Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mandrak
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Mandrak » 29 jul 2011, 16:57

Ibizevic je napisao/la:
TMovac990 je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:Ja mislim da bi se Medunjanin trebao izvinuti navijacima Zeljeznicara jer:

1. Kakav je to igrac ako se raduje sa saigracima kada postignu pogodak
2. Kakav je to igrac ako prigovara sudcu za karton vise
3. Kakav je to igrac koji baci igraca i asistira za pogodak

To nije igrac onda, sto bi se on uopste trebao baviti profesionalnim fudbalom :?:
mislis ako za nezasluzeni zuti karton naseg igraca on jos trazi i crveni :shock:
Nije prvi put niti ce biti zadnji put da to neko cini. Jel se pravis blesav da nikad nisi vidio to ili sta ?
Pa nisu ni Manijaci ni prvi ni posljednji koji odmah pominju užu žensku familiju radi takvog nacina traženja kartona ;)
Jel se praviš lud ili šta :?:

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 29 jul 2011, 17:04

obrazovaniji sam od tebe sigurno..i psujem kome ja hocu i ko to zasluzi, a tebe boli racku za to !! ;)[/quote]
ma zaboli me za tebe :D to je dokaz tvoje nekulture :D imas pozdrav s master studija Filozofskog fakulteta UNSA al tebe svejedno boli racku za moju godinu studija i prosjek naravno :D odmori malo :) Oprostite mi Vi školovani gospodine ;) nije tebi bilo namjenjeno nego svima takvima, to što si se ti prepozno' je opet tvoj problem nedostatka neke substance u moždanim ćelijama :D[/quote]
pa sta tek tvoje napisane recenice govore...mislis ako smo psovali medunjaninu da smo svi neobrazovani, neskolovani..sta ti nikad ne psujes Filozofe ?? :D svaka ti cast ako je tako, ali nemamo svi takve zivce, i ne mozemo svi podnositi bezobrazluk od nekog igraca ma ko on bio...sad ste svi protiv nas manijaka, iskreno zaboli me neka stvar, ali volio bih samo da je ovo bilo protiv nekog drugog kluba, pa da vidim reakciju vas "Svetih" navijaca...ne znam za koji klub ti navijas i ne interesuje me...ali u svakom slucaju, medunjanin nije dobio nezasluzene psovke :!:[/quote]
nismo se razumjeli decko, psovati u afektu u sred utakmice to se desava i ja sam i sinoc i protiv serifa i doći na forum pa ovako svoje frustracije istresti nije isto... ovo drugo ne moze biti normalno nikako... medunjanin je bio pod lupom publike pratilo se sve sta on radi, navijam za želju i idem na vecinu tekmi (domaćih), nije problem u manijacima problem je u nekulturi, neko reče Bošnjak to nije nacija to je način života, e to je problem :) što su svi dobri kad pobjeđuju/pobjeđujemo a čim nama nije po volji odma se spominje majka i porodica zviždi se... zato je i bolje što repka igra u zenici, nasa sarajevska publika je cudo jedno, spahi zviždat, pa ni u bg mu ne bi zviždali al hajd... kraj rasprave, nadam se da si razumio sta sam htio reći.
je li ravno ovo? je li ravno?

TMovac990
Kontakt:

Post Postao/la TMovac990 » 29 jul 2011, 17:09

@Zgembo Adislić
imao bih svasta jos da napisem, ali to bi samo dovelo do jos rasprave...a evo cijeli dan pokusavam da zaboravim na ovu temu "Haris Medunjanin"..ali ne ide mi nikako, ali sad cu se potruditi :D

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 jul 2011, 17:10

Kakvi nam ljudi zive u glavnom gradu. Svasta :shock:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 jul 2011, 17:10

Koja glupost :roll:
Kad smo igrali protiv Francuza neki mamlazi Vedi posvali sve pod spiskom(a Vedo nas igra za nas) a da to ne urade Medi sto igra protiv njihovog tima. Normala.

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 29 jul 2011, 17:12

TMovac990 je napisao/la:@Zgembo Adislić
imao bih svasta jos da napisem, ali to bi samo dovelo do jos rasprave...a evo cijeli dan pokusavam da zaboravim na ovu temu "Haris Medunjanin"..ali ne ide mi nikako, ali sad cu se potruditi :D
Pa bgm ulazimo u nepotrebne rasprave :D igzleda isto ko ovo http://www.youtube.com/watch?v=T6ppW630 ... re=related
je li ravno ovo? je li ravno?

TMovac990
Kontakt:

Post Postao/la TMovac990 » 29 jul 2011, 17:15

Zgembo Adislić je napisao/la:
TMovac990 je napisao/la:@Zgembo Adislić
Pa bgm ulazimo u nepotrebne rasprave :D igzleda isto ko ovo http://www.youtube.com/watch?v=T6ppW630 ... re=related
hahahahhahaha...al bas :D zato sad odoh film kakav da gledam, dok se ne smiri ovo oko medunjanina :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 30 jul 2011, 01:02

Medo je kralj, daje intervju za hayat u jednom trenutku kaze: Nametnuli smo im nasu igri, Zeljo se vise nije ni vidio :lol: :lol:
Bit ce da je cuo da mu se neko sjetio familije, pa im on vraca na malo kulturniji nacin, pa vi psujete do mile volje.

