Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

CollegeGunner
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la CollegeGunner » 29 jul 2011, 21:07

Bosco je napisao/la: I šta sad Wenger hoće ? Hoće li prodati Henrya ili neće ? Biće šteta ako ga proda, kad bi barem ukoliko ga proda stavio neku klauzulu da ga za određeni iznos može vratit nazad.
Wenger ga zeli zadrzati, ocigledno. Jedini problem bi mogla predstavljati Henrijeva nestrplivost. Navodno zeli garanciju da ce redovno dobijati sansu, a posto mu ugovor istice za godinu dana Wenger bi bio prisiljen da ga proda sada ukoliko ovaj ne pristane na produzenje ugovora.
Ja idalje mislim da onaj levat Rossel nece poslati prihvatljivu ponudu za Cesca tako da ce ovaj ostati.

Izgleda da dolaze Mata i Jagielka. :D 8-)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jul 2011, 21:08

Bosco je napisao/la: Zato jer je jedan nogometni velemajstor i genijalac (Rosicky), a drugi limitirani prosječni igrač. Ne znam kako se usuđuješ poredit njih dvojicu, to ti je otprilike da porediš Bergkampa i Chamakha.
Ma on moze biti sto se tice fudbalskog znanja i sam Zidane, ako ne daje(ili nije dao) Arsenalu nista, a nije, spada u isti kos kao i Diaby.. Zaboli mene sto je on fudbalski genijalac kad je na terenu i u dresu Arsenala nista bolji od Denilsona...
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jul 2011, 21:12

AllGunsBlazing je napisao/la:
Bosco je napisao/la: Zato jer je jedan nogometni velemajstor i genijalac (Rosicky), a drugi limitirani prosječni igrač. Ne znam kako se usuđuješ poredit njih dvojicu, to ti je otprilike da porediš Bergkampa i Chamakha.
Ma on moze biti sto se tice fudbalskog znanja i sam Zidane, ako ne daje(ili nije dao) Arsenalu nista, a nije, spada u isti kos kao i Diaby.. Zaboli mene sto je on fudbalski genijalac kad je na terenu i u dresu Arsenala nista bolji od Denilsona...
Hajd bogati ne seri ovoliko yebo ga led da ga yebo.
CollegeGunner je napisao/la: Wenger ga zeli zadrzati, ocigledno. Jedini problem bi mogla predstavljati Henrijeva nestrplivost. Navodno zeli garanciju da ce redovno dobijati sansu, a posto mu ugovor istice za godinu dana Wenger bi bio prisiljen da ga proda sada ukoliko ovaj ne pristane na produzenje ugovora.
Ja idalje mislim da onaj levat Rossel nece poslati prihvatljivu ponudu za Cesca tako da ce ovaj ostati.

Izgleda da dolaze Mata i Jagielka. :D 8-)
Ma ode Cesc najvjerovatnije, skoro sam pa ubijeđen u to zato se i spominje Mata ovoliko, što se tiče Jagielke dobar je ali daleko više bih volio Gary Cahilla. Leg'o bi nam bolje i od Sambe, u to sam ubijeđen.

A nadam se da će Lansbury ostat, veliki potencijal, molim boga da ostane.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 29 jul 2011, 21:17

Diaby je jedna igracina,koji kad je 100% spreman tesko da mu ko moze uzet loptu,a vi sto pisete protiv njega ocigledno ne znate nista o fudbalu...znaci teska IGRACINA !!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 29 jul 2011, 22:34

Da i ja dodjem na ovu temu jednom :)

Vidim Cesc vam ne igra na domacem natjecanju, izgleda nista od trofeja za vas ove sezone na zalost :mrgreen:
Mes Que Un Club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jul 2011, 22:43

