Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 jul 2011, 15:07

amadeus21 je napisao/la:Mangala...heh...ajd dobro... :D
Pravo pojacanje,tek mu je 20 godina pred njim je buducnost,nadam se sjajna :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 26 jul 2011, 18:28

Adi_Zepce je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:Mangala...heh...ajd dobro... :D
Pravo pojacanje,tek mu je 20 godina pred njim je buducnost,nadam se sjajna :D
hehe..ma i ja smatram da ce biti dobar igrac...nego mi malo smijesno prezime Mangala.... XD
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 26 jul 2011, 20:56

Valencia isprasena od strane Rapida 1-4,a pritom su slepi misevi utakmicu zavrsili sa igracem manje posto je Soldado dobio crveni karton.

Rezultat je mogao biti i ubedljiviji da su Austrijanci imali vise koncentracije u zavrsnici.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 jul 2011, 21:15

Ajde prijateljska je bogati :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 jul 2011, 22:56

Frantisek Planicka je napisao/la:Valencia isprasena od strane Rapida 1-4,a pritom su slepi misevi utakmicu zavrsili sa igracem manje posto je Soldado dobio crveni karton.

Rezultat je mogao biti i ubedljiviji da su Austrijanci imali vise koncentracije u zavrsnici.
Meni ovaj poraz nije iznanđenje,mozda je ruzno sto je 4 komada,ali ponavljam nije iznenađenje.Zadnji je mec u Austriji,igraci su umorni,a jasno se je moglo vidjeti (tko je gledao i vidio je) da su igraci Rapida u takmicarskoj formi..Zbog ovog poraza kao istinski "Šišmiš" uopće se ne brinem,vec u subotu protiv Sportinga ocekujem pobjedu...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Franco $
Kontakt:

Post Postao/la Franco $ » 29 jul 2011, 01:36

Canales jugará un año cedido en el Valencia
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Buki
Kontakt:

Post Postao/la Buki » 29 jul 2011, 15:33

Ljudi, sta ima sa Matom? Pricaju li spanske novine o njegovom odlasku il se samo englezi raspisali?
Go Gunners!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 29 jul 2011, 16:03

Buki je napisao/la:Ljudi, sta ima sa Matom? Pricaju li spanske novine o njegovom odlasku il se samo englezi raspisali?
mah...ko zna...samo znam da je prejeftino ako ga puste za **** 20 miliona...za pastorea se nudi 50, za gansa 40, za hazarda 35, i sve se to glatko odbija iz njihovih klubova, i onda dodju nama i traze igraca koji je bolji od ove trojice, za bijednih 20 miliona...jbg...dacemo ga dzaba, koji smo levati...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Buki
Kontakt:

Post Postao/la Buki » 29 jul 2011, 16:13

amadeus21 je napisao/la:
mah...ko zna...samo znam da je prejeftino ako ga puste za **** 20 miliona...za pastorea se nudi 50, za gansa 40, za hazarda 35, i sve se to glatko odbija iz njihovih klubova, i onda dodju nama i traze igraca koji je bolji od ove trojice, za bijednih 20 miliona...jbg...dacemo ga dzaba, koji smo levati...
Ako gledamo cjene drugih igraca, koje su inace smjesno previsoke, onda Mata i nije toliko skup :D Nije ni cudo da se onda Arsenal mota oko Mate :mrgreen: :mrgreen:
Go Gunners!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 jul 2011, 16:20

Buki je napisao/la:Ljudi, sta ima sa Matom? Pricaju li spanske novine o njegovom odlasku il se samo englezi raspisali?
Nitko ne prica/pise u Španjolskoj nista o tome.Bila Marca objavila tekst prija dva dana kako Mata odlazi,no nista od toga.Sportski direktor Valencije uvjeren da ce on ostati.

www.valencia-balkan.net

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 jul 2011, 16:22

amadeus21 je napisao/la:
Stvarno premalo,. Ako je to cijena za najboljeg igraca, onda je Valensia nisko pala. Pa jbt, Arsenal za Dzagielku daje 15, a za Matu 20 miliona :cry: .

A Mata je pravi igrac za Arsenal. Odlicno bi se uklopio u njihov sistem igre.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 jul 2011, 17:46

Smijesno i pomalo zalosno .Liverpool je nekakvog lika iz Sundrlenda platio skoro 20 mil eura :lol: pa jbte Mata je jedan od najbolji mladih igraca na svijetu i ako ga Valencia proda za te novce to ce biti pljacka stoljeca. :( Inace dosao vam je Canales na dvogodisnju posudbu .Valencia ga moze otkupiti stim da ce Real zadrzati pravo na otkup igraca prve dvije godine,isto kao s Negredom .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jul 2011, 17:50

.... Iskreno, Silva i Mata su uvjek bili mi dragi igrači, nadam se d aće ovaj preći u Arsenal po ovoj cijeni, jer Wenger je odličan manipulator što se tiče transfera pa nemojte da vas ova cijena čudi. Al opet mislim da tu imaju neke i klauzule o golovima il nastupima, moguće je da će to izaći i na 25 miliona ;) Al i to vam je dosta od koga dolazi ;) ....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 30 jul 2011, 00:43

GunnerS je napisao/la:.... Iskreno, Silva i Mata su uvjek bili mi dragi igrači, nadam se d aće ovaj preći u Arsenal po ovoj cijeni, jer Wenger je odličan manipulator što se tiče transfera pa nemojte da vas ova cijena čudi. Al opet mislim da tu imaju neke i klauzule o golovima il nastupima, moguće je da će to izaći i na 25 miliona ;) Al i to vam je dosta od koga dolazi ;) ....
Pa cekaj, ako smo mi na forumu skontali da je to u odnosu na druge transfere malo, sta onda ocekivati od ljudi koji su strucni u toj oblasti :? ,.. Ne sjede u Valensinoj upravi infantilni debili da ih neko moze na taj nacin izmanipulisati. Vjerovatno im gori pod nogama, pare potrebne, a nema interesanata koji bi dali vise,.. Dakle, radi se o spletu okolnosti, a ne o Vengerovoj manipulaciji.

