Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
hahaha zar stei vi zainteresovani za tog mister x mora da je neki opasan igrac dok ga traze dva najveca kluba italijanskog fudbala hahahhajuventus 0244 je napisao/la:Šta ćete sad kad vam uzmemo mistera X?![]()
![]()
![]()
MinistaR je napisao/la:Mister X je Hamšik.
Lucho je klasicni zadnji vezni i jako jakooo slican Bommelu, covjek od zadatka nece te nikada iznevjeriti, ali niti ce pokazati nesto ekstra.......Hamsik isto precjenjen igrac 0 nasupa u Lp to mi je najveci problem..... ja nekako potajno se nadam Cescu i Montolivu ili Pastore umjesto CescaBoateng_27 je napisao/la:Joooj Tito ti uvijek nezadovoljan -.-'
Hamšik + Lucho Gonzalez/Montolivo ... bi bilo savršeno ...
Puma je napisao/la:Strasno me interesuje ko je taj famozni Mister X...
ja mislim da je to Ganso
Pastore je otisao u PSG, Hamsik isto ne vjerujem da ide iz Napolija, za Fabregasa cisto sumnjam
a mozda je i Kaka ??
senad_flamin je napisao/la:Ja Fabregasa ne mogu da zamislim u Italijanskoj liginekako mu ne lezi taj nogomet..
A procitao sam maloprije da Barsa ozbiljno racuna na Thiaga ponudit ce mu ugovor sa velikom klauzulom tako da ce izgleda biti jedan od vaznijih igraca,sto znaci da ne bi trebali dovoditi Fabregasa..
http://www.calciomercato.com/milan/thia ... lan-267424
meskalin je napisao/la:Lucho je klasicni zadnji vezni i jako jakooo slican Bommelu, covjek od zadatka nece te nikada iznevjeriti, ali niti ce pokazati nesto ekstra.......Hamsik isto precjenjen igrac 0 nasupa u Lp to mi je najveci problem..... ja nekako potajno se nadam Cescu i Montolivu ili Pastore umjesto CescaBoateng_27 je napisao/la:Joooj Tito ti uvijek nezadovoljan -.-'
daj mi igraca da mogu konkurirati Barci, a ne dovoditi nekoga ko prvo puno kosta, a drugo ne vrijedi toliko...Titova-Juga je napisao/la:meskalin je napisao/la:Lucho je klasicni zadnji vezni i jako jakooo slican Bommelu, covjek od zadatka nece te nikada iznevjeriti, ali niti ce pokazati nesto ekstra.......Hamsik isto precjenjen igrac 0 nasupa u Lp to mi je najveci problem..... ja nekako potajno se nadam Cescu i Montolivu ili Pastore umjesto CescaBoateng_27 je napisao/la:Joooj Tito ti uvijek nezadovoljan -.-'
Upravo tako.
I dalje pokusavam da razumijem sve Milanove navijace ovdje na forumu na osnovu cega toliko dizu Hamsika u nebo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.