Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Edin TM87
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Edin TM87 » 31 jul 2011, 22:59

HzDv95 je napisao/la:Dečko u niku ti piše mostarskiplemic a nazivas Hrvatsku " Mi " ? Da bog kaze nejasno je to ali eto . Da zavrsila je Hrvatska na Euru u cetvrtfinalu i 3 mjesto na SP ! Ali , sada trenutno gledao sam protiv Gruzije utakmice protiv Izrela bilo bi svašta . Kazem ne bi mogli dobiti Škotsku , Welsa i Srbiju u gostima a i kuci bi bilo svasta to je moje misljenje I BOLAN navijaj vise za svoju Zemlju ;)
A sta ce im tek Belgija uradit, po mom misljenju Belgijanci su favoriti ove grupe, nisu jos, al' za godinu dvije kad sazrije ova mlada generacija Belgija ce biti strasna! I na goal.com to tvrde, a za baraz ce se boriti Hrvatska, Srbija, Skotska i Wales sa sansama manjim od minimuma.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 31 jul 2011, 23:00

Pa ja navijam za svoju "zemlju" u mojoj "zemlji" od kud sam ja "hrvati" su vecina pa eto "navijamo" i za tu "hrvatsku" reprezentaciju...a ima ih par navijaju i za BiH! :lol: :lol: :lol: (salu na stranu) u srcu kuca jace nesto od "povjesnih" granica! ;)
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 31 jul 2011, 23:00

mostarskiplemic je napisao/la:Za Stivie -dzi

slika

:lol: :lol: :lol:
Dobro smo odigrali protiv Hrvata ovdje jel tak :D al ajd bice vise srece drugi put ;)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 31 jul 2011, 23:01

Da da, nećemo dobiti Wales, Škotsku :lol: Svi sve znaju, pa dajte mi nešto za sutra da se obogatim.

P.S

Djeco ****.
...što je više lome to je volim jače...

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 31 jul 2011, 23:02

Edin TM87 je napisao/la:
HzDv95 je napisao/la:Dečko u niku ti piše mostarskiplemic a nazivas Hrvatsku " Mi " ? Da bog kaze nejasno je to ali eto . Da zavrsila je Hrvatska na Euru u cetvrtfinalu i 3 mjesto na SP ! Ali , sada trenutno gledao sam protiv Gruzije utakmice protiv Izrela bilo bi svašta . Kazem ne bi mogli dobiti Škotsku , Welsa i Srbiju u gostima a i kuci bi bilo svasta to je moje misljenje I BOLAN navijaj vise za svoju Zemlju ;)
A sta ce im tek Belgija uradit, po mom misljenju Belgijanci su favoriti ove grupe, nisu jos, al' za godinu dvije kad sazrije ova mlada generacija Belgija ce biti strasna! I na goal.com to tvrde, a za baraz ce se boriti Hrvatska, Srbija, Skotska i Wales sa sansama manjim od minimuma.

Kad je tu "mocnu" Belgiju BiH razvalila na proste komade onda zamisli tek sto cemo joj mi uraditi! :lol: 8-)
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 31 jul 2011, 23:08

mostarski dobro ako je to nesto jace ali da ne ulazimo u off i sam znas ako si iz mostara ko si i sta si i da nemas nikakve veze s Hrvatskom sem mozda sto su tamo ljudi " neki " katolici kao i ti . Ako je to veza logicno bi bilo da navijas za : Njemacku , Englesku , Spaniju , Italiju i bruku zemalja . Ako si doselio u Mostar iz Hrvatske onda svaka čast ili ako sad zivis . Ali nemogu shvatiti te ljude ali eto ;) ! Kako , god svako ima svoje misljenje nemam ja nista protiv toga samo ti navijaj BiH je slobodna zemlja nazalost , u smislu " slobodna " jer svak smije donositi neke tamo : Turske , Hrvatske ili Srpske zastave i svakakvih priča ali eto sredi se i to jednog dana ako bog da da ne idem vise da pricamo o Nogometu .

Pa bogami mostarski neznam kako bi vi Belgijance dobili mi ih jesmo razorili bilo je malo i srce , nasi su ginuli ali vjeruj mi u onoj utakmici da ste bili Vi pa cak i jaca reprezentacija od vas mi bi dobili . Ono je bilo nenadjebivo sto se kaze tako da ... A što se tice vas vi nas sad ne bi dobili u to sam siguran a on govori za Belgiju nakon ovih mladih igraca koji jesu klasa sigurno .

