Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Samo sto je finansijski i medijski Arsenal kao svjetlosnu godinu ispred..
Ma nije ni to, Valencia je u svakom pogledu dominantnija od Arsenala.L_blancos je napisao/la:Samo sto je finansijski i medijski Arsenal kao svjetlosnu godinu ispred..
I tu se slazem s tobom,ali eto svi mi koji volimo Valenciu jedva cekamo Novu Mestallu jer ce sa njom aBd krenuti i neka novu,siguran sam veca ValenciaL_blancos je napisao/la:Samo sto je finansijski i medijski Arsenal kao svjetlosnu godinu ispred..

P.S Sergio Canales 90% Valencijin,Valencia ce imati pravo za 12.miliona otkupiti njegov ugovor

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pa dobro Arsenal jeste jaci od Valencije ali Valencija je dosta podcjenjena.U stanju su dobiti svakoga ali preoblem je kao i Arsenalov,mogu izgubiti od svakoga.Dosta je tu kvaliteta,pocev od golmana do Matiheua,Alabe,Tina,Evera,Mate,Pabla,Soldada,Aduriza,Piattija itd Mnogo su jaka ekipa i igraju prelijepo.
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Nije jaci, a podcjenjena je od strane neznalica odnosno pusaca marketinga .Zabac je napisao/la:Pa dobro Arsenal jeste jaci od Valencije ali Valencija je dosta podcjenjena.U stanju su dobiti svakoga ali preoblem je kao i Arsenalov,mogu izgubiti od svakoga.Dosta je tu kvaliteta,pocev od golmana do Matiheua,Alabe,Tina,Evera,Mate,Pabla,Soldada,Aduriza,Piattija itd Mnogo su jaka ekipa i igraju prelijepo.
Inace Canales nece imati pravo nastupa protiv Reala .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Sporting Lisabon 0:3 Valencia CF
Bernat 5.min
Soldado 31.min
Piatti 41.min
Bernat 5.min
Soldado 31.min
Piatti 41.min
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Solidna partija mada je Sporting bio vrlo loš. Jedino što je valjalo kod domaćih je onaj početak, sa lavom u kavezu. Igrači su bili predstavljani, nosili su i domaće i gostujuće dresove, po poluvrijeme... Jedino im je igra nedostajala, i na kraju je sve to pozdravljeno zvižducima. Jadan Paciencia, pred njim je ogroman posao.
Inače, Piatti je uzeo 14-ku, Parejo 18-ku, Jonas je sada sedmica, Alba 17-ka a Feghouli osmica. Canales najvjerovatnije bude uzeo 16-ku.
Transfer defanzivca Standarda, Malange, je zapeo jer njegov agent kaže kako mu klijent može zarađivati više u nekim drugima klubovima što se spominju, tako da je sada njegov transfer vrlo upitan.
Inače, Piatti je uzeo 14-ku, Parejo 18-ku, Jonas je sada sedmica, Alba 17-ka a Feghouli osmica. Canales najvjerovatnije bude uzeo 16-ku.
Transfer defanzivca Standarda, Malange, je zapeo jer njegov agent kaže kako mu klijent može zarađivati više u nekim drugima klubovima što se spominju, tako da je sada njegov transfer vrlo upitan.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Canales je definitivno novi igrac Valencije i postoji klauzula u njegovom ugovoru da ne smije igrati nijednu utakmicu protiv Reala (opekli se na Morientesu
), pa da ovdje pitam Adija i ostale "cheose", hoce li igrati Canales kakvu zapazeniju ulogu i koliko bi odprilike utakmica u ovoj sezoni mogao odigrati?

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
@Portilo,ta klauzula moze ostati na snazi samo godinu dana,jer cemo ga imati pravo otkupiti i nakon prve i druge posudbe
Sad prognozirati koliko ce Sergio igrati tekmi je nezahvalno,ali ukoliko ode Mata vjerovatno ce on biti standardni prvotimac (ako se dobro pokaze
).Uz ostanak Mata i Banege mislim da nece imati toliko sanse za nastupe,no Valenciu uvijek zezaju povrede tako da ce sigurno i Canales naci svoje mjesto nekad u pocetnom timu Valencije.

