FK Rudar Kakanj
- Bihac-City-Boy
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
kakvo je stanje u Rudaru ako nije tajna? nisam bas nesto pratio sta se pise ovdje ali me zanima jer Jedinstvo igra prvu tekmu kod vas pa reko da vidim kakvo je stanje kod vas ,.. pozz
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
- L' Imperator
- Kontakt:
Nema tajniBihac-City-Boy je napisao/la:kakvo je stanje u Rudaru ako nije tajna? nisam bas nesto pratio sta se pise ovdje ali me zanima jer Jedinstvo igra prvu tekmu kod vas pa reko da vidim kakvo je stanje kod vas ,.. pozz

Mogu slobodno reci da smo dosta jaci nego prosle sezone i da smo kandidati za Premijer ligu.
Rudar igra dvije zaredom kod kuce, protiv Jedinstva i Omladinca i bilo bi lijepo da sezonu otvorimo sa dvije pobjede.
#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
Ma Rudar ove sezone ima najizglednije prilike da uđe u Premier ligu.Mislim da neće imati ozbiljnije konkurencije.Ali zaslužili su oni to,nakon toliko godina. 

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- L' Imperator
- Kontakt:
Sta je s vama??neutralan__ je napisao/la:Ma Rudar ove sezone ima najizglednije prilike da uđe u Premier ligu.Mislim da neće imati ozbiljnije konkurencije.Ali zaslužili su oni to,nakon toliko godina.
#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
Ma imamo dobru ekipu,čak šta više odličnu za ovu ligu,ali nije to to.Nema uigranosti kao kod vas,a ni ambicije uprave nisu baš sjajne.L' Imperator je napisao/la:Sta je s vama??neutralan__ je napisao/la:Ma Rudar ove sezone ima najizglednije prilike da uđe u Premier ligu.Mislim da neće imati ozbiljnije konkurencije.Ali zaslužili su oni to,nakon toliko godina.
- L' Imperator
- Kontakt:
Znas kol'ko lijepo igramo ej, raj za ocineutralan__ je napisao/la:Ma imamo dobru ekipu,čak šta više odličnu za ovu ligu,ali nije to to.Nema uigranosti kao kod vas,a ni ambicije uprave nisu baš sjajne.L' Imperator je napisao/la:Sta je s vama??neutralan__ je napisao/la:Ma Rudar ove sezone ima najizglednije prilike da uđe u Premier ligu.Mislim da neće imati ozbiljnije konkurencije.Ali zaslužili su oni to,nakon toliko godina.

#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
Ma da ono bi ući pa za stolice je lako.Ako treba doći ću i ja da postavljam sa vama,ionako sam i ove naše prošle godine postavljao. 

- L' Imperator
- Kontakt:
ahahha on postavljao stoliceneutralan__ je napisao/la:Ma da ono bi ući pa za stolice je lako.Ako treba doći ću i ja da postavljam sa vama,ionako sam i ove naše prošle godine postavljao.

#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
L' Imperator je napisao/la:ahahha on postavljao stoliceneutralan__ je napisao/la:Ma da ono bi ući pa za stolice je lako.Ako treba doći ću i ja da postavljam sa vama,ionako sam i ove naše prošle godine postavljao.pa zato sad ljudi moraju ponovo onih 200
neka, hvala ti

- L' Imperator
- Kontakt:
Ma salim se ja baneutralan__ je napisao/la:L' Imperator je napisao/la:ahahha on postavljao stoliceneutralan__ je napisao/la:Ma da ono bi ući pa za stolice je lako.Ako treba doći ću i ja da postavljam sa vama,ionako sam i ove naše prošle godine postavljao.pa zato sad ljudi moraju ponovo onih 200
neka, hvala ti
To oni stavljaju umjesto onih već dotrajalih i bez naslonjača.A šta ćeš dođeš na trening i kaže ti hajde momci pomozite nam.

