Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

T-MAC
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la T-MAC » 31 jul 2011, 12:52

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ja jednom lajkovao nešto na supruginom profilu,pojavi se tekst ,piše kako je prcam u guzu,odmah sam odlajkovo
:mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 jul 2011, 13:35

HzDv95 je napisao/la:Pročitaj malo kad je Koševo gradzeno , i koje godine i namjenjeno je da se gradi za Fudbalski klub Sarajevo a to što ovi ostali su Pašnjaci pa moraju jače utakmice koje naravno nekad dozive i onda ih igraju na Koševu .
HzDv95 je napisao/la:Ti znaš šta je i ko je stadion ! Pa bolje da igramo na Koševu na kojem igramo od početka vi samo Europske utakmice nego da imamo svoj pašnjak . A još da te podsjetim Koševo jest naš stadion ;) !
I necu da se raspravljam o stadionima haj tamo sanjajte na svojoj temi kako cete dobiti Izraelce .
Maji Pitar :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 31 jul 2011, 13:37

Elegant je napisao/la:
HzDv95 je napisao/la:Pročitaj malo kad je Koševo gradzeno , i koje godine i namjenjeno je da se gradi za Fudbalski klub Sarajevo a to što ovi ostali su Pašnjaci pa moraju jače utakmice koje naravno nekad dozive i onda ih igraju na Koševu .
HzDv95 je napisao/la:Ti znaš šta je i ko je stadion ! Pa bolje da igramo na Koševu na kojem igramo od početka vi samo Europske utakmice nego da imamo svoj pašnjak . A još da te podsjetim Koševo jest naš stadion ;) !
I necu da se raspravljam o stadionima haj tamo sanjajte na svojoj temi kako cete dobiti Izraelce .
Neznaš zašto sam pisao to . I sad kažem jest naš stadion i sad pitaj ljude koji nisu Plavi čiji je Koševo stadion ili bolje rečeno Asim Ferhatović Hase reci ce ti od Sarajeva . Pitaj ljude s Balkana iz Europe jer su za nas dobro culi sto je suprotno od vas reci ce da je od Sarajeva stadion . Tako da vi i dalje nabijate to nije njihov stadion ovo , ono !

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 31 jul 2011, 13:40

HzDv95 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Neznaš zašto sam pisao to . I sad kažem jest naš stadion i sad pitaj ljude koji nisu Plavi čiji je Koševo stadion ili bolje rečeno Asim Ferhatović Hase reci ce ti od Sarajeva . Pitaj ljude s Balkana iz Europe jer su za nas dobro culi sto je suprotno od vas reci ce da je od Sarajeva stadion . Tako da vi i dalje nabijate to nije njihov stadion ovo , ono !
Pitaj ti celne ljude FK Sarajevo koliko kirije placate da bi igrali na tom "vasem stadionu" :lol: .
FK Željezničar
Chelsea FC

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 31 jul 2011, 13:41

Pitaj ti celne ljude FK Sarajevo koliko kirije placate da bi igrali na njemu :lol: .[/quote]

Bolje i kiriju plačati i igrati na svom Europskom stadionu nego imati besplatan pašnjak .

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 jul 2011, 13:42

Tema je najsmjesniji postovi na forumu a ne vase licno prepucavanje. Fkt mi ide na zivce u zadnje vrijeme kada vidim da pojedinci svoje licne prepirke stavljaju ovdje i onda pocinju jos jacu raspravu i to bas na ovoj temi gdje nebi trebali. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 31 jul 2011, 13:43

Rooney88 je napisao/la:Tema je najsmjesniji postovi na forumu a ne vase licno prepucavanje. Fkt mi ide na zivce u zadnje vrijeme kada vidim da pojedinci svoje licne prepirke stavljaju ovdje i onda pocinju jos jacu raspravu i to bas na ovoj temi gdje nebi trebali. ;)
Svaki njegov post je za ovu temu tako da nismo na krivom mjestu :D .
FK Željezničar
Chelsea FC

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jul 2011, 13:46

Opet Sarajevo vs Željo na ovoj temi. Ne'a smisla ljudi. Stvarno ne'a smisla. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 31 jul 2011, 13:50

Monolog je napisao/la:Opet Sarajevo vs Željo na ovoj temi. Ne'a smisla ljudi. Stvarno ne'a smisla. :(
Izvinjavam se ako sam narusio red i disciplinu na ovoj temi,nece se ponoviti :D .
FK Željezničar
Chelsea FC

