Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Ma jedino ako Saudijci sami sebi uvale gol mi pobjeđujemo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
ahhahahh a treba biti barem malo optimistican, misljenja sam da gore od ovoga nemoze.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kakav slobodnjak Pamica joooooooj
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ako smo šta mogli vidjeti do sad to je sigurno da Pamić ima top u nogama. U tom segmentu je napredovao od odlaska iz Karlovca, pogotovo što se tiče preciznosti.
...što je više lome to je volim jače...
U neku ruku očekivano...
Evo ga, ako ovo izgubimo mozemo se pakirat i ici ca odma, jer nema sanse da dobijemo Nigeriju
Jbmti koda gledam Krunin kontrolirani rizik
Jbmti koda gledam Krunin kontrolirani rizik

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kao sta sam reka, jedna kontra i gotovo je. Zbog cega ja ostajem budan

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ova ekipa uz još par igrača kojih nema je igrala polufinale EP do 19 godina i parirala Francuzima u polufinalu čak i vodila (1-2). Francuzi su na kraju bili 1.

Francuzi su prije par dana dobili porciju od Kolumbijaca 4:1, jos se mi dobro drzimo 

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Neće nešto Europljane... osim Španjolaca nitko nije dobio.
Mene više od rezultata iritira ova igra. Da ovo tele na klupi ima malo soli u glavi i da igrači daju barem 50% svojih mogućnosti pregazili bi ove skakavce. Da ne pričam o odnosu saveza prema ovome svemu. Sve ozbiljne reprezentacije su već neko vrijeme u Kolumbiji gdje su odigrali dosta utakmica, a Hrvatska se skupila i krenula na SP bez ijedne prijateljske utakmice...
Mene više od rezultata iritira ova igra. Da ovo tele na klupi ima malo soli u glavi i da igrači daju barem 50% svojih mogućnosti pregazili bi ove skakavce. Da ne pričam o odnosu saveza prema ovome svemu. Sve ozbiljne reprezentacije su već neko vrijeme u Kolumbiji gdje su odigrali dosta utakmica, a Hrvatska se skupila i krenula na SP bez ijedne prijateljske utakmice...
saudijci kao da su brazilci u ovoj tekmi, to cuvanje lopte, presing, duel igra, a ovi manekeni meda ne mogu. gdje li samo nestade talent sa ovim prostorima
ostao sma budan da gledam jer sam samo hrvate cekao na kladari, a sad znam gdje cu povratit pare, nigerija-hrvatska 1 sa hendikepom i probat na arabija-gvatemala 1
al oca mi drugog gola saudijaca, kontra iz udzbenika

