Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Profesor
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Profesor » 02 avg 2011, 00:53

Zabac je napisao/la: jeste taj kloc je trener 3 godine a osvojio je : 2 Lige Prvaka.3 Spanske titule.1 Spanski kup.2Spanska SUper Kupa.1Evropski Super Kup.1 Svjetsko klubsko pvenstvo.Igra finale Evropskog Super Kupa , Svjetsko klupsko prventsvo i finale Spnaskog Super Kupa.
Koji Kloc zar ne ?
Arsenal ima skauting zasto ?
Zato sto nema skole,kratko i jasno ;)
ZAto dovode godinama potencijale iz Barcelone ,zasto ?
Zato sto su najbolji omladinci na svijetu i igraci sa najvise potencijala ;)
Izvini covjece, pa zar ne vidis da smaras?? Stvarno me ne interesuje ni Farsa ni xavi ni katalonija... a tako vjerujem ni ostale navijace Arsenala. Pa bi molio da odes na svoju temu i tamo udaras praznu slamu. Ovdje dodjem da procitam kakve novosti o dragom mi klubu, a moram gledat kako iskompleksirani smradalonisti debatiraju o svojoj B ekipi i kojekakve gluposti vezane za farsu. :evil:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 avg 2011, 00:57

“Henri has the talent to play for Arsenal football club, and he has a chance to play for us this season.”
Arsene o Lansburyju :)

Arsenal sredzuje radnu dozvolu za Rya. O dobivanje iste treba sacekati do sredine Avgusta. Ako ne bude nist od toga, vjerovatno ce nazad na posudbu u Feynord, posto je direktor istog bio u Londonu i pokusava srediti da Ryo ostane jos jednu godinu na posudbi kod Feynorda.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 02 avg 2011, 00:58

Profesor je napisao/la:
Zabac je napisao/la: jeste taj kloc je trener 3 godine a osvojio je : 2 Lige Prvaka.3 Spanske titule.1 Spanski kup.2Spanska SUper Kupa.1Evropski Super Kup.1 Svjetsko klubsko pvenstvo.Igra finale Evropskog Super Kupa , Svjetsko klupsko prventsvo i finale Spnaskog Super Kupa.
Koji Kloc zar ne ?
Arsenal ima skauting zasto ?
Zato sto nema skole,kratko i jasno ;)
ZAto dovode godinama potencijale iz Barcelone ,zasto ?
Zato sto su najbolji omladinci na svijetu i igraci sa najvise potencijala ;)
Izvini covjece, pa zar ne vidis da smaras?? Stvarno me ne interesuje ni Farsa ni xavi ni katalonija... a tako vjerujem ni ostale navijace Arsenala. Pa bi molio da odes na svoju temu i tamo udaras praznu slamu. Ovdje dodjem da procitam kakve novosti o dragom mi klubu, a moram gledat kako iskompleksirani smradalonisti debatiraju o svojoj B ekipi i kojekakve gluposti vezane za farsu. :evil:
kiki-riki klubovi ne mogu nabiti komplex velikim klubovima.Tako Arsneal jedino moze biti iskomplexiran Barcelonom.Naravno za to imaju i razlog.
Sam dokaz koliki ste komplexasi je ovo pisanje ala :Smradolonci,Farsa,****,klocevi ;)
Dok ti navedeni haraju Evropom i svijetom ovi kiki-riki klubovi osvoje svake prestupne godine jaki pripremni turnir koji se gle zove Emirates Cup :lol: :lol: :lol:
Stranger in the night. SIDA in the morning!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 avg 2011, 01:19

[youtube][/youtube]
Celik!3,2,2.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 avg 2011, 01:27

Šta kaže Paki i njegova ogranicena raja, Assanal ostecen :lol: :lol: i to ponavljaju dvije godine ko papagaji :lol: :lol: kakvo licemjerje

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 avg 2011, 01:36

E a vidis koliko si ti glup Mandrle pa ne znas da se racuna zadnji dodir igraca, a pri zadnjem dodiru Pedra Messi je bio u ofsajdu, pregledaj malo kad golman odbrani pa se lopta odbije od Pedra..
slika
Jedan crveni
slika
drugi crveni
slika
Treci crveni, ima jos jedan samo mi mrsko traziti, eto greske iz jedne utakmice
Celik!3,2,2.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 avg 2011, 01:38

slika
Celik!3,2,2.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 02 avg 2011, 01:38

@AllGunsBlazing- druze, dzaba ti je to sve... ne moze se nekima objasniti..
Izdržati, to je temelj vrline!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 avg 2011, 01:40

Veze ti nemaš ni sa mozgom ni sa pravilima igre ;) ...nigdje ofsajda na mapi, cak i engleski komentator to govori.

