Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

adointer
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la adointer » 30 jul 2011, 11:40

ultrasstyle_tz je napisao/la: nesto mi govori da je to Pastore :mrgreen:
Vidal-Markizio
Krasic-Pastore-Vucinic
Matri.....hahaha san snova, e to bi bio mercato :D
sta mislis da Pastore nije igrao Europa Ligu da bi presao u Juve?btw,Zamparini izjavio da je prodao Pastorea PSG-u za 43 miliona eura,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Juventinø
Kontakt:

Post Postao/la Juventinø » 30 jul 2011, 12:36

Dakle Mirko bi trebao potpisati u ponedjeljak. Nadam se da je ovo istina, jer napadač nam je stvarno potreban. Osim Vučinića dovodimo se u kontekst ponovo sa Aquilanijem i iskusnim braničem Fenerbahcea Luganom.

Ne znam baš da li bi bila pametna kupovina Aquamana, jer na toj poziciji bi u Calciu mogli naći mnogo boljih igrača. Što se tiče Lugana provjeren je branič i kapiten Urugvaja, ali ipak mislim da bi u Italiji mogli naći mnogo boljeg braniča. Naprimjer kapitena Fiorentine, Gamberinija koji je itekako dobar igrač.

- Što se tiče pobjede protiv Chivasa ipak možemo biti zadovoljni jer došli smo do pobjede preko napadača Quagliarelle koji se napokon oslobodio straha. Utakmicu smo čitavo vrijeme kontrolisali i nadao sam se da možemo doći do neke veće pobjede, ali i ova pobjeda je OK.

Sažetak sa utakmice !
[youtube][/youtube]
Juve, storia di un grande amore!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 jul 2011, 12:41

[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 30 jul 2011, 13:45

vucinic je placen 16 mil + bonusi koji iznose 5 mil znaci ukupno 21 mil ali ono sto nervira sve navijace juvea u italiji je to da je vucinic kao veliko ime za napad jer se pocelo sa aguerom ,pa tevez pa rossi i zavrsilo se sa vucinicem ,druga stvar sto vecina vas fura neku formaciju 4 3 3 heheh

vidal---pirlo---marchios

krasic--matri---vucinic prvo ovo nije glavna formacija koju conte obozava a on obozava 4 4 2 ili 4 2 4 sa krilima ali u svakom slucaju najveci dio patnje juve ce imati na sredini terena jer ako se bude igralo 4 4 2 onda su u sredini samo vidal.pirlo a svi koji prate sa znaju da je ihtijarevic bolji u defanzivi od pirla ,tako da ce conte imati dosta za poraditi.
treca i najgora stvar je kako jajla sky da je juce vec utrosio (sa vucinicem) preko 70 mil a jos nisu doveli cb i toliko potrebnog lijevo krilo .

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 jul 2011, 13:49

nabolji internet izvor u vezi merkata Juventusa je rekao da je Vucinic kupljen za napad, tako da lijevo krilo cemo pokusat dovest i stopera, dakle nista od Vucinica na krilu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 jul 2011, 13:51

Mah Marotta se prije svega mora pozabaviti ovim silnim odlascima...

Fakat ih ima previše, riješili smo se Mela i Sissoka, a Iaquinta bi eto kao lafo trebao u Napoli, Almiron u Cataniu, samo se priča, a ništa se ne dešava...

Lugana ćemo vjerovatno otkupiti, mada kako kažu Marotta čeka kako će se završiti ova situacija oko namještanja utakmica u Turskoj, ukoliko Fener izbace u drugu ligu, dovest će Lugana besplatno...

Vučinić je po meni top player, jedan od najboljih napadača u Italiji...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 jul 2011, 14:17

Hvala ti Boze za Mirka :!:

8-)

FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jul 2011, 14:34

Vučko je odličan igrač, samo što je im'o sezonu za zaborav. Što se tiče cijene 16+5 miliona Eura (ako dobro shvatih) je odlično, mora se priznati. Prvo, bitno je napomenuti da je kupljen od konkurenta (Roma), dakle bolje se nije moglo. Svakako da će ovo dati jednu novu dimenziju Juventusu, jer u napadu sada ima igrače poput Quagliarele, Vučka, Alessandra, Toni-ja i Matrija što je sigurno za svaki respekt. Također, dobra stvar je što Mirko može igrati i lijevo krilo, dakle, može se kombinovati u svakom slučaju.

