FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hawking
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hawking » 31 jul 2011, 00:40

Vlak je napisao/la:Slete ljudi na Čilipe, onda na blic pripreme u Međugorje do Širokog. 8-)
Ma kakvi Ćilipi, slete u Trebinje na novi Dodikov aerodrom, bliže im je :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 jul 2011, 00:42

Pa i ja mislim da će tako biti, pravo će iz Izraela u Međugorje i onda na utakmicu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 jul 2011, 01:19

sto bi odgađali, odmah se čarterom vraćaju u četvrtak večer.. ;)

utakmica u nedjelju najvjerojatnije u 21
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 31 jul 2011, 01:33

Kevin je napisao/la:sto bi odgađali, odmah se čarterom vraćaju u četvrtak večer.. ;)

utakmica u nedjelju najvjerojatnije u 21
U 21 ??? AUUUUUUUUUUUUUUUU POSTAJEMO BAŠ MODERNA LIGA, JOŠ MALO PA KO ŠPANSKA PRIMERA U 22 ČASA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2011, 09:31

avlami97 je napisao/la:Malo me nerviraju priče, kako smo i mi i Sarajevo dobili, veoma teške protivnike. Dobili, pa šta? Prošle godine je Željo izvukao Hapoela iz T.A. i svi smo govorili da je protivnik prejak, dok se iz pitarskog tabora čula priča o nekim izraelskim levatima.
Sada, kada su pitari zijanili od, po svim fudbalskim parametrima, ekipe koja je lošije plasirana od Hapoela, čuju se glasovi "razuma".
To me nervira.
U utakmicama Želje protiv Hapoela, kao i Sarajeva protiv Sparte, je očita razlika u kvaliteti takmaca i tu je kraj priče.
Izgubiti od bilo koga i bilo gdje sa 5:0 je sramotan rezultat, samo što tu svoju sramotu neki navijači Sarajeva ne žele da priznaju.
pa oni su u ta doba još mislili da im zijo blekić pravi evropsko sarajevo i kleli se u njega :mrgreen: pa to moja senilna nana ne bi povjerovala što su oni onomad povjerovali.

a sad naknadna pamet, iliti iz guzice u glavu. onda je bilo željo nas bruka po evropi, a sad kad su oni dobili po p* je to ipak realno stanje stvari, oni imaju para, oni ulažu, oni imaju stadion... :mrgreen: :mrgreen:

ne se sikirati, usprkos nezasluženom rezultatu, ekipa je pokazala da je armirani beton za naše kriterije.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 31 jul 2011, 09:41

Ma ako budemo igrali k'o protiv Maccabia,Široki ćao ćao vozdrica 8-)

A jel neko slucajno zna kojeg se igra protiv Rudara? :?:

Žeeeeeeeeeeeeeeeljoooooooooooooooooooooo
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 31 jul 2011, 09:41

Gledam sinoć onog tarika hodžića, koliko samo čovjek pljuje naše klubova, kako ga samo nije stid ali zato mu je u turskoj med i mlijeko. Komparacije radi evo njegovih teza, ne ide na utakmice zbg huliganizma, pa idiote u turskoj svako kolo nekoga zbodu. Pa ja uvjek na koševo sa sobom vodim djecu i nikada nisam imao problema. Pa skoro svaka utakmica turskog šampionata je namještena pa šta bi sad trebalo pričati o njima. E to su naše legende /čast izuzecima kakav je ivica osim/ idu na utakmice naših klubova samo kada oni imaju fajde, ili ako su namjestili svoje zetohane, popišam im se u usta legendarna.

Gistro Bančo
Kontakt:

Post Postao/la Gistro Bančo » 31 jul 2011, 09:46

Hebem ti kralja izgleda da Zeba mora na operaciju , čuh od Meme . Kud sad u 3pm .

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 jul 2011, 10:03

Sada, kada su pitari zijanili od, po svim fudbalskim parametrima, ekipe koja je lošije plasirana od Hapoela, čuju se glasovi "razuma".
Mog'o bi u komičare, majkemi.
Sparta je od Hapoel po svim "fudbalskim parametrima" veći klub za stepenicu, ako ne dvije. Pogledaj im samo koeficjent, ništa više.
Porediti Sparti i Hapoel, isto kao porediti npr Sheriif i i one levate iz Švedsek Orebro.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2011, 10:14

VanBasten je napisao/la:
Sparta je od Hapoel po svim "fudbalskim parametrima" veći klub za stepenicu, ako ne dvije. Pogledaj im samo koeficjent, ništa više.
Porediti Sparti i Hapoel, isto kao porediti npr Sheriif i i one levate iz Švedsek Orebro.
evo pogledao sam koeficijent. šta ćeš još da pogledamo?