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jul 2011, 20:41

jasko_juve je napisao/la:samo nek dovedu krilo "čigru"..to nam treba u ekipi..nemamo ga od Nedveda ( ne racunam tu Giovinca jer nije ni igrao kako treba )..ajde Marotta ramazana ti dovedi WORLD CLASS igraca kunem ti se onim odozgo da cu postit citav ramazan !!! :D :D :D
hahahha dobar :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 avg 2011, 00:08

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ja jednom lajkovao nešto na supruginom profilu,pojavi se tekst ,piše kako je prcam u guzu,odmah sam odlajkovo
:lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 avg 2011, 01:58

Donnie Darko je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jel mogu ja sad ko covjek bacit ?
sumnjam, posto si jos klinac.
:lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 avg 2011, 01:59

Megamon je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jel mogu ja sad ko covjek bacit ?
sumnjam, posto si jos klinac.
Jbg i ja htio da postavim :roll: :mrgreen:
Najmanje je jedan post postan u temi.
Možda se želiš osvrnuti na svoj post...
Što (ovo) gornje zapravo znači?
Dok si pisao/la post, netko je u međuvremenu postao/la. Dana ti je mogućnost da prije slanja posta (još) nešto izmijeniš/dodaš/izbrišeš odnosno odustaneš od posta.
:lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 avg 2011, 14:19

-Paja je napisao/la:Jao jao katastrofa nisu osvojili Emirates kup i malo lezerno igrali i sad treba panicariti, Vodja je sa osmijehom napustio teren, pripreme za sezonu dobro se odradjuju i vec u prvom kolu cemo svjedociti demostraciji sile najbolje svjetske ekipe a i ako se u nekim drugim galaksijama igra fudbal ne vjerujem da ima ekipa koja moze nama da parira tako da vjerujem da smo mi najbolji u cijelom univerzumu. Gibbs je bio odlican, bice to prvi pick na lijevom beku ocekujem jos veci nivo igre kad krene sezona, drago mi je da se King Henry vratio uvijek je lijepo vidjeti najboljeg napadaca svih vremena na nasem prekrasnom stadionu.
:mrgreen: :lol:

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 01 avg 2011, 17:16

Dushi_Rob je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:ko gura ovog momka,ko daje pare za njega,ne zasluzuje uopce poziv
gura ga onaj isti sto gura tebi u pakas ...
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 avg 2011, 18:44

Joj koliko je slicnih, da ne kazem istih @Pajinih postova zavrsilo na ovoj temi. :)

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 avg 2011, 00:30

Komentar na zadnji gol Pandze. :lol: :lol:
harishp je napisao/la:A uvijek ko fol ljut kad je radovanje u pitanje''u prevodu yebem li mamicu ja vam golove moram zabijati :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 avg 2011, 00:33

OTNYS_YNWA je napisao/la:Joj koliko je slicnih, da ne kazem istih @Pajinih postova zavrsilo na ovoj temi. :)

Ima ih ovdje sto ne guze nista drugo osim paje...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 avg 2011, 01:03

neutralan__ je napisao/la:
kelner je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Pa vi stvarno mislite da bih ja vas mogao zeznuti ? :D

Ja otkad sam instalirao taj novi chat počele me dodavati trebe ko lude. :lol:
Jbt i mene,da to nije neka greska...
Nekidan me bas posla zahtjev ona Vendi,sto joj je Ekrem lizao nozne prste,na farmi,ja je stavim na cekanje,dodje poruka,EJ DEREK TI SI,DA MI SE POTPISES NA SISI,MORAS DA PRIZNAS OVAKVU SISU VIDEO NISI,ma reko bjaaaaaziiiiii...
Ne svidjaju mi se nimalo onakve sise,pobjegle pod pazuh :|
Hahahaha. :lol: :mrgreen: Mene je dodala Igbala. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 avg 2011, 01:28

-Paja je napisao/la:Smradaloncici po obicaju limitirani i neinteligentni, citam sta pisu i divim se nasoj dominaciji nad njima kako intelektualnoj tako i onoj fudbalskoj, kako je moguce da smo ovako superiorni, mi smo nadklub. Te dresove je mali Jack pokupio kako bi svojoj unucadi nekad pricao o jednoj poluekipici kojoj su sudije osvajale trofeje i pricace o tolikoj snazi dominacije da je i te precjenjene antitalne nakantala a ti dresovi ce biti dokaz. To je meni jedino logicno objasnjenje, jedino mozda da je htio dresove pokloniti komunalnom preduzecu u nekoj siromasnoj drzavi kojoj fali ovakvih slicnih uniformi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majko mila ovom covjeku treba dati neki orden.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.