Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

dean_
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la dean_ » 31 jul 2011, 23:48

Belgija je dobra reprezentacija, bit ce dobra reprezentacija, al Hrvatska je pokazala da se nema koga plasiti i da sa svima moze igrati, samo mora naci rijesenje osim Bilica i rijesenje za poziciju koju je ostavio upraznjenom Niko Kovac. I to ce ponovno biti kako spada. Koliko god Belgijanaca ceka da stasa u prave igrace, ima i Hrvatska igraca koji tek trebaju sazrijeti, tako da ne vidim nikakvu poantu navodjenja igraca Belgije koji kao trebaju pokazati tek sta znaju, isto kao da Hrvatska toga nema. Smijesno.

Kako god, ok grupa, nema se sta plakati oko toga, ionako uvijek ide onaj tko je zasluzio i tko je imao malo srece na kraju.
A da je Hrvatska favorit skupine, to je cinjenica, i od toga ne treba bjezati, podbacilo se, ne podbacilo.
slažem se...kakva belgija...par drvosječa i sad su neka sila..njih ćemo se bojat...talentiraniji smo od njih i uvijek ćemo imat bolje igrače od njih...kao prvo većina naših današnjih igrača su vrlo mladi a i nije da i mi nemamo mladih igrača koji će doći

al nemojte sad o povijesti i politici

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 31 jul 2011, 23:50

Kakve vezze ima sad to ako ti kazem da sam iz Banja Luke i da dobijam McD tek u 21 vijeku jesam ja onda mozda saban,coban ? :roll: ne gleda se po tom koje veci papak covjece boziji :D

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 31 jul 2011, 23:50

kaspijac je napisao/la:Hrvati ne odoste vi na SP u Brazilu sasvim sigurno. ;)
Srbija ce bit 1 Belgija 2. Sto se ostalog tice sacekajmo tu 2012 i pocetak kvalifikacija.
Kad se samo sjetim onih 2-2 i neopisivu tugu,osmjeh na licu i slavlje Mihajlovica i kompanije.
Tada ste imali Ciru danas onog klovna na klupi tako da sanse su vam male. Cak sumnjam da cete proci i na EP.
Još slavite 2 remija protiv nas?
Dokaz koliki smo. :D 8-)
...što je više lome to je volim jače...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 31 jul 2011, 23:58

Zašto ideš u povijest, pa znaš da ću te tu dotuć sa A selekcijom. :D Znači ne stoji ti tvrdnja za mladu reprezentaciju.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 avg 2011, 00:05

Koliko god Belgija bila strasna mislim da cemo lakse sa njom nego protiv Skotske i Walesa. Nesmimo podcjenit te otocke ekipe, svi su fizicki jaci od nas i tesko ce biti nadigravati se sa njima.

Inace protiv Belgije smo igrali 2010 i dobili ih 1:0 pogotkom Kranjcara.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 01 avg 2011, 00:07

Dzaba mi ovde pricamo Srbin,Hrvat i Bosanac se nece sloziti nikad jbg gdje bi nam bio kraj kad bi se slagali uostalom sve ce se vidjeti na terenu :D
Glupo je sad da pricamo koje bolji do 15 ko do 19 ko do 21 godine pa onda predjemo na kosarku,tenis,vaterpolo,odbojku jer tu nema vajde ;)

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 01 avg 2011, 00:07

Burgija je napisao/la:Dzaba mi ovde pricamo Srbin,Hrvat i Bosanac se nece sloziti nikad jbg gdje bi nam bio kraj kad bi se slagali uostalom sve ce se vidjeti na terenu :D
Glupo je sad da pricamo koje bolji do 15 ko do 19 ko do 21 godine pa onda predjemo na kosarku,tenis,vaterpolo,odbojku jer tu nema vajde ;)
Potpis!

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 01 avg 2011, 00:12

kaspijac je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Zašto ideš u povijest, pa znaš da ću te tu dotuć sa A selekcijom. :D Znači ne stoji ti tvrdnja za mladu reprezentaciju.
Ne vidim kako ćeš me dotuć? 3. mjestom? Pa skontaj da imamo najbolji skor od svih SFRJ ekipa,neporaženi smo. Vas smo automatski izbacili vi nas niste,o mladjim kategorijama sve je to irelevantno al mislim da smo i tu u prednosti,žene ne pratim.
Evo malopre sam gledao na SOS emisiju o utakmici u Zagrebu,tokom cijelog dana po Zagrebu tog optimizma i onaj neki Zantava što drži kafanu u Zagrebu a igro za DNZ i SFRJ mlatio priču,te Vujović,Kranjčar, Katalinić svi bili uvjereni,kad ono,da nemoj mi samo reći nije igro Boban :)
No stvarno bi volio,ma koliko to s moje strane bilo cudno da sve protekne kako treba,karta cim se bude mogla uzet ce se uzet,zao mi sto ne dobismo i BiH pa onda pola utakmica u komsiluku :)
majstore o čemu ti? kakav najbolji skor...kad govorimo o a reprezentaciji zna se tko je najuspješniji od raspada yuge...nije da su naši uspjesi ogromni ali svakako su bolji od vaših..imamo 3 mjesto i dva četvrtfinala na ep..imamo više pobijeda protiv najjačih reprezentacija....pa mi smo u zadnjih 7 godina izgubili samo 6 utakmica..i onda se čudite što sm otako visoko na listi....što se tiče 99 vi nas tada niste pobijedili iako smo mi bili u velikom padu forme nakon osvojenog 3 mjesta u francuskoj....ispali smo zato jer smo prosuli više bodova protiv slabijih ekipa...onu prvu utakmicu u irskoj smo izgubili jer smo je igrali nedugo nakon sp u francuskoj..neki igrači su se oprostili,nekima je pala forma a neki su bili psihički zasičeni

.što se tiče mladih kategorija....tu ste istina uspješniji....ajde nek ste...mi se ionako ne ložimo previše na rezultate u tim kategorijama pa nam skoro uvijek fali 4-5 najboljih igrača

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 01 avg 2011, 00:14

Burgija je napisao/la:Dzaba mi ovde pricamo Srbin,Hrvat i Bosanac se nece sloziti nikad jbg gdje bi nam bio kraj kad bi se slagali uostalom sve ce se vidjeti na terenu :D
zato pitaj nekoj neutralnog...recimo engleza,talijana ili švabu..i on će ti realno reći koja je od ovih reprezentacija najbolja ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 01 avg 2011, 00:16

Kako ste nas mogli izbaciti ako smo odigrali dva remija? Očito da je negdje drugo bilo prosipanje bodova.
Srbija i pogotovo Jugoslavija sa CG sa 2 puta više stanovnika bi trebala biti pojam u nogometu za Hrvatsku ali očito je situacija malo drugačija. Ja sigurno ne bi slavio 2 remija sa Slovencima npr. :D

Kad bolje razmislim ne bi slavio 2 remija niti protiv koga. :lol:
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 01 avg 2011, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 01 avg 2011, 00:17

Nema nitko u20 reprezentaciju nego se ona sama formira. Srbija je ove godine igrala polufinale Eura u19 kao Hrvatska prošle tako da će igrati SP.
da u pravu si..ma nije ni bitno....nama ionako na ovom SP neće igrat vrsaljko,kovačić,vukušić i ne znam tko još

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 avg 2011, 00:29

Kad se već sada vodi ovakva rasprava, šta će biti tek tri dana pred prvu utakmicu. mogu tek zamisliti na šta će ličiti rasprave na srpskim i hrvatskim forumuma. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 01 avg 2011, 00:34

Dobro je sve dok ne krenu rasprave koje nemaju veze sa nogometom.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 avg 2011, 01:01

Za sve one koje zanima pocinje tekma u20 repke Hrvatske protiv S.Arabije.

Evo link: http://www.fifa.com/u20worldcup/video/live/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 01 avg 2011, 01:04

Baš gledam na tom linku, slika ekstra, komentator, ne štopa. Šteta ne pogledati.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 avg 2011, 01:14

Jel se meni cini ili ovi trube cilo vrime sa onim Vuvuzelama :lol: :lol:

Steta sta nema jos par igraca to bi puno bolje izgledalo sa Vrsaljkom, Kovacicem, Speharom, Celjkom (bar bi njemu dobro doslo par utakmica igranja nakon grijanja klupe u Sampi)

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 01 avg 2011, 01:20

Dva dobra pokušaja preko Tičinovića i Pamića...
Ozobić rezerviran, iako je prošlo 20-tak min. očekivao sam više od njega, nije se vidio još. Nadam se da će proraditi..

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 avg 2011, 01:40

Neigramo bas krasno, imali 3 prilike, 2 Pamica i 1 Ticinovica i to je to. Izjednacena utakmica. Bojim se da nebi koja kontra sijevnila jer ovi su dosta brzi od nas.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 01 avg 2011, 01:47

Kriminalna igra, ovi se posložili računajući da će igrati bunker, a našima kao da se ne igra... Ozobića, Lendrića i Kramarića nisam ni primjetio na terenu.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 avg 2011, 01:53

Imam osjecaj da su nasi prisilno ovdje :D Jedinio cemo zabit gol iz nekog kornera ili slobodnjaka sigurno ne iz neke smislene akcije. Nedostaje timske igre, svatko forsira svoje.

Kramaric i Lendric (ako uopce igra) su defitnivno najgori, ali dobro nije ni bilo nekih upotrebljivih lopti pa da se barem malo iskazu.

Gle ovi imaju vatromet za poluvrijeme :lol: :lol: haha koji luđaci :mrgreen: Treba se sirotinja zabavljat nekako dok ovi neigraju :lol:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.