kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ja jednom lajkovao nešto na supruginom profilu,pojavi se tekst ,piše kako je prcam u guzu,odmah sam odlajkovo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ja jednom lajkovao nešto na supruginom profilu,pojavi se tekst ,piše kako je prcam u guzu,odmah sam odlajkovo
HzDv95 je napisao/la:Pročitaj malo kad je Koševo gradzeno , i koje godine i namjenjeno je da se gradi za Fudbalski klub Sarajevo a to što ovi ostali su Pašnjaci pa moraju jače utakmice koje naravno nekad dozive i onda ih igraju na Koševu .
Maji PitarHzDv95 je napisao/la:Ti znaš šta je i ko je stadion ! Pa bolje da igramo na Koševu na kojem igramo od početka vi samo Europske utakmice nego da imamo svoj pašnjak . A još da te podsjetim Koševo jest naš stadion!
I necu da se raspravljam o stadionima haj tamo sanjajte na svojoj temi kako cete dobiti Izraelce .
Neznaš zašto sam pisao to . I sad kažem jest naš stadion i sad pitaj ljude koji nisu Plavi čiji je Koševo stadion ili bolje rečeno Asim Ferhatović Hase reci ce ti od Sarajeva . Pitaj ljude s Balkana iz Europe jer su za nas dobro culi sto je suprotno od vas reci ce da je od Sarajeva stadion . Tako da vi i dalje nabijate to nije njihov stadion ovo , ono !Elegant je napisao/la:HzDv95 je napisao/la:Pročitaj malo kad je Koševo gradzeno , i koje godine i namjenjeno je da se gradi za Fudbalski klub Sarajevo a to što ovi ostali su Pašnjaci pa moraju jače utakmice koje naravno nekad dozive i onda ih igraju na Koševu .Maji PitarHzDv95 je napisao/la:Ti znaš šta je i ko je stadion ! Pa bolje da igramo na Koševu na kojem igramo od početka vi samo Europske utakmice nego da imamo svoj pašnjak . A još da te podsjetim Koševo jest naš stadion!
I necu da se raspravljam o stadionima haj tamo sanjajte na svojoj temi kako cete dobiti Izraelce .![]()
Pitaj ti celne ljude FK Sarajevo koliko kirije placate da bi igrali na tom "vasem stadionu"HzDv95 je napisao/la:Neznaš zašto sam pisao to . I sad kažem jest naš stadion i sad pitaj ljude koji nisu Plavi čiji je Koševo stadion ili bolje rečeno Asim Ferhatović Hase reci ce ti od Sarajeva . Pitaj ljude s Balkana iz Europe jer su za nas dobro culi sto je suprotno od vas reci ce da je od Sarajeva stadion . Tako da vi i dalje nabijate to nije njihov stadion ovo , ono !Elegant je napisao/la:HzDv95 je napisao/la:Pročitaj malo kad je Koševo gradzeno , i koje godine i namjenjeno je da se gradi za Fudbalski klub Sarajevo a to što ovi ostali su Pašnjaci pa moraju jače utakmice koje naravno nekad dozive i onda ih igraju na Koševu .Maji PitarHzDv95 je napisao/la:Ti znaš šta je i ko je stadion ! Pa bolje da igramo na Koševu na kojem igramo od početka vi samo Europske utakmice nego da imamo svoj pašnjak . A još da te podsjetim Koševo jest naš stadion!
I necu da se raspravljam o stadionima haj tamo sanjajte na svojoj temi kako cete dobiti Izraelce .![]()
Svaki njegov post je za ovu temu tako da nismo na krivom mjestuRooney88 je napisao/la:Tema je najsmjesniji postovi na forumu a ne vase licno prepucavanje. Fkt mi ide na zivce u zadnje vrijeme kada vidim da pojedinci svoje licne prepirke stavljaju ovdje i onda pocinju jos jacu raspravu i to bas na ovoj temi gdje nebi trebali.
