Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Imal jos kakvih noviteta oko Vargasa i LUgana jer sa ta dva igraca bicete ubice,kakav Bastos i bakraci vama treba LOCO Vargasmlijevo on desno krasic,spic mirko i matri!
Navodno sa Luganom postoji kontakt i ceka se rasplet situcije sa namjestanjem utakmica u Turskoj, sto znaci da bih Lugano dosao džabe. A Vargas bi mogao doci kao " deal ", martinez +amauri=Vargas. Uglavnom, vidjet cemo uskoro...haris10 je napisao/la:Imal jos kakvih noviteta oko Vargasa i LUgana jer sa ta dva igraca bicete ubice,kakav Bastos i bakraci vama treba LOCO Vargasmlijevo on desno krasic,spic mirko i matri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Marotta daj nam Vargasa pa da se igramo 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
rjesimo se dva promasaj( Martinez+Amauri ) i imamo extra pojacanje. Zadovoljni mi, a i oni...Bianconeri1988 je napisao/la:Marotta daj nam Vargasa pa da se igramo
Ne znam gdje ima, 2 za 1, jedno kod nas

- SoloJuve26
- Kontakt:
e to bi bilo genialno poso,BigBen je napisao/la:rjesimo se dva promasaj( Martinez+Amauri ) i imamo extra pojacanje. Zadovoljni mi, a i oni...Bianconeri1988 je napisao/la:Marotta daj nam Vargasa pa da se igramo
Ne znam gdje ima, 2 za 1, jedno kod nas...
jes mocan ovaj stadion, sve vise i vise izgleda ljespi. Jel ovo vec neko poceo trenirati ili je samo montaza :ugeek:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
Arda Turan je jedna od meta takodje, radi se na tom transferu, mogla bi nam posudba Mela da poboljsa poziciju kod tog moguceg transfera, dakle razmatramo dosta igraca, ko ce doci, sve cemo znati 1.Septembra 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Arda Turana je strasan igrac, barem meni i nebi bilo lose ako bi ga doveli al sumnjam da ce ga Gala napustitiJuveSissoko je napisao/la:Arda Turan je jedna od meta takodje, radi se na tom transferu, mogla bi nam posudba Mela da poboljsa poziciju kod tog moguceg transfera, dakle razmatramo dosta igraca, ko ce doci, sve cemo znati 1.Septembra
Sve je moguce ili ovi radnici nemaju vise posla, pa rade vjezbe istezanjaSoloJuve26 je napisao/la:e to bi bilo genialno poso,BigBen je napisao/la:rjesimo se dva promasaj( Martinez+Amauri ) i imamo extra pojacanje. Zadovoljni mi, a i oni...Bianconeri1988 je napisao/la:Marotta daj nam Vargasa pa da se igramo
Ne znam gdje ima, 2 za 1, jedno kod nas...
jes mocan ovaj stadion, sve vise i vise izgleda ljespi. Jel ovo vec neko poceo trenirati ili je samo montaza :ugeek:

Unazad koju godinu, Arda Turana, se povezivao sa nasim klubom, evo izgleda opet. Koliko se sjecam vrlo dobar igrac.SoloJuve26 je napisao/la:Arda Turana je strasan igrac, barem meni i nebi bilo lose ako bi ga doveli al sumnjam da ce ga Gala napustitiJuveSissoko je napisao/la:Arda Turan je jedna od meta takodje, radi se na tom transferu, mogla bi nam posudba Mela da poboljsa poziciju kod tog moguceg transfera, dakle razmatramo dosta igraca, ko ce doci, sve cemo znati 1.Septembra
- SoloJuve26
- Kontakt:
evo recimo ako bi doveli Arda turana , onda bi stvarno bili prava trkaca ekipa. Sve bi to islo brze od naredne sezone, i takav se fudbal igra danas,
- JuveSissoko
- Kontakt:
Buffon, Lichstenier,Bonucci,Lugano,Chellini,Vidal,Pirlo,Turan,Krasic,Vucinic,Quagliarela 4-2-4 , ovakvu ekipu ako bi imali, 3 mjesto i LP po mom misljenju bi bila gotova stvar
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Tesko je odabrati, ali po ovom redu bih birao, mozda elia umjesto bastosa...

