Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Švabo
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Švabo » 31 jul 2011, 18:23

City će biti opasan ove sezone.Ubiše printera šakama.
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 31 jul 2011, 18:24

Iako City vodi.Ovdje fali pola tima Intera.
Mogu reci da nisam vidio napredak u njihovoj igri,jednostavno igraju previse individalno opet.Posebno napadaci.Silva se tu istice ali Dzeko i Mario jedan drugom loptu ne znaju gurnuti.Imaju potencijal ali Manchini nije trener za takve ekipe.Ovo je prejaka ekipa za njega i nije navikao voditi tako jake sastave pune igraca krojenih za ofanzivu.Za njega su klubovi koji su vise posveceni defanzivi i nemaju toliki igracki kvalitet a City takav ne smije biti radi igraca koje posjeduju ;)
Nadam se da ce biti bolje.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 31 jul 2011, 18:27

i imal ko link za gledanje

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 31 jul 2011, 18:29

zabi ga balonja... ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jul 2011, 18:29

robijasi zenica je napisao/la:i imal ko link za gledanje
http://www.sportz-for-free.org/channel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 31 jul 2011, 18:36

Bravo EDINE!

Edit : fantasticna kombinacija Silve i Dzeke
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 31 jul 2011, 19:05

izlazi Balonja :)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 31 jul 2011, 19:24

3 - 0 Johnson.. kraj...

Buki
Kontakt:

Post Postao/la Buki » 31 jul 2011, 19:45

I nas sljivotres konacno pogodio, hvala Bogu... imal ko snimke golova?
Go Gunners!

emir_

Post Postao/la emir_ » 31 jul 2011, 19:49

city je pojeo intera danas, ne vidim tko je tu puno nedostajao, lucio i maicon jedino... silva odlican
4-IN-A-ROW

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 31 jul 2011, 20:36

warden je napisao/la:
tevezito je napisao/la: Sljedeca utakmica Cityja je sutra u 17 i 30 protiv Intera.
Da ,pripremi guzove i promjeni nick ... uskoro :mrgreen:
Dobro moram reci nije los ni ovaj Inter 3 gola laganini dobio.Nadam se da su ti guzovi ok.A ima i Inter koga da dere kad se vrati u svoju ligu bez briga tako da ne brinem.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jul 2011, 21:32

Balotelli je kralj.Iako je većini City postao drag zbog Džeke meni su samo zbog Balonje dragi :| :mrgreen: Bilo bi mi drago da sruše Chelsea i Uniteda ove godine kad već Villa to ne može :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 01 avg 2011, 09:21

Manchester City je sa visokih 3:0 pregazio italijanski Inter na prijateljskoj utakmici na Dublin Cupu, a strijelac za Građane bio je i Edin Džeko.

"Mislim da smo odigrali veoma dobru utakmicu, bitno nam je da smo pobijedili utakmicu protiv Intera, kao i ovaj prijateljski turnir", rekao je Džeko nakon utakmice.

Naš reprezentativac je istakao da je postignuti gol protiv Intera jako dobar za njegovo samopouzdanje uoči početka sezone.

"Ovaj je gol dobar stvar za moje samopouzdanje. Mislim da sam bio umoran u posljednjih nekoliko minuta utakmice, ali kada pogledam cijelu utakmicu mislim da smo jako dobro igrali kao ekipa".

Naredne sedmice Manchester City će igrati sa gradskim rivalima iz Manchester Uniteda engleski superkup, Community Shield.

"Čeka nas velika utakmica, veoma važna i za nas i za naše navijače. Mislim da smo spremni i nadam se da možemo pobijediti, ali u takvim derbijima se nikad ne zna. Ipak, nadam se osvajanju prvog trofeja ove sezone", dodao je Džeko.