Ako je istina ovo za Lugana, to je također dobar posao. Inače, danas sam prič'o sa prijateljem koji prati tursku ligu, te govori da bi Fener mog'o prodati još nekoliko igrača u što kraćem roku, jer prijete im nenadyebive kazne, tako da...Dovođenje Lugana za tih 3.5 miliona (tako pročitah :mrgreen: ) je nevjerovatan +. Bonucci i Chiellini kada igraju zajedno, to ne izgleda dobro, al' sa Luganom bi se moglo to dobro uigrati.

Ovo bi moglo izaći na dobro što se tiče Juventusa (moje mišljenje). Samo da nastavi ovako.

Btw, danas sam odradio jednu opkladu sa jaranom. U fesliju smo se kladili na konačni plasman Lazia i Juventusa. Tipov'o sam na vas, pa se nadam da ću za godinu dana bit' bogatiji za 50 kermi. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 jul 2011, 14:48

Mozes vec uzeti lovu :lol: :mrgreen:

Ma zadovoljan sam otprilike kako sve ovo ide...

Fali to lijevo krilo...ajde, nesto ce valjda skontat i tu.

Stoper nije toliko potreban, jedino ukoliko namjeravaju da prodaju nekoga od stopera koji su na raspolaganju. Lugano je prije dvije-tri sezone povezivan sa Juventusom, ali nikada nije kompletirao taj transfer. Na Copi je pokazao da je pouzdan i dobar igrac, koji moze pomoci...jos ako dodje kao free, onda je to super.

Lijevo krilo mora biti prioritet....

Samo da pokusam malo sabrati sta imamo na sredini, posto su Momo i Melo otisli...

Pirlo, Marchisio, Pazienza, Vidal..te eventualno, neko od mladjih (Giandonato ili ko vec)...

Hm...mozda bi falio jos jedan igrac na sredini, obzirom na sve nase pehove sa povredama. Ako se moze Aquillani dobiti jeftino, sto da ne...

Pirlo(Aquillani)
Vidal(Marchisio)

Nek se rotiraju...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 jul 2011, 14:54

cestitam Marotta, svaka mu cast, moram ga pohvalit, transfer Vucinica je izgleda 15 miliona u tri rate :lol: moram mu priznat, da zna to oko rata sredit, mi cemo ove sezone odlozit mnoge zavrsene tranfere da se novcano kompletiraju kroz tri godine, sto nam daje prostora da se sacuvaju pare i u slucaju izbora LP onda mozemo znacajnije trosit, dobar posao, Vidal i Vucinic na tri rate, a ako se dobro sjecam i Matri i Quag su na tri rate, tako da necemo ostat skroz bez para :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 30 jul 2011, 15:48

http://www.calciomercatonews.com/ultime ... llesterno/" onclick="window.open(this.href);return false;

eh kad bi se to desilo bilo bi super, da se jendom rijesimo ovog sminkera sto nam krade pare. :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 jul 2011, 16:11

@Silvio B

Ima istine u tome da navijači nisu zadovoljni, jer je prvo bio Aguero, pa Rossi, pa na kraju Vučinić, ali kad pogledamo sa druge strane da ovu prvu dvojicu nisu mogli dovesti ispod 30 miliona (Rossi), Aguero (45 mil), onda je ovaj posao sa Vučinićem dobar, kako @monolog napisa ujedno smo uzeli bitnog igrača Romi, a i sebe pojačali. Iako mislim da nije tolika cijena 15 + 6 miliona bonusa, ja sam citao 15+3.

Svi znamo da Conte preferira 4-2-4 (4-4-2), ali nije valjda da će biti zaglavljen kao Del Neri :? , pa ako ne bude išlo sa ovom što ne probati 4-3-3 kad imamo odlične igrače za tu formaciju!
treca i najgora stvar je kako jajla sky da je juce vec utrosio (sa vucinicem) preko 70 mil a jos nisu doveli cb i toliko potrebnog lijevo krilo .
Jeste sa ovim transferom će biti preko 70 miliona potrošeno, ali to računaj na tri godine, jer svi transferi idu na rate :mrgreen: , znači za ovaj prelazni rok smo potrošili do sad oko 40 miliona (jer imamo i neke rate od prošli transfera), tako da ima još para za pojačanja.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 30 jul 2011, 18:15

Vargas, Bastos, Perotti i Elia su igraci prema tuttosportu za lijevo krilo. Bilo koji da nam se pridruzi, bio bih odlicno pojacanje, ali licno ,ja bih Vargasa ili Eliu...
Marotta je nepredvidljive naravi tako da je sve moguce, i da dobijemo lijevo krilo extra kvalitete ili neku nepoznatu alternativa. MI smo, svakako, nestrpljivi....

