FK Rudar Kakanj

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 31 jul 2011, 00:13

kakvo je stanje u Rudaru ako nije tajna? nisam bas nesto pratio sta se pise ovdje ali me zanima jer Jedinstvo igra prvu tekmu kod vas pa reko da vidim kakvo je stanje kod vas ,.. pozz
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 jul 2011, 00:25

Bihac-City-Boy je napisao/la:kakvo je stanje u Rudaru ako nije tajna? nisam bas nesto pratio sta se pise ovdje ali me zanima jer Jedinstvo igra prvu tekmu kod vas pa reko da vidim kakvo je stanje kod vas ,.. pozz
Nema tajni :D Najavljivana pojacanja nisu dosla (Beslija i Haznadar).., dosli Masic i Sadikovic. Sadikovic prosjecan igrac, dok je Masic pravo pojacanje samo sto je nespreman..jos ne moze izdrzati 90 min.
Mogu slobodno reci da smo dosta jaci nego prosle sezone i da smo kandidati za Premijer ligu.
Rudar igra dvije zaredom kod kuce, protiv Jedinstva i Omladinca i bilo bi lijepo da sezonu otvorimo sa dvije pobjede.
#samoRudar #zauvijek

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 31 jul 2011, 00:29

Ma Rudar ove sezone ima najizglednije prilike da uđe u Premier ligu.Mislim da neće imati ozbiljnije konkurencije.Ali zaslužili su oni to,nakon toliko godina. ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 jul 2011, 00:31

neutralan__ je napisao/la:Ma Rudar ove sezone ima najizglednije prilike da uđe u Premier ligu.Mislim da neće imati ozbiljnije konkurencije.Ali zaslužili su oni to,nakon toliko godina. ;)
Sta je s vama??
#samoRudar #zauvijek

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 31 jul 2011, 00:32

L' Imperator je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Ma Rudar ove sezone ima najizglednije prilike da uđe u Premier ligu.Mislim da neće imati ozbiljnije konkurencije.Ali zaslužili su oni to,nakon toliko godina. ;)
Sta je s vama??
Ma imamo dobru ekipu,čak šta više odličnu za ovu ligu,ali nije to to.Nema uigranosti kao kod vas,a ni ambicije uprave nisu baš sjajne.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 jul 2011, 00:41

neutralan__ je napisao/la:
Sta je s vama??
Ma imamo dobru ekipu,čak šta više odličnu za ovu ligu,ali nije to to.Nema uigranosti kao kod vas,a ni ambicije uprave nisu baš sjajne.
Znas kol'ko lijepo igramo ej, raj za oci :D jest ih sredio Slavisa svaka mu cast :mrgreen: al' cudno mi je sto jos ni jedne stolice nema na "zapadu" :? da hoce u Premijer ligu valjda bi to uradili pa da sto manje posla ima ako se udje :roll:
#samoRudar #zauvijek

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 31 jul 2011, 00:43

Ma da ono bi ući pa za stolice je lako.Ako treba doći ću i ja da postavljam sa vama,ionako sam i ove naše prošle godine postavljao. :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 jul 2011, 00:49

neutralan__ je napisao/la:Ma da ono bi ući pa za stolice je lako.Ako treba doći ću i ja da postavljam sa vama,ionako sam i ove naše prošle godine postavljao. :D
ahahha on postavljao stolice :D pa zato sad ljudi moraju ponovo onih 200 :lol: neka, hvala ti :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 31 jul 2011, 00:51

neutralan__ je napisao/la:Ma da ono bi ući pa za stolice je lako.Ako treba doći ću i ja da postavljam sa vama,ionako sam i ove naše prošle godine postavljao. :D
ahahha on postavljao stolice :D pa zato sad ljudi moraju ponovo onih 200 :lol: neka, hvala ti :mrgreen:
:mrgreen: To oni stavljaju umjesto onih već dotrajalih i bez naslonjača.A šta ćeš dođeš na trening i kaže ti hajde momci pomozite nam. :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 jul 2011, 00:56

neutralan__ je napisao/la:
:mrgreen: To oni stavljaju umjesto onih već dotrajalih i bez naslonjača.A šta ćeš dođeš na trening i kaže ti hajde momci pomozite nam. :D
Ma salim se ja ba :D i ja bih pomogao da nama hoce doci stolice, al' neA :D
#samoRudar #zauvijek

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 31 jul 2011, 10:07

Mašić ako se spremi adekvatno do početka sezone nema tog igrača u ligi koji ga može zaustaviti ;)

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 jul 2011, 12:36

sony_91 je napisao/la:Mašić ako se spremi adekvatno do početka sezone nema tog igrača u ligi koji ga može zaustaviti ;)
Primjeti se da je nespreman, al' isto tako se primjeti da je igracina :mrgreen: samo da malo pocne koristit i desnu nogu...da ikako moze i trc'o bi samo lijevom :lol:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 jul 2011, 21:45

