Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Eto "ospielführer_21 je napisao/la:quaglia i mirko su najbolji tandem u serie a.. ako oba budu ok sa zdravljem.. btw. šta je sa quagliom trenutno?

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Evo malo od Vucke sta se moze ocekivati
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Statisticki podaci su pokazatelj koji je tandem bio bolji za sezonu 2010/11...warden je napisao/la:Eto "ospielführer_21 je napisao/la:quaglia i mirko su najbolji tandem u serie a.. ako oba budu ok sa zdravljem.. btw. šta je sa quagliom trenutno?![]()
gdje je
pa bolji su tandem Eto"o i MIlito ,i Pato i IBrahimovic ,,omg koja glupost
![]()
![]()
Juventus
Matri Cagliari/Juventus 20 (1)
Quagliarella Juventus 9
S tim da je Quagliarella falio citav drugi dio sezone...
inter
Eto'o Inter 21 (4)
Milito inter nisam nasao podatak, ali je manje od 6 pogodaka...
milan
Ibrahimovic Milan 14 (2)
Pato Milan 14
statistika pokazuje koje je najbolji...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- senad_flamin
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jedno je tandem, drugo je trio...Osnovni pojmovi!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
dobrodosao Mirko
[youtube][/youtube]
dobrodosao Mirko

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- JuveSissoko
- Kontakt:
znam ja sto smo mi kupili Vucinica, jedan razlog je sto nam treba napadac a nismo imali para za boljeg, a drugi isto tako bitan je uloga prevodioca Krasicu, da malo taktiku skonta, da ne lunja po terenu ko kokos bez glave, dvije muhe jednim udarcem 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pa da oba proigrajuJuveSissoko je napisao/la:znam ja sto smo mi kupili Vucinica, jedan razlog je sto nam treba napadac a nismo imali para za boljeg, a drugi isto tako bitan je uloga prevodioca Krasicu, da malo taktiku skonta, da ne lunja po terenu ko kokos bez glave, dvije muhe jednim udarcem

A sa druge strane Hasan je otišao zato što je slabo tumačio KrasićuJuveSissoko je napisao/la:znam ja sto smo mi kupili Vucinica, jedan razlog je sto nam treba napadac a nismo imali para za boljeg, a drugi isto tako bitan je uloga prevodioca Krasicu, da malo taktiku skonta, da ne lunja po terenu ko kokos bez glave, dvije muhe jednim udarcem

Vučko nadam se da nas neće razočarati

Del Peiro, Quagliarella, Matri, Vučinić, Toni

Dajte sad Lugana i onda će biti odličan Mercato!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Crna gora i Kosovo su susjedne zemlje, pa se bolje razumiju a i slican im je mentalitet, pa ce to valjda upalitijuventus 0244 je napisao/la:A sa druge strane Hasan je otišao zato što je slabo tumačio KrasićuJuveSissoko je napisao/la:znam ja sto smo mi kupili Vucinica, jedan razlog je sto nam treba napadac a nismo imali para za boljeg, a drugi isto tako bitan je uloga prevodioca Krasicu, da malo taktiku skonta, da ne lunja po terenu ko kokos bez glave, dvije muhe jednim udarcem![]()
Vučko nadam se da nas neće razočarati, sad imamo strašan napad, te ne zaostajemo za Interom i Milanom.
Del Peiro, Quagliarella, Matri, Vučinić, Toni![]()
Dajte sad Lugana i onda će biti odličan Mercato!

- Bianconeri1988
- Kontakt:
A neprepoznatljiv je ovako neobrijan...
I mi se radujemo kao da nam je Moggi C. Ronalda doveo...
A ovo je uistinu odličan transfer...
Gledam ova dva videa, hajd jesu promašaji katastrofalni, ali zato kad bi postavljali videa njegovih golova i poteza, toga bi bilo na pretek...

I mi se radujemo kao da nam je Moggi C. Ronalda doveo...

Gledam ova dva videa, hajd jesu promašaji katastrofalni, ali zato kad bi postavljali videa njegovih golova i poteza, toga bi bilo na pretek...
Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma to je genije..fudbalski velemajstor....jede loptu
Sta mislite zamjena Cassano-Amauri??
Spominje se i to...
Lijevo krilo, lijevo krilo sad moramo uzeti i veznjaka, jer smo ostali deficitarni odlaskom Sissoka i Mela, pa i Aquillanija...fali tu jedan, malo kreativniji, koji bi se mijenjao sa Pirlom. Vidal i Marchisio su trkaci..a Pazienza...tek da imamo nekoga.
Stoper moze, a i ne mora...

Sta mislite zamjena Cassano-Amauri??

