Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

BigBen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la BigBen » 31 jul 2011, 20:30

SoloJuve26 je napisao/la:
BigBen je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:slika

Da se ne peglate, eto vam sav prihod i rashod na transfere :mrgreen: 8-)

Sad saberite koliko je ostalo :P

Znaci ima se jos love. Marotta, koristi razum i pronađi zadovoljavajuce rjesenje :D...
Bojim se da nema, dosada nije bas nesto koristio taj razum :mrgreen:

Jos ako prodamo par ovih preostalih " neradnika ", bice da imamo nekih 20-30 miliona, i to je otprilike kako si ti rekao. Ma ko ce njima znati koliko se jos ima novca, nemere sve u javnost :D ...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jul 2011, 20:31

Stoper, veznjak i krilo ce se jos traziti, po svoj prilici...

Bice tu i odlazaka, neke pare ce se uzeti i od toga, dovoljno da se pokrije jedna pozicija. Ostala lova bi trebala biti utrosena na preostale dvije pozicije....

Znaci, 20-tak miliona je i optimalna cifra, racunajuci da je recimo Aquillani 10 mil i Perotti ili bilo ko drugi, 10-tak miliona. Plus, bice tu nesto i na rate..izmajmunisat ce oni nesto, ali vazno je da napravimo kvalitativni iskorak sa tim eventualnim pojacanjima..moraju pametno to odradit i procijeniti dobro situaciju.

P.s.

tema apsolutno dominira :lol: :mrgreen: dosta aktivna posljednjih dana...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jul 2011, 20:35

sarajlija89 je napisao/la:P.s.

Pa kako ja postadoh navijač Juveta ,svi odma za mnom krenuli da navijaju i oni ,kako sam vam marketing popravio jbt i koju popularnost :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 31 jul 2011, 20:38

samo nek dovedu krilo "čigru"..to nam treba u ekipi..nemamo ga od Nedveda ( ne racunam tu Giovinca jer nije ni igrao kako treba )..ajde Marotta ramazana ti dovedi WORLD CLASS igraca kunem ti se onim odozgo da cu postit citav ramazan !!! :D :D :D

btw. jel ko od vas uplatio onu clanarinu na mojjuve.com??? ja planiram u ovoj sedmici..da budem PRAVi navijac..nije skupo 35 KM..i abd da odemo na tu koju utakmicu, da vidim ALEXA dok je jos ziv :D :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jul 2011, 20:40

@legendo

Ima i toga :lol:

Kako igramo posljednjih godina, opet je solidan broj navijaca. Cim Juve pocne bolje igrati, pojavit ce se "novi" navijaci, sa pricom kako odavno simpatisu Juve hehe :P

Marsej zeli Amaurija.... 8-)

@jasko

Ja vala nisam jos, svakako da namjeravam, ali hajd, eto, da vidim imal sta od toga. To udruzenje je sa sjedistem u TZ :P :P moram malo detaljnije to vidjet..imal sta u sarajevu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 31 jul 2011, 20:44

legenda reala je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:P.s.

Pa kako ja postadoh navijač Juveta ,svi odma za mnom krenuli da navijaju i oni ,kako sam vam marketing popravio jbt i koju popularnost :lol: :lol: :lol:
Mi smo brend, ima vec 114 godina, a nasa popularnost nikad nije bila upitna, znas ono:Stara dama kao staro vino, sto starija to bolja i popularnija... tako to ja gledam... :D

Forza JUVENTUS :!:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 31 jul 2011, 20:46

http://mojjuve.com/forum/index.php?topic=1771.0" onclick="window.open(this.href);return false;

eto tu ti je jaro moj objasnjeno sve..prvo kupis uplatnicu,uplatis na banci il u posti 35 KM ( + 1 KM onoj na kafu :D ) dodjes kuci,skeniras il slikas tu uplatnicu,popunis taj formular koji ima tu da se skine i zajedno sve posaljes u poruci..jbg,meni je to udruzenje blizu..al traze se clanovi, da se dodje do 50 clanova do septembra da bi se moglo ove godine otic na koju utakmicu..da se posalje ta dokumentacija tamo u Torino..jbg..bilo bi dobro kad bi to mogli u ovih mjesec dana..

