obrazovaniji sam od tebe sigurno..i psujem kome ja hocu i ko to zasluzi, a tebe boli racku za to !!

[/quote]
ma zaboli me za tebe

to je dokaz tvoje nekulture

imas pozdrav s master studija Filozofskog fakulteta UNSA al tebe svejedno boli racku za moju godinu studija i prosjek naravno

odmori malo

Oprostite mi Vi školovani gospodine

nije tebi bilo namjenjeno nego svima takvima, to što si se ti prepozno' je opet tvoj problem nedostatka neke substance u moždanim ćelijama

[/quote]
pa sta tek tvoje napisane recenice govore...mislis ako smo psovali medunjaninu da smo svi neobrazovani, neskolovani..sta ti nikad ne psujes Filozofe ??

svaka ti cast ako je tako, ali nemamo svi takve zivce, i ne mozemo svi podnositi bezobrazluk od nekog igraca ma ko on bio...sad ste svi protiv nas manijaka, iskreno zaboli me neka stvar, ali volio bih samo da je ovo bilo protiv nekog drugog kluba, pa da vidim reakciju vas "Svetih" navijaca...ne znam za koji klub ti navijas i ne interesuje me...ali u svakom slucaju, medunjanin nije dobio nezasluzene psovke

[/quote]
nismo se razumjeli decko, psovati u afektu u sred utakmice to se desava i ja sam i sinoc i protiv serifa i doći na forum pa ovako svoje frustracije istresti nije isto... ovo drugo ne moze biti normalno nikako... medunjanin je bio pod lupom publike pratilo se sve sta on radi, navijam za želju i idem na vecinu tekmi (domaćih), nije problem u manijacima problem je u nekulturi, neko reče Bošnjak to nije nacija to je način života, e to je problem

što su svi dobri kad pobjeđuju/pobjeđujemo a čim nama nije po volji odma se spominje majka i porodica zviždi se... zato je i bolje što repka igra u zenici, nasa sarajevska publika je cudo jedno, spahi zviždat, pa ni u bg mu ne bi zviždali al hajd... kraj rasprave, nadam se da si razumio sta sam htio reći.