wow!Megamon je napisao/la:-Paja je napisao/la:Smradaloncici po obicaju limitirani i neinteligentni, citam sta pisu i divim se nasoj dominaciji nad njima kako intelektualnoj tako i onoj fudbalskoj, kako je moguce da smo ovako superiorni, mi smo nadklub. Te dresove je mali Jack pokupio kako bi svojoj unucadi nekad pricao o jednoj poluekipici kojoj su sudije osvajale trofeje i pricace o tolikoj snazi dominacije da je i te precjenjene antitalne nakantala a ti dresovi ce biti dokaz. To je meni jedino logicno objasnjenje, jedino mozda da je htio dresove pokloniti komunalnom preduzecu u nekoj siromasnoj drzavi kojoj fali ovakvih slicnih uniformi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majko mila ovom covjeku treba dati neki orden.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Za zivot cijeli!
http://img.thesun.co.uk/multimedia/arch ... 54803a.jpgThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:wow!Megamon je napisao/la:-Paja je napisao/la:Smradaloncici po obicaju limitirani i neinteligentni, citam sta pisu i divim se nasoj dominaciji nad njima kako intelektualnoj tako i onoj fudbalskoj, kako je moguce da smo ovako superiorni, mi smo nadklub. Te dresove je mali Jack pokupio kako bi svojoj unucadi nekad pricao o jednoj poluekipici kojoj su sudije osvajale trofeje i pricace o tolikoj snazi dominacije da je i te precjenjene antitalne nakantala a ti dresovi ce biti dokaz. To je meni jedino logicno objasnjenje, jedino mozda da je htio dresove pokloniti komunalnom preduzecu u nekoj siromasnoj drzavi kojoj fali ovakvih slicnih uniformi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahhahahahahahahahha koji kralj

Inace sve je pocelo od ove slike
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Ali najjace mu je ovo smrdaloncici. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Koji je to kralj. Sta veli, mozda fali takvih uniformi nekom komunalnom poduzecu u NikaragviMegamon je napisao/la:-Paja je napisao/la:Smradaloncici po obicaju limitirani i neinteligentni, citam sta pisu i divim se nasoj dominaciji nad njima kako intelektualnoj tako i onoj fudbalskoj, kako je moguce da smo ovako superiorni, mi smo nadklub. Te dresove je mali Jack pokupio kako bi svojoj unucadi nekad pricao o jednoj poluekipici kojoj su sudije osvajale trofeje i pricace o tolikoj snazi dominacije da je i te precjenjene antitalne nakantala a ti dresovi ce biti dokaz. To je meni jedino logicno objasnjenje, jedino mozda da je htio dresove pokloniti komunalnom preduzecu u nekoj siromasnoj drzavi kojoj fali ovakvih slicnih uniformi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Portillo, dana/u 02 avg 2011, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ma sve mu je najjače
Zaboli me stomak

Zaboli me stomak

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Paju za admina

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Paja promasaj stoljeca, dodijelit cemo mu zlatnu kantu !Bianconeri1988 je napisao/la:Paju za admina![]()
![]()
Za zivot cijeli!
- Megamon
- Kontakt:
Hajd samo reci da nije smijesno?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Paja promasaj stoljeca, dodijelit cemo mu zlatnu kantu !Bianconeri1988 je napisao/la:Paju za admina![]()
![]()
Ne moze ono napisati neki klinac,vidi se da je Pajo prepametan lik koji zahebaje ove katalonce jer vide da se pale k'o kutanjak.
A Paja od mene ima glas kad budemo birali forumasa godine

Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 02 avg 2011, 01:47, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
hahaha pitanje se nadovezuje na sliku, gdje Edin ima narukvicu slicnu brojaniciProfesor je napisao/la:Aha. Otkad se druzi sa Kolarovom preso u pravoslavce. A Kolarov je otiso stepen vise, sad je u jehovinim svjedocima... Pa nemoj covjece biti pglu. Obicna narukvica-e-d-o- je napisao/la:sta je dzeki ono na ruci brojanice

Go Gunners!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nije smijesno, nego je glupo, to sam sto puta ponovio i nemam namjeru da to ponavljam sto i prvi put, yebo ga njegov arsenal vise kojeg uzdize do navjisih mogucih visina i ta njegova superiornostMegamon je napisao/la:Hajd samo da nije smijesno?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Paja promasaj stoljeca, dodijelit cemo mu zlatnu kantu !Bianconeri1988 je napisao/la:Paju za admina![]()
![]()
Ne moze ono napisati neki klinac,vidi se da je Pajo prepametan lik koji zahebaje ove katalonce jer vide da se pale k'o kutanjak.
A Paja od mene ima glas kad budemo birali forumasa godine
Za zivot cijeli!
A što je najjače svima je Paja gotivan lik osim smrada...ovaj kito....pardon kataloncima.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ti si mi bas zabavanBosco je napisao/la:A što je najjače svima je Paja gotivan lik osim smrada...ovaj kito....pardon kataloncima.
Za zivot cijeli!
Pa zar je nije i dobio prosle godine?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Paja promasaj stoljeca, dodijelit cemo mu zlatnu kantu !Bianconeri1988 je napisao/la:Paju za admina![]()
![]()
Za koga cete glasat ove godine? Ja imam par kandidata, ali dosta ih je i nestalo. Vjerujte da svom starom nemesisu necu dat ni bod ove godine. Mozda jedan radi nostalgije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ti meni nisi, ne zabavljaju me parmaci nego raja sa smislom za humor.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ti si mi bas zabavanBosco je napisao/la:A što je najjače svima je Paja gotivan lik osim smrada...ovaj kito....pardon kataloncima.
paja je imao tesko djetinstvo..to je ocigledno..
vidi se da su ubijali hljeb u njemu...vjerovatno su mu roditelji preporucili da navija za spanske velikane..pa je on odbio,oni su ga opet par puta prebili i na kraju ostavili,vidili ljudi da nema fajde od njega i vjerovatno od tog perioda datira mrznja prema barci,realu i opcenito prema spanskom fudbalu..kasnije je prema predavanju komsija otisao u centar za socijalno zbrinjavvanje,nekoliko postova je napisao iz te ustanove...i kasnije se vjerovatno pobunio protiv terora..jer je imao ograniceno koristenje neta..pobjegao je iz te ustanove i od tada mu se gubi svaki trag..i do dan danas nije otkriveno sa kojeg mjesta pise postove na ovaj forum..
vidi se da su ubijali hljeb u njemu...vjerovatno su mu roditelji preporucili da navija za spanske velikane..pa je on odbio,oni su ga opet par puta prebili i na kraju ostavili,vidili ljudi da nema fajde od njega i vjerovatno od tog perioda datira mrznja prema barci,realu i opcenito prema spanskom fudbalu..kasnije je prema predavanju komsija otisao u centar za socijalno zbrinjavvanje,nekoliko postova je napisao iz te ustanove...i kasnije se vjerovatno pobunio protiv terora..jer je imao ograniceno koristenje neta..pobjegao je iz te ustanove i od tada mu se gubi svaki trag..i do dan danas nije otkriveno sa kojeg mjesta pise postove na ovaj forum..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
e pa sto ti pokusavas biti pajaT-MAC je napisao/la:paja je imao tesko djetinstvo..to je ocigledno..

Rođen s tobom da budem
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ti upravo takav nisi, prema svemu ponudjenom, sto znaci da si upravo ti taj parmak !Bosco je napisao/la:Ti meni nisi, ne zabavljaju me parmaci nego raja sa smislom za humor.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ti si mi bas zabavanBosco je napisao/la:A što je najjače svima je Paja gotivan lik osim smrada...ovaj kito....pardon kataloncima.
Za zivot cijeli!
ne pokusavam..Faraon iz Visokog je napisao/la: e pa sto ti pokusavas biti pajanemoze to svak
isuvise je ocigledno da je prozivio ovakvo ili slicno djetinstvo..mozda cak i gore..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Ja za sebe i ne tvrdim da sam zabavan i ne pišem okolo drugim forumašima da su mi zabavniThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ti upravo takav nisi, prema svemu ponudjenom, sto znaci da si upravo ti taj parmak !

Haj sad odyebaus Miki Maus.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja fakat ne znam sta je vise ljudima zanimljivo u tom paji. covjek pise iste gluposti mjesecima, cak godinama ako je on bio i cikcanga. svakih nekoliko strana isti njegov post na ovoj temi, samo sa izmjenjenim redoslijedom rijeci i uvreda. ono, mogu razumit da je ljudima bio zanimljiv ispocetka, ali sad...
sad zamislite ako on bude forumas godine, na sta je spao ovaj forum.

sad zamislite ako on bude forumas godine, na sta je spao ovaj forum.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, kraljttbvb i 10 gostiju.