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 jul 2011, 23:11

mostarskiplemic je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: A sta ce im tek Belgija uradit, po mom misljenju Belgijanci su favoriti ove grupe, nisu jos, al' za godinu dvije kad sazrije ova mlada generacija Belgija ce biti strasna! I na goal.com to tvrde, a za baraz ce se boriti Hrvatska, Srbija, Skotska i Wales sa sansama manjim od minimuma.

Kad je tu "mocnu" Belgiju BiH razvalila na proste komade onda zamisli tek sto cemo joj mi uraditi! :lol: 8-)
To nije ista Belgija, nego 3 put jaca, vidjet cete o cemu vam pricam... ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 31 jul 2011, 23:19

Edin TM87 je napisao/la: A sta ce im tek Belgija uradit, po mom misljenju Belgijanci su favoriti ove grupe, nisu jos, al' za godinu dvije kad sazrije ova mlada generacija Belgija ce biti strasna! I na goal.com to tvrde, a za baraz ce se boriti Hrvatska, Srbija, Skotska i Wales sa sansama manjim od minimuma.
I kad sazriju za godinu dvije imace 4-5 igraca u najjacim evropskim klubovima i sto ih to stavlja ispred Srbije ili Hrvatske?

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 31 jul 2011, 23:19

Poslije kvalifikacija za Euro hrvatsku ce zapasti smjena generacije i odlazak trenera i to je jedino problem zbog cega ce voditi bitku za drugo mjesto sa mladom ali sve boljom Belgijom.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 31 jul 2011, 23:22

Kakva smjena generacija. Ne pričaj o nečemu u šta nisi upućen. Odlaze Runje, Šimunić i Olić. Novi trener može biti samo + ako je kvalitetan.
Uostalom, dobro je Bilić rekao, nismo prvi zbog toga što su izvlačili abecednim redom. Ali da će biti krvavo teško, hoće.

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 31 jul 2011, 23:26

Dobro je da si ti upucen :roll:
Ja ne kazem da niste jaki ali brate ko da ste velesila uostalom kad ste ono igrali zadnji u put na evropskom ili svjetskom prvenstvu kad ste tolika sila ?
Pozdrav iz Gruzije :D

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 31 jul 2011, 23:28

Pa recimo da smo prije 3 godine igrali četvrtfinale EP-a. Nešto što je za ove druge reprezentacije samo san i ostat će još dooosta vremena.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 31 jul 2011, 23:29

Burgija kakve ti gluposti pises to je nevjerovatno. :?

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 31 jul 2011, 23:31

jacky09 je napisao/la:Pa recimo da smo prije 3 godine igrali četvrtfinale EP-a. Nešto što je za ove druge reprezentacije samo san i ostat će još dooosta vremena.
Jeste san sigurno ali da ce ostati dugo vremena nikad se nezna . Srbi su dokazali da mogu igrati sa svim nacijama na Svijetu a i mi sem kad se opustimo i ne rade svoj posao . Dokaz je to da su nas onakvi Španci koji su osvojili " SP " i " EP " jedva pobijedili u Španiji zabili su taj jedan gol ali su mogli primiti više . Igrali smo s veoma jakim Portugalom i samo ona " Sadaka " ili nafaka ili kako vec sreća ih je spasila poraza mada bi opet nesto Fifa i Uefa napravile Bosni i Hercegovini ali nebitno .

Vi Hrvati ste mi pravo dragi a pored toga i smiješni vi ste najbolji ,najaci nema šta !

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 31 jul 2011, 23:33

braoolyo je napisao/la:Burgija kakve ti gluposti pises to je nevjerovatno. :?
Ti mi reci !
I opet kazem jeste jaki ali ne toliko da ostale podcjenjujete .

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 jul 2011, 23:33

Da se citiram s jedne druge teme :D
Dylan Dog je napisao/la:Ova generacija Belgije jednostavno mora nesto veliko napraviti u narednim godinama:

slika

Niti jedan od ovih igraca nije stariji od 25 godina.

Imaju jos odlicnih igraca:Lombaertsa,De Bruynea,Vossena,Ogunjimia,Dembelea,od kojih je opet Lombaerts sa 26 najstariji.