#samoRudar #zauvijek
Mašić ako se spremi adekvatno do početka sezone nema tog igrača u ligi koji ga može zaustaviti 

- L' Imperator
- Kontakt:
Primjeti se da je nespreman, al' isto tako se primjeti da je igracinasony_91 je napisao/la:Mašić ako se spremi adekvatno do početka sezone nema tog igrača u ligi koji ga može zaustaviti

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Adnan Masic povrijedjen :/ nije danas igrao protiv Mladosti..ne znam kakva je povreda, nadam se da nije ozbiljnija i da ce se vratiti sto prije.. I onako je nespreman jos ako ga ova povreda udalji s terena nista od njega!
#samoRudar #zauvijek
- GusaR 1996
- Kontakt:
Mladost - Rudar 0:0 (9:8)

Rudar je imao više od igre, šest-sedam izrađenih prilika za postizanje pogotka,ali su napadači iskazali totalnu neefikasnost, što mora zabrinuti trenera Božičića. Istina, golman Mladosti je bio na visini zadatka i s pravom ponio epitet igrača utakmice. Zrele prilike imali su i igrači Mladosti Burdalić(dva puta) i Hodžić, koji su promašili zicere.
Ipak, Rudar je bio bliži pobjedi, pogotovo u finišu,ali su se Sadiković(dva puta), Murić i Kušljić propisno obrukali.Susret je završen bez pobjednika.Odluka je pala iz penala. Ponovo je u prvom planu bio golman Mladosti Edin Mujagić, koji je odbranio udarce Kenana Helje, Amela Neimarlije i Semira Kubata.Interesantno je istaći da golman Rudara Elbis Šabić nije uspio odbraniti ni jedan udarac igrača Mladosti. Za malu dramu pobrinuli su se Mirza Musić i Bećir Mehanović,čiji su udarci otišli preko gola.U jedanaestoj seriji Edin Mujagić brani udarac Semira Kubata a odlučujući penal veoma efektno realizira i odlučuje pitanje pobjednika i na najljepši način stavlja šlag na tortu.
Rudar je imao više od igre, šest-sedam izrađenih prilika za postizanje pogotka,ali su napadači iskazali totalnu neefikasnost, što mora zabrinuti trenera Božičića. Istina, golman Mladosti je bio na visini zadatka i s pravom ponio epitet igrača utakmice. Zrele prilike imali su i igrači Mladosti Burdalić(dva puta) i Hodžić, koji su promašili zicere.
Ipak, Rudar je bio bliži pobjedi, pogotovo u finišu,ali su se Sadiković(dva puta), Murić i Kušljić propisno obrukali.Susret je završen bez pobjednika.Odluka je pala iz penala. Ponovo je u prvom planu bio golman Mladosti Edin Mujagić, koji je odbranio udarce Kenana Helje, Amela Neimarlije i Semira Kubata.Interesantno je istaći da golman Rudara Elbis Šabić nije uspio odbraniti ni jedan udarac igrača Mladosti. Za malu dramu pobrinuli su se Mirza Musić i Bećir Mehanović,čiji su udarci otišli preko gola.U jedanaestoj seriji Edin Mujagić brani udarac Semira Kubata a odlučujući penal veoma efektno realizira i odlučuje pitanje pobjednika i na najljepši način stavlja šlag na tortu.
FK Rudar Kakanj 1920
Gusari 1996
Gusari 1996
- Free_shooteR
- Kontakt:
ee jbga... :/ steta......al bitno je da igraju dobroo...golovi ce doci aBd..GusaR 1996 je napisao/la:Mladost - Rudar 0:0 (9:8)
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma kako su juce igrali protiv Famosa ja sam mislio da ce Mladosti 5icu uvalit'Free_shooteR je napisao/la: ee jbga... :/ steta......al bitno je da igraju dobroo...golovi ce doci aBd..

#samoRudar #zauvijek
- Free_shooteR
- Kontakt:
da..neizvjesno do kraja.,...ipak je to gradski derbiL' Imperator je napisao/la:Ma kako su juce igrali protiv Famosa ja sam mislio da ce Mladosti 5icu uvalit'Free_shooteR je napisao/la: ee jbga... :/ steta......al bitno je da igraju dobroo...golovi ce doci aBd..al' slabo su danas odigrali..,mislim bili su bolji, al' nece lopta u gol :/ uvijek su ove utakmice protiv Mladosti bile neizvjesne

Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma znas njih ba, naloze se k'o da s Interom igrajuFree_shooteR je napisao/la:da..neizvjesno do kraja.,...ipak je to gradski derbiL' Imperator je napisao/la:Ma kako su juce igrali protiv Famosa ja sam mislio da ce Mladosti 5icu uvalit'Free_shooteR je napisao/la: ee jbga... :/ steta......al bitno je da igraju dobroo...golovi ce doci aBd..al' slabo su danas odigrali..,mislim bili su bolji, al' nece lopta u gol :/ uvijek su ove utakmice protiv Mladosti bile neizvjesne
xD

#samoRudar #zauvijek
- GusaR 1996
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.