ostao sma budan da gledam jer sam samo hrvate cekao na kladari, a sad znam gdje cu povratit pare, nigerija-hrvatska 1 sa hendikepom i probat na arabija-gvatemala 1
al oca mi drugog gola saudijaca, kontra iz udzbenika
nema potpisa
jao jao grnja ap sta radis popusismo od saudijske arabije,jbt pa znaju li oni sta je lopta
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ted Mosby je napisao/la:Ma jedino ako Saudijci sami sebi uvale gol mi pobjeđujemo
Šta sam ja rekao, kad smo primili prvi gol otišao sam spavat jer sam znao što nam slijedi. Igra nam je preočajna, možemo se odmah vratiti jer Nigerija je jedna od jačih reprezentacija na ovome SP-u, jučer su demonstrirali svoju snagu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Principatus
- Kontakt:
Ciro bi mogao postati selektor Makedonije. Istina?
E onda ste gotovi, najveci Kinez...eehh Makedonac svih vremena ce da hara grupom A.
E onda ste gotovi, najveci Kinez...eehh Makedonac svih vremena ce da hara grupom A.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kakav Ćiro, lik ima 120 godina. Preuzet će Makedoniju kao i Liverpool.
Hrvatski reprezentativni vratarski dvojac još uvijek je bez kluba, a s obzirom na tu činjenicu Runje i Pletikosa će ovaj tjedan trenirati s Mladenom Pralijom u Parku mladeži. Sve kako bi što spremniji dočekali prijateljski susret u Irskoj.
Vedran Runje i Stipe Pletikosa još uvijek su igrači bez kluba, iako je Pletikosa bio vrlo blizu potpisa sa škotskim Celticom. Kako se bliži prijateljski ogled s Irskom, ali i rujanski kvalifikacijski ispiti, spomenuti dvojac trenirat će s Mladenom Pralijom na stadionu Radničkog nogometnog kluba Split.
"Runje i Pletikosa se nalaze u specifičnoj situaciji koje smo se pribojavali i siguran sam da će individualni rad uvelike pomoći i nama i njima. Drugim riječima, ne želimo ih se tako lako odreći i sjediti skrštenih ruku, a vjerujemo da će do Malte i Izraela obojica pronaći novi klub", izjavio je na ovu temu izbornik Slaven Bilić.
Ovo nije prvi put da Pralija surađuje sa stožerom reprezentacije jer je do sličnog scenarija došlo i prije gostovanja u Tel Avivu. Također, sve se radi u dogovoru s Mrmićem, s kojim s Bilić jučer našao u Šibeniku. Izbornik dodaje da je s obzirom na obaveze Mrmića u Varaždinu ovo trenutno najbolje rješenje, a nije isključeno ni da se Mladen Pralija uskoro priključi stožeru.
"Nije isključeno, iako je prerano o tome govoriti. To je iz moga kuta gledanja samo stvar forme odnosno toga što će pisati na papiru. Mladen nam sad treba i zato je tu. Sasvim sigurno će putovati s nama u Dublin, a za dalje ćemo vidjeti kako će se situacija odvijati. No podvlačim, kako god bilo, Mrmić ostaje trener vratara", zaključio je ovu priču hrvatski izbornik.
Vedran Runje i Stipe Pletikosa još uvijek su igrači bez kluba, iako je Pletikosa bio vrlo blizu potpisa sa škotskim Celticom. Kako se bliži prijateljski ogled s Irskom, ali i rujanski kvalifikacijski ispiti, spomenuti dvojac trenirat će s Mladenom Pralijom na stadionu Radničkog nogometnog kluba Split.
"Runje i Pletikosa se nalaze u specifičnoj situaciji koje smo se pribojavali i siguran sam da će individualni rad uvelike pomoći i nama i njima. Drugim riječima, ne želimo ih se tako lako odreći i sjediti skrštenih ruku, a vjerujemo da će do Malte i Izraela obojica pronaći novi klub", izjavio je na ovu temu izbornik Slaven Bilić.
Ovo nije prvi put da Pralija surađuje sa stožerom reprezentacije jer je do sličnog scenarija došlo i prije gostovanja u Tel Avivu. Također, sve se radi u dogovoru s Mrmićem, s kojim s Bilić jučer našao u Šibeniku. Izbornik dodaje da je s obzirom na obaveze Mrmića u Varaždinu ovo trenutno najbolje rješenje, a nije isključeno ni da se Mladen Pralija uskoro priključi stožeru.
"Nije isključeno, iako je prerano o tome govoriti. To je iz moga kuta gledanja samo stvar forme odnosno toga što će pisati na papiru. Mladen nam sad treba i zato je tu. Sasvim sigurno će putovati s nama u Dublin, a za dalje ćemo vidjeti kako će se situacija odvijati. No podvlačim, kako god bilo, Mrmić ostaje trener vratara", zaključio je ovu priču hrvatski izbornik.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nema tu rijesenja dok se Kelava ne stavi na gol i lijepo isforsira, pa na momente i istrpi.
...Život za Široki...
Steta sta Loncaric nije ima srece sa ozljedama, uvjeren sam da bi vec sad bio na golu repke.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Slažem se. Lončarić je strašno talentiran golman, ima 24 godine, a iza sebe već 2-3 teže ozljede. Da nije imao ozljeda sada bi sigurno bio jedinica. Po meni bolji od Kelave...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.