FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 31 jul 2011, 20:51

slika
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 31 jul 2011, 20:51

@Dirk
grad priča da je onako kako sam napisao...ok i ja mislim da je mahalska i ubleha
nije ti za sve potreban forum pa bio xy

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 31 jul 2011, 21:07

Ljetni dvobroj magazina navijaca FK Sarajevo BORDO FAN svjetlo dana ugledat ce 4.avgusta
na revans utakmici Uefa EL, FK Sarajevo- Sparta Prag.
F.K.SARAJEVO

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 jul 2011, 21:44

STRASNO 8-)

http://www.bordoprijatelji.ba/v2/bp-194 ... rova-reala" onclick="window.open(this.href);return false;

Održava se (neplanirani) sastanak sa delegatima UEFA-e i predstavnicima Sparte na stadionu Generali Arena. Domaćin upozorava predstavnike našeg kluba da neće tolerisati incidente navijača, na šta naši predstavnici oštro reaguju. Ne dopuštaju da nas se tako tretira, a priori, da su naši navijači došli da prave belaj. Daju nam 450 ulaznica, naši opet reaguju. Daju 1.000. Oficir za sigurnost stvara dogovor da policija ne reaguje, u slučaju problema, prije nego se konsultuju sa nama i prije nego predstavnici FK Sarajevo pokušaju smiriti (eventualnu) situaciju. Ispostaviće se da je nije ni bilo. Osim što su naši navijači bili glasniji od domaćih. To ne mogu sankcionisati 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 31 jul 2011, 22:36

Ulaznice za revanš utakmicu 3. pretkola UEFA Europa League, između FK Sarajevo i AC Sparta Praha koja se igra u četvrtak, 04.08.2011. od 21 sat na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase ostale su nepromjenjene kao i protiv švedskog Orebra.

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 28.07.2011. godine, putem online portala http://www.KupiKartu.ba kao i na standardnim prodajnim mjestima u Sarajevu - ulice Ferhadija (ispred Gradske tržnice) i Maršala Tita (ispred McDonald´sa), plato Skenderija, te boxovi ispred stadiona (na dan utakmice), po cijenama:
- Sjever 6 KM
- Istok 12 KM
- Jug 12 KM

U opticaju će biti i dosta besplatnih ulaznica za južnu tribinu, stoga sve naše navijače pozivamo da prate vodeće medijske kuće u našem gradu i zemlji, koji će organizovati nagradne igre u kojima ćete moći osvojiti besplatne ulaznice.
:arrow: http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=208
Ne znam otkud jug 12 KM :roll: i zasto bi neko na jug, kad za iste pare moze na istok :? Trebali bi to malo spustiti, barem na 9 KM, jer za navijace na sjeveru treba biti najjeftijije ;)
Kako god sjever me ceka :mrgreen:
Dirk je napisao/la:STRASNO 8-)

http://www.bordoprijatelji.ba/v2/bp-194" onclick="window.open(this.href);return false; ... rova-reala

Održava se (neplanirani) sastanak sa delegatima UEFA-e i predstavnicima Sparte na stadionu Generali Arena. Domaćin upozorava predstavnike našeg kluba da neće tolerisati incidente navijača, na šta naši predstavnici oštro reaguju. Ne dopuštaju da nas se tako tretira, a priori, da su naši navijači došli da prave belaj. Daju nam 450 ulaznica, naši opet reaguju. Daju 1.000. Oficir za sigurnost stvara dogovor da policija ne reaguje, u slučaju problema, prije nego se konsultuju sa nama i prije nego predstavnici FK Sarajevo pokušaju smiriti (eventualnu) situaciju. Ispostaviće se da je nije ni bilo. Osim što su naši navijači bili glasniji od domaćih. To ne mogu sankcionisati 8-)
Navikli smo da nas stranci tretiraju kao neke divljake iz tamo neke vukoje*ine. Sreca pa barem neko reaguje.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 jul 2011, 23:43

Majstore na jugu ce samo biti gostujuci navijaci zato je karta skuplja 8-)

A ne treba sjever biti najeftiniji jer onda imamo previse pozera na tribini,ovako svi koji misle gledati tekmu imaju ostale tribine i to je razlog zasto je protiv Orebra jug bio 3 km a sjever 6 km.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 31 jul 2011, 23:49

Dirk je napisao/la:Majstore na jugu ce samo biti gostujuci navijaci zato je karta skuplja 8-)

A ne treba sjever biti najeftiniji jer onda imamo previse pozera na tribini,ovako svi koji misle gledati tekmu imaju ostale tribine i to je razlog zasto je protiv Orebra jug bio 3 km a sjever 6 km.
po onome sto pise na oficjelnoj stranici na jugu ce biti i nasih navijaca tj djelit ce karte po portalima itd..;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 avg 2011, 00:02

samosarajvo je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Majstore na jugu ce samo biti gostujuci navijaci zato je karta skuplja 8-)

po onome sto pise na oficjelnoj stranici na jugu ce biti i nasih navijaca tj djelit ce karte po portalima itd..;)
Na jug se ne treba obazirati sto podjele karte to ce i biti na jugu niko i one 3 nije htio platiti za jug tako da ... SJEVER :D