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 01 avg 2011, 09:27

Kako City bolje igra bez Teveza. 8-)

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 01 avg 2011, 10:20

Džeko: Nadam se još jednoj tituli pred početak sezone
„Gol koji sam postigao jako dobro mi je došao kako bih povratio samopouzdanje. Možda sam u posljednjih nekoliko minuta meća bio umoran, ali kada se na kraju sve sabere mislim da smo kao ekipe odibrali veoma, veoma dobro“
Bh. reprezentativac, Edin Džeko, je u uvjerljivoj pobjedi svoga Manchester Cityja od 3:0 na Interom zabio drugi gol nakon samo 34 sekunde igre u drugom poluvremenu, a njegov tim osvojio je titulu na Dublin Super Cupu.

„Mislim da smo odigrali veoma dobro od prve so posljednje minute i svakako smo zaslužili pobjedu u ovom susretu i na kraju pobjedu na ovome turniru“, kazao je bh. reprezentativac u dresu Manchester Cityja, dodvaši:

„Gol koji sam postigao jako dobro mi je došao kako bih povratio samopouzdanje. Možda sam u posljednjih nekoliko minuta meća bio umoran, ali kada se na kraju sve sabere mislim da smo kao ekipe odibrali veoma, veoma dobro“.

Tim bh. napadača će novu sezonu u Engleskoj otvoriti sljedeći vikend utakmicom Community Shielda (Superkup) protiv gradskog rivala i aktuelnog prvaka Manchester Uniteda.

„Velika je to utakmica, kako za nas tako i za naše navijače. Mislim da smo spremni, i svakako da možemo pobijediti u ovom susretu, ali kod gradskih derbija se to nikada ne zna. Ipak, nadam se osvajnju još jednog kupa prije početka nove sezone“, rekao je Džeko na kraju.

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 01 avg 2011, 12:40

Mladi Italijan kaže da je u timu sve dobro, ali da mu se ne sviđa u kišnom engleskom gradu. Nedostaju mu porodica i prijatelji kod kuće. Vraća se u Italiju?
Mario Baloteli, priznao je medijima da ne uživa u životu u Mančesteru. Njegovi komentari bili su slićni onima koje je istakao Karlos Tevez, kada je poželeo da ode iz Sitija.

Baloteli je prošlog leta stigao na Istlends za 24 miliona funti, ali ne može nikako da se skrasi na severo-zapadu Engleske.

''Nisam srećan u Mančesteru, ne sviđa mi se grad. Srećan sam sa trenerom i saigračima, ali ne možete sve da imate u životu. Ne nedostaje mi Milano, već Breša, moj dom. Ovo iskustvo u Engleskoj mi pomaže da se razvijam kao individualac. Ne znam da li ostajem. Za sada sam ovde, videćemo'', rekao je kontroverzni fudbaler.

Da li bi razmotrio prelazak u Milan?

''To je sjajan tim, mogli bi da razgovaramo jednog dana'', kaže Baloteli.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 01 avg 2011, 14:07

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 01 avg 2011, 14:10

:lol: :lol:
Koja budala ebo on sebe :lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 01 avg 2011, 14:56

ek0 je napisao/la:slika
koji kralj, taman sam htio da postavim ovu sliku :mrgreen:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 01 avg 2011, 21:07

Balotelli:

U Manchesteru ugledao Jenny Thompson, prostitutku čiji je redoviti klijent bio Wayne Rooney, pa se pred cijelim restaurantom na sav glas cerio, upirao prstom u nju i vikao, “Vidi je... Roo-ney, Roo-ney!” Jennyna pratitelja pozvao je na fizički obračun izvan restauranta, a ovaj je poslije izjavio, “taj je dečko poremećen. Al’ ne lagano nego - malo jače”.

Položenu maturu s prijateljima je slavio u središtu Milana, na Piazzi Duomo, mašući iz auta vjernom plastičnom replikom pravog pištolja. Jedna zabrinuta građanka zvala je policiju i prijavila da “neki tamnoputi dečko maše oružjem usred grada”. Kad su carabinieri došli i vidjeli o kome se radi, pustili su ga s opomenom.
...što je više lome to je volim jače...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.