BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Hare_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Hare_BvB » 30 jul 2011, 17:04

JetSet_Hantraga je napisao/la:Tako mlad, a tako pametan. Na tatu. :lol:
Čisti primjer kako ne odgajati dijete. :lol: Jadnik, od malih nogu je krivo ''nasađen''. :mrgreen:

Večeras gostujemo trećeligašu SV Sandhausenu u okviru prvog kola DFB Pokala. Meč počinje u 19.30 h. Očekivani sastavi:
SVS: Ischdonat - Busch, Pischorn, D. Schulz, Halfar - Kandziora - Öztürk, Ulm, Danneberg, Blum - Löning

BVB: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Löwe (Großkreutz) - Bender, Gündogan (Kehl) - Götze, Kagawa, Großkreutz (Perisic) - Lewandowski

Schiedsrichter: Christ (Münchweiler)
Neće biti preveliko iznenađenje ako ispušimo s obzirom na historijat naših mečeva u kupu. :twisted: :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 30 jul 2011, 17:59

Hare_BvB je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Tako mlad, a tako pametan. Na tatu. :lol:
Čisti primjer kako ne odgajati dijete. :lol: Jadnik, od malih nogu je krivo ''nasađen''. :mrgreen:

Večeras gostujemo trećeligašu SV Sandhausenu u okviru prvog kola DFB Pokala. Meč počinje u 19.30 h. Očekivani sastavi:
SVS: Ischdonat - Busch, Pischorn, D. Schulz, Halfar - Kandziora - Öztürk, Ulm, Danneberg, Blum - Löning

BVB: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Löwe (Großkreutz) - Bender, Gündogan (Kehl) - Götze, Kagawa, Großkreutz (Perisic) - Lewandowski

Schiedsrichter: Christ (Münchweiler)
Neće biti preveliko iznenađenje ako ispušimo s obzirom na historijat naših mečeva u kupu. :twisted: :lol:
100% nece izvesti i Kehl i Bendera....to je ravno samoubistvu !

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 jul 2011, 18:10

HzBvB je napisao/la: 100% nece izvesti i Kehl i Bendera....to je ravno samoubistvu !

Mislis zbog manjka kreativnosti ? Ima ta mjesta ali ipak je ovo nizerazredna ekipa,morali bi ovo odraditi relativno lako bez obzira na ekipu koju izvede Klopp.

Iako meni je ovaj kup ove sezone samo smetnja...ja bi tu kompletnu drugu postavu u svakoj utakmici koristio.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 jul 2011, 18:24

adnan24 je napisao/la:Iako meni je ovaj kup ove sezone samo smetnja...ja bi tu kompletnu drugu postavu u svakoj utakmici koristio.
I da te Watzke samo sad čuje. :lol: :lol: Ove sezone se ozbiljno ide na kup, ali znamo svi kako će to završiti. :twisted:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 jul 2011, 18:28

To je najgore od svega,sto cemo 2-3 kola igrati maksimalno sa prvih 11 i tu ce se igraci potrositi a onda cemo zijaniti od nekog drugoligasa i nista necemo napraviti...mozdi koji dinar vise ali nije to neka cifra.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 30 jul 2011, 19:17

adnan24 je napisao/la:
HzBvB je napisao/la: 100% nece izvesti i Kehl i Bendera....to je ravno samoubistvu !

Mislis zbog manjka kreativnosti ? Ima ta mjesta ali ipak je ovo nizerazredna ekipa,morali bi ovo odraditi relativno lako bez obzira na ekipu koju izvede Klopp.

Iako meni je ovaj kup ove sezone samo smetnja...ja bi tu kompletnu drugu postavu u svakoj utakmici koristio.
Da da ...bas zbog toga ...
Gdje se moze gledat BvB ?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 jul 2011, 19:23

Ima na Areni 4...sto se tice stream-ova zasad nista kvalitetno...bar ja nisam nasao

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 30 jul 2011, 19:41

1:0 Lewat na asistenciju Kagawe (ali opet traljav sut doticnog , samo da se zna nije se promijenio :evil: )

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 31 jul 2011, 08:41

Lewatino davaj i samo davaj. :lol:

Kulturno ih izdominirasmo, preyebena asistencija Gundage. :shock: :mrgreen:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 31 jul 2011, 09:45

[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 jul 2011, 17:05

Strasna partija Kagave jucer,odavno nije odigrao bolje...Lewat je odradio svoje,to je ono sto se trazi od njega :D

Gundogan odlican pred golom protivnika ali i dalje dosta "neozbiljan" kada je blizu naseg kola...nekoliko nepotrebnih gresaka.

Ostali manje-vise solidni...Subotic je malo pretjerivao sa dugim loptama.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 avg 2011, 01:00

Šta ste se ukeketili???? :lol: Sezona počinje za manje od 68 sati. :!: :mrgreen:

+ Potpisan je petogodišnji ugovor s Pumom čiju opremu nosimo od sezone 2012/2013. Klub će inkasirati 30 milki od ovog posla. slika

+ Poljski NS je kaznio Pišonju šestomjesečnom zabranom igranja za repku zbog afere u vezi štimanja mečeva prije 5-6 godina. slika

+ Cristian Ramírez (16) se spominje kao najnovije pojačanje. Radi se o mladom reprezentativcu Ekvadora koji je zadivio naše skaute na ovogodišnjem U17 SP-u. Igra na poziciji desnog beka.

+ Schmele neće biti spreman za okršaj protiv HSV-a. Trebao bi biti spreman za gostovanju SAP-u u drugom kolu. Lowe bi trebao biti starter u petak. slika

+ Po rezultatima jedne zanimljive ankete na RuhrNachrihten.de, Hummy je naš najinteligentniji igrač sa preko 50 % glasova. slika

+ Bildovci već uveliko kenjaju oko statusa Kehla i Bendera. Pokušavaju uvaliti vruć krompir u naše redove. slika

Et', dosta od mene. slika :mrgreen:

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 03 avg 2011, 01:40

Hare_BvB je napisao/la:Šta ste se ukeketili???? :lol: Sezona počinje za manje od 68 sati. :!: :mrgreen:

+ Potpisan je petogodišnji ugovor s Pumom čiju opremu nosimo od sezone 2012/2013. Klub će inkasirati 30 milki od ovog posla. slika

+ Poljski NS je kaznio Pišonju šestomjesečnom zabranom igranja za repku zbog afere u vezi štimanja mečeva prije 5-6 godina. slika

+ Cristian Ramírez (16) se spominje kao najnovije pojačanje. Radi se o mladom reprezentativcu Ekvadora koji je zadivio naše skaute na ovogodišnjem U17 SP-u. Igra na poziciji desnog beka.

+ Schmele neće biti spreman za okršaj protiv HSV-a. Trebao bi biti spreman za gostovanju SAP-u u drugom kolu. Lowe bi trebao biti starter u petak. slika

+ Po rezultatima jedne zanimljive ankete na RuhrNachrihten.de, Hummy je naš najinteligentniji igrač sa preko 50 % glasova. slika

+ Bildovci već uveliko kenjaju oko statusa Kehla i Bendera. Pokušavaju uvaliti vruć krompir u naše redove. slika

Et', dosta od mene. slika :mrgreen:
Valjda ce vam i sezona izgledati veselo kao ovaj post! :lol:
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 03 avg 2011, 11:24

Interesuje me jel tacno da Borussia ima najvise navijaca u Njemackoj :?: :shock:

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 03 avg 2011, 11:26

a mene zanima ocel eurosport prenosti idalje bundesku?

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 03 avg 2011, 11:27

haris10 je napisao/la:a mene zanima ocel eurosport prenosti idalje bundesku?
hoce ....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 avg 2011, 13:55

Barrios 6 sedmica van terena...Schmelzer i dalje "out"...prva utakmica vec za 2 dana :twisted:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 avg 2011, 18:08

Lucas vjerovatno neće biti spreman do početka grupne faze LP. :(

Dres za mečeve u LP:

slika

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 avg 2011, 13:01

Moglo je i bez ovih linija na dresu ali hajd...to je najmanje vazno.

Gundogan dobio poziv u reprezentaciju za prijateljski mec sa Brazilom 8-) Tu su jos i Hummels,Bender,Gotze.

Glupa mi je ova kazna za Pisczeka,zar se nije to moglo malo drugacije rijesiti...ovako su poljaci sami sebi ucinili medvjedju uslugu.

P.S. Evo prilike za Roberta da u sljedecih mjesec i nesto vise pokaze maksimum i tako se nametne Kloppu za prvih 11 :?

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 04 avg 2011, 19:23

[quote="adnan24P.S. Evo prilike za Roberta da u sljedecih mjesec i nesto vise pokaze maksimum i tako se nametne Kloppu za prvih 11 :?[/quote]

Sretno tebi adnane a takodjer i svim navijacima BvB.... bit ce to tezak i mukotrpan period, narednih 8 sedmica dok se Lucas u potpunosti ne vrati.... :cry: dva sam kola bio spreman izdrzati momacki ali 6 ili 7...h :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sta smo mi bogu skrivili da moramo gledat retarda bozijeg u napadu.....ooooooj....da hoce se i on povrijedit Le Tallec ne moze odigrati losije !!!
Lewa povrijedi seeeeeeeeeeeeeeeee , povrijeeeedi seeeeeeeeeeeeeee

Lewandonvskom bi pozelio srecu ali NJEMU NI SRECA NE MOZE POMOCI !!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.