Rudar izgbio na penale od Mladosti :(
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 jul 2011, 22:45

Adnan Masic povrijedjen :/ nije danas igrao protiv Mladosti..ne znam kakva je povreda, nadam se da nije ozbiljnija i da ce se vratiti sto prije.. I onako je nespreman jos ako ga ova povreda udalji s terena nista od njega!
#samoRudar #zauvijek

GusaR 1996
Kontakt:

Post Postao/la GusaR 1996 » 31 jul 2011, 22:54

Mladost - Rudar 0:0 (9:8)

slika

Rudar je imao više od igre, šest-sedam izrađenih prilika za postizanje pogotka,ali su napadači iskazali totalnu neefikasnost, što mora zabrinuti trenera Božičića. Istina, golman Mladosti je bio na visini zadatka i s pravom ponio epitet igrača utakmice. Zrele prilike imali su i igrači Mladosti Burdalić(dva puta) i Hodžić, koji su promašili zicere.

Ipak, Rudar je bio bliži pobjedi, pogotovo u finišu,ali su se Sadiković(dva puta), Murić i Kušljić propisno obrukali.Susret je završen bez pobjednika.Odluka je pala iz penala. Ponovo je u prvom planu bio golman Mladosti Edin Mujagić, koji je odbranio udarce Kenana Helje, Amela Neimarlije i Semira Kubata.Interesantno je istaći da golman Rudara Elbis Šabić nije uspio odbraniti ni jedan udarac igrača Mladosti. Za malu dramu pobrinuli su se Mirza Musić i Bećir Mehanović,čiji su udarci otišli preko gola.U jedanaestoj seriji Edin Mujagić brani udarac Semira Kubata a odlučujući penal veoma efektno realizira i odlučuje pitanje pobjednika i na najljepši način stavlja šlag na tortu.
FK Rudar Kakanj 1920
Gusari 1996

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 01 avg 2011, 00:56

GusaR 1996 je napisao/la:Mladost - Rudar 0:0 (9:8)

slika

Rudar je imao više od igre, šest-sedam izrađenih prilika za postizanje pogotka,ali su napadači iskazali totalnu neefikasnost, što mora zabrinuti trenera Božičića. Istina, golman Mladosti je bio na visini zadatka i s pravom ponio epitet igrača utakmice. Zrele prilike imali su i igrači Mladosti Burdalić(dva puta) i Hodžić, koji su promašili zicere.

Ipak, Rudar je bio bliži pobjedi, pogotovo u finišu,ali su se Sadiković(dva puta), Murić i Kušljić propisno obrukali.Susret je završen bez pobjednika.Odluka je pala iz penala. Ponovo je u prvom planu bio golman Mladosti Edin Mujagić, koji je odbranio udarce Kenana Helje, Amela Neimarlije i Semira Kubata.Interesantno je istaći da golman Rudara Elbis Šabić nije uspio odbraniti ni jedan udarac igrača Mladosti. Za malu dramu pobrinuli su se Mirza Musić i Bećir Mehanović,čiji su udarci otišli preko gola.U jedanaestoj seriji Edin Mujagić brani udarac Semira Kubata a odlučujući penal veoma efektno realizira i odlučuje pitanje pobjednika i na najljepši način stavlja šlag na tortu.
ee jbga... :/ steta......al bitno je da igraju dobroo...golovi ce doci aBd..
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 avg 2011, 01:05

Free_shooteR je napisao/la: ee jbga... :/ steta......al bitno je da igraju dobroo...golovi ce doci aBd..
Ma kako su juce igrali protiv Famosa ja sam mislio da ce Mladosti 5icu uvalit' :D al' slabo su danas odigrali..,mislim bili su bolji, al' nece lopta u gol :/ uvijek su ove utakmice protiv Mladosti bile neizvjesne :D
#samoRudar #zauvijek

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 01 avg 2011, 01:10

Free_shooteR je napisao/la: ee jbga... :/ steta......al bitno je da igraju dobroo...golovi ce doci aBd..
Ma kako su juce igrali protiv Famosa ja sam mislio da ce Mladosti 5icu uvalit' :D al' slabo su danas odigrali..,mislim bili su bolji, al' nece lopta u gol :/ uvijek su ove utakmice protiv Mladosti bile neizvjesne :D
da..neizvjesno do kraja.,...ipak je to gradski derbi :D xD
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 avg 2011, 01:14

Free_shooteR je napisao/la:
da..neizvjesno do kraja.,...ipak je to gradski derbi :D xD
Ma znas njih ba, naloze se k'o da s Interom igraju :D
#samoRudar #zauvijek

GusaR 1996
Kontakt:

Post Postao/la GusaR 1996 » 01 avg 2011, 10:31

Zanimljivo ih gledat dok slave pobjedu :)
FK Rudar Kakanj 1920
Gusari 1996

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.