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2011.html" onclick="window.open(this.href);return false;

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 31 jul 2011, 10:16

VanBasten je napisao/la:
Ne bih se bas slozio sa tvojom tvrdnjom i poredjenjem timova...uzet cemo samo jedan parametar koji je dosta relevantan a to je uefin koficient u kojem Hapoel prednjaci nad Spartom,da mi nije mrsko potrazio ih i ukupne nastupe sa rezultatima oba tima u evropi u posljednjih nekoliko godina,mislim da uefa to dobro zna i pa tako da je i koeficien srazmjeran tim rezultatima....stoga prestati treba sa glupim poredjenjima,realno ta dva tima su iz srednje europske klase (za nas izgleda nedodirljive) i oba tima su veoma blizu jedan drugog i igracki i rezultatski izuzev toga sto su navijaci u BIH malo bolje upoznati sa timom iz Praga jer su geografski blize pa tako da imaju i vise informacija pa im se cini da je Sparta bolja jer se vise generalno diskutuje o njoj i nekako su nam dostupniji dok ovi drugi su izuzetno daleko i ne posvecuje se paznja timovima iz lige koji fakticki dolaze sa azijskog kontinetna...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jul 2011, 10:57

VanBasten je napisao/la:
3rd Qualifying Round
Sparta Praha Cze 30.170

Play-off (4th Qualifying Round)
Hapoel Tel-Aviv Isr 36.400

i tako...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jul 2011, 10:59

Seyo_TM je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
3rd Qualifying Round
Sparta Praha Cze 30.170

i tako...
Manje je vise :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 31 jul 2011, 11:14

Seyo_TM je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
3rd Qualifying Round
Sparta Praha Cze 30.170

i tako...
ma on je sigurno mislio na ovaj makabi sto ste sad igrali s njim, nije dobro cito ;)
a inace taj koeficijent se svima mjenja, nije uvjek isti svake godine

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jul 2011, 11:20

Citao je on vrlo dobro, dzaba ti to namigivanje...
Naravno da se mijenja, oduzima se "sesta" godina i dodaje koeficijent iz ove "tekuce" sezone.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2011, 11:23

poenta je u vašoj naknadnoj pameti i razlici između priče sad i prošle godine u ova doba.

prošle godine je željo brukao državu, a ove godine je razum proradio (kad ga je opekla petarda) pa je petarda realno stanje stvari, budžet, organizacija, infrastruktura, gdje ćemo mi sa njima... :mrgreen:

naravno, ovo drugo je puno bliže stvarnom stanju, al' trebalo je opali po guzici pa da se popne iz nje u glavu. isto k'o što je svakome, ali svakome osim hordaša u startu bilo jasno da je ZB prevarant i šarlatan...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 jul 2011, 12:11

Meni je još u glavi onaj Smajićev šut glavom...

Sve vrijeme zamišljam kako bi izgledalo da je ona ušla u gol, jedno 5 puta dnevno se redovno sjetim te prilike... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 jul 2011, 12:21

Bianconeri1988 je napisao/la:Meni je još u glavi onaj Smajićev šut glavom...

Sve vrijeme zamišljam kako bi izgledalo da je ona ušla u gol, jedno 5 puta dnevno se redovno sjetim te prilike... :D
Ma nebitno skroz,izgubili idemo dalje...

Danas je zadnji dan na koji se moze poslati zahtjev za odgodu utakmice prvog kola u Sirokom Brijegu,nadam se da ce odgoditi...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 31 jul 2011, 12:24

Ja mislim da se neće odgoditi. 8-)
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 jul 2011, 12:30

aleksandar_veliki je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Meni je još u glavi onaj Smajićev šut glavom...

Ma nebitno skroz,izgubili idemo dalje...

Danas je zadnji dan na koji se moze poslati zahtjev za odgodu utakmice prvog kola u Sirokom Brijegu,nadam se da ce odgoditi...
Sir veli da nece ici zahtjev jer Siroki ne bi pristao, kao sto kaze, i zasto bi, da se mi malo odmorimo, hahhahha.
Pricao sam lani sa jednim nasim igracem nakon povratka iz Izraela (Svraka),kaze odes do WC-a preznojis se,nepodnosljivo je dole vrijeme ustvari sparina pa sam se nadao da ce odgoditi ali eto valja nam sada Sirokog odmah samljeti na startu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.