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Waj not,Adi_Zepce je napisao/la:@Portilo,ta klauzula moze ostati na snazi samo godinu dana,jer cemo ga imati pravo otkupiti i nakon prve i druge posudbeSad prognozirati koliko ce Sergio igrati tekmi je nezahvalno,ali ukoliko ode Mata vjerovatno ce on biti standardni prvotimac (ako se dobro pokaze
).Uz ostanak Mata i Banege mislim da nece imati toliko sanse za nastupe,no Valenciu uvijek zezaju povrede tako da ce sigurno i Canales naci svoje mjesto nekad u pocetnom timu Valencije.
Mata---Piatti
---Canales---
Klupa Pablo i Feghouli-koji ce po mom misljenju biti otkrovljenje sezone..
Heh Pablo je provjereni znalac,miljenik ja navijaca Valencije te će sigurno biti jedan od kapitena Valencije,tako da ima prednost na Canalesom.L_blancos je napisao/la:Waj not,Adi_Zepce je napisao/la:@Portilo,ta klauzula moze ostati na snazi samo godinu dana,jer cemo ga imati pravo otkupiti i nakon prve i druge posudbeSad prognozirati koliko ce Sergio igrati tekmi je nezahvalno,ali ukoliko ode Mata vjerovatno ce on biti standardni prvotimac (ako se dobro pokaze
Mata---Piatti
---Canales---
Klupa Pablo i Feghouli-koji ce po mom misljenju biti otkrovljenje sezone..
Slazem se Sofiana Fegohulia,vec je pokazao se dobrim u ovim pripremama

Izgleda Mata sad 100% ostaje u Valenciji,jer u ugovoru ako nitko ne ponudi do 31.07 oko 25.miliona za njega on ostaje,ett danas je 1.08 nitko nije ponudio tu cifru.No,kada je u pitanju njegov ostanak sve je moguce

P.S Rami povrijeđen

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne vjerujem da ce Canales biti odmah u prvih XI ali vremenom ce postat jedan od kljucnih igraca, ovaj mali ima potencijal najmanje na razini Thiaga,nek prica ko sta oce,on nije dobio pravu priliku u Realu. Svi su zaboravili da je on bio velika zelja i Barce prije prelaska u Madrid..
Canales je stvarno kvalitetan nogometas,pamtim ga jos kada je igrao za Racing tako da je on pravo pojacanje za Valenciu.L_blancos je napisao/la:Ne vjerujem da ce Canales biti odmah u prvih XI ali vremenom ce postat jedan od kljucnih igraca, ovaj mali ima potencijal najmanje na razini Thiaga,nek prica ko sta oce,on nije dobio pravu priliku u Realu. Svi su zaboravili da je on bio velika zelja i Barce prije prelaska u Madrid..
A kako smo krenuli sa dovođenjem mladih igraca,Emery ce ubrzo kao Wenger dobiti nadimak "pedofil" (naravno od neprijateljskih navijaca

Za 2-3 godine,ostane li vecina ovih igraca na okupu Valencia ce olako moci sa Barcom i Realom se boriti za prve pozicije u ligi

Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 01 avg 2011, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mladi,nema sta.. Mislim da je jedino Real mladji..Adi_Zepce je napisao/la:Canales je stvarno kvalitetan nogometas,pamtim ga jos kada je igrao za Racing tako da je on pravo pojacanje za Valenciu.L_blancos je napisao/la:Ne vjerujem da ce Canales biti odmah u prvih XI ali vremenom ce postat jedan od kljucnih igraca, ovaj mali ima potencijal najmanje na razini Thiaga,nek prica ko sta oce,on nije dobio pravu priliku u Realu. Svi su zaboravili da je on bio velika zelja i Barce prije prelaska u Madrid..
A kako smo krenuli sa dovođenjem mladih igraca,Emery ce ubrzo kao Wenger dobiti nadimak "pedofil" (naravno od neprijateljskih navijaca).No,u svakom slucaju i ovako imamo jednu od najmlađih ekipa u ligi,prosjek godina svega 23
Ovaj mi je komentar zapao za oko .
MADRE MIA, QUE GANAS QUE TIENEN ESTOS PERIODICOS MADRILEÑOS EN QUE SE VAYA MATA A INGLATERRA, TODOS LOS VERANOS IGUAL, EN LA PRENSA VALENCIANA ASEGURAN QUE SE QUEDA, Y SUPONGO QUE TENDRAN MAS IDEA DE LAS NOTICIAS SOBRE EL VLC DIGO YO, ASIQ NOSE XQ TANTO INTERES EN DESESTABILIZAR.
Majko moja kakvu zelju imaju ovi novinari iz Madrida da Mata ode u Englesku ,Svako ljeto isto ,u novinama Valenciana govore da Mata ostaje sigurno i predpostavljam da bolje znaju stvari oko Valencie nego li vi , tako da ne znam odakle toliko interesa da nas destabilizirate .
MADRE MIA, QUE GANAS QUE TIENEN ESTOS PERIODICOS MADRILEÑOS EN QUE SE VAYA MATA A INGLATERRA, TODOS LOS VERANOS IGUAL, EN LA PRENSA VALENCIANA ASEGURAN QUE SE QUEDA, Y SUPONGO QUE TENDRAN MAS IDEA DE LAS NOTICIAS SOBRE EL VLC DIGO YO, ASIQ NOSE XQ TANTO INTERES EN DESESTABILIZAR.
Majko moja kakvu zelju imaju ovi novinari iz Madrida da Mata ode u Englesku ,Svako ljeto isto ,u novinama Valenciana govore da Mata ostaje sigurno i predpostavljam da bolje znaju stvari oko Valencie nego li vi , tako da ne znam odakle toliko interesa da nas destabilizirate .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
sto mi je to nesto poznatojuznjak> je napisao/la:Ovaj mi je komentar zapao za oko .