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 30 jul 2011, 18:17

BigBen je napisao/la:Vargas, Bastos, Perotti i Elia su igraci prema tuttosportu za lijevo krilo. Bilo koji da nam se pridruzi, bio bih odlicno pojacanje, ali licno ,ja bih Vargasa ili Eliu...
Marotta je nepredvidljive naravi tako da je sve moguce, i da dobijemo lijevo krilo extra kvalitete ili neku nepoznatu alternativa. MI smo, svakako, nestrpljivi....
Perotti je klasa za sve ove navedene.MOmak je unbeliveable potencija,vec sada rekao bi najbolji igrac Seville.
Bio bi pravo pojacanje.Kad ga vidim kako trci i vuce loptu odma mi u glavi CR :D
Stranger in the night. SIDA in the morning!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 30 jul 2011, 18:41

Zabac je napisao/la:
BigBen je napisao/la:Vargas, Bastos, Perotti i Elia su igraci prema tuttosportu za lijevo krilo. Bilo koji da nam se pridruzi, bio bih odlicno pojacanje, ali licno ,ja bih Vargasa ili Eliu...
Perotti je klasa za sve ove navedene.MOmak je unbeliveable potencija,vec sada rekao bi najbolji igrac Seville.
Bio bi pravo pojacanje.Kad ga vidim kako trci i vuce loptu odma mi u glavi CR :D
Izgleda nista od Perottia, mada je alternativa za Vargasa koji je najblizi Juventusu.

Prema Sportmediasetu najveće šanse za dolazak u Juventus ima Juan Manuel Vargas. U 'deal' bi mogli biti uključeni Amauri ili Martinez.
Pored Vargasa ime koje se najviše spominje je Diego Perotti (23). Sevilla je postavila cijenu - 10 miliona eura u kešu.No Sportmediaset smatra kako je ipak Vargas najbliži prelasku u Juventus. Mihajloviću se dopada Martinez kojeg je trenirao u Cataniji i mogao bi lako baš on biti uključen u transfer, kao i Amauri koji će ovog ljeta napustiti klub.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 30 jul 2011, 18:44

BigBen je napisao/la:
Zabac je napisao/la:
Izgleda nista od Perottia, mada je alternativa za Vargasa koji je najblizi Juventusu.

Prema Sportmediasetu najveće šanse za dolazak u Juventus ima Juan Manuel Vargas. U 'deal' bi mogli biti uključeni Amauri ili Martinez.
Pored Vargasa ime koje se najviše spominje je Diego Perotti (23). Sevilla je postavila cijenu - 10 miliona eura u kešu.No Sportmediaset smatra kako je ipak Vargas najbliži prelasku u Juventus. Mihajloviću se dopada Martinez kojeg je trenirao u Cataniji i mogao bi lako baš on biti uključen u transfer, kao i Amauri koji će ovog ljeta napustiti klub.
Cjena od 10 milki za Perottija je vise nego bjedna o kakvom je igracu rijec.Juve bi to trebao iskoristiti sto prije ;)
Stranger in the night. SIDA in the morning!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 30 jul 2011, 18:45

The best goal ever ...Juan Manuel Vargas...

[youtube][/youtube]

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 30 jul 2011, 18:49

Juče sam reko i ponavljam opet danas,Mirko,Vargas i Lugano i prvaci ste sto posto,zelim vam to od srca iako nisam vas veliki fan!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 30 jul 2011, 18:54

Eh, da se ja pitam odmah bih dao taj novac, ali, nas sef Marotta ima nesto drugaciju politiku...snizi sto vise cijenu i naravno ispalti u ratama...

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 30 jul 2011, 19:00

haris10 je napisao/la:Juče sam reko i ponavljam opet danas,Mirko,Vargas i Lugano i prvaci ste sto posto,zelim vam to od srca iako nisam vas veliki fan!
Tesko je znati sta buducnost donosi, ali, treba biti optimistican i teziti tom cilju.Činjenica je da smo jaci onego lani, sto znaci minimum LP. U svakom slucaju svako dobro ti zelim:) :!:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.