RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Titova-Juga
- Kontakt:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Otkazan mec protiv Dijona, Rodjeni putuju u Svicarsku, ugostice ih Semir Tuce?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
e lahko je vama svi vas ugošćuju, gdje god odete, samo u svom gradu niste dobrodošlitanzla je napisao/la:Otkazan mec protiv Dijona, Rodjeni putuju u Svicarsku, ugostice ih Semir Tuce?
Istina!seven je napisao/la:e lahko je vama svi vas ugošćuju, gdje god odete, samo u svom gradu niste dobrodošlitanzla je napisao/la:Otkazan mec protiv Dijona, Rodjeni putuju u Svicarsku, ugostice ih Semir Tuce?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Koji qratz pisete?
Ovo je bilo pitanje, jer sam cuo da je mec protiv Dijona otkazan, francuzi valjda htjeli igrati se rezervnim sastavom, a i u Velezu odlucili ranije otici u Svicarsku. Pa sam htio da to neko od upucenih rodjenih potvrdi, i jos me zanima hoce li biti neka utakmica u Svici?
Ovo je bilo pitanje, jer sam cuo da je mec protiv Dijona otkazan, francuzi valjda htjeli igrati se rezervnim sastavom, a i u Velezu odlucili ranije otici u Svicarsku. Pa sam htio da to neko od upucenih rodjenih potvrdi, i jos me zanima hoce li biti neka utakmica u Svici?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Bravo Velež, volio bih vas vidjeti u vrhu slijedeće sezone!
Upravu si, idu u Svicarsku, tamo ce imati tri treninga vise, a mozda odigraju utakmicu sa nekim svicarskim klubom u subotu. Nije im odgovaralo da igraju sa rezervama Dijona jer bi moglo doci do povreda jer bi ovi igrali ostro da se nametnu za prvi tim.tanzla je napisao/la:Koji qratz pisete?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Ta će rezervni tim Dijona.
Idemo u Švicu.
Forza Rođeni!!!!!!!!

Idemo u Švicu.
Forza Rođeni!!!!!!!!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Velež iz dana u dan postaje institucija.
1.tim je u francuskoj odnosno svicarskoj dok su nasi pioniri danas otputovvali na Norwey CUP
sretno mladim rodjenim!!!!!
1.tim je u francuskoj odnosno svicarskoj dok su nasi pioniri danas otputovvali na Norwey CUP
Velež se definitivno okrenuo zapadnom tržištu, što je trebalo odavno, ali očigledno nije nikad kasno...VELEZDOGROBA je napisao/la:Velež iz dana u dan postaje institucija.
Svaka cast na ovom sto je uradio Vresanovic mislim na ovo sto je odbio da igra sa rezervama jer ti bi igraci polomili naše sretno ROĐENI U SVICI.
Samo jedan klub Velež Mostar
viđa li iko Zaimovića, odkad je okačio kopačke o klin, pošto se nigdje ne pojavljuje, i da li će biti uključen u rad kluba?
- Titova-Juga
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:viđa li iko Zaimovića, odkad je okačio kopačke o klin, pošto se nigdje ne pojavljuje, i da li će biti uključen u rad kluba?
Zaim je potpuno iskorisito vrijeme da se posveti familiji i djeci.
Ja mu se od srca zahvaljujem na svemu sto je dao za ovaj klub.
Pravo mi je zao da je okacio kopacke, jer je definitivno mogao komotno jos jednu sezonu solidno odraditi,
ali sta je tu je. Sretno il capitano !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja sam ga neki dan vidio na jednom malonogometnom turniru , igrao je za jednu ekipuAlemC85 je napisao/la:viđa li iko Zaimovića, odkad je okačio kopačke o klin, pošto se nigdje ne pojavljuje, i da li će biti uključen u rad kluba?

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ja znam Zaimovica licno. Odlucio se posvetiti familiji. I ja mislim da je mogao jos jednu sezonu komotno ali eto ... Sad Hasanovic nosi njegovu cetvorku. Nadam se da ce ga dobro zamijeniti 

-
- Kontakt:
je li iko skonto da su nam prisili naopak drzavni grb na dresove? da ta smecarska firma nije iz srbije nego iz zimbabvea pomislio bih da je to greska
-
- Kontakt:
Da ti iskreno kažem nisam ni primjetio niti znam kako je ispravno a kako ne.Volim ovu državu najviše ali me i **** pomalo ova zastava i grb koje je smislio tamo neki stranac i koje nemaju nikakvu simboliku ni značenje.Da su ljiljani pa hajde, a za ovu me kita zaboli.hercegovina je napisao/la:je li iko skonto da su nam prisili naopak drzavni grb na dresove? da ta smecarska firma nije iz srbije nego iz zimbabvea pomislio bih da je to greska
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ljudi pogrijesili kod grba , desava se . Inace su dresovi i nabavljac ove dvije godine zaista na nivou (mozda cak i najbolji u drzavi). Ne treba sada oko toga stvarati neko preveliko pitanje.
Imam osjecaj i kada nema stvarnih problema jos raja ima sklonost da ih izmislja. Skrenuta je paznja na ovaj propust i sigurno ce se to ispraviti.
Imam osjecaj i kada nema stvarnih problema jos raja ima sklonost da ih izmislja. Skrenuta je paznja na ovaj propust i sigurno ce se to ispraviti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Eh Djeco,djeco..sto vi znate nasmijati insana.
Kakav "pogresni zasiveni grb"??hahaha..
Fotografije u stvari ispadaju"naopako"ovdje(to je radi stampe) ali je u stvarnosti sve"ispravno":)
Joj koji ste vi...hehehehe..Hajd eto,sad i to znate...
Kakav "pogresni zasiveni grb"??hahaha..
Fotografije u stvari ispadaju"naopako"ovdje(to je radi stampe) ali je u stvarnosti sve"ispravno":)
Joj koji ste vi...hehehehe..Hajd eto,sad i to znate...

Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.