Ma kakvi Ćilipi, slete u Trebinje na novi Dodikov aerodrom, bliže im jeVlak je napisao/la:Slete ljudi na Čilipe, onda na blic pripreme u Međugorje do Širokog.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma kakvi Ćilipi, slete u Trebinje na novi Dodikov aerodrom, bliže im jeVlak je napisao/la:Slete ljudi na Čilipe, onda na blic pripreme u Međugorje do Širokog.
U 21 ??? AUUUUUUUUUUUUUUUU POSTAJEMO BAŠ MODERNA LIGA, JOŠ MALO PA KO ŠPANSKA PRIMERA U 22 ČASAKevin je napisao/la:sto bi odgađali, odmah se čarterom vraćaju u četvrtak večer..![]()
utakmica u nedjelju najvjerojatnije u 21
pa oni su u ta doba još mislili da im zijo blekić pravi evropsko sarajevo i kleli se u njegaavlami97 je napisao/la:Malo me nerviraju priče, kako smo i mi i Sarajevo dobili, veoma teške protivnike. Dobili, pa šta? Prošle godine je Željo izvukao Hapoela iz T.A. i svi smo govorili da je protivnik prejak, dok se iz pitarskog tabora čula priča o nekim izraelskim levatima.
Sada, kada su pitari zijanili od, po svim fudbalskim parametrima, ekipe koja je lošije plasirana od Hapoela, čuju se glasovi "razuma".
To me nervira.
U utakmicama Želje protiv Hapoela, kao i Sarajeva protiv Sparte, je očita razlika u kvaliteti takmaca i tu je kraj priče.
Izgubiti od bilo koga i bilo gdje sa 5:0 je sramotan rezultat, samo što tu svoju sramotu neki navijači Sarajeva ne žele da priznaju.
Mog'o bi u komičare, majkemi.Sada, kada su pitari zijanili od, po svim fudbalskim parametrima, ekipe koja je lošije plasirana od Hapoela, čuju se glasovi "razuma".
evo pogledao sam koeficijent. šta ćeš još da pogledamo?VanBasten je napisao/la:Mog'o bi u komičare, majkemi.Sada, kada su pitari zijanili od, po svim fudbalskim parametrima, ekipe koja je lošije plasirana od Hapoela, čuju se glasovi "razuma".
Sparta je od Hapoel po svim "fudbalskim parametrima" veći klub za stepenicu, ako ne dvije. Pogledaj im samo koeficjent, ništa više.
Porediti Sparti i Hapoel, isto kao porediti npr Sheriif i i one levate iz Švedsek Orebro.
Ne bih se bas slozio sa tvojom tvrdnjom i poredjenjem timova...uzet cemo samo jedan parametar koji je dosta relevantan a to je uefin koficient u kojem Hapoel prednjaci nad Spartom,da mi nije mrsko potrazio ih i ukupne nastupe sa rezultatima oba tima u evropi u posljednjih nekoliko godina,mislim da uefa to dobro zna i pa tako da je i koeficien srazmjeran tim rezultatima....stoga prestati treba sa glupim poredjenjima,realno ta dva tima su iz srednje europske klase (za nas izgleda nedodirljive) i oba tima su veoma blizu jedan drugog i igracki i rezultatski izuzev toga sto su navijaci u BIH malo bolje upoznati sa timom iz Praga jer su geografski blize pa tako da imaju i vise informacija pa im se cini da je Sparta bolja jer se vise generalno diskutuje o njoj i nekako su nam dostupniji dok ovi drugi su izuzetno daleko i ne posvecuje se paznja timovima iz lige koji fakticki dolaze sa azijskog kontinetna...VanBasten je napisao/la:Mog'o bi u komičare, majkemi.Sada, kada su pitari zijanili od, po svim fudbalskim parametrima, ekipe koja je lošije plasirana od Hapoela, čuju se glasovi "razuma".
Sparta je od Hapoel po svim "fudbalskim parametrima" veći klub za stepenicu, ako ne dvije. Pogledaj im samo koeficjent, ništa više.
Porediti Sparti i Hapoel, isto kao porediti npr Sheriif i i one levate iz Švedsek Orebro.
3rd Qualifying RoundVanBasten je napisao/la:Mog'o bi u komičare, majkemi.Sada, kada su pitari zijanili od, po svim fudbalskim parametrima, ekipe koja je lošije plasirana od Hapoela, čuju se glasovi "razuma".
Manje je viseSeyo_TM je napisao/la:3rd Qualifying RoundVanBasten je napisao/la:Mog'o bi u komičare, majkemi.Sada, kada su pitari zijanili od, po svim fudbalskim parametrima, ekipe koja je lošije plasirana od Hapoela, čuju se glasovi "razuma".
Sparta Praha Cze 30.170
Play-off (4th Qualifying Round)
Hapoel Tel-Aviv Isr 36.400
i tako...
ma on je sigurno mislio na ovaj makabi sto ste sad igrali s njim, nije dobro citoSeyo_TM je napisao/la:3rd Qualifying RoundVanBasten je napisao/la:Mog'o bi u komičare, majkemi.Sada, kada su pitari zijanili od, po svim fudbalskim parametrima, ekipe koja je lošije plasirana od Hapoela, čuju se glasovi "razuma".
Sparta Praha Cze 30.170
Play-off (4th Qualifying Round)
Hapoel Tel-Aviv Isr 36.400
i tako...
Ma nebitno skroz,izgubili idemo dalje...Bianconeri1988 je napisao/la:Meni je još u glavi onaj Smajićev šut glavom...
Sve vrijeme zamišljam kako bi izgledalo da je ona ušla u gol, jedno 5 puta dnevno se redovno sjetim te prilike...
Pricao sam lani sa jednim nasim igracem nakon povratka iz Izraela (Svraka),kaze odes do WC-a preznojis se,nepodnosljivo je dole vrijeme ustvari sparina pa sam se nadao da ce odgoditi ali eto valja nam sada Sirokog odmah samljeti na startu...aleksandar_veliki je napisao/la:Sir veli da nece ici zahtjev jer Siroki ne bi pristao, kao sto kaze, i zasto bi, da se mi malo odmorimo, hahhahha.bistrikboy je napisao/la:Ma nebitno skroz,izgubili idemo dalje...Bianconeri1988 je napisao/la:Meni je još u glavi onaj Smajićev šut glavom...
Sve vrijeme zamišljam kako bi izgledalo da je ona ušla u gol, jedno 5 puta dnevno se redovno sjetim te prilike...
Danas je zadnji dan na koji se moze poslati zahtjev za odgodu utakmice prvog kola u Sirokom Brijegu,nadam se da ce odgoditi...
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lekqqq1921, NazorUso, Orvel i 44 gosta.