Stranger in the night. SIDA in the morning!
hehe pravi komentar nema štajuznjak> je napisao/la:Ovaj mi je komentar zapao za oko .

Inace lijepe vijesti za Valenciu stigle su iz Rumunije gdje su nogometaši Španjolske do 19 godina osvojili EP.U finalu mlada Furija je sa 3:2 pobijedila Češku,a dva pogotka postigao je naš "Šišmiš" Paco Alcacer
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
i to decko je usao s klupe, i u produzecima je preokrenuo rezultat sa 1:2 na 3:2... joj treba i njega malo u prvi tim...Adi_Zepce je napisao/la:hehe pravi komentar nema štajuznjak> je napisao/la:Ovaj mi je komentar zapao za oko .
Majko moja kakvu zelju imaju ovi novinari iz Madrida da Mata ode u Englesku ,Svako ljeto isto ,u novinama Valenciana govore da Mata ostaje sigurno i predpostavljam da bolje znaju stvari oko Valencie nego li vi , tako da ne znam odakle toliko interesa da nas destabilizirate .![]()
Inace lijepe vijesti za Valenciu stigle su iz Rumunije gdje su nogometaši Španjolske do 19 godina osvojili EP.U finalu mlada Furija je sa 3:2 pobijedila Češku,a dva pogotka postigao je naš "Šišmiš" Paco Alcacer
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Da,taj bitan dio (mozda i najbitniji) sam zaboravio napomenutiamadeus21 je napisao/la:i to decko je usao s klupe, i u produzecima je preokrenuo rezultat sa 1:2 na 3:2... joj treba i njega malo u prvi tim...Adi_Zepce je napisao/la:hehe pravi komentar nema štajuznjak> je napisao/la:Ovaj mi je komentar zapao za oko .
Majko moja kakvu zelju imaju ovi novinari iz Madrida da Mata ode u Englesku ,Svako ljeto isto ,u novinama Valenciana govore da Mata ostaje sigurno i predpostavljam da bolje znaju stvari oko Valencie nego li vi , tako da ne znam odakle toliko interesa da nas destabilizirate .![]()

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Secam se da sam prosle godine negde procitao da se Canales slikao sa dresom Reala iako je u tom trenutku i dalje bio clan Racinga iz Santandera.
Posle se izvinjavao navijacima Racinga,mada ja ne vidim nijedan razlog koji bi opravdao njegov glup postupak.
Ne bi me cudilo da je tim potezom hteo da natera celnike svog tadasnjeg kluba da ga prodaju Madridjanima.
Znam da u danasnjem fudbalu nema morala ali mislim da neki bonton mora da postoji,a taj potez Canalesa je gori od nedavnog Baneginog jer mu je Racing maticni klub a Santander rodni grad,za razliku od Argentinca koji je obican profesionalac u klubu.
U normalnim okolnostima nijedan ozbiljan klub ne bi doveo takvog idiota,ali vremena se menjaju i ljudski kvaliteti vise nisu bitni vec se gleda samo ono sto pojedinac pruza na terenu.
Posle se izvinjavao navijacima Racinga,mada ja ne vidim nijedan razlog koji bi opravdao njegov glup postupak.
Ne bi me cudilo da je tim potezom hteo da natera celnike svog tadasnjeg kluba da ga prodaju Madridjanima.
Znam da u danasnjem fudbalu nema morala ali mislim da neki bonton mora da postoji,a taj potez Canalesa je gori od nedavnog Baneginog jer mu je Racing maticni klub a Santander rodni grad,za razliku od Argentinca koji je obican profesionalac u klubu.
U normalnim okolnostima nijedan ozbiljan klub ne bi doveo takvog idiota,ali vremena se menjaju i ljudski kvaliteti vise nisu bitni vec se gleda samo ono sto pojedinac pruza na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.