Postao/la bistrikboy » 19 jul 2009, 19:05
Rensing - Görlitz, Breno, Lell, Contento (31. Pranjic) - Hamit Altintop, Ottl, Baumjohann, Borowski - Müller, Olic
Boldirao sam one koji su ostavili po meni odlican utisak,ako uporedimo jucer Demichelisa i danas Brena onda je ovaj drugi odigrao za klasu bolje,mada to poslije par dana treninga nista ne znaci,desna strana sa Hamitom i Gorlitzom dominirala i kontrolirala utakmicu,Kobiaschwili i Holtby nekoliko puta bas obrukani od nase "druge" postave,1 gol je pao poslije kornera,lopta se odbila na desnu stranu prema Contentu koji centrira,lopta se odbija do Brena koji kroz noge Neueru salje loptu,drugi odlicna kontra po lijevoj strani Muller centrira Baumjohann sam na 5 metara ali Howedes stize loptu i u pokusaju da je izbije zabija u vlastitu mrezu,Schalke postigao gol iz kornera,contento na trenutak zaboravio na Halila a ovaj zabija....
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua