Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jul 2011, 22:00

Pa se i dalje pitajte sto me nema. Citam ja ali nemam jednostavno zivaca vise da pisem.
Previse mi je to sto igrace koji nose dres Liverpoola nazivate svakakvim imenima, pa radilo se to o promasajima kakvi su Poulsen, Ngog, Joe Cole, Jovanovic ili o nasem najboljem igracu prosle sezone Lucasu.
Ne zelim sada da neko uzvrati citatom ovog posta, volio bih kada bi vec u ovom trenutku dok citate post zaboravili sta sam zapravo i napisao, jer ne zelim ulaziti u dalje rasprave.

Slijedi mec sa Valerengom, ubijedjen sam da cemo u prvom poluvremenu gledati nesto losiji sastav, dok bi u drugom trebali zaigrati oni najbolji, bez Lucasa koji bi tek za par dana trebao da se prikljuci timu. Bez povrijedjenih igraca, naravno, ulazimo u taj mec, a treba spomenuti i Suareza naravno koji ce se jos malo odmarati od veoma burne Copa Americe.

Sto se tice spekulacija i transfera, moguce je da do kraja dovedemo jos lijevog beka. Ipak, pored svih nasih molitvi da se timu prikljuce prvo Taiwo, zatim Coentrao, pa sada Cissokho i Perreira, jedino rjesenje koje je realno u ovom trenutku jeste Enrique sto je naravno odlican posao. Tu jos imamo Insuu i Fabia Aurelia, te Robinsona koji je u pre sezonskim mecevima pokazao da se u buducnosti moze ozbiljno racunati na njega.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jul 2011, 22:12

meni je iskreno prekipilo kada sam vidio da pojedinci vrijeđaju dalglisha i to zbog ovih prijateljskih utakmica. mislim sto je previse previse je. ovo je postalo mjesto gdje se svi svađaju kada dođe neko sa strane i nesto napise odma svađa kada nema tih sa strane nije problem naci ce momci razlog za svađu samo da se ne prica normalno i kulturno.
You are someone else I am still right here

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 30 jul 2011, 22:15

Sve mi je jasno na ovom forumu, dok sam bio Torres Da Killa tu su bili odlicni forumasi zbog kojih sam poceo pisati na ovoj temi, koji su postali objektivno i bodrili igrace tipa Riera i Babel koji su isto ono sto je sada J.Cole ili Milan Jovanovic "polovnjaci". Danas izgleda pojedini jedva cekaju los potez ili poraz da se nasladjuju i zavijaju sveti klub u crno.. Pa vala brate ako vam ne odgovara Lucas Leiva predji navijati za Man City, pa se divi Yaya T. ili nekom trecem, istinski navijac zna da cjeni zalaganje za klub..
Sve sam mogao razumjeti ali kad su pojedini poceli pisati kako Liverpool bolje igra bez Gerrarda sa Spearingom i Meirelesom u vezom e onda sam fakat shvatio da se nesto nenormalno desava u njihovim glavama.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 30 jul 2011, 22:35

@reds,@YNWA,@OTNYS_YNWA,reds_forever,Lilly,@Phill Jackson,@fera i itd itd uključujući i mene smo poprilično smanjili svoje pisanje na ovoj temi u zadnje vrijeme iz ovih ili onih razloga a vjerujem da su svi isti :roll: .

Nemam nijednog redsa na ignore listi jer mi niko ništa nije ružno rekao i sl. al zaista se stiče dojam da su neki i prenervozni i čim neko ima drugačije mišljenje takvi se počnu ponašat kao da si im "spomenuo" bližu rodbinu :roll: .

Ova tema je davno prestala biti mjesto "okupljanja" navijača Liverpoola prvenstveno,tako da,ne bi me čudilo da u skorije vrijeme jedan forumaš bude sam sa sobom diskutovao :mrgreen: .

Znam da je off,Monolože ne hateri, il´ briši ... :!:

I zamolio bih Vas da me niko ne citira :!:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 30 jul 2011, 22:52

King Kenny je napisao/la:@reds,@YNWA,@OTNYS_YNWA,reds_forever,Lilly,@Phill Jackson,@fera i itd itd uključujući i mene smo poprilično smanjili svoje pisanje na ovoj temi u zadnje vrijeme iz ovih ili onih razloga a vjerujem da su svi isti :roll: .

Nemam nijednog redsa na ignore listi jer mi niko ništa nije ružno rekao i sl. al zaista se stiče dojam da su neki i prenervozni i čim neko ima drugačije mišljenje takvi se počnu ponašat kao da si im "spomenuo" bližu rodbinu :roll: .

Ova tema je davno prestala biti mjesto "okupljanja" navijača Liverpoola prvenstveno,tako da,ne bi me čudilo da u skorije vrijeme jedan forumaš bude sam sa sobom diskutovao :mrgreen: .

Znam da je off,Monolože ne hateri, il´ briši ... :!:

I zamolio bih Vas da me niko ne citira :!:
.

rukFa_LFC
Kontakt:

Post Postao/la rukFa_LFC » 30 jul 2011, 22:52

Ako bi se mogli ikako vratiti na temu LIVERPOOL FC? :roll:
Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 30 jul 2011, 22:59

Svi vi zavisite jedan od drugog, pitam se ja ko bi od vas mogao(smeo) u lice da mi kaze sta ne valja u mojim postovima(a ja cu vam reci sta ne valja u vasim) znaci preko pp(moze i na vidjenje) pa bi se nekako svi mogli i dogovoriti ali takvih nema svi se oslanjaju jedan na drugog, ako ima takvih koji bi smeli, dao sam predlog pa izvolite znaci bez citata na temi.