Gdje bi nam bio kraj sa svim tim trkacima, to bih , bas, bila promjena s obzirom da se u seriji-a igra sporiji fudbal...SoloJuve26 je napisao/la:evo recimo ako bi doveli Arda turana , onda bi stvarno bili prava trkaca ekipa. Sve bi to islo brze od naredne sezone, i takav se fudbal igra danas,
Taman trece mjesto sa novom ekipom i nije lose...JuveSissoko je napisao/la:Buffon, Lichstenier,Bonucci,Lugano,Chellini,Vidal,Pirlo,Turan,Krasic,Vucinic,Quagliarela 4-2-4 , ovakvu ekipu ako bi imali, 3 mjesto i LP po mom misljenju bi bila gotova stvar
- JuveSissoko
- Kontakt:
nakon silovanja Secca sa platama,losim transferima i raznoraznim ne provjerenim trenerima, dva puta 7-mo mjesto, mi trebamo biti realni i strpljivi te ciljati na LP i to 3-ce mjesto, a ovakva ekipa to moze i ako bi izborili LP to bi bilo veliki uspjeh, da se ja pitam, to lijevo krilo bi bio neki talent,mlad igrac, koji ce biti okosnica daljeg razvoja ekipe u slucaju tog osvajanja 3 mjesta.BigBen je napisao/la:
Taman trece mjesto sa novom ekipom i nije lose...
p.s. jedino sto sam primjetio kod Contea, iako to se jos kod Juventusa ne vidi al u nekim utakmicama Siene sam vidio, a to je da voli da mu cak 4 igraca vrse pritisak na odbranu protivnika kod kreiranja napada od strane suparnika, to je ta trka i znoj, to mi se svidja, a ne ona spora igra i nabijanje prema centarforima teskasima, koji su po meni zastrajeli fudbal, cak i Dzeko i slicni mi se vise ne svidjaju, hocu male i brze napadace koji ce stalno pritiskat zadnju liniju, a to od Iaquinte, Tonia i u njihovim najboljim danima neces vidjet, a vidim i Dzeko iako klasa ima problema s tim.Moj idealni tim ,neka moja zelja je bila Pastore kao kreator a ispred njega i sa strana ukupno tri lika koja su brza i koja stalno pritiscu zadnju liniju, od 4-4-2 formacije sa dva teska napadaca mi se povraca, iako je ta ista igra donjela raznim repkama i timovima dosta trofeja ali davno je to bilo, treba nesto novo , pogotovo italijanskom fudbalu
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 30 jul 2011, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma Perrotti....fino je to @Zabac objasnio
, a ko gleda Primeru, zna o cemu govorimo....
Strasan igrac, koji ima puno prostora za napredak, jer je vrlo mlad. Cijena od 10 miliona je smijesna, ali ocigledno je da Marotta zeli neke razmjene, pa je izglednija opcija Vargas...
Elia i Bastos...jedino u slucaju da ovu dvojicu ne mozemo dobit, jbo njih
Ajde Boze, ako Perrotti dodje, ispunile su mi se dvije velike zelje. Vucinic i On...jos samo Lass
Sto se Turana tice, ma eto...mislim da je ostala praznina nakon odlaska Mela i Sissoka, te da ce se pokusati dovesti i jedan kreativniji veznjak, tako da imamo Pirla i Turana, recimo, kao kreatore i Vidala i Marchisia, kao trkace..pa onda mijenjaj. Strasna bi to sredina bila...

Strasan igrac, koji ima puno prostora za napredak, jer je vrlo mlad. Cijena od 10 miliona je smijesna, ali ocigledno je da Marotta zeli neke razmjene, pa je izglednija opcija Vargas...
Elia i Bastos...jedino u slucaju da ovu dvojicu ne mozemo dobit, jbo njih

Ajde Boze, ako Perrotti dodje, ispunile su mi se dvije velike zelje. Vucinic i On...jos samo Lass

Sto se Turana tice, ma eto...mislim da je ostala praznina nakon odlaska Mela i Sissoka, te da ce se pokusati dovesti i jedan kreativniji veznjak, tako da imamo Pirla i Turana, recimo, kao kreatore i Vidala i Marchisia, kao trkace..pa onda mijenjaj. Strasna bi to sredina bila...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma za ovog elia nisam nesto bas, cito sam da je malo ko Baloteli po ponasanju kad mu nejde..
Najbolje bi bilo da probaju dovesti Turana ako bas nemoze onda Vargasa... vec poznaje ligu i moze komotno odigrati na vrh 2 god,,
Najbolje bi bilo da probaju dovesti Turana ako bas nemoze onda Vargasa... vec poznaje ligu i moze komotno odigrati na vrh 2 god,,
- JuveSissoko
- Kontakt:
Hazard ili Perotti, i ja zadovoljan, a Perotti iako propadne, vala cener i nije tesko prezalit, znali smo 50 miliona bacit u vjetar, samo me interesuje daje mlad i talentovan, ne bih raznih Bastosa i slicnih sto im je 2 godine dobrog fudbala ostalo u nogama.sarajlija89 je napisao/la:Ma Perrotti....fino je to @Zabac objasnio, a ko gleda Primeru, zna o cemu govorimo....
Elia i Bastos...jedino u slucaju da ovu dvojicu ne mozemo dobit, jbo njih![]()
![]()
Ajde Boze, ako Perrotti dodje, ispunile su mi se dvije velike zelje. Vucinic i On...jos samo Lass![]()
- JuveSissoko
- Kontakt:
Elia je slab po meni, ako dodje , hajd okay, bolji je od Pepea al kad vec kupujemo lijevo krilo a nismo bacili milione na napadaca kao sto smo htjeli, vala treba da dovedemo dobro lijevo krilo al eto vidjecemo.SoloJuve26 je napisao/la:Ma za ovog elia nisam nesto bas, cito sam da je malo ko Baloteli po ponasanju kad mu nejde..
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma da mi samo dovedemo nekog tu na lijevo al da je kvalitetan i onda moze svasta biti.. s malo srece ko zna
Chiellini-Lugano... joj to bi bilo BETON:

Chiellini-Lugano... joj to bi bilo BETON:
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma sto Sissoko kaze, treba malo dalje gledati i neko dugorocnije rjesenje traziti. I da fulimo, 10 miliona nije toliko, sigurno nijedan od navedenih ne kosta manje...Perotti je supertalentovan (evo me ko Spaho, sa onim epitetima superbrzi i sl.
) i namece se kao prvi izbor, zbog svojih godina.
Ne znam onda u cemu je dilema (jedino objasnjenje je da zele neke razmjene i jos vise spustiti cijenu), jer su svi ostali stariji, ne racunajuci Eliu, koji je tu negdje, ali jbo njega...

Ne znam onda u cemu je dilema (jedino objasnjenje je da zele neke razmjene i jos vise spustiti cijenu), jer su svi ostali stariji, ne racunajuci Eliu, koji je tu negdje, ali jbo njega...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.