Izvinjavam se ako sam narusio red i disciplinu na ovoj temi,nece se ponovitiMonolog je napisao/la:Opet Sarajevo vs Željo na ovoj temi. Ne'a smisla ljudi. Stvarno ne'a smisla.
hahahha dobarjasko_juve je napisao/la:samo nek dovedu krilo "čigru"..to nam treba u ekipi..nemamo ga od Nedveda ( ne racunam tu Giovinca jer nije ni igrao kako treba )..ajde Marotta ramazana ti dovedi WORLD CLASS igraca kunem ti se onim odozgo da cu postit citav ramazan !!!![]()
![]()
![]()
Donnie Darko je napisao/la:sumnjam, posto si jos klinac.Sarajlijc@ je napisao/la:Jel mogu ja sad ko covjek bacit ?
Jbg i ja htio da postavimMegamon je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:sumnjam, posto si jos klinac.Sarajlijc@ je napisao/la:Jel mogu ja sad ko covjek bacit ?![]()
Najmanje je jedan post postan u temi.
Možda se želiš osvrnuti na svoj post...
Što (ovo) gornje zapravo znači?
Dok si pisao/la post, netko je u međuvremenu postao/la. Dana ti je mogućnost da prije slanja posta (još) nešto izmijeniš/dodaš/izbrišeš odnosno odustaneš od posta.
-Paja je napisao/la:Jao jao katastrofa nisu osvojili Emirates kup i malo lezerno igrali i sad treba panicariti, Vodja je sa osmijehom napustio teren, pripreme za sezonu dobro se odradjuju i vec u prvom kolu cemo svjedociti demostraciji sile najbolje svjetske ekipe a i ako se u nekim drugim galaksijama igra fudbal ne vjerujem da ima ekipa koja moze nama da parira tako da vjerujem da smo mi najbolji u cijelom univerzumu. Gibbs je bio odlican, bice to prvi pick na lijevom beku ocekujem jos veci nivo igre kad krene sezona, drago mi je da se King Henry vratio uvijek je lijepo vidjeti najboljeg napadaca svih vremena na nasem prekrasnom stadionu.
Dushi_Rob je napisao/la:gura ga onaj isti sto gura tebi u pakas ...Rosas7 je napisao/la:ko gura ovog momka,ko daje pare za njega,ne zasluzuje uopce poziv
harishp je napisao/la:A uvijek ko fol ljut kad je radovanje u pitanje''u prevodu yebem li mamicu ja vam golove moram zabijati
OTNYS_YNWA je napisao/la:Joj koliko je slicnih, da ne kazem istih @Pajinih postova zavrsilo na ovoj temi.
neutralan__ je napisao/la:Hahahaha.kelner je napisao/la:Jbt i mene,da to nije neka greska...neutralan__ je napisao/la:Pa vi stvarno mislite da bih ja vas mogao zeznuti ?![]()
Ja otkad sam instalirao taj novi chat počele me dodavati trebe ko lude.
Nekidan me bas posla zahtjev ona Vendi,sto joj je Ekrem lizao nozne prste,na farmi,ja je stavim na cekanje,dodje poruka,EJ DEREK TI SI,DA MI SE POTPISES NA SISI,MORAS DA PRIZNAS OVAKVU SISU VIDEO NISI,ma reko bjaaaaaziiiiii...
Ne svidjaju mi se nimalo onakve sise,pobjegle pod pazuh![]()
Mene je dodala Igbala.
-Paja je napisao/la:Smradaloncici po obicaju limitirani i neinteligentni, citam sta pisu i divim se nasoj dominaciji nad njima kako intelektualnoj tako i onoj fudbalskoj, kako je moguce da smo ovako superiorni, mi smo nadklub. Te dresove je mali Jack pokupio kako bi svojoj unucadi nekad pricao o jednoj poluekipici kojoj su sudije osvajale trofeje i pricace o tolikoj snazi dominacije da je i te precjenjene antitalne nakantala a ti dresovi ce biti dokaz. To je meni jedino logicno objasnjenje, jedino mozda da je htio dresove pokloniti komunalnom preduzecu u nekoj siromasnoj drzavi kojoj fali ovakvih slicnih uniformi.
Trenutno korisnika/ca: samoposmatram i 12 gostiju.