E sad da ne bi bilo off posto svi idu u isti. :roll:

LIVERPOOL SPREMA 15 MILIONA ZA DVA
DEFANZIVCA

Kao sto sam i rekao i postavio link, sad je postavljeno i na ss.ba
Tako da verovatno ce uskoro nasi biti Jose Enrique i Scott Dann, ovaj drugi i nije nesto toliko potreban ali ajd. 8-)
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 30 jul 2011, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 jul 2011, 23:00

Han!$;Lfc je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Zar se još nismo riješili Cola ? :| Šta bi sa Aleksandrom,hoće l' biti nešto od toga ?
Nismo se rješili Cola sada jer nema ponuda, mislim da bi svaka ponuda bila prihvaćena. Ne znam o kojem Alexanderu pričaš, možda Doniu ? Nekadašnjem golmanu Rome, danas golman Liverpoola. :) Već je ubilježio jedan nastup za Liverpool (možda 2 nisam siguran). :mrgreen:
Aha.Mislio sam na Kolarova,pošto ste ga spominjali ovdje nešto.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 30 jul 2011, 23:17

Vec sam isplanirao da idem u Crnu Goru i podrzim Glena, Downinga, Gerrarda, Carrolla...
( Crna Gora sa Engleskom u grupi, da ne bude zabune :mrgreen: )
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 jul 2011, 00:18

Cuj zelimo Forlana na posudbu. Nelogicno sa nase strane a i sa strane Atletica , prodali Aguera ovaj 100% ostaje kod njih.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

pklat
Kontakt:

Post Postao/la pklat » 31 jul 2011, 10:33

fera je napisao/la:meni je iskreno prekipilo kada sam vidio da pojedinci vrijeđaju dalglisha i to zbog ovih prijateljskih utakmica. mislim sto je previse previse je. ovo je postalo mjesto gdje se svi svađaju kada dođe neko sa strane i nesto napise odma svađa kada nema tih sa strane nije problem naci ce momci razlog za svađu samo da se ne prica normalno i kulturno.
Za vrijedjanje Dalglisha treba automatski ban stavit isto sto je punkbuster na igircama samo da moze ikako,te ljude svi na forumu trebaju ignorisat,to nisu navijaci Liverpoola ili neznaju sta je taj covjek ucinio.LONG LIVE KK
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 31 jul 2011, 10:58

Dirk je napisao/la:Cuj zelimo Forlana na posudbu. Nelogicno sa nase strane a i sa strane Atletica , prodali Aguera ovaj 100% ostaje kod njih.
Isto sam i ja rekao na onoj stranici na fejsu. :D Jeste da imaju love ali sigurno nece dati za dva napadaca. :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 31 jul 2011, 11:00

Jedan lijep video, gdje su navijači LFC i CFC pokazali zapravo ko je najbolji !
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 31 jul 2011, 11:02

Lennon je napisao/la:Jedan lijep video, gdje su navijači LFC i CFC pokazali zapravo ko je najbolji !
Mislis, pokazali su koja je himna najbolja.
Pa to se oduvijek i znalo. :mrgreen:

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 31 jul 2011, 11:03

Upravo to prijatelju .

Long live LFC i CFC ! 8-)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 31 jul 2011, 12:35

Dalglish confirmed to Liverpoolfc.tv: "Pepe will come with us to Norway and play some part, Glen Johnson should be ready for a game, we think Daniel Agger will be back as well and we will also have Charlie, Jordan and Stewart to play."

Veceras se moze ocekivati nesto zanimljivija tekma nego prosli put jer ce tu biti novajlije i povratnici..

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 jul 2011, 12:36

Red Assassin je napisao/la: Veceras se moze ocekivati nesto zanimljivija tekma nego prosli put jer ce tu biti novajlije i povratnici..
Samo što nije večeras, već sutra. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 31 jul 2011, 12:46

Bertrand je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la: Veceras se moze ocekivati nesto zanimljivija tekma nego prosli put jer ce tu biti novajlije i povratnici..
Samo što nije večeras, već sutra. ;)
Joooj sto mi srusi snove, bas sam se bio nabrijo da gledam tekmu.. Stvarno sam polupao loncice, hvala na ispravci :lol:

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 31 jul 2011, 12:52

Brat Klaudija Kaniđe novi skaut Liverpula

Dijego Kaniđa, brat nekadašnje zvezde argentinskog fudbala, biće zadužen u Liverpulu za pronalaženje igrača sa južnoameričkog kontinenta.
Novi skaut Liverpula je Dijego Kaniđa. On je brat argentinske legende, Klaudija, koji je igrao 90-ih godina za Romu, Benfiku i Boku Juniors.
Prvi posao novog skauta Dijega biće na svetskom šampionatu do 20 godina koji se održava u Kolumbiji. Kaniđa će biti zvanični predstavnik Liverpula.
"Crveni" pokušavaju da budu korak ispred svojih rivala kada je u pitanju dovođenje mladih talenata, a Klaudijo Kaniđa će biti zadužen za južnoameričko tržište.
Klaudijo je još pre sarađivao sa direktorom Liverpula, Demijenom Komolijem.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 31 jul 2011, 12:57

Blood Red: Turk Telekom arena could be the perfect blueprint for Liverpool FC’s future 8-)

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -29145885/" onclick="window.open(this.href);return false;

Novi stadion je na pomolu ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.