[youtube][/youtube]

A onaj hinjski start sa leđa van Ped.era nad Messijem je bio za automatskog crvenog ;)
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 02 avg 2011, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 avg 2011, 01:40

aha..
vama su jos sudije krive sto nemate titule u novoj eri....zanimljivo...pa dobro,ja mislim da ce arsenal 2012 konacno uzeti neki trofejic...ali 2012 hidzretske godine..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 avg 2011, 01:43

[youtube][/youtube]

A na 0:16 ovaj kloc Djorou (ili kako vec) rukom fino covjek spušta loptu unutar 16 metara i ništa to - nigdje penala, još nekakav ofsajd izmisliše :o :lol: :lol: nidje veze

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 avg 2011, 01:45

Mandrak je napisao/la:[youtube][/youtube]

A na 0:16 ovaj kloc Djorou (ili kako vec) rukom fino covjek spušta loptu unutar 16 metara i ništa to - nigdje penala, još nekakav ofsajd izmisliše :o :lol: :lol: nidje veze
Čudo se ne žale na gubitke bodova protiv Hulla i slicnih ekipica, nego se samo žale protiv najbolje ekipe na svijetu
Jel se u tim utakmicama iskazuje vasa moc/nemoc odnosno superiornost ?
Za zivot cijeli!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 avg 2011, 01:54

Faraon iz Visokog je napisao/la:Mandrle pusti se toga,daj nam tu raspravu,nemogu docekat,sace sehur bolan
Reci ti meni, šta je ovo na 1:29 ovog klipa ;) budi jednom u životu iskren covjek pa priznaj neke stvari...ti najviše sereš i tim sudijama i nekakvim nepravdama...pa šta je ovo onda :?: odgovori sad

[youtube][/youtube]

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 avg 2011, 02:21

Mandrak je napisao/la: Ono nije gol, jel :o :shock: ....puuuu yebote s kim se ja raspravljam, sa levatom koji ne zna ni pravila igre, ne zna ni šta je ni kad je ofsajd...kad nauciš šta je ofsajd onda mi se javi da ti postavim još par unakrsnih pitanja....ma vozdra
Ono nije gol, kazem ti zadnji put kad lopta dirne igraca, e od tad racunaj jel bio ofsajd ili ne, uostalom taj isti komentator kaze kako je sudiji bilo tesko oderditi da li je ofsajd, i jos uz sve to racunaj da je messi bio blize linijskom sudiji, znaci sve u toku igre, dok ova 4 crvena kartona nisu bila u toku igre, sudija je bio na metar ili dva od dogadjaja tako da se moze povuci paralela kako je Arsenal namjerno ostecen, i opet kad sve saberes i oduzmes, plus ona simuliranja Alvesa iako je imao zuti, Arsenal je ostecen vise, Barca je mogla imati i 3-4 gola prednost, da je igrala bez Abidala,Valdeza i ovog 21.( ne znam ko je) popusila bi..
Celik!3,2,2.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 avg 2011, 02:28

AllGunsBlazing je napisao/la:
Mandrak je napisao/la: Ono nije gol, jel :o :shock: ....puuuu yebote s kim se ja raspravljam, sa levatom koji ne zna ni pravila igre, ne zna ni šta je ni kad je ofsajd...kad nauciš šta je ofsajd onda mi se javi da ti postavim još par unakrsnih pitanja....ma vozdra
Ono nije gol, kazem ti zadnji put kad lopta dirne igraca, e od tad racunaj jel bio ofsajd ili ne, uostalom taj isti komentator kaze kako je sudiji bilo tesko oderditi da li je ofsajd, i jos uz sve to racunaj da je messi bio blize linijskom sudiji, znaci sve u toku igre, dok ova 4 crvena kartona nisu bila u toku igre, sudija je bio na metar ili dva od dogadjaja tako da se moze povuci paralela kako je Arsenal namjerno ostecen, i opet kad sve saberes i oduzmes, plus ona simuliranja Alvesa iako je imao zuti, Arsenal je ostecen vise, Barca je mogla imati i 3-4 gola prednost, da je igrala bez Abidala,Valdeza i ovog 21.( ne znam ko je) popusila bi..
Jesi li ti normalan uopšte?? vidiš li šta pišeš?? niste prešli centra kako treba, pogledali prema golu kako treba...Busquets ga sam sebi zabio i eto igre qurceve...u prvom mecu ne znaju ni sami kako su pobjedili iz dvije šanse, a trebali su fasovati po guzovima 3-4 komada.
Lupaš gluposti ali konstantno i ne umaraš se ocigledno :o :shock: ...to bi ti isto bilo ko kad bi ti na foru opalio štosem Mirka Filipovića Cro Drota i onda te covjek pregazi ko valjkom...e takav ti je odnos Assanala i Barce.
I nemoj se više brukati sa tim pricama , živ bio ;)
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 02 avg 2011, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 avg 2011, 02:35