LJUDI, prijavljujte se.. sta cekate??????
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 jul 2011, 21:15

Ma evo, moro sam se registrovat da procitam sve ovo, mrsko mi do sada bilo :mrgreen:

Moram te nesto na PP pitat....

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jul 2011, 21:19

sta ima ovi stranica oko Juveta.. bas nas ima SVUGDJE
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jul 2011, 21:24

Nadam se da je ovo glupost, al SKy prenosi da Conte zeli Vargasa i moguce je zamjena Qua-Vargasa :shock:

i izgleda bas da bi mogla biti zamjena milanom Amauri-Cassano..

I da Zenit nudi 7-8 milj e za Bonuccia al Juve trazi 15 8-)

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jul 2011, 22:04

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=58050" onclick="window.open(this.href);return false;

Vucinic je u Turin

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 31 jul 2011, 22:08

quaglia i mirko su najbolji tandem u serie a.. ako oba budu ok sa zdravljem.. btw. šta je sa quagliom trenutno? :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jul 2011, 22:42

spielführer_21 je napisao/la:quaglia i mirko su najbolji tandem u serie a.. ako oba budu ok sa zdravljem.. btw. šta je sa quagliom trenutno? :roll:
Meni je bolji tandem Pazzini i Vucinic. Juve je mogao dovesti i ovog prvog, ali okolnosti su bile takve da ga nisu ugrabili prije Intera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 jul 2011, 22:58

Ma mi smo pojeli **** kad Rossija nismo doveli....Nadam se da ce Vucko dobro igrati.......
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 jul 2011, 23:36

Vučinić je dokazano ime u Italiji, zato je njega i izabrao Marotta, isto je uradio i sa Lichtom, a nije doveo Becka...

Marotta kupi već provjerene i dokazane igrače u Italiji...

Vučinić je odlično rješenje, po meni i bolje od Rossija, ko zna i da je Vučko mlađi 4 godine,a igra u jakom klubu, možda bi i on koštao kao Rossi...

Ovaj prelazni rok je znatno bolji nego prošli, znatno, a manje je para potrošeno...

Čekaju se još te dvije akvizicije...Moje želje su Perotti i Lugano! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 01 avg 2011, 00:12

Ako ćemo dovoditi lijevo krilo, onda se može i Martinez dodati u nepotrebne i probati ga nekome uvaliti, kao što ga je nama Catania uvalila .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 avg 2011, 10:42

slika

ovo nije Mirko, nekog su nam podvalili :( :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 avg 2011, 11:15

JuveSissoko je napisao/la:slika

ovo nije Mirko, nekog su nam podvalili :( :mrgreen:
hehehe moguce je sve..

ma dobro nam doso Mirko. Donesi nam radost 8-)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 avg 2011, 11:31

ev sad saltam kanale na kablovskoj i onaj turski TRT obicno preskocim al sad mi bi zanimljivo nesto o Luganu pricaju, on im u prvom planu, al jbg ne razumijem turski pa sam se nadao da cu negdje cuti Juventus Turin, al nisam cuo :D , jbg on nam ne bi smio pobjec, jeftin a dobar stoper. Ako on dodje imat cemo najvece mesare na svijetu u odbrani haha gore i od vremena kad smo imali Montera, Juliana,Feraru i Toricelija(dobro nije gore, s tim se nista ne moze mjerit :D )
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 avg 2011, 11:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:ev sad saltam kanale na kablovskoj i onaj turski TRT obicno preskocim al sad mi bi zanimljivo nesto o Luganu pricaju, on im u prvom planu, al jbg ne razumijem turski pa sam se nadao da cu negdje cuti Juventus Turin, al nisam cuo :D , jbg on nam ne bi smio pobjec, jeftin a dobar stoper. Ako on dodje imat cemo najvece mesare na svijetu u odbrani haha gore i od vremena kad smo imali Montera, Juliana,Feraru i Toricelija(dobro nije gore, s tim se nista ne moze mjerit :D )
ma izgleda i on ceka da vidi sta ce se desiti s Fenerbacom.. Uglavnom ako i izbaci iz lige onda ce nam vjerovatno doci, a ovako inace neznam..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.