.... Diaby-a i Rosicky-og bi ja davno prodao kao i Denilsona, Almuniu, Bendtnera i Squillaci-a. Ništa od njih niko nije pokazao da je zaslužio da ostane u Arsenalu još koju godinu. Al eto, nažalost ja se ne pitam :( ....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 29 jul 2011, 22:53

amertiger je napisao/la:Da i ja dodjem na ovu temu jednom :)

Vidim Cesc vam ne igra na domacem natjecanju, izgleda nista od trofeja za vas ove sezone na zalost :mrgreen:
Nisi mor'o ni to jednom!
Pa ko to Bogat' osvaja?! Da nece PSG?
Ja ne bi mogao ni u snu da poredim ove timove koji ce ucestvovati na Emirates cupu s Arsenalom, a jos da govorim da ce oni osvojiti.. Ali, ipak je ovo takmicenje "prijateljskog tipa"..
Izdržati, to je temelj vrline!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 29 jul 2011, 23:13

Sto lazu ovi sa ss.ba,kazu vec godinu hoce da predje u Barcu,a on to nije nijednom rekao :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jul 2011, 23:15

armin arsenalovac je napisao/la:Diaby je jedna igracina,koji kad je 100% spreman tesko da mu ko moze uzet loptu,a vi sto pisete protiv njega ocigledno ne znate nista o fudbalu...znaci teska IGRACINA !!
Vidiš upravo zato smo prosječan tim...jer je nama Diaby IGRAČINA. :roll:

Nego pripremite se za Fabregasov odlazak, to je gotovo sigurno iako se nadam da će se dogoditi neko čudo pa da ostane.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 29 jul 2011, 23:20

babilonTM je napisao/la:[youtube][/youtube]

LEGENDA!
Legenda nego sta ,sjecam se one generacije sa Denisom Bergkampom

Sto se tice Arsenala gdje da pocnem ,ovih zadnjih godina stalno na pocetku sezone igleda kao da ce Arsenal osvojiti sta al na kraju godine se ispostavi jedno veliko nistaaa,i zbog toga mi je vokri pravo zagrijem se i onda hladan tus.Te neiskusni ,mladi,povrede itd itd.
Arsen je shkrt na parama,mora se kupit jedan iskusniji igrac ne moze sve sa djecom.
Barem 2 igraca u odbrani i ako ode Fabregas (nadam se da hoce za jedno 40 milki) uzet nekog na njegovo mjesto.
Diaby je dobar igrac samo brate dragi isto kao walcot non stop devera sa povredama
Abd ove godine idem gledat Arsenal mislim nadam se ako bude sve po planu ,ne volim crvenu boju ali kupujem dres ili Samirov ili Persie van napolje,bilo kako bilo barem Fa kup ove godine
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jul 2011, 10:29

Wenger potvrdio da Fabregas neće igrati na Emirates Cupu. Da ne bi ovi Barcelonisti napisali da je to isključivo zbog pregovora, moraću ih odmah demantovati. :mrgreen: Radi se i o nedovoljnoj fizičkoj pripremljenosti španskog reprezentativca, no stoji i dalje ono da je Arsenal dao rok Barceloni kada je vraćanje ovog igrača u pitanju. Dakako, ni jedni ni drugi ne odustaju od svojih zahtjeva, tako da bismo ovdje mogli gledati 357. nastavak ove popularne britansko-španske sapunice. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 30 jul 2011, 11:15

Samo meni nije jasno kako se u Arsenalu povrede tako česte :?: i nema igrača koji nije bio povrijeđen.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 jul 2011, 11:21

Colo Colo je napisao/la:Samo meni nije jasno kako se u Arsenalu povrede tako česte :?: i nema igrača koji nije bio povrijeđen.
Arsenal i Juventus imaju ocito najbolji medicinski tim,kod njih kad se neko povrijedi,ne uspiju ga izlijeciti barem 6 mjeseci :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jul 2011, 11:37

Colo Colo je napisao/la:Samo meni nije jasno kako se u Arsenalu povrede tako česte :?: i nema igrača koji nije bio povrijeđen.
Zato sto nam je od medicinske ekipe strucnije osoblje Nase Male klinike.Sad kad nesto razmislim ima tu dosta povezanosti izmedju njih i Arsenala.Wenger je kopirana Grospicka koja neda marke ni za sta.

