Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Hahahahahahahahaha ! 

Ja tražim po Sarajevu nigdje nema, jedino ima ovih par likova na piku da probamT-MAC je napisao/la:covjece...hocu cipove za kucnu upotrebu..Ljumani_Banovici je napisao/la:jel bolje uzet sebi kobasice i jedno DVOGUZU i rahat pola danaa vako uzgubis i dje si bio, nidje .. biž
![]()
da s rajom igram...hahahha
nasao sam,20 KM poker set...200 cipova,dva spila karti,6 kockica i jos neka 3 cipa

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
pa tako reci .. ja sam sebe izlevatiT-MAC je napisao/la:covjece...hocu cipove za kucnu upotrebu..Ljumani_Banovici je napisao/la:jel bolje uzet sebi kobasice i jedno DVOGUZU i rahat pola danaa vako uzgubis i dje si bio, nidje .. biž
![]()
nasao sam,20 KM poker set...200 cipova,dva spila karti,6 kockica i jos neka 3 cipa

1947!
Imas u Merkatorudzenan01 je napisao/la:Ja tražim po Sarajevu nigdje nema, jedino ima ovih par likova na piku da probamT-MAC je napisao/la:covjece...hocu cipove za kucnu upotrebu..Ljumani_Banovici je napisao/la:jel bolje uzet sebi kobasice i jedno DVOGUZU i rahat pola danaa vako uzgubis i dje si bio, nidje .. biž
![]()

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
- Kontakt:
ja jednom lajkovao nešto na supruginom profilu,pojavi se tekst ,piše kako je prcam u guzu,odmah sam odlajkovo
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... =9AQDbJSJV" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakvih debila ima
Kakvih debila ima

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- neutralan__
- Kontakt:
K'o brat bratu ovaj fazon je bio jedno 20-ak puta.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ma nisu mi jasni hoće da dokažu da su vjernici nisu ušli u džamiju ili crkvu dvaput(nisam ni ja da se razumijemo no to je stvar mog vjerskog opredjeljenja)i onda stavljaju na net ovakve glupostineutralan__ je napisao/la:K'o brat bratu ovaj fazon je bio jedno 20-ak puta.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
e sad hocu da mi neko odgovori, ali bez zajebavanja....koristi li iko onaj stari chat sto je neutralan objavio i da li ima ikakvih problema ?? jeli mu se usporio komp, jeli mu hakovan profil ?? znaci, bez zajebavanja....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Meni hakovali ss.ba profil znači ovo ne govori LBJ MVP stari već neko ko je hakovao njegov profilPapastathopoulos je napisao/la:e sad hocu da mi neko odgovori, ali bez zajebavanja....koristi li iko onaj stari chat sto je neutralan objavio i da li ima ikakvih problema ?? jeli mu se usporio komp, jeli mu hakovan profil ?? znaci, bez zajebavanja....

Kako ste tako strašljivi ko da bi neutralni htio nekog od nas zajebat u mene perfektno radi

- Papastathopoulos
- Kontakt:
e hvala, sad cu ga i ja vratitLBJ MVP je napisao/la:Meni hakovali ss.ba profil znači ovo ne govori LBJ MVP stari već neko ko je hakovao njegov profilPapastathopoulos je napisao/la:e sad hocu da mi neko odgovori, ali bez zajebavanja....koristi li iko onaj stari chat sto je neutralan objavio i da li ima ikakvih problema ?? jeli mu se usporio komp, jeli mu hakovan profil ?? znaci, bez zajebavanja....![]()
Kako ste tako strašljivi ko da bi neutralni htio nekog od nas zajebat u mene perfektno radi

@džeki fak ju

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Evo druze,ja ga koristim od kako je Neutral postavio link za novi chat,i nema nikakvih problema!Papastathopoulos je napisao/la:e hvala, sad cu ga i ja vratitLBJ MVP je napisao/la:Meni hakovali ss.ba profil znači ovo ne govori LBJ MVP stari već neko ko je hakovao njegov profilPapastathopoulos je napisao/la:e sad hocu da mi neko odgovori, ali bez zajebavanja....koristi li iko onaj stari chat sto je neutralan objavio i da li ima ikakvih problema ?? jeli mu se usporio komp, jeli mu hakovan profil ?? znaci, bez zajebavanja....![]()
Kako ste tako strašljivi ko da bi neutralni htio nekog od nas zajebat u mene perfektno raditreba mi
![]()
@džeki fak ju
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
dali netko od vas moze ponovno da postavi taj link za stari chat
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- neutralan__
- Kontakt:
Pa vi stvarno mislite da bih ja vas mogao zeznuti ?
Ja otkad sam instalirao taj novi chat počele me dodavati trebe ko lude.

Nema, gledao nedavno .Napoli je napisao/la:
Imas u Merkatoru
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Jbt i mene,da to nije neka greska...neutralan__ je napisao/la:Pa vi stvarno mislite da bih ja vas mogao zeznuti ?![]()
Nekidan me bas posla zahtjev ona Vendi,sto joj je Ekrem lizao nozne prste,na farmi,ja je stavim na cekanje,dodje poruka,EJ DEREK TI SI,DA MI SE POTPISES NA SISI,MORAS DA PRIZNAS OVAKVU SISU VIDEO NISI,ma reko bjaaaaaziiiiii...
Ne svidjaju mi se nimalo onakve sise,pobjegle pod pazuh

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- neutralan__
- Kontakt:
Hahahaha.kelner je napisao/la:Jbt i mene,da to nije neka greska...neutralan__ je napisao/la:Pa vi stvarno mislite da bih ja vas mogao zeznuti ?![]()
Nekidan me bas posla zahtjev ona Vendi,sto joj je Ekrem lizao nozne prste,na farmi,ja je stavim na cekanje,dodje poruka,EJ DEREK TI SI,DA MI SE POTPISES NA SISI,MORAS DA PRIZNAS OVAKVU SISU VIDEO NISI,ma reko bjaaaaaziiiiii...
Ne svidjaju mi se nimalo onakve sise,pobjegle pod pazuh

http://lajkujem.com/status/244849" onclick="window.open(this.href);return false;

Onaj osjećaj kad si u Makarskoj na moru i čuješ:"Baaaaboooo, dođi Allaha ti da ti nešto pokažem!"

FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.