Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Arsenal
http://www.atdhenet.tv/38304/watch-new- ... nt-germain" onclick="window.open(this.href);return false;Faraon iz Visokog je napisao/la:daj neko link za tekmu
Btw Koscielny doktor

Bosco je napisao/la:http://www.atdhenet.tv/38304/watch-new- ... nt-germain" onclick="window.open(this.href);return false;Faraon iz Visokog je napisao/la:daj neko link za tekmu
Btw Koscielny doktor
RvP BABO !
Uh samo molim Boga da ga povrede zaobiđu.
- Megamon
- Kontakt:
Kakva rutina,al' mora se pohvaliti igra Gervinha,sad desno sad lijevo.Bt ce odlicno pojacanje.Bosco je napisao/la:Uh samo molim Boga da ga povrede zaobiđu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Obrati pažnju na Kosjelnog, čovjek je doktor za odbranu.Megamon je napisao/la:Kakva rutina,al' mora se pohvaliti igra Gervinha,sad desno sad lijevo.Bt ce odlicno pojacanje.Bosco je napisao/la:Uh samo molim Boga da ga povrede zaobiđu.
- Megamon
- Kontakt:
Ramsey
Odlican prodor Vele.

Odlican prodor Vele.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hairlija može li stream ? Mene ubi ovaj što trenutno gledam, stane svake 3 sekunde.
Edit: Nemoj mi reći da i ti gledaš na SportKlubu.
Edit: Nemoj mi reći da i ti gledaš na SportKlubu.

Živio Squillaci. 

- Megamon
- Kontakt:
Gledam na SK
Zivjela nasa odbrana,zivio Djuru i flopina Manone.I hvala vodji sto nece da kupi stopera.
Yebo ga mentalitet da ga yebo.
EDIT:Bosco evo ti stream http://leestreams-4-u.com/channel2.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Zivjela nasa odbrana,zivio Djuru i flopina Manone.I hvala vodji sto nece da kupi stopera.

EDIT:Bosco evo ti stream http://leestreams-4-u.com/channel2.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma kupit će stopera, a za Mannonea ne znam šta bih rekao.Megamon je napisao/la:Gledam na SK
haha odo kenjat, vratim se, ono 2:2...
jbt zivot. Odbrana suplja, dno. Gervinho odlican, Arshavinu nebi dao da mi cjepa drva, Traore se gubi ko abdest, a neznam sta Jenkinson uvijek ubaciva, pa zar nevidi da nema nist od tih ubacaja :S Frimpong i on se jadnik izgubio, nekoliko dobrih poteza i to je to. Jackie i RvP na visini zadatka, Nasri nije los... to je to od prvog poluvremena, jer drugo se mi i negleda...
jbt zivot. Odbrana suplja, dno. Gervinho odlican, Arshavinu nebi dao da mi cjepa drva, Traore se gubi ko abdest, a neznam sta Jenkinson uvijek ubaciva, pa zar nevidi da nema nist od tih ubacaja :S Frimpong i on se jadnik izgubio, nekoliko dobrih poteza i to je to. Jackie i RvP na visini zadatka, Nasri nije los... to je to od prvog poluvremena, jer drugo se mi i negleda...
Go Gunners!
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ively-weak" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma jok, odbrana nam je beton...
Go Gunners!
Buki je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ively-weak

Buki ispravio bih te i rekao armirani beton.
Evo čitam maloprije valjda Coyle rekao da do kraja iduce sedmice imamo fajde da dovedemo Cahilla i po meni to bi bio najbolji transfer Arsenala ovog ljeta, momak nam stvarno treba jer osim Vermaelena i doktora Koscielnyog mi nemamo neku ekstraklasu na štoperskim mjestima. Đuro je dobar, ali nije konstantan, o Squillaciju ne treba trošit riječi, on kad igra ja mogu garantovat da će Arsenal primit gol pa makar igro protiv vratnika.
Eh sad sezona je duga i ovaj trojac ( Cahill, Kos i Verma) bi se odlično rotirao i u njima bi imali odbranu za sve engleske timove. To bi bio odličan transfer. Znam da nećemo dovest lijevog beka, ali dajte makar da maštam. Baines je strašan, strašan bek, po meni najbolji LB engleske lige, ako ne najbolji onda tu negdje sa A. Coleom, a od Evre mi je za klasu bolji. Njegova realna cijena je 15-20 miliona i ja da sam u mogucnosti odmah bih isplatio Everton.
Trebo bi nam i jedan napadač, Chamakh i Vela su promašili ligu, recimo ne bih imao ništa protiv onog Kostarikanca, ali Benzema bi nam lego ko šamar budali. Mada nek dovede Kostarikanca i sve ok.
I u slučaju odlaska Nasrija ili Fabregasa uzet Hazarda ili Matu.
Kad bi se ovo ostvarilo Arsenal bi osvojio nešto pa makar Mandrletov Kup šljiva na sajmu u Gradačcu.
@buki da ti nisi otišao kenjat nebi bilo 2:2
hehe
Mah, valjda će Wenger da vidi koliko škripi u odbrani pa dovede Cahilla ( aBd ) i po meni više niko ne treba, dosta ( možda Mata
) ....

Mah, valjda će Wenger da vidi koliko škripi u odbrani pa dovede Cahilla ( aBd ) i po meni više niko ne treba, dosta ( možda Mata

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ajd da vas zamolim da mi začas opišete današnju tekmu?
Nisam bio tu, pa nisam ni gled'o.
Unaprijed hvala.
ps. pročitat ču kad pročitam.
Nisam bio tu, pa nisam ni gled'o.
Unaprijed hvala.
ps. pročitat ču kad pročitam.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
.... Vodili 2:0 i završilo 2:2
hehehe ....

GunnerS je napisao/la:.... Vodili 2:0 i završilo 2:2hehehe ....

To znam, to sam pročeprk'o na netu.
Nego net mi sporo radi a i tastatura me jbe posteno (nije moj komp)pa me zanima ko je dao te golove za nas? Ko je poceo i ko zavrsio tekmu?
Ko je bio najbolji a ko najgori u Arsenalu? Toliko i bio bih vam zahvlan.

A ako ima i kakav snimak bar golova?(učitvače pola sata al' da pogledam).

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
[youtube][/youtube]Arnelinho je napisao/la: A ako ima i kakav snimak bar golova?(učitvače pola sata al' da pogledam).
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.