Ebue je Semso,dakle definitnvo najpozitivniji lik
FAbaregas je Guzina koji nista ne radi a prima lopvu,a najvise je cijenjen
Bendtner je Grgec koji nije nikad na pravom mjestu i u pravo vrijeme.
Diaby je Ivan Zadro,uvijek bolestan nikad zdrav.
A Arshavin je sestra Helga svi ga karaju.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 30 jul 2011, 12:03

Megamon je napisao/la: Zato sto nam je od medicinske ekipe strucnije osoblje Nase Male klinike.Sad kad nesto razmislim ima tu dosta povezanosti izmedju njih i Arsenala.Wenger je kopirana Grospicka koja neda marke ni za sta.

Ebue je Semso,dakle definitnvo najpozitivniji lik
FAbaregas je Guzina koji nista ne radi a prima lopvu,a najvise je cijenjen
Bendtner je Grgec koji nije nikad na pravom mjestu i u pravo vrijeme.
Diaby je Ivan Zadro,uvijek bolestan nikad zdrav.
A Arshavin je sestra Helga svi ga karaju.

:lol: Dobra ti ova,samo Arsenal treba dovesti dobrog odbranbenog igrača.Ja koji nisam navijač Arsenala se nerviram kad im vidim odbranu i greške koje prave,a mogu misliti kako se navijači Arsenala nerviraju.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 jul 2011, 13:53

Nista od dolaska Mate vam :mrgreen: Valencia ga kaze nece ni za 25.miliona pustiti,zeli da ostane na Mestalli do 2014 godine
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 jul 2011, 13:55

Pogodite zbog koga smo mogli primiti ovdje gol ? :lol: Bit će propuh iduce sezone po lijevoj strani.

[youtube][/youtube]
Adi_Zepce je napisao/la:Nista od dolaska Mate vam :mrgreen: Valencia ga kaze nece ni za 25.miliona pustiti,zeli da ostane na Mestalli do 2014 godine
Naravno da Mata neće doći ako Cesc ostane, zato se molite i vi da Fabregas još ostane.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 jul 2011, 14:01

Bosco je napisao/la:Pogodite zbog koga smo mogli primiti ovdje gol ? :lol: Bit će propuh iduce sezone po lijevoj strani.

[youtube][/youtube]
Adi_Zepce je napisao/la:Nista od dolaska Mate vam :mrgreen: Valencia ga kaze nece ni za 25.miliona pustiti,zeli da ostane na Mestalli do 2014 godine
Naravno da Mata neće doći ako Cesc ostane, zato se molite i vi da Fabregas još ostane.
Daj Boze da tako i bude,slabija ce biti Farsa a mi jaci za Matu :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 jul 2011, 14:05

Ja bih volio da Fabregas ostane, iskreno koliki god shupak i plachipichka nekad bio on je velika klasa, tik uz rame Xaviju i Iniesti. Mata je dobar, ali ni priblizno dobar ko Fabregas, a ako ovaj ipak ode u Barcelonu onda je Mata čovjek koji ga možda i najbolje može zamijenit. A cijena od 20-25 miliona je sasvim pristojna i realna, Mata je još veoma mlad i dobro bi se uklopio u Arsenal.

Nego hoće li doći onaj Joel Campbell ? Neki dan pisalo da je to gotova priča i samo na tome ostade.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 jul 2011, 15:41

.... Iskreno ja bih volio da Mata dođe i da zaigra na lijevoj strani ( tamo gdje Arshavin igra ) mislim da bi zajedno sa Cescom bio dobar tandem ;)
Wenger o transferima :)....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.