Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- CollegeGunner
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kakav Cahill. Sanse da ce on doci su minimalne. Puno realniji izgleda transfer Jagielke.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
On je meni bolja opcija od Jagielke, ali da se razumijemo ne bih imao ništa protiv ni Phila.CollegeGunner je napisao/la:Kakav Cahill. Sanse da ce on doci su minimalne. Puno realniji izgleda transfer Jagielke.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Vidis meni je Jagielka puno bolja opcija. Ali kao sto si rekao, samo neka neko dodje da Squillaci odigra sto manje utakmica.Bosco je napisao/la:On je meni bolja opcija od Jagielke, ali da se razumijemo ne bih imao ništa protiv ni Phila.CollegeGunner je napisao/la:Kakav Cahill. Sanse da ce on doci su minimalne. Puno realniji izgleda transfer Jagielke.

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
- Megamon
- Kontakt:
Ja Mislim da je i Cygan bio bolji od Skilacija.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Mnogo bolji.Megamon je napisao/la:Ja Mislim da je i Cygan bio bolji od Skilacija.

Jagielka je nekako previše fin, podsjeća na Kosa i Vermu, a Cahill je onalo jak ko zemlja. Ma da hoće bilo koji od njih dvojice, dva odlična igrača.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Oporavkom TV-a i dovođenjem još jednog stopera, Squilaci neće igrati ni Micky Mouse Cup.
Btw, volio bih da dovedete Jagielku, jer ga imam na Fantasy-ju.
Arsenal će svakako primati malo golova, a on će biti zicer za 1. postavu. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
Kakva su samo ovo vremena bila.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ljudi,onaj žervinjo je zvijer.Ni kamera ga ne može ufatiti-sad je na lijevoj sad na desnoj strani,mnogo bolja kretnja,nego aršavina ili bilo kojeg igraca iz veznog reda.Sad sve zavisi za koju će se venger formaciju odlučiti 4:4:2 ili 4:5:1,ali šteta bi bilo da neko od njih dvojce(van persi ili žervinjo budu na klupi)
- armin arsenalovac
- Kontakt:
ti mora da se saliiis haha,kakva klupa,nasri lijevo gervinho desno,(walcott klupa ionako je bolji kad udje s klupe)..ili ako cesc ode,mata lijevo gervinho desno,nasri u sredinuensadek je napisao/la:Ljudi,onaj žervinjo je zvijer.Ni kamera ga ne može ufatiti-sad je na lijevoj sad na desnoj strani,mnogo bolja kretnja,nego aršavina ili bilo kojeg igraca iz veznog reda.Sad sve zavisi za koju će se venger formaciju odlučiti 4:4:2 ili 4:5:1,ali šteta bi bilo da neko od njih dvojce(van persi ili žervinjo budu na klupi)

Nasri je kari.na u sredini, neka njega na krilu. S krila može pružit najbolje partije, a dok igra Cescovu poziciju on nije čak ni na 50% svojih mogućnosti. Nisam puno gledao Matu, ali čini mi se mnogo bolji izbor kao zamjena za Cesca (za kojeg sam sad skoro pa uvjeren da neće otići). ali ako ipak ode dovest Matu i stavit ga na Cescovu poziciju, Nasri tu poziciju ni u snu ne može odigrat. Gervinho je zvijer, Walcott je klupa

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ukoliko bi Robin i Theo odigrali bar 3/4 sezone ja bih igrao 4-4-2 sa njima dvojicom kao spicevima, Robin ima fenomenalan pas, a Theo je veoma brz,i nema potrebe driblati puno(s obzirom da mu je to slabija strana) vec samo iskoristavati svoju brzinu u stizanju Robinovih lopti, taj tandem bi mogao liciti na Henry-Bergkamp, ali s obzirom da su njih dvojica stalno povrijedjeni...armin arsenalovac je napisao/la: ti mora da se saliiis haha,kakva klupa,nasri lijevo gervinho desno,(walcott klupa ionako je bolji kad udje s klupe)..ili ako cesc ode,mata lijevo gervinho desno,nasri u sredinu
Celik!3,2,2.
- Megamon
- Kontakt:
Ove bi sezone i Aron Ramsey mog'o biti jako koristan.Ne znam zasto ali ja u Veli vidim neki potencijal i mislim da moze doprinjeti jako puno ovoj ekipi.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
Jesam,mada k'o kroz maglu se sjecam da ga je Bosco kritikiv'o.Faraon iz Visokog je napisao/la:Jes vidio sta Vela uradi juce kod Ramizovog gola,nemoze ono svak

Ma Vela nikad neće uspjet u Arsenalu, drag mi je, majstor je ali ako želi sebi dobro nek ide ko i Bendy.
- Megamon
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Ma Vela nikad neće uspjet u Arsenalu, drag mi je, majstor je ali ako želi sebi dobro nek ide ko i Bendy.
Pa Bendy ce i u Sportingu da grije klupu.Ne vjerujem da ce igrati prije Djala.
Ma ako ode 100% neće grijat klupu, to isto može radit i u Arsenalu.
- Megamon
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Ma ako ode 100% neće grijat klupu, to isto može radit i u Arsenalu.
Zar ti stvarno mislis da on ima kvalitet za prvih 11 u ekipi koja igra euroa ligu

Naravno da ima, on može igrat i u dosta timova u Premiershipu. to što njega svi mrzi i što ga predstavljaju ološem nema veze sa njegovim kvalitetom. Svi se hvataju za njegove promašaje, a niko neće da se sjeti koliko je bodova donio Arsenalu.Megamon je napisao/la:Bosco je napisao/la:Ma ako ode 100% neće grijat klupu, to isto može radit i u Arsenalu.
Zar ti stvarno mislis da on ima kvalitet za prvih 11 u ekipi koja igra euroa ligu

Dobri vam ovi dresovi novi. 

Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.