Spominje se i to...
Lijevo krilo, lijevo krilo sad moramo uzeti i veznjaka, jer smo ostali deficitarni odlaskom Sissoka i Mela, pa i Aquillanija...fali tu jedan, malo kreativniji, koji bi se mijenjao sa Pirlom. Vidal i Marchisio su trkaci..a Pazienza...tek da imamo nekoga.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Novi klub, novi pocetak...bolji pocetak...Bianconeri1988 je napisao/la:A neprepoznatljiv je ovako neobrijan...![]()
I mi se radujemo kao da nam je Moggi C. Ronalda doveo...![]()
Jasta, ovaj je za mene bolji igrac jer igra za JUVENTUS, kakav ba Ronaldo

Svaki igraC ima promasaj godine, tako da je to ok.
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma joj , vidio sam i ja te Vuciniceve promasaje, al recimo David Villa sem sto je najbolji strijelac spanske repke svih vremena i Svijetski prvak, taj lik je isto prvak u fulanju praznih golova i to sa 3-4 metra, koliko sam se samo nagledao njegovih promasaja, a opet s druge strane zabija redovno i sjajan igrac
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
prica se po Torinu da je Vucinic na ljekarskom u klinici naletio na svijetskog prvaka Iaquintu, pa gdje ces ga drugo naci, Vicenzo preselio na kliniku. 

Jedino razmjena Cassano-Amauri, pa onda da ga proslijedimo fiorentini za Vargasa. Ne bih ga volio u Juventusu, brbljivac veliki...sarajlija89 je napisao/la:Ma to je genije..fudbalski velemajstor....jede loptu![]()
![]()
Sta mislite zamjena Cassano-Amauri??![]()
Spominje se i to...
Obavezno jedan mlađi kreativni igrac iz seria a ili neka druga liga. Treba malo rasteretiti Pirla,koji nemoze igrati svaku utakmicu vrhunski.
vicevi o IaquintiJuveSissoko je napisao/la:prica se po Torinu da je Vucinic na ljekarskom u klinici naletio na svijetskog prvaka Iaquintu, pa gdje ces ga drugo naci, Vicenzo preselio na kliniku.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mediaset piše kako bi eto mogli na kraju dovesti Nanija, koji nije više u planovima SAFa nakon što su doveli Younga...
Za transfer je potrebno 20 miliona, ali problem je uvjeriti igrača da ne igra CL, naravno zbog toga mu treba ponuditi visoku plaču...
Ali prvo treba prodati višak da se obezbjedi ta lova...
Eto ukoliko dovedemo Lugana i Nanija fkt ćemo imati respektabilan tim...
Ja sve nekako zaboravljam da smo i Vidala doveli i on će biti odlično pojačanje...
Fino je odradio Marotta ovaj prelazni rok...
Za transfer je potrebno 20 miliona, ali problem je uvjeriti igrača da ne igra CL, naravno zbog toga mu treba ponuditi visoku plaču...
Ali prvo treba prodati višak da se obezbjedi ta lova...
Eto ukoliko dovedemo Lugana i Nanija fkt ćemo imati respektabilan tim...
Ja sve nekako zaboravljam da smo i Vidala doveli i on će biti odlično pojačanje...
Fino je odradio Marotta ovaj prelazni rok...
Ž '21!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Na današnji dan osvojen 1926. osvojen 2. Scudetto!
U prethodnom postu pišem o Naniju, a evo Corriere piše kako je opcija broj jedan lijevo ipak Perotti kojeg je Sevilla platila 200 K, a prodat će ga za 10 miliona...pa zarada od 1000 %
Opet oguliše Marottu jadnika, ali ići će to u 4 rate...
Sutra bi mogli tušnuti Bologni Sorensena, Ekdala i Almirona...
U prethodnom postu pišem o Naniju, a evo Corriere piše kako je opcija broj jedan lijevo ipak Perotti kojeg je Sevilla platila 200 K, a prodat će ga za 10 miliona...pa zarada od 1000 %

Opet oguliše Marottu jadnika, ali ići će to u 4 rate...

Sutra bi mogli tušnuti Bologni Sorensena, Ekdala i Almirona...

Ž '21!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Perotti je dobar igrač i cijena od 10 miliona Eura i nije visoka s obzirom na to kakve se sve cifre vrte u posljednjih par godina. No, kada pogledamo sve one promašaje koji su u Italiju došli iz Španije, onda je briga sasvim normalna (Mendieta, Lopez, Rivaldo, De la Pena, Redondo, Baptista...). Al' svakako da momak obećava, to niko ne može osporiti.
Ja i dalje čekam tjeranje neznalica iz Juventusa, a nikako da to dočekam. Haman su se dobro usidrili i ne možeš ih motkom otjerat'.
Ja i dalje čekam tjeranje neznalica iz Juventusa, a nikako da to dočekam. Haman su se dobro usidrili i ne možeš ih motkom otjerat'.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.