su otisli sad cemo imati dobrih para, nece vise ici na otplate tudjih dugova.

Liverpool Army F.C
Anderlecht have announced that an agreement has been reached with Liverpool to bring in Milan Jovanovic.

Jovanovic, 30, will sign a two-year deal if he successfully passes his medical on Thursday.
Amin. Jedan prdec manje.

murgadrot
Kontakt:

Post Postao/la murgadrot » 02 avg 2011, 21:27

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... eal-agreed" onclick="window.open(this.href);return false;
jedan levat manje :D

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 02 avg 2011, 21:40

Rumours Liverpool have agreed fee with Newcastle for Jose Enrique !
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 avg 2011, 21:54

Negdje pročitah da su Arsenalove karte najskuplje...

btw. Napokon da je i Jovanović otišao. Oslobodio je malo budžeta, tako da možemo očekivati neko pojačanje. Špekuliše se da smo dogovorili s Enriqueom.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 avg 2011, 21:56

Carlo je napisao/la:Negdje pročitah da su Arsenalove karte najskuplje...

btw. Napokon da je i Jovanović otišao. Oslobodio je malo budžeta, tako da možemo očekivati neko pojačanje. Špekuliše se da smo dogovorili s Enriqueom.
za sad je jos uvijek sve ostalo na spekulacijama. mozda sutra bude nesto konkretno... cak se opet pojavila i ona prica oko forlana al u to nikako ne mogu da povjerujem.
You are someone else I am still right here

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 avg 2011, 21:59

Forlan i Suarez u napadu , nikad bolji napad nebi imali sigurno .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.