Sto ne izmapnipulise neki klub koji nije u finansijskim problemima!? Npr. Totenhem za Bejla, Romu za Rosija, Porto za Falkaa ili Hulka, Dortmund za Gecea itd itd Hoce malo sutra. Ti klubovi nisu dovedeni u situaciju da prodaju pod svaku cijenu. Njima moras debelo platiti, trikovi ne mogu proci (ne mogu nigdje, al' eto,..).

U pravu si Juznjak. Sandrelnd uzima vise za svog igraca nego Valensia. Njukasl je onog Kerola prod'o za 35 (?) miliona eura :mrgreen: . U odnosu na druge transfere stvarno mala cifra. Al' kao sto gore napisah, mozda ih nuzda na to tjera. A mozda je sve ovo medijska spekulacija. Vidjet cemo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 jul 2011, 14:05

Valencia ne zeli prodati Matu,to je epilog jutrosnjeg sastanka između Mate i Llorentea :D

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 jul 2011, 14:18

Adi_Zepce je napisao/la:Valencia ne zeli prodati Matu,to je epilog jutrosnjeg sastanka između Mate i Llorentea :D
Da oce ostat ,dosta je vise rasipanja talenata van Spanije i propadanja istih..
Valencia trenutno nije nista slabiji klub od Arsenala.. Imaju boljeg golmana,odbranu i defanzivne veznjake .. Prednji vezni su tu negdje .. Jedino RvP koji igra jednom u 10 utakmica je bolji od Soldada..

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 jul 2011, 14:26

:lol:

Ne znam što mi je trebalo da udjem na ovu temu. Čuj ima bolje odbrambene ? Koji je to Valencijin odbrambeni bolji od Vermaelena, Koscielnya, Sagne, koji je to zadnji vezni bolji od Songa, ne znam koji je golman Valencije ali de drug malo pogledaj Šeznog (pa i Fabianskog koji je konačno uhvatio formu), prednji vezni šta ? Mata nije ni blizu Fabregasa, RvP možda igr jednom u 10 utakmica, ali njegova statistika je zaštraćujuća, dao gol u 9 uzastopnih gostovanja, u zadnja 23 nastupa dao 22 gola.

Nemoj bogati blancos izmišljat.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 jul 2011, 14:29

Bosco je napisao/la::lol:

Ne znam što mi je trebalo da udjem na ovu temu. Čuj ima bolje odbrambene ? Koji je to Valencijin odbrambeni bolji od Vermaelena, Koscielnya, Sagne, koji je to zadnji vezni bolji od Songa, ne znam koji je golman Valencije ali de drug malo pogledaj Šeznog (pa i Fabianskog koji je konačno uhvatio formu), prednji vezni šta ? Mata nije ni blizu Fabregasa, RvP možda igr jednom u 10 utakmica, ali njegova statistika je zaštraćujuća, dao gol u 9 uzastopnih gostovanja, u zadnja 23 nastupa dao 22 gola.

Diego Alves i Guaita su sigurno bolji od Sceznog..Rami je bolji od sve jednog stopera Arsenala, a Mathieu je bolji od lijevog beka Arsenala,da je Gael ostao bila bi druga prica.. Banega je bolji od Songa, Mata je dosta podcjenjeniji igrac od Cesca a nije toliko ovaj daleko po kvalitetu.. Za RvP-a i ja kazem da je bolji, da ga ne hebaju povrede bio bi najbolji napadac na svijetu uz Torresa.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 jul 2011, 14:38

L_blancos je napisao/la:
Bosco je napisao/la::lol:

Diego Alves i Guaita su sigurno bolji od Sceznog..Rami je bolji od sve jednog stopera Arsenala, a Mathieu je bolji od lijevog beka Arsenala,da je Gael ostao bila bi druga prica.. Banega je bolji od Songa, Mata je dosta podcjenjeniji igrac od Cesca a nije toliko ovaj daleko po kvalitetu.. Za RvP-a i ja kazem da je bolji, da ga ne hebaju povrede bio bi najbolji napadac na svijetu uz Torresa.
Slazem se s tobom u vezi ovoga,Arsenal moze samo sanjati da ima golmane kao Valencia.Pogotovo to mislim na Guaitu,koji je jako slican De Gei :D Dalje,Rami je jedan od najboljih stopera u Europi,Mata sjajan,Paittia se ne bi stidli ni u vecim timova od Valencia i Arsenala.Ima tu jos Banega,T.Costa,Pablo.A u odbranu ako nam jos stigne Nicolas Pareja iz Spartaka biti cemo i u tom polju jaci od Arsenala :D

www.valencia-balkan.net

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 jul 2011, 14:39

Hajd dobro jači ste.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.