Kasnije uslo novih 11,da ne pisem sad i to

? је у ? " & / у & $ ? " са " ? " " ' " ? са 5:0.
У ' $ сусрета ' ? се ? " пута, а у $ $ '.
$ ? - се " у " Сарајево 18 ? а $ $ " - " % $ тест " то " $.
" $ " $ - " $ у & $ -
" " " 7 $ 10 $.
" ПАЗАР – ? 5:0 (3:0)
? СЦ ФС " у Старој ".
$: 50.
$: $ ? ($).
?: 1:0 " – (15), 2:0 ? – (19) " ?, 3:0 ? 43, 4:0 " (71), 5:0 " (80).
" ПАЗАР: ", ", ", ", %, ", ", ", ", &, ?. ? су %: ", ?, ", ", ", ", ?, ", ", ". Тренер: ? ".
?: ", ?, Папаз, $, ", Н. ?, ", ", ", $, &. ?. ? су %: ", Урта, %, ?, С. $, $, ", ", ". Тренер: $ ?.
Nije otisao tamo na pripreme,ja mislim da je imao nekih problema sa papirima pa se vratio za Nemacku.Ceka se jos i desni bek Ilic da se vrati iz Svicarske.kroos je napisao/la:vidim nije bilo u sastavu Fejzica, jeli i dalje u slaviji, jer znam da je trenirao sa njima ...
mislim da je u Slobodi sad taj Fejzićkroos je napisao/la:vidim nije bilo u sastavu Fejzica, jeli i dalje u slaviji, jer znam da je trenirao sa njima ...
Jbg drug nisam ni ja transfermarkt pa da znam o svakom igracu.Bosanski zmaj je napisao/la:Pitanje za Devila ili bilo koga, kakav je igrac Aleksandar Radulovic koji je igrao u Laktasima, a zadnje dvije sezone u austrijskom ASK Baumgartenu jer je dosao u Zvijezdu na probu i nakon jedne utakmice ostavio jako dobar dojam.
http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... 23171.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma karinas nakav...Devil je napisao/la:Jbg drug nisam ni ja transfermarkt pa da znam o svakom igracu.Bosanski zmaj je napisao/la:Pitanje za Devila ili bilo koga, kakav je igrac Aleksandar Radulovic koji je igrao u Laktasima, a zadnje dvije sezone u austrijskom ASK Baumgartenu jer je dosao u Zvijezdu na probu i nakon jedne utakmice ostavio jako dobar dojam.
http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... 23171.html" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Meni ime nista ne znaci,ne mogu da se setim nikoga pod takvim imenom.![]()
$ ? су $ прву ? " & $ & у &. " " је " $ % " ", & је ? $ 4:0.
? $ & $ " % $ провјеру " ? РС $ " Јање. & " & је сутра, а на пропутовању " $ ? " у & " $ ? " са $ ?. ? провјера & је за & $ 17,30 ¥ у " Сарајеву " ".
& " (") – & ? 0:4 (0:3)
?: 0:1 $ 15, 0:2 % 40, 0:3 % 45, 0:4 $ 61,
$: ''& "'' у ",
$: 350,
$: ? ? (")
": ?, ", $, ?, ", ", ", В. ", ", $, ". ? су %: ", ?, С. ", ?.
?: $, ", $, ?, ", ", Н. ?, ", $, ", %. ? су %: ", $, $, ", &, Црта, Папаз, ?. Тренер: $ ?.
Sta je sam Muminovicem ?Devil je napisao/la:Prodanovic i Ilic ipak nece potpisati prema informacijama koje dolaze iz Krupnja,Ilic nije mogao da sredi ispisnicu iz Svicarske,dok je Prodanovic ipak otisao u neki drugi klub koji mu je dao bolje uslove.Tako da je Slavija za sada dovela Smajica iz Sarajeva i Pilicu iz Teleoptika,a ocekuje se po povratku i prikljucivanje one dvojice Francuza.
Takodje ako koga zanima Slavija ce po povratku u Sarajevo odigrati meceve sa Lokomotivom(Brcko),Zrinjskim(subota najverovatnije na svom stadionu),i u nedelju sa timom Republika Srpska iz Cikaga.To bi se moglo pogledati.
http://www.transfermarkt.de/de/milan-mu ... 46381.html eh sad koliko treba vjerovati transfermarketu to je upitnoDevil je napisao/la:Ne znam pisali su jedno vreme da je potpisao,pa da se nije dogovorio,ne znam na kraju sta je ispalo,videcemo da li ce u subotu igrati prijateljsku u Lukavici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.