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 01 avg 2011, 12:39

Pa jug bi vam i prosli put bio skoro prazan, da nisu podjelili 500 karata i da nije bilo 3KM!
A sad s ovim cijenama, i ako ne bude masovne podjele karata još sa ovakvim rezultatom iz Praga...Jug će biti PRAZAN, eventualno da dođu navijači Sparte, ali u to čisto sumnjam, prosto ne vjerujem! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 avg 2011, 12:41

babilonTM je napisao/la:Pa jug bi vam i prosli put bio skoro prazan, da nisu podjelili 500 karata i da nije bilo 3KM!
A sad s ovim cijenama, i ako ne bude masovne podjele karata još sa ovakvim rezultatom iz Praga...Jug će biti PRAZAN, eventualno da dođu navijači Sparte, ali u to čisto sumnjam, prosto ne vjerujem! ;)
Jug je prosli put bio puniji od vaseg sjevera protiv Makabija ... ;)

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 01 avg 2011, 13:12

Dirk je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Pa jug bi vam i prosli put bio skoro prazan, da nisu podjelili 500 karata i da nije bilo 3KM!
Jug je prosli put bio puniji od vaseg sjevera protiv Makabija ... ;)
Slažem se, al mi nismo podjelili 500 karata, a jug je bio 5KM, a ne 3KM!
Zbog toga govorim da bi sad bez navijača Sparte mogao biti prazan!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 01 avg 2011, 13:24

Naravno, ja vjerujem da je sjever bio 3 KM da bi ste ga vi napunili. Ipak je razlika u 2 KM velika... ;)

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 01 avg 2011, 13:42

Razlika je što ste vi djelili ulaznice,i što su bile 40 % jeftinije.Pored svega kod vas je bilo više na jugu 150 ljudi,nego kod nas na sjeveru :shock:

Beze vam priča :roll:
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 01 avg 2011, 13:53

Imali sta za popiti :D

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 01 avg 2011, 14:53

Koliko je tacna ova informacija ? Naso sam je na FB stranici ``Sarajevo u srcu``

„Uvjerio sam se da su nam za Premijer ligu potrebna pojačanja na tri-četiri pozicije. Naravno, osnovni preduvjet za dovođenje novih igrača je novac, može li rukovodstvo kluba finansijski to podnijeti, riječi su češkog stručnjaka.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 01 avg 2011, 14:58

-SiviSoko- je napisao/la:Koliko je tacna ova informacija ? Naso sam je na FB stranici ``Sarajevo u srcu``

„Uvjerio sam se da su nam za Premijer ligu potrebna pojačanja na tri-četiri pozicije. Naravno, osnovni preduvjet za dovođenje novih igrača je novac, može li rukovodstvo kluba finansijski to podnijeti, riječi su češkog stručnjaka.

Da tacan je info mislim da je to rekao u Avazu :mrgreen:

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 01 avg 2011, 15:55

Komsije imali istine ovo sto pricaju za Skoru da bi mogao kod Gracica u Olimpic navodno ovaj mu ponudio pravo dobre uslove za nasu ligu.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 01 avg 2011, 16:04

BLU SKY je napisao/la:Komsije imali istine ovo sto pricaju za Skoru da bi mogao kod Gracica u Olimpic navodno ovaj mu ponudio pravo dobre uslove za nasu ligu.

Svasta se u ovoj nasoj Bosni moze desiliti,ali sam se razocarao u Olimpic i Gracica kad mi se jedan igrac tog kluba zalio da mu plata kasni tri (3) mjeseca.Onda ne vidim razlog da Gracic moze ponuditi toliko da bi Skoro poletio za parama(osim ako nije neka extra ponuda sto kod nas u Premijer ligi toga nema) stim da je Skoro imao dosta dobrih transfera i da mu novac i nije toliko u prvom planu. :idea:
Zadnja izmjena: senci-071, dana/u 01 avg 2011, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 01 avg 2011, 17:28

BLU SKY je napisao/la:Komsije imali istine ovo sto pricaju za Skoru da bi mogao kod Gracica u Olimpic navodno ovaj mu ponudio pravo dobre uslove za nasu ligu.
nemoj da te dirk cuje...gluho bilo
ubleha ..blu sky...ubleha...isto ko sto ce kod vas

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 01 avg 2011, 20:31

Gledam poziv za prijateljsku protiv Grcke a onda bolje pogledam ko nam igra na stoperu. Bolji je Torlak i od Mravca i od Pandze uvjeren sam! Od ovog prvog pogotovo, plus sto je sad u formi dobroj.Trebao ga je Susic pozvati makar na prijateljsku pa vidjeti cime raspolaze.

Ali imam osjecaj da kad bi ga i pozvao da bi bio najizlozeniji kritikama. Svaki primljeni go bi se njemu pripisivao jer je iz PL BIH a kad neko od ovih gore pogrjesi puno se drugacije gleda jer oni igraju u Europskim klubovima

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: broj6, HariTz, Noke995, Venom, WeekendOffender i 72 gosta.