Bravo Harise !!! :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 jul 2011, 03:23

Ono kako se Medo ponasa treba nama toga na ovim prostorima. Navikli ljudi na dupeuvlakacki mentalitet Spahica i kompanije pa ne znaju da reaguju kada im se ovako postavi jedan profesionalac. Da je igro za Zelju velicli bi njegovu drcnost a ovako im krivo. Primite casno poraz, priznajte covjekove kvalitete i vozdra ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 30 jul 2011, 04:00

Vi se ovdje pravite pametni izgleda.Ko je rekao da medunjanin nije igracina da ne zna lopte?niko .Ljudi govore da se ponasao kao najveci papak,ulizuje se treneru u supak i zidovima,nek slavi gol nije problem ali on puca od radosti kao da je finale . Trazi crveni jedini on se razmaho ko vjetrenjacha .Odvratan je pravo holandzanin.Vi njega nije da branite vi sta samo protiv Zelje.
Harise igrac si solidan nista posebno ali kao insan si jedna velika 0.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 30 jul 2011, 04:34

MuhamedTM je napisao/la:Vi se ovdje pravite pametni izgleda.Ko je rekao da medunjanin nije igracina da ne zna lopte?niko .Ljudi govore da se ponasao kao najveci papak,ulizuje se treneru u supak i zidovima,nek slavi gol nije problem ali on puca od radosti kao da je finale . Trazi crveni jedini on se razmaho ko vjetrenjacha .Odvratan je pravo holandzanin.Vi njega nije da branite vi sta samo protiv Zelje.
Harise igrac si solidan nista posebno ali kao insan si jedna velika 0.
Sve to stoji, al psovanje je bez.
A i pokazao je klasu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jul 2011, 04:46

Sto bi se reklo fifti-fifti.Suknuli vi njemu i on vama.I idemo dalje za iste pare.
P.S Kad se zayebavao sa repkom niko od ovih nije a rekao,vec sad kad pukne po bas svojoj tintari onda se ko fol sjetili,da je on igrao i u Holandskoj repci i da ga kitica bolila za repku,nije valjda. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 30 jul 2011, 10:30

Cemu polemika,do pocetka utakmice je dobijao aplauze i kad se pojavio i kad ga je spiker predstavio.

Sasvim je normalno kad utakmica pocne da se stanje promjeni i da ni brata ne bi covjek prepoznao pa bi mu mamu spomenuo a ne Harisu.

Zato ne vidim cemu suplja.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jul 2011, 01:53

Igracina ! zasluzuje veci respekt :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

nesti
Kontakt:

Post Postao/la nesti » 31 jul 2011, 02:04

Jao glupe rasprave. Medunjanin je SMECE. Iskreno, nisam ni vidio na TV-u sta se desavalo sa njim, ali ovdje vecina repku prati od Cirinog mandata, pa veze nemaju. On je javno govorio da ne zeli igrati za BiH, kad je dobio nogu iz Holandije, onda se prikljucio BiH. Oportunista, kojem sasvim odgovara cif.utski nacin zivota u Tel Avivu, jer je i sam takav. Da se razumijemo, nisam navijac Zelje, iznosim samo cinjenice.

EDIT: Da se razumijemo - momak je igracina ! Samo sto je kar.ina kao covjek ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jul 2011, 13:30

nesti je napisao/la:Jao glupe rasprave. Medunjanin je SMECE. Iskreno, nisam ni vidio na TV-u sta se desavalo sa njim, ali ovdje vecina repku prati od Cirinog mandata, pa veze nemaju. On je javno govorio da ne zeli igrati za BiH, kad je dobio nogu iz Holandije, onda se prikljucio BiH. Oportunista, kojem sasvim odgovara cif.utski nacin zivota u Tel Avivu, jer je i sam takav. Da se razumijemo, nisam navijac Zelje, iznosim samo cinjenice.

EDIT: Da se razumijemo - momak je igracina ! Samo sto je kar.ina kao covjek ;)
oportunista? pa hajde da se ne lazemo i da kazemo da globalno drustvo u cjelini tako djeluje. Ima slucajeva da se neki pokaju za svoja djela, mozda se i on pokajao sto je to rekao i igra sa srcem za repku i sigurno daje sve od sebe
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 avg 2011, 02:16

Haris Medunjanin prebacen u bolnicu, i bice 3 sedmice van terena, jer je istegnuo gljuzd.

slika

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 avg 2011, 02:26

E jes nas krenulo u pm prvo Vedo sad Medo...ko ce igrat protiv Rusa (vezni rede Zelje jal Saraj'va :D )

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2011, 02:26

Ovo su mu Manijaci sihire bacili. :lol:

Hajde vratit ce se za Bjelorusiju, yebes Grcku. Svakako cemo izgubit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2011, 02:27

zgembo89 je napisao/la:E jes nas krenulo u pm prvo Vedo sad Medo...ko ce igrat protiv Rusa (vezni rede Zelje jal Saraj'va :D )
Do Rusa ima 5 sedmica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ArsBih, denza, edin139, Normus90, Proximic i 28 gostiju.