Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma samo sebi gledanost povečavaju, ništa više...SoloJuve26 je napisao/la:Zaboli vise glava od ovog .. daj nek samo reknu koje i sta , sta se prave koda je Ronalod/Messi na putu
Al fakat glupo je nazivati nesto kao MR X ako se neradi o nekom kvalitentom igracu. Sta cemo ako nam se vrati Nocerino=)Bianconeri1988 je napisao/la:Ma samo sebi gledanost povečavaju, ništa više...SoloJuve26 je napisao/la:Zaboli vise glava od ovog .. daj nek samo reknu koje i sta , sta se prave koda je Ronalod/Messi na putu
Što bi Del Trotter rekao. It's just a do bussines
Pastorea je odbio Conte, ponuda je bila i islo bi se dalje u pregovorima, 29 miliona i Giovinco, samo je trebalo s Parmom da se dogovorimo oko Gia da ga skroz otkupimo, ali eto nekim cudom, talent kao sto je Pastore ne odgovara formaciji Contea,sto je po meni glupost vecih razmjeraultrasstyle_tz je napisao/la:nesto sumnjam da je Vucinic doveden kao spic, prije da je on to lijevo krilo u novoj formaciji 4-3-3, ocekujem da ce vrlo brzo zavrsiti i Lugana na stopera,a posto je ostalo para( i Vucinic dolazi jako jeftino) ja se nadam da je taj mr.x ili Hamsik ili Pastore, u svakom slucaju bolje po nas da to bude dobar centralni vezni nego lijevo krilo. Jer i vi ako mislite da sa Pirlom,Paciencom,Markiziom i Vidalom na CM mozemo izgurati sezonu koja bi bila bolja od prosle, varate se.
nesto mi govori da je to Pastore, ali u sustini da bude i Lass (ne znam bil bas rekao i Nocerino) dobro je dokle god je to veznjak. Bez dokazanog CM ovaj vezni red je slabiji od proslosezonskog a svi znamo kako je veza igrala prosle godine...
posto volim pisati formacije:
Vidal-Markizio
Krasic-Pastore-Vucinic
Matri.....hahaha san snova, e to bi bio mercato
u ponedjeljak ufficialesenad_flamin je napisao/la:Je li potpisao Vucko ? Ne vidje nigdje UFFICIALE vjerovatno ce danas
eh ja nevjerujem u to, mislim da je to samo patka s marrotne strane. Mislim da se da radi skrojz o drugom igracu..JuveSissoko je napisao/la:to je mister x , sa televizije, calcio i ta cuda, ja u to uopste ne vjerujem , nego lafina tv gurua da malo brije narod da se gleda emisija, mislim da Marotta jedini zna da li cemo uopste dovodit lijevo krilo i ako dovodimo koga on to hoce i oko koga vec radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.