Mandrak je napisao/la: Jesi li ti normalan uopšte?? vidiš li šta pišeš?? niste prešli centra kako treba, pogledali prema golu kako treba...Busquets ga sam sebi zabio i eto igre qurceve...u prvom mecu ne znaju ni sami kako su pobjedili iz dvije šanse, a trebali su fasovati po guzovima 3-4 komada.
Lupaš gluposti ali konstantno i ne umaraš se ocigledno :o :shock: ...to bi ti isto bilo ko kad bi ti na foru opalio štosem Mirka Filipovića Cro Drota i onda te covjek pregazi ko valjkom...e takav ti je odnos Assanala i Barce.
Djabe sve to kad bi Mirko izgubio da nije sudija uletio... Prestani ti pisati gluposti, mislim znam da ne mozes, jer si takav, ali ne seri drugima.. Kakve veze ima prelazak centra sa tim sto je sudija uletio kad je Arsenal imao rezultat za prolaz??? Trebali fasovati, i fasovali nisu isto, milion puta je Arsenal trebao pobijediti pa nije, jednostavno ne pobijedi uvijek ekipa koja bolje stoji na terenu..
Celik!3,2,2.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 avg 2011, 02:42

AllGunsBlazing je napisao/la:
Mandrak je napisao/la: Jesi li ti normalan uopšte?? vidiš li šta pišeš?? niste prešli centra kako treba, pogledali prema golu kako treba...Busquets ga sam sebi zabio i eto igre qurceve...u prvom mecu ne znaju ni sami kako su pobjedili iz dvije šanse, a trebali su fasovati po guzovima 3-4 komada.
Djabe sve to kad bi Mirko izgubio da nije sudija uletio... Prestani ti pisati gluposti, mislim znam da ne mozes, jer si takav, ali ne seri drugima.. Kakve veze ima prelazak centra sa tim sto je sudija uletio kad je Arsenal imao rezultat za prolaz??? Trebali fasovati, i fasovali nisu isto, milion puta je Arsenal trebao pobijediti pa nije, jednostavno ne pobijedi uvijek ekipa koja bolje stoji na terenu..
Šta?? to se ne smije dati crveni igracu assanala?? gdje to piše?? pogotovu van ped.eru koji je prije toga udarao i vukao Alvesa za vrat, tukao s leđa ko hinja po Messijevim clancima...i onda kad je došao konacno do lopte , kad se sastavio sa njom u 60 i nekoj minuti od radosti je puk'o iz sve snage...jbt covjek docekao prvi kontakt s loptom u 65 minuti.... ja njega razumijem i njegovu srecu , ali ne može ko papak nabijati poslije sudijskog zvižduka, posebno ne kad vec ima karton ;)
Prestani se brukati sa tim vec istrošenim pricama.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 avg 2011, 13:22

Siti poslao ponudu za Nasrija 22 mil,a stoke za Bentdnera 9 mil
za prvog odbit,drugog prihvatit :)
Rođen s tobom da budem

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 avg 2011, 13:30

Faraon iz Visokog je napisao/la: Siti poslao ponudu za Nasrija 22 mil,a stoke za Bentdnera 9 mil
za prvog odbit,drugog prihvatit :)
Što se tiče Nasrija možda je i bolje prodati ga i uzeti keš,ako več ne želi da produži ugovor,.A to za Bentdnera,ako bi mogao birati između njega i Chamaka,uvjek bi birao njeg,.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 02 avg 2011, 14:58

http://sportklub.info/vest.php?id=anzi-hoce-i-arsavina" onclick="window.open(this.href);return false; mozda i ne bi bilo lose prodati arshavina ukoliko dodje mata,jer vidi se da arsha vise ne moze !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.