Za par godina ce imati jos jednoga odlicnoga igraca,Thorgan Hazard,mladji brat od svima poznatog Edena,mnogi smatraju da ce on nadmasiti brata.
[youtube][/youtube]

Pored BiH za koju naravno navijam,simpatisem jos Urugvaj i Rusiju,mislim da ce se Belgija pridruziti reprezentacijama koje simpatisem.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 31 jul 2011, 23:36

Burgija je napisao/la:
Ti mi reci !
Nitko ovde nikog ne podjecnjuje sem možda tebe.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 31 jul 2011, 23:37

Burgija je napisao/la:
Ti mi reci !
a tek vi...vi ste slabi pa opet ostale podcjenjujete......ali stvarno sad nema smisla prognozirat te kvalifikacije kad još nisu ni ove za euro završile..tko zna šta će bit do tada sa svim ekipama....ionako su svake kvalifikacije novi početak...recimo srbi odigraju jedne kval loše pa sljedeće dobro...sad opet igraju loše...itd

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 jul 2011, 23:41

HzDv95 je napisao/la:mostarski dobro ako je to nesto jace ali da ne ulazimo u off i sam znas ako si iz mostara ko si i sta si i da nemas nikakve veze s Hrvatskom sem mozda sto su tamo ljudi " neki " katolici kao i ti . Ako je to veza logicno bi bilo da navijas za : Njemacku , Englesku , Spaniju , Italiju i bruku zemalja . Ako si doselio u Mostar iz Hrvatske onda svaka čast ili ako sad zivis . Ali nemogu shvatiti te ljude ali eto ;) ! Kako , god svako ima svoje misljenje nemam ja nista protiv toga samo ti navijaj BiH je slobodna zemlja nazalost , u smislu " slobodna " jer svak smije donositi neke tamo : Turske , Hrvatske ili Srpske zastave i svakakvih priča ali eto sredi se i to jednog dana ako bog da da ne idem vise da pricamo o Nogometu .

Pa bogami mostarski neznam kako bi vi Belgijance dobili mi ih jesmo razorili bilo je malo i srce , nasi su ginuli ali vjeruj mi u onoj utakmici da ste bili Vi pa cak i jaca reprezentacija od vas mi bi dobili . Ono je bilo nenadjebivo sto se kaze tako da ... A što se tice vas vi nas sad ne bi dobili u to sam siguran a on govori za Belgiju nakon ovih mladih igraca koji jesu klasa sigurno .
To bi ti cak imalo smisla da Hrvati nisu pod jedan konstitutivna nacija u ovoj drzavi, drugo stoljetna nacija na ovim prostorima i jedni od starosjedilaca u BiH na kojoj je, podsjetit cu te, i udaren temelj hrvatskoj drzavi krunjenjem prvog Hrvatskog kralja na Duvanjskom polju, odnosno to je jedan te isti narod, bez razlika i podjela, ukoliko to ne postujes, ne postujes ni temeljni Ustav i najvisi zakon ove drzave, a ni bliznjeg svoga s kojim dijelis drzavu. Nema to veze s katolicanstvom. Nigdje ne pise da Katolik mora biti Hrvat, ima Hrvata koji nisu Katolici koliko hoces, ta automatska identifikacija ti ne postoji, to je legitimno, neosporivo povijesno pravo, i pored svega temeljno ljudsko pravo na opredijeljenje. Vrlo jednostavno. Druga stvar postujes li to ili ne, to ovu cinjenicu ne cini nista manje cinjenicom.

Belgija je dobra reprezentacija, bit ce dobra reprezentacija, al Hrvatska je pokazala da se nema koga plasiti i da sa svima moze igrati, samo mora naci rijesenje osim Bilica i rijesenje za poziciju koju je ostavio upraznjenom Niko Kovac. I to ce ponovno biti kako spada. Koliko god Belgijanaca ceka da stasa u prave igrace, ima i Hrvatska igraca koji tek trebaju sazrijeti, tako da ne vidim nikakvu poantu navodjenja igraca Belgije koji kao trebaju pokazati tek sta znaju, isto kao da Hrvatska toga nema. Smijesno.

Kako god, ok grupa, nema se sta plakati oko toga, ionako uvijek ide onaj tko je zasluzio i tko je imao malo srece na kraju.
A da je Hrvatska favorit skupine, to je cinjenica, i od toga ne treba bjezati, podbacilo se, ne podbacilo.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 31 jul 2011, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 31 jul 2011, 23:44

mostarskiplemic je napisao/la:Hrvatska je nositelj skupine i kao takva ce vjerovatno zavrsiti prva...zasto?!Zato sto su ostale reprezentacije u kur... jos vecem nego vatreni,imat cemo derby sa srbijom i to je najvaznije,osjetiti naboj kad je utakmica vise od nogometne utakmice ,neopisivo.
A tu su jos postovi Rosas7 i ostalih pa na kraju ispade da ja podcjenjujem

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.