----------------Bandovic---------------
Nikolic---Torlak--Dupovac--Belosevic
-------------Scepanovic----------------
Kojasevic-----------------------Smajic
-----------------Zeba-------------------
--------Škoro----------Dzafic----------
Bandovic - vec dokazan golman u PL a rezerva Avdukic ili Hamzic
Nikolic - odlican desni bek (da su tu Arsenijevic ili Lede oni bi bili a ovako...)
Torlak- Za njega se zna, najbolji stoper lige, nije star.
Dupovac je mlad, 20 godina, vjerovatno najveca nada bh fudbala koja dolazi iz PL BiH. Sa Torlakom u tandemu je u 10 utakmica primio ja mislim 1 go, cim je dobio kartone a plus i povreda Torlaka legla je petica u Pragu.
Belosevic - realno ja ne vidim boljeg ljevog beka sad trenutno u ligi. Belosevic je preiskusan za nasu ligu,ima iskustva i u Europi. Nije on nesto posebno ali pozicija ljevog beka je defiticarna svugdje u svjetu pa tako i kod nas.
Scepanovic - jedan od najzasluznijih za drugo mjesto Sarajeva. Zadnjih 5-6 kola bio najbolji igrac. U defanzivi odlican a kad je povuce naprjed oho vam se

Protiv Orebra je isto tako bio odlican
Kojasevic - ima dosta igraca koji mogu igrat na krilu od kojih je Kojasevic jedan od boljih
Smajic - ili on ili Pehlic. Sasvim svejedno ali posto je Pehlic povrjedjen trenutno Smajica sam stavio
Zeba - ne treba komentarisati
Skoro - kao i za zebu
Dzafic - odlican napadac
U ovoj ekipi nisu svi najbolji igraci iz PL To je spoj mladosti i iskustva te neki igraci koji su se u svojim ekipama vec uigrali, npr Torlak i Dupovac. Trenutno mozda i najbolji i najuigraniji stoperski tandem iako postoji par stopera u ligi koji su bolji od Dupovca ali imaju po 27-28 godina. Vecina ovih igraca je u dobroj formi trenutno.
Svi cete se sad pitat zasto nema nijedan igrac iz Borca. To je zato sto njih najmanje pratim od svih premijerligasa i ne znam im bas sve igrace. A i mislim da su oni do titule dosli iskljucivo zahvaljujuci odlicnom treneru koji zna poslozit sve fino i finansijama te mislim da je Sarajevo bilo jaci po igracima od njih ali da sa M.V. dalje od drugog mjesta nismo mogli.