Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

CollegeGunner
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la CollegeGunner » 31 jul 2011, 00:32

Kakav Cahill. Sanse da ce on doci su minimalne. Puno realniji izgleda transfer Jagielke.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2011, 00:33

CollegeGunner je napisao/la:Kakav Cahill. Sanse da ce on doci su minimalne. Puno realniji izgleda transfer Jagielke.
On je meni bolja opcija od Jagielke, ali da se razumijemo ne bih imao ništa protiv ni Phila.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 31 jul 2011, 00:36

Bosco je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la:Kakav Cahill. Sanse da ce on doci su minimalne. Puno realniji izgleda transfer Jagielke.
On je meni bolja opcija od Jagielke, ali da se razumijemo ne bih imao ništa protiv ni Phila.
Vidis meni je Jagielka puno bolja opcija. Ali kao sto si rekao, samo neka neko dodje da Squillaci odigra sto manje utakmica. :D
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 jul 2011, 00:38

Ja Mislim da je i Cygan bio bolji od Skilacija.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2011, 00:39

Megamon je napisao/la:Ja Mislim da je i Cygan bio bolji od Skilacija.
Mnogo bolji. :lol:

Jagielka je nekako previše fin, podsjeća na Kosa i Vermu, a Cahill je onalo jak ko zemlja. Ma da hoće bilo koji od njih dvojice, dva odlična igrača.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jul 2011, 00:40

Oporavkom TV-a i dovođenjem još jednog stopera, Squilaci neće igrati ni Micky Mouse Cup. :mrgreen: Btw, volio bih da dovedete Jagielku, jer ga imam na Fantasy-ju. :mrgreen: Arsenal će svakako primati malo golova, a on će biti zicer za 1. postavu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 jul 2011, 09:59

Kakva su samo ovo vremena bila. 8-)

slika
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 31 jul 2011, 13:33

Ljudi,onaj žervinjo je zvijer.Ni kamera ga ne može ufatiti-sad je na lijevoj sad na desnoj strani,mnogo bolja kretnja,nego aršavina ili bilo kojeg igraca iz veznog reda.Sad sve zavisi za koju će se venger formaciju odlučiti 4:4:2 ili 4:5:1,ali šteta bi bilo da neko od njih dvojce(van persi ili žervinjo budu na klupi)

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 31 jul 2011, 14:25

ensadek je napisao/la:Ljudi,onaj žervinjo je zvijer.Ni kamera ga ne može ufatiti-sad je na lijevoj sad na desnoj strani,mnogo bolja kretnja,nego aršavina ili bilo kojeg igraca iz veznog reda.Sad sve zavisi za koju će se venger formaciju odlučiti 4:4:2 ili 4:5:1,ali šteta bi bilo da neko od njih dvojce(van persi ili žervinjo budu na klupi)
ti mora da se saliiis haha,kakva klupa,nasri lijevo gervinho desno,(walcott klupa ionako je bolji kad udje s klupe)..ili ako cesc ode,mata lijevo gervinho desno,nasri u sredinu :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2011, 14:28

Nasri je kari.na u sredini, neka njega na krilu. S krila može pružit najbolje partije, a dok igra Cescovu poziciju on nije čak ni na 50% svojih mogućnosti. Nisam puno gledao Matu, ali čini mi se mnogo bolji izbor kao zamjena za Cesca (za kojeg sam sad skoro pa uvjeren da neće otići). ali ako ipak ode dovest Matu i stavit ga na Cescovu poziciju, Nasri tu poziciju ni u snu ne može odigrat. Gervinho je zvijer, Walcott je klupa :!: :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jul 2011, 14:29

armin arsenalovac je napisao/la: ti mora da se saliiis haha,kakva klupa,nasri lijevo gervinho desno,(walcott klupa ionako je bolji kad udje s klupe)..ili ako cesc ode,mata lijevo gervinho desno,nasri u sredinu :D
Ukoliko bi Robin i Theo odigrali bar 3/4 sezone ja bih igrao 4-4-2 sa njima dvojicom kao spicevima, Robin ima fenomenalan pas, a Theo je veoma brz,i nema potrebe driblati puno(s obzirom da mu je to slabija strana) vec samo iskoristavati svoju brzinu u stizanju Robinovih lopti, taj tandem bi mogao liciti na Henry-Bergkamp, ali s obzirom da su njih dvojica stalno povrijedjeni...
Celik!3,2,2.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 jul 2011, 14:41

Ove bi sezone i Aron Ramsey mog'o biti jako koristan.Ne znam zasto ali ja u Veli vidim neki potencijal i mislim da moze doprinjeti jako puno ovoj ekipi.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 31 jul 2011, 14:43

Jes vidio sta Vela uradi juce kod Ramizovog gola,nemoze ono svak
Rođen s tobom da budem

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 jul 2011, 14:44

Faraon iz Visokog je napisao/la:Jes vidio sta Vela uradi juce kod Ramizovog gola,nemoze ono svak
Jesam,mada k'o kroz maglu se sjecam da ga je Bosco kritikiv'o. :mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2011, 14:49

Ma Vela nikad neće uspjet u Arsenalu, drag mi je, majstor je ali ako želi sebi dobro nek ide ko i Bendy.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 jul 2011, 14:53

Bosco je napisao/la:Ma Vela nikad neće uspjet u Arsenalu, drag mi je, majstor je ali ako želi sebi dobro nek ide ko i Bendy.

Pa Bendy ce i u Sportingu da grije klupu.Ne vjerujem da ce igrati prije Djala.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2011, 14:54

Ma ako ode 100% neće grijat klupu, to isto može radit i u Arsenalu.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 jul 2011, 14:57

Bosco je napisao/la:Ma ako ode 100% neće grijat klupu, to isto može radit i u Arsenalu.

Zar ti stvarno mislis da on ima kvalitet za prvih 11 u ekipi koja igra euroa ligu :?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2011, 15:01

Megamon je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Ma ako ode 100% neće grijat klupu, to isto može radit i u Arsenalu.

Zar ti stvarno mislis da on ima kvalitet za prvih 11 u ekipi koja igra euroa ligu :?
Naravno da ima, on može igrat i u dosta timova u Premiershipu. to što njega svi mrzi i što ga predstavljaju ološem nema veze sa njegovim kvalitetom. Svi se hvataju za njegove promašaje, a niko neće da se sjeti koliko je bodova donio Arsenalu. ;) Znači korisniji je bio od Chamakha, Dijabija, Rosickog, Denilsona, Almunie i Squillacija zajedno. Jest da je prošlu sezonu bio povrijeđen a da ga je zatim AW forsiro na krilu :lol: , prošle sezone je bio loš, ali gledajući generalno sasvim pristojan igrač.

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 31 jul 2011, 15:03

Dobri vam ovi dresovi novi. 8-)
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.