Moderator/ica: Padovan
Cuj regularno,da nebi vaktija ne bi ti vidio Portamuhovic je napisao/la:..regularan zrijeb,sve cisto i regularno,idemo dalje![]()
Vaktije su cudo !S-Y-L-A-R je napisao/la:Cuj regularno,da nebi vaktija ne bi ti vidio Portamuhovic je napisao/la:..regularan zrijeb,sve cisto i regularno,idemo dalje![]()
..nemoj sada skrivati,reci iskreno pravu brojkuGoalgetter je napisao/la:40 vaktija .. moramo sam![]()
ajd za 3 minute global 1..jasko_juve..baksuzS-Y-L-A-R je napisao/la:Aj napravi,da isprobam Engleze,iako nisam dugo igrao
Ma sve je namješteno, svi su protiv tebe nedaju da osvojiš ligujasko_juve je napisao/la:ajd neko jednu da vidim ove havere!!!
i ne znam sto nisi mijesao kad si birao klubove..ebem te ja..jos ja govorim mijesaj mijesaj mala!!!![]()
ovo je meni sumnjivo..ti dobio sevillu a tvoj pajdo lazio..a ja benficu..uceram vam obojici!!!
![]()
Znam ja sta valjaS-Y-L-A-R je napisao/la:Uh dobar Everton jarane,beton ekipa.Hvala GoalgetterJavi se da isplatim i drugu ratu
jesil siguran???Goalgetter je napisao/la:Znam ja sta valjaS-Y-L-A-R je napisao/la:Uh dobar Everton jarane,beton ekipa.Hvala GoalgetterJavi se da isplatim i drugu ratu
